Kánaán a klasszikus lakberendezés szerelmeseinek

A székesfehérvári Rusztikus Bútorbolt amerikai és olasz gyártók prémium kategóriás klasszikus bútorait és lakberendezési kiegészítőit forgalmazza.

Klasszikus ülőgarnitúra Rusztikus Bútorbolt Székesfehérvár

Ahogy Nyugat-Európában, úgy Magyarországon is dominálja a lakberendezési trendeket a modern, minimál stílus. Bár az utóbbi években talán csökkent egy kissé a szigor, ami kizárólag a szögletes és letisztult formák beengedését tette lehetővé a lakásokba, a modern bútorok elkötelezett híveinél legtöbbször még így is csak egy-egy klasszikusabb darab fér bele a design elképzelésbe. Ilyen érában igazán különleges egy olyan gyöngyszemre akadni, mint a Székesfehérváron található Rusztikus Bútorbolt. www.klasszikusbutor.hu

Annak ellenére, hogy a modern, elemes bútorok korát éljük, sokan vannak, akik szeretik a szépen ívelt formákat, a dús, gyakran kézzel készült faragásokkal díszített klasszikus bútorokat. Nekik valódi kánaán lesz a Székesfehérváron már tizenhat éve működő bemutatóterem, ahol jelenleg több, mint negyven olasz és hét amerikai gyártó klasszikus stílusú bútoraiból, lakberendezési kiegészítőiből válogathatnak. Megtalálható itt a közép- és felső kategóriás amerikai termékektől kezdve az egészen kifinomult, kézzel faragott olasz bútorokon át, a mind kényelemben, mind kinézetben kiemelkedő minőségű kárpitosbútorokig, mindenféle klasszikus bútor. Legyen szükség akár kényelmes ülőgarnitúrára, akár egy teljes étkezőszettre vagy hálószobabútorra, akár csak egy-egy sarkot kiemelő komódra vagy kisasztalra, mindenre van megoldás. Annak érdekében, hogy a bútor a lehető legjobban illeszkedjen a már meglévő darabokhoz, faszínek, pácolt és festett felületkezelések széles választékából válogathatunk, valamint több száz szövetből és bőrből a kárpitozott bútorokra.

Klasszikus nappali fotel Rusztikus Bútorbolt Székesfehérvár

Klasszikus étkező Rusztikus Bútorbolt Székesfehérvár

Érdemes ellátogatni a 450 négyzetméteres bemutatóterembe, ahol a nagy választék és a minden árkategóriát bemutató berendezés mellett, szakszerű segítséget kapnak az idelátogatók, hiszen nem könnyű ennyiféle alternatíva közül kiválasztani a legmegfelelőbbet. A Rusztikus Bútorbolt választéka újabb és újabb gyártókkal bővült az elmúlt tizenhat év folyamán. A termékportfólió folyamatos bővítését a tulajdonosok továbbra is kulcsfontosságúnak tartják, ezért a közelmúltban nemcsak új bútorgyártók, hanem az egyik legjelentősebb amerikai lakberendezési kiegészítőket gyártó cég, az Uttermost, is bekerült a kínálatukba.

Klasszikus hálószoba Rusztikus Bútorbolt Székesfehérvár

Az elégedett ügyfélkör és a több, mint 55 ezer fős Facebook rajongótábor kialakulásában a széles termékválaszték és a kiváló ügyfélszolgálat mellett, amelyre a tulajdonosok személyesen odafigyelnek, a biztonságos, hatékony logisztika is fontos szerepet játszik. A Rusztikus Bútorbolt termékeit a legmegbízhatóbb szállítmányozási cégekkel hozatja be az országba, így biztosak lehetünk benne, hogy a rendelt bútorok és kiegészítők sértetlen állapotban érkeznek meg.

Klasszikus irodabútor Rusztikus Bútorbolt Székesfehérvár

Kevés olyan bútorbolt van, ahol a tulajdonosok ennyire szívükön viselik a vevők elégedettségét, így ha itt választunk klasszikus stílusú berendezést az otthonunkba, biztosan nem fogunk csalódni!

Rusztikus Bútorbolt

www.klasszikusbutor.hu

Székesfehérvár, Raktár utca 8205/

Email: info@halozatbt.hu

Tel: + 36 22/506-001

 Nyitva tartás: H-P 9:00-18:00, SZ 9:00-13:00

Rusztikus Bútorbolt

Rusztikus Bútorbolt
Rusztikus Bútorbolt
www.klasszikusbutor.hu
Igényes olasz, amerikai és angol klasszikus, rusztikus és stílbútorok széles választéka.
Székesfehérvár

Lakberendezési üzletek

Székpláza – www.szekplaza.hu Székpláza – www.szekplaza.hu
Válasszon magának széket, kárpitot és faszínt! Egyedi kivitelezés gyorsan és kényelmesen. Székpláza, ahol egy...
Enterieur Bútor és Lakberendezési Webáruház Enterieur Bútor és Lakberendezési Webáruház
Termékkínálatunk: német és francia étkezők, nappalik, hálók, előszobák, fürdőszobák, konyhák, gyerekbútorok, ifjúsági...
Scandinavian Design House – Exkluzív ágyak és matracok, luxus ágynemű Scandinavian Design House – Exkluzív ágyak és matracok, luxus ágynemű
Természetes anyagokból, kézzel készített egyedi luxus ágyak és matracok a világ legrangosabb ágykészítőitől....
Yuno Design Lakberendezés Stúdió Yuno Design Lakberendezés Stúdió
2010 tavaszán nyitottuk meg a Yuno Design lakberendezési stúdió, ahol a tervezés mellett a legmegbízhatóbb...