ACROMAT Bemutatóterem

Adatlap
Cégnév ACROMAT Bemutatóterem
Cím 1061 Budapest, Székely Mihály u.10.
Házhozszállítás: Bankkártyás fizetés:
Honlap www.acromat.hu
E-mail kereskedelem@acromat.hu
Telefonszám 06-1-413 01 26
Csempe, greslapok, padlólap, burkolat, járólap, csemperagasztó, profilok, élvédők, gipszkarton, vakolat, habarcs, csaptelep, kádak, akril, acryl, dryvit, szaniter, forgalmazás.

A cég termékei az alábbi kategóriákban: Csempe Falburkolat Gres lapok Kültéri burkolat

A cég összes terméke

Cementlap imitációk az ellenálló kőporcelánból Gres lapok

Gyártóink minőségi cementlap imitációi a hosszú élettartam érdekében kőporcelánból. Változatos szín és motívumválaszték. A kollekció bemutatótermünkben megtekinthető! Az ár a mintás dekorok bruttó kiskereskedelmi darabára.

9.500,- Ft

Itt a legújabb trend, a textil és patchworkminta! Csempe

Textil és patchwork csempék kellemes, divatos színekkel és leheletfinom mintákkal. A kollekció megtekinthető a bemutatótermünkben! Az ár az alaplapok bruttó fogyasztói négyzetméterára.

8.040,- Ft

Metró csempe Csempe

Több, mint 20 színben, 5 méretben és kivitelben kapható a metró csempe. Bemutatótermünkben megtekinthető a kollekció! Az ár induló ár, anyagtól, kiviteltől és színtől függően változik!

6.850,- Ft

Teraszburkolatok Kültéri burkolat

Teraszburkolatok változatos forma és színválasztékkal. Az ár nem a képen látható termék ára! Bruttó kiskereskedelmi ár!

9.000,- Ft

Újra hódít az OKTAGON (nyolcszögletű) padlólap! Gres lapok

Gyártóink közül többen újra programba állították az oktagon (nyolcszögletű) padlólapokat. Az alaplapok jellemzően fehér vagy fekete színűek, de a kis betétlapok (tozetto-k) bármilyen színben lerakhatók (választékunk 48 színből áll). Az ár a fehér-fekete összeállítás bruttó kiskereskedelmi négyzetméterára (alaplap+tozetto).

12.500,- Ft

Ultravékony (3,5 mm) kőporcelán lapok falra és padlóra. Falburkolat

Ultravékony burkolatok falra és padlóra akár 150*300 cm-es méretben! Választható unicolor, famintás vagy akár fémes felület, az eredmény mindenképpen látványos és elegáns lesz! Az ár az unicolor 150*300 cm-es lap bruttó kiskereskedelmi négyzetméterára!

12.900,- Ft