VS Fürdőszoba Szalon

Adatlap
Cégnév VS Fürdőszoba Szalon
Cím 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Házhozszállítás: Bankkártyás fizetés:
Honlap www.vsfurdoszoba.hu
E-mail furdoszobarbc@vsfurdoszoba.hu
Telefonszám 06 30/194-0858
Cégünk a VS Fürdőszoba Kft. 19 éve van jelen a fürdőszobai termékek piacán. Több mint 200 neves gyártó legmagasabb színvonalú terméke található a kínálatban, melyek között alacsonyabb, kedvezőbb árfekvésű, de ugyanakkor a magasabb árkategóriát képviselő termékek is megtalálhatóak. Nálunk nem csak a fürdőszobáját rendezheti be, hanem otthona minden helyiségére kínálunk fali és padló burkolatokat, berendezési tárgyakat, lakberendezési ötleteket.

A cég termékei az alábbi kategóriákban: Csempe Padlólap Szekrények Wc- csészék

A cég összes terméke

Argenta Aleppo Csempe

Az Aleppo család egyes tagjai egyszerűen szépek és klasszikusak, melynél a lapok árnyalataival és méreteivel tudunk izgalmas játékot játszani a térben. További információt ezen a linken talál.

3.990,- Ft

Argenta Argila fürdőszoba járólap Padlólap

A beton felületére emlékeztető család méltán népszerű kínálatunkban. 4 alapszínben és anyagában mintás dekorcsempéjével visszafogott, de izgalmas enteriőrt nyerünk. További információt ezen a linken talál.

6.890,- Ft

Argenta Atlas Csempe

Az Atlas családdal nem csak a fürdőszobában, hanem minden térben megteremthetjük a harmonikus és finom egységet. További információt ezen a linken talál.

5.990,- Ft

Argenta Batim padlól egyszínű falicsempe Csempe

Letisztult pasztell színek jellemzik a Batim családot. A fényes felületű burkolatok tökéletes választás lehet a fürdőszobába. További információt ezen a linken talál.

5.090,- Ft

Argenta Bora falburkolat Csempe

A népszerű család tagjai vörösagyagos fali csempék, előre vágott, matt felülettel és vörösagyagos gres padlólapok szintén matt felülettel. További információt ezen a linken talál.

5.890,- Ft

Argenta Camargue falicsempe Csempe

Ez a gazdag dekorválasztékkal bíró csempecsalád kellemes színeivel, izgalmas megjelenésével az egyik kedvencünk. Cementlap vagy 3D hatású dekor? Nem probléma, válogasson kedvére! További információt ezen a linken talál.

6.490,- Ft

Argenta Cardoso járólap Padlólap

Az igazi kőre a megtévesztésig hasonlító padlóburkolat. Csodásan különböző színekben, mint a természetben. További információt ezen a linken talál.

6.890,- Ft

Argenta Cardoso padlólap Padlólap

Az igazi kőre a megtévesztésig hasonlító padlóburkolat. Csodásan különböző színekben, mint a természetben. További információt ezen a linken talál.

6.890,- Ft

Argenta Carrara fürdőszobai burkolat Csempe

Egy igazi klasszikus szépség, a Carrara család, mely a gyönyörű márvány mintájával és felületével kápráztat el, méghozzá fényes és matt kivitelben egyszerre! További információt ezen a linken talál.

8.590,- Ft

Argenta Coloso fürdőszoba burkolat Padlólap

A nyersen megmunkált kőre emlékeztet a felülete, mely a természetet viszi otthonodba. Naturális megjelenésével engedi érvényesülni az enteriőrt. További információt ezen a linken talál.

6.990,- Ft

Argenta Dorset csempe és padlólap Csempe

A Dorset lapokkal mind a minimál, mind pedig a természetesebb, kicsit rusztikus stílus képviselői is megtalálhatják a számításukat, hiszen a matt, enyhén érdes felületek olyan hatást nyújtanak, mintha csak egy óriás sziklatömbből vágtak volna ki egy-egy szép szeletet. További információt ezen a linken talál.

4.790,- Ft

Argenta Light Stone falburkolat Csempe

A kő hatású burkolat alapcsempéje szinte sima felületű, a dekorcsempe csíkos tapintású, egy jó megvilágítással izgalmassá válik a fürdőszoba. További információt ezen a linken talál.

4.790,- Ft

Argenta Marmara Csempe

Klasszikus csempe modern köntösbe öltöztetve. További információt ezen a linken talál.

3.990,- Ft

Argenta Metropolitan csempe Csempe

A manapság oly divatos metrócsempe megújult formában. Az egy darabból álló 20x20 cm- es lap új színt visz a megszokott méretbe és formába. A hagyományos mérettel pedig biztosra mehet! További információt ezen a linken talál.

5.990,- Ft

Argenta Micenas csempe Csempe

A Micenas család egyes tagjai egyszerűen szépek és klasszikusak, melynél a lapok árnyalataival és méreteivel tudunk izgalmas játékot játszani a térben. További információt ezen a linken talál.

3.990,- Ft

Argenta Nassau falicsempe Csempe

Az Argenta Nassau igen kedvelt csempecsalád, egymással jól kombinálható színeivel és modern, minimál stílusú mozaikos dekorjával. További információt ezen a linken talál.

3.990,- Ft

Argenta Silk Csempe

A Silk család 20X50 cm-es lapjain gyönyörű, színátmenetes finom minták találhatóak, melyek kávé és krémszínek kellemes, melengető árnyalataiban érhetők el. További információt ezen a linken talál.

4.790,- Ft

Argenta Tanum padlólap Csempe

A gazdag méretválasztékban megtalálhatunk 30x60 cm-es mérettől, a 90x90 cm-en át egészen a 60x120 cm-es méretig 7 színben csempét és padlólapot. Az alaplap mellé választhatunk padlódekort, így feldobva az egybefüggő felületet. További információt ezen a linken talál.

7.490,- Ft

Argenta Toulouse falicsempe Csempe

Textiles felülete meleg hatást kel, szobaszerűvé varázsolja fürdőszobáját. További információt ezen a linken talál.

4.790,- Ft

Argenta Valls falicsempe Csempe

A Valls család szürke színei akár padlóburkolat, akár falburkolatként nagyon jól mutatnak sötétebb, vagy világosabb árnyalatokkal kombinálva. További információt ezen a linken talál.

6.490,- Ft

Marazzi Horizon burkolatok Padlólap

Ez a padlólapcsalád biztosan melegséggel és energiával tölti majd be otthonát. Aprólékos részletek, texturált felületek, különböző színárnyalatok: az ötletek kimeríthetetlen tárháza. Fahatású, fagyálló, magas kopásállóságú, matt felületű, gres porcelán padlólap. Marazzi Fahatású padlólapok. További információt ezen a linken talál.

5.790,- Ft

Marazzi Treverkhome fahatású padlólap Padlólap

Trendi fahatású burkolatok bemutatótermeinkben. Jöjjön, látogasson el hozzánk! VS Fürdőszoba Marazzi burkolataink itt
VS Fürdőszoba Szalon

15.900,- Ft

Opoczno Urban Mix Csempe

Opoczno Urban Mix csempecsalád padlólapjai, dekorjai és falicsempéi mind egy helyen!
Opoczno burkolataink itt
Opoczno burkolatok.

8.490,- Ft

Porcelanosa Antique csempe Csempe

Az Antique dekor most különösen népszerű, szürkeárnyalatos cementlap mintákkal, három, egymástól finoman eltérő szürke – barna – fekete árnyalatban kínáljuk. További információt ezen a linken talál.

17.990,- Ft

Porcelanosa Belice Csempe

A Belice rusztikus felületű sávos mintájú lapjai kihasználhatóak a mai trendeknek és igényeknek megfelelően. További információt ezen a linken talál.

15.490,- Ft

Porcelanosa Chester Line Csempe

Porcelanosa Chester Line – ha az izgalmas vonalminták, csíkokba rendezés ötlete tetszett meg. További információt ezen a linken talál.

15.490,- Ft

Porcelanosa Detroit padlólap Csempe

A Porcelanosa Detroit Antracita padlólapot ajánljuk, ha festett vagy pácolt rusztikus hajópadlóra vágyna vintage álmaihoz. További információt ezen a linken talál.

24.190,- Ft

Porcelanosa Dover Padlólap

A Dover család alaplapjaival és dekorjával igazán mai tereket, s a szürkeségében is vidám, mondhatni sokszínű enteriőröket alkothatunk. További információt ezen a linken talál.

10.490,- Ft

Porcelanosa Manhattan Padlólap

A Manhattan család tagjai természetes kőből létrehozott élethű textúrákat tükrözik. További információt ezen a linken talál.

19.990,- Ft

Porcelanosa Menorca Padlólap

A Menorca kollekció lapjainak felülete enyhén érdes, ettől izgalmas, a színek pedig a szürkék, bézsek, és a kávé melegebb árnyalatainak vegyített tónusaiban váltakoznak. További információt ezen a linken talál.

14.790,- Ft

Porcelanosa Oxford Csempe

Az Oxford burkolatok mattabb, de finomabb erezetükkel modern terekbe tökéletesek. További információt ezen a linken talál.

19.690,- Ft

Porcelanosa Park Antique Csempe

A 31,6 X 90 X 0,9 cm –es lapokkal egyszerre elegáns és modern tereket tudunk megvalósítani, ahol a különleges textúrának köszönhetően hatásosak lesznek a szép fénymegoldások a térben. További információt ezen a linken talál.

15.490,- Ft

Ragno FreeTime padlólap család Padlólap

Ragno FreeTime fahatású padlólap burkolatok. Matt felületű, fagyálló padlólapok, melyek a lakás bármely helyiségében használhatóak. A stílus és a technológia együttese, melyben a fa nem mindennapi értelemben jelenik meg: friss és hívogató, vonzó, számos ízlést kielégítő.

További információt ezen a linken talál.

5.790,- Ft

Ragno Woodcomfort fahatású burkolatok Padlólap

Ragno Woodcomfort fahatású burkolatok a kerámia előnyével, a fa szépségével.

További információt ezen a linken talál.

7.590,- Ft

Roca Gap wc csésze Wc- csészék

Roca szaniterek, mosdók, wc csészék, és bidék nagy választékban.
Roca szaniterek itt
VS Fürdőszoba Szalon

39.890,- Ft

Roca Hall wc csésze Wc- csészék

Roca szaniterek, mosdók, wc-k, bidék.
Roca szaniterek itt VS Fürdőszoba Szalon

77.790,- Ft

Roca Happening wc csésze Wc- csészék

Roca szaniterek, wc-k, bidék, kiegészítők a VS Fördőszoba Szalonban.
Roca szaniterek itt
VS Fürdőszoba Szalon

93.690,- Ft

T-Boss Minimál 120 Szekrények

T-Boss kétfiókos minimál stílusú fürdőszobai szekrény összeállítás.
T-Boss Fürdőszobai bútorok itt
VS Fürdőszoba Szalon

249.600,- Ft

T-Boss Minimál 160 Szekrények

T-Boss fürdőszobai szekrény kombinációk.
T-Boss Fürdőszobai bútorok itt
VS Fürdőszoba Szalon

435.768,- Ft

T-Boss Soft Glass 130 Szekrények

T-Boss Soft Glass 130 cm széles fürdőszobai bútor.
T-Boss Fürdőszobai bútorok itt
VS Fürdőszoba Szalon

369.200,- Ft

T-Boss Soft Glass 90 Szekrények

T-Boss Soft Glass fürdőszobai bútor.
T-Boss Fürdőszobai bútorok itt
VS Fürdőszoba Szalon

219.900,- Ft

Tubadzin All In White csempe család Csempe

Tubadzin All inWhite csempecsalád padlólapjai, dekorjai és csempéi mind egy helyen!
Tubadzin burkolataink itt
VS Fürdőszoba Szalon

7.799,- Ft

Tubadzin Ashen csempe család Csempe

Tubadzin Ashen csempecsalád padlólapjai, dekorjai és csempéi mind egy helyen!

7.490,- Ft

Tubadzin Carmine csempe család Csempe

Tubadzin Carmine csempecsalád padlólapjai, dekorjai és csempéi mind egy helyen!
Tubadzin burkolataink itt
VS Fürdőszoba Szalon

8.199,- Ft

Tubadzin Egzotica csempe család Csempe

Tubadzin Egzotica csempe család padlólapjai, dekorjai és csempéi mind egy helyen!

7.799,- Ft

Tubadzin Gobi csempe család Csempe

Tubadzin Gobi elegáns csempecsalád padlólapjai, dekorjai és csempéi mind egy helyen!
Tubadzin burkolataink itt
VS Fürdőszoba Szalon

4.990,- Ft

Tubadzin Maxima csempe család Csempe

Tubadzin Maxima csempecsalád padlólapjai, dekorjai és csempéi több színben egy helyen!
Tubadzin burkolataink itt
VS Fürdőszoba Szalon

4.799,- Ft