Dalos Építőanyag – Jó minőségű építőanyagok és térkő burkolatok

Adatlap
Cégnév Dalos Építőanyag – Jó minőségű építőanyagok és térkő burkolatok
Cím 2081 Piliscsaba , Új u. 21.
Házhozszállítás: Bankkártyás fizetés:
Honlap www.dalostuzep.hu
E-mail info@dalostuzep.hu
Telefonszám +36 (26) 375-171
A legnevesebb építőanyag és térkő gyártók kiváló minőségű építőanyagait és térköveit forgalmazzuk kedvező áron, folyamatos akciókkal, ingyenes anyagköltség számítással és országos házhoz szállítással.

A cég termékei az alábbi kategóriákban: Tetőcserép Tetőtéri ablakok

A cég összes terméke

Bramac Adria tetőcserép Tetőcserép

A Bramac Adria tetőcserepek természetes színvilága a közkedvelt Adria hangulatát felidéző hullámos formájukkal más tetőkkel össze nem téveszthető délvidéki romantikát varázsolnak a családi házak tetőjére. Az Adria cserepek egyedi karakterét többféle árnyalatuk és rusztikus felületük adja meg. A többféle árnyalatú Adria színek tökéletesen kiemelik az Adria tetőt az egyforma környező házak közül. Az Adria Magico, Antico, Vecchio és Montano színek természetes hatásukkal városi polgári családi házak és vidéki otthonok újrafedésénél és új építésénél is olyan egyedi karaktert adnak családi házának, ami már messziről meg fogja különböztetni a környező házaktól. Milyen színben választja Bramac Adria tetőjét? Mielőtt döntene érdemes megnézni ezt a 16 Bramac Adria tetőt is.

2.980,- Ft

Bramac Duna Novo antracit cserép Tetőcserép

A Bramac Duna Novo antracit cserepe a Duna fodrozódó hullámait idéző formájával és exkluzív antracit színével modern otthona megbízható minőségű betoncserepe lehet. A markáns exkluzív antracit cserép a Magyarországon legnépszerűbb hullámos tetőcserép formájával a modern színvilágot ötvözi a hagyományos tetőcserép formával. A Duna fodrozódó hullámait mindenki ismeri. Az antracit színvilág exkluzív modernsége pedig igazán egyedivé teszi a Duna Novo tetőt. Az antracit modern színvilágának tartósságát a Novo felületkezelés biztosítja. A színtartósság biztosításán túl még megbízható védelmet nyújt az UV sugárzással szemben is. Mit gondol? Modern stílusban épült otthona tökéletes tetőfedő anyaga lesz a Bramac Duna Novo antracit cserepe? Választott már a tetőcserepek között? Vagy a végső döntés előtt megnézne még néhány természetes szépségében hullámzó Bramac Duna tetőt?

2.600,- Ft AKCIÓS ÁR: 2.320,- Ft

Bramac Duna Novo sötétvörös tetőcserép Tetőcserép

A sötétvörös színvilág a kedvence? A klasszikus hullámos tetőcserép formát kedveli, és ilyen tetőt választ majd otthonára? A Bramac Duna sötétvörös színben lágyan hullámzó cserepe a Duna fodrozódó hullámait idéző formájával a nálunk legnépszerűbb hullámos tetőcserepek egyik legkedveltebbje. A Duna cserepek aszimmetrikusan hullámzó formájával a Duna tető szinte belehullámzik a környezetébe. A tető letisztult vonalaival klasszikus és modern otthonok megbízható minőségű tetőcserepe lehet. A természetben lágyan fodrozódó hullámok idéző cserép sötétvörös színével természetes szépséget kölcsönöz modern és hagyományos stílusban épült otthonának is. A Duna tető tartósságát a Novo felületkezelés biztosítja, és még védelmet nyújt az UV sugárzással szemben is. A Bramac a Duna tetőcserepek természetes szépségét megbízható minőségben garantálja kedvező áron. Önnek pontosan erre van szüksége? Mielőtt véglegesen dönt, érdemes megnéznie néhány természetes szépségében hullámzó Bramac Duna tetőt.

2.600,- Ft AKCIÓS ÁR: 2.320,- Ft

Bramac Duna Novo téglavörös cserép Tetőcserép

A Bramac Duna téglavörös színben lágyan hullámzó cserepe a Duna fodrozódó hullámait idéző formájával a Magyarországon legnépszerűbb hullámos formájú tetőcserepek egyik legkedveltebbje. Ki ne ismerné a Duna fodrozódó hullámait? Még akkor is láttuk már hazánk legnagyobb folyóját, ha nem mellette élünk. A lágyan hullámzó Duna legyen otthona tetején is? A Duna cserép aszimmetrikusan hullámzó formája szinte belehullámzik a környezetébe, és letisztult vonalaival klasszikus és modern otthonok látványos tetőcserepe lehet. A természetben lágyan fodrozódó hullámok a hazánkban legkedveltebb téglavörös színben természetes szépséget kölcsönöz modern és hagyományos stílusban épült otthonának is. A Novo felületkezelés pedig a Bramac Duna cserepek természetes színárnyalatának tartósságát fokozza, és védelmet nyújt az UV sugárzással szemben is. A Bramac Duna Novo téglavörös betoncserép természetes szépségét megbízható minőségben garantálja kedvező áron. Önnek pedig éppen erre van szüksége? Döntése előtt nézzen meg még néhány természetes szépségében hullámzó Bramac Duna cserép tetőt!

2.600,- Ft AKCIÓS ÁR: 2.320,- Ft

Bramac Merito barna tetőcserép Tetőcserép

A Bramac Merito barna színben klasszikusan hullámzó vonalaival évtizedeken keresztül időtálló szépség lesz családi háza tetőjén. Tetőfelújításon gondolkodik, és egy pénztárcabarát megoldást keres? Ha igen, és egy tartós és könnyű cserepet szeretne látni családi háza tetőjén, akkor a Merito barna színben megfontolandó választás lehet. 30 éves Bramac garanciája a biztosíték rá, hogy évtizedeken át nem lesz gondja a Merito tetővel. Ha a barna szín tetszik Önnek, akkor nemcsak kiváló minőségű lesz a felújított tető, hanem még az Önnek tetsző színben is fog pompázni évtizedeken át. Bramac Merito tetője barna színben fogja levenni a lábáról a felújított otthonát megcsodálókat?

1.690,- Ft

Bramac Merito vörös cserép Tetőcserép

A Bramac Merito vörös cserép a tetőcserepekre jellemző klasszikus hullámos vonalaival és pénztárcabarát árával a tetőjüket felújítók kedvenc tetőfelújító cserepe. Ha Ön is felújítja a 70-es, 80-as években épített palatetős családi házát, és betoncserepet szeretne a tetőre, akkor a könnyű és tartós Merito cserép a klasszikus vörös színben remek választás lehet a tető fedésére. A klasszikus vonalú, vörösben pompázó Bramac Merito minőségével nem lesz gondja évtizedeken át. Ez a tetőcserép a Bramac 30 éves garanciájával és klasszikusan hullámzó vonalaival időtálló szépség lesz otthona tetőjén gazdaságos megoldásban. A tetőcserepek legnépszerűbb vörös színe köszön vissza a Meritoban, és természetes hatást kelt majd a tetőn az elkövetkező évtizedekben. Vörös színben pompázó Bramac Merito tetője lesz?

1.690,- Ft

Bramac Montero Protector cserép Tetőcserép

A Bramac Montero Protector hornyolt betoncserepe hullámzó vonalaival, rusztikus felületével és színválasztékának gazdagságával egyedülálló szépséget jelent a XXI. századi tetőfedésben. A rusztikus felület markáns és karakteres megjelenést ad kiválasztott színű Bramac Montero tetőjének. Ha egy egyedülálló szépségű tetőcserepet keres otthonára, akkor már csak Montero cserepe színét kell kiválasztania a klasszikus rubinvörös, az antik canyon, a bordó bordeaux, a sötétbarna terra és az egyedülállóan exkluzív gránit színek közül. Ez a kiváló minőségű betoncserép rusztikus felületével nemcsak karakteresen egyedülálló megjelenésű, hanem Protector bevonatának köszönhetően még kimagaslóan védi a tetőt az időjárás viszontagságaival szemben is. A Protector felület biztosítja a kiválasztott szín időtálló tartósságát is. Szeretne még többet megtudni a cserépről?

4.040,- Ft

Bramac Natura Plus tetőcserép Tetőcserép

A Bramac Natura Plus cserép természetes natúr barna színével a tetőjüket évtizedek után felújítók és az évtizedekre előre tervező új építők kedvenc tetőcserepévé vált. Ez pedig nem a véletlen műve. A természetes barna szín a cserép hullámzó, aszimmetrikus kialakításával tökéletesen belesimul az épített otthoni környezet természetességébe. A természetközeli Natura Plus cserép népszerűségének jót tesz még rendkívül kedvező ára is. Az pedig már külön hab a Natura Plus tetőcserepek tortáján, hogy a kedvező ár nem jelent minőségbeli megalkuvást, hisz a megszokott Bramac minőséget a 30 éves Új-érték garancia szavatolja. A Bramac Natura Plus cserepeire három évtizedes garanciát vállal mégpedig a cserepek mérethűségére, vízzáróságára és fagyállóságára. Mielőtt választ megnéz néhány Natura Plus natúr barna fedésképet is?

2.100,- Ft AKCIÓS ÁR: 1.920,- Ft

Bramac Reviva Novo tetőcserép Tetőcserép

A Bramac Reviva Novo cseréppel évszázados hagyomány született újjá, és kel életre a betoncserepet kedvelők otthonainak tetőjén. A hagyományos vonalú hódfarkú cserepek modern változatával nagyapja kedvenc tetőformája éled újra családi háza tetőjén. Ez a hagyományos cserép forma a hazánkban legkedveltebb tetőcserép színekben lehet otthona klasszikus szépségű tetőcserepe. Már csak azt kell eldöntenie, hogy téglavörös, sötétvörös vagy inkább rubinvörös színben választja a Reviva tetőt? Ha pedig a klasszikus tetőcserép színek helyett az exkluzív antracitban képzeli el modern otthona klasszikus vonalú hódfarkú tetőfedés képét, akkor antracit színben is választhatja a Reviva cserepeket. A Reviva Novo felülete gondoskodik tetője kiválasztott színének tartósságáról, és a nap UV sugarainak is ellenáll majd. A korszerű Novo felületkezelés biztosítja Önnek, hogy nagyapja hagyományosan kedvelt tetőcserép formája tökéletes szépségében fedje otthona tetőjét az Ön által kiválasztott kedvenc színében. Mielőtt véglegesen eldöntené Bramac Reviva tetőjének a színét, megnéz még néhány további Reviva tetőt is?

2.550,- Ft

Bramac Reviva Protector antik tetőcserép Tetőcserép

A Bramac Reviva Protector tetőcserépben nagyszüleink kedvenc tetőcserép formája, a hódfarkú cserép született újjá a modern technológia többféle előnyével. Mit is jelent azonban a hagyomány újjáéledése a modern technológia vívmányaival? Egy évszázada reneszánszát élte a hódfarkú tetőcserepek kora. A modern technológiának hála azonban a hagyományos tetőcserép forma korszerű betonból készül antik színben. A hódfarkú tetőcserepek hagyományos kettős fedésével szemben a Bramac Reviva cserepek tökéletes vízzárását az oldalsó hornyok biztosítják, ezért elég a klasszikus vonalú cserepeket egyszeres fedésben felrakni. A modern technológia vívmánya még a felület tökéletes védelme, mert a patinás antik szín kiemelkedő tartósságáról a Protector felületvédelem gondoskodik. Az antik szín tartósságát és tökéletességét a gyártási technológia különlegessége is biztosítja, mert az antik tetőcserepeket különböző színű betonból keverik, és nem csak a betoncserép felületére viszik fel az antik hatást tükröző felületet. Az antik tetőcserép teljes anyagában színezett cserép. A Bramac Reviva Protector cserép antik színében klasszikus stílusban épült otthona exkluzív szépségű tetőcserepe lehet. Döntése előtt megnéz még néhány Reviva Protector antik cseréppel fedett tetőt?

3.300,- Ft

Bramac Római Novo tetőcserép Tetőcserép

A Bramac Római Novo cserép hullámos, lágy vonalaival a délvidéki mediterrán tájak felszabadult hangulatát idézi fel a családi házak tetőjén is. A hullámos vonalú, sima felületű Római cserép a klasszikus téglavörös, rubinvörös és sötétbarna szín mellett az exkluzív antracit színben is elérhető. A hullámos vonalú, elegáns Bramac Római tető három közkedvelt tetőcserép színével hagyományos stílusban épült családi házak közkedvelt cserepe, míg antracit színben modern otthonok tetőfedésére használható remekül. A Novo bevonat biztosítja az Ön által kiválasztott szín tartósságát, és az UV sugárzással szemben is védi családi háza tetőjét. Mielőtt kiválasztaná Bramac Római cserép tetője színét megnéz még néhány pazar fedésképet a Római cseréppel?

2.320,- Ft

Bramac Római Protector cserép Tetőcserép

A Bramac Római Protector tetőcserép lágyan hullámzó formájában a mediterrán olasz délvidék hangulata kel életre. A Toszkána formáit felidéző, hullámos vonalú Római cserép a klasszikus tetőcserép színek közül a rubinvörös, téglavörös, vörösbarna és sötétbarna színekben választható. Antik és ébenfekete színben pedig modern otthona tetőjén fog igazán stílusosan mutatni. A Római Protector színek közül melyiket választja? Bramac Római tetőjének kiválasztott színének tartósságát a Protector felületi védelem fogja védeni a szennyeződésekkel és az időjárással szemben. Kettős hornyolt kialakítása pedig tökéletes vízzáróságot biztosít. Mielőtt kiválasztja tetőcserepének a színét megnéz 10 csodálatos szépségű Bramac Római Protector tetőt?

3.000,- Ft

Bramac Tectura Protector cserép Tetőcserép

A Bramac Tectura Protector cserepet modern megjelenése, letisztult formája és egyenes vonalai a XXI. század modern építészetének kiemelkedő tetőcserepévé teszi. Az Ön modern stílusban épült családi házán is a környezetébe tökéletesen illeszkedő fedésképet fog adni. A Tectura cserép tökéletesen modern formája igazán exkluzív színekben mutat jól. Arról kell döntenie, hogy ébenfekete, platina vagy inkább antracit színben szeretné otthona tetőjén látni. Sokan választják a Tectura Protectort antik színben. Ennek a különlegessége, hogy a cserép antik megjelenését nem pusztán felületi színezéssel biztosítják, hanem az antik színnek megfelelően különböző színű betonokat összekeverve gyártják az antik cserepet. Ezzel az antik cserép teljes anyagában színezett, ami még inkább biztosítja a szín tartósságát. A Tectura cserepek Protektor felülete nemcsak védi a cserép színét, hanem a szennyeződésektől és más környezeti hatásoktól is megóvja a tetőt. Választása előtt nézze meg még néhány Tectura Protector fedéskésképet!

3.300,- Ft

Creaton Balance tetőcserép Tetőcserép

A Creaton Balance nagyformátumú (XXL) tetőcserép mérete biztosítja a Balance igencsak kedvező ár-érték arányát. Az XXL-es méretnek köszönhetően már 9 darab Balance cserép is biztosítja a tetőn egy m2 lefedését. Nem titok, hogy a Balance a hatalmas színválasztékkal dolgozó Creaton egyik legkeresettebb sikercserepe. Talán nem a véletlen műve az sem, hogy Ön most is éppen a Creaton Balance cserepeiről érdeklődik éppen. Hornyolt kialakítása biztosítja a cserép tökéletes vízzáróságát. Nagy színválasztéka pedig lehetővé teszi, hogy klasszikus stílusban épült otthonához a natúrvörös, téglavörös, rézvörös vagy barna színek közül válasszon. Különösen a rézvörös és barna színek emelik ki a fedett épület csodálatos szépségét. Modern stílusban megépített otthona karakteres, modern tetője pedig a palaszürke vagy a fekete színben találhatja meg stílusos Balance tetőjét. A Balance cserepek engóbozott felülete biztosítja azt, hogy kiválasztott színű Balance tetője egész életére szép és tartós legyen. Ez különösen biztosított, mert a Creaton Balance tetőire is 50 év garanciát vállal szakszerű tetőfedésnél. Talán nem is olyan könnyű választani a sokféle szín közül? Választása megkönnyítésére megnézi a Balance tetők fedésképének sokaságát?

2.200,- Ft

Creaton Domino cserép Tetőcserép

A Creaton Domino cserepek egyenes vonalú, letisztult formájukkal a modern tetőfedés gyöngyszemei. A Domino a tökéletesen letisztult formájú modern tetőcserép, amelynek végtelenül letisztult formáját semmilyen hajlat, semmilyen hullám nem töri meg. Hornyolt kialakításával egyszeres fedést tesz lehetővé, és a lépcső formájú átfedések pedig megbízható védelmet nyújtanak a csapadékkal szemben. A Domino cserepek 50 éves garanciája önmagáért beszél, és ha otthonának egy letisztult vonalú kerámia cseréptetőt képzel el, akkor már lehet, hogy csak annyi van hátra, hogy kiválassza Domino tetőjének a színét. Ezt meg is teheti a klasszikus natúrvörös, rézvörös, borvörös engóbozott felületű színek mellett a szürke, palaszürke és fekete engóbozott és a palaszürke valamint a fekete üvegmázas felületű Domino cserepek közötti választással. Melyik Domino színbe szerelmesedett bele? Vagy mielőtt kiválasztaná szíve kedvenc Domino színét, megnézne még néhány Creaton Domino tetőt?

4.750,- Ft AKCIÓS ÁR: 4.625,- Ft

Creaton Hortobágy cserép Tetőcserép

A Creaton Hortobágy hornyolt tetőcserép hornyos kialakításának köszönhetően tökéletesen vízzáró egyszeres fedést tesz lehetővé családi háza tetőjén. Az Alföld egyedülálló hangulatát idéző, hullámzó Hortobágy cserép natúrvörös és rézvörös színvilága tökéletesen harmonizál környezetével, és a környező házak tetőfedéséhez is tökéletesen illeszkedik. Exkluzív fekete színében pedig modern stílusú otthona karakteres színválasztású tetője lehet. Mielőtt döntene, megnéz jónéhány Creaton Hortobágy tetőt?

2.700,- Ft

Creaton Rapido tetőcserép Tetőcserép

Creaton Rapido tetőcserép különlegesen nagy méretű (XXL) formátumban kifejezetten gazdaságos tetőfedést biztosít. A klasszikus formájú, kettős bordájú Rapido cserép hagyományos formájával és kivételesen nagy méretével a hagyományos értékeket a modern technológia által biztosított nagy méretekkel egyesíti. Így biztosítja Önnek ennek a klasszikus tetőcserépnek a kifejezetten előnyös és gazdaságos választását. A dupla oldalsó hornyolás tökéletes vízzárást biztosít. A Rapido cserepek három felfüggesztő füle és nagy eltolhatósági tartománya a tetőfedés rugalmasságát biztosítja. A kifejezetten kedvelt formájú Creaton Rapido cserepek népszerű natúrvörös, téglavörös, rézvörös és barna engóbozott felületű színeit még a fekete matt és a toscana engóbozott színvilág egészíti ki. Nem is olyan könnyű választani ilyen sokféle Rapido szín között, de talán megkönnyíti majd a választását, ha megnéz előtte néhány Rapido tetőt.

2.510,- Ft AKCIÓS ÁR: 2.309,- Ft

Creaton Róna cserép Tetőcserép

A Creaton Róna cserepe hornyolt kialakításának köszönhetően egyszeres fedést biztosít, és sima felületével tökéletesen emlékezetet a hódfarkú cserepek klasszikus formájára. A hódfarkú cserepektől való eltérését, és egyediségét az oldalsó hornyolás kialakítása biztosítja, amely a vízzáróság biztosításával lehetővé teszi a jóval gazdaságosabb egyszeres fedést. A tetőfelújítások kedvelt cserepe a Róna. Családi háza tetőszerkezetének felújításakor Ön is számításba veheti. Klasszikus rézvörös és natúrvörös színében klasszikus stílusú otthona tetőfelújításának lehet a kiválasztott cserepe, míg exkluzív fekete színében modern stílusban épült családi háza karakteres tetője lehet a Creaton Róna cserepe. A tetőcserép színének kiválasztásához megnézne még néhány Róna tetőt?

2.700,- Ft

Leier Lux Aero tetőcserép Tetőcserép

Ha a kis hullámú cserépfedés tetszik Önnek, akkor a Leier Lux Aero kis hullámú cserepeivel fedett családi háza be fogja lopni magát a szívébe. A Lux Aero tető hagyományos értékeket fejez ki, és ez a cserépfedés kifejezetten jól illeszkedik a klasszikus stílusú épületekhez. Ha a téglavörös és a bronz közül kiválasztja Lux Aero tetője színét, akkor a cserepek minőségéért már nem kell aggódnia. A Leier ugyanis betoncserepei méretpontosságára, vízzáróságára és fagyállóságára 50 év garanciát vállal. Ha ennyi információ alapján még nem tud dönteni, akkor itt érdemes még tovább tájékozódnia a Leier Lux Aero cserepeiről.

2.390,- Ft

Leier Lux cserép Tetőcserép

A Leier Lux nagy hullámú betoncserepek a mediterrán stílusban épült épületek tökéletes választású tetőcserepei lesznek. A Lux bevonatú cserepek lágyan hullámzó formavilága a klasszikus vörös és barna tetőcserép színek mellett az exkluzív fekete színben is választhatók még. A luxus minőségű, magas fényű betoncserepek közül a vörös és barna klasszikus stílusban épült családi háza tökéletes választású nagy hullámú tetőcserepe lehet. Míg a fekete Lux cserepek modern otthona tetőfedésére lehet izgalmas választás. Ha kiválasztotta a Leier Lux cserepek színét, akkor a cserepek minősége felől nyugodt lehet, mert a betoncserepek méretpontosságára, vízzáróságára és fagyállóságára a Leier 50 év garanciát vállal. Szeretne még többet megtudni a Lux cserepekről?

2.290,- Ft

Leier Toscana Avanti cserép Tetőcserép

A Leier Toscana Avanti cserepek lágyan hullámzó, mediterrán hangulatot árasztó formavilágukkal a délvidék mediterrán tájainak felszabadult hangulatát árasztják. A Leier Toscana Avanti tetőcserepében a legkeresettebb, lágyan hullámzó tetőcserép forma a legnépszerűbb téglavörös színben jelenik meg. Ha Ön kedveli a klasszikus tetőcserép formát, és családi háza tetőcserepének a téglavörös színt képzeli el, akkor az Avanti tökéletes választása lehet. Ezt még alátámasztja az is, hogy a betoncserepek fagyállóságára, vízzáróságára és méretpontosságára a gyártó 50 év garanciát is vállal.

1.510,- Ft

Leier Toscana capello betoncserép Tetőcserép

A Leier Toscana capello betoncserép lesz a jó választás otthona tetőjének, ha egy igazi mediterrán különlegességre vágyik mégpedig a harsányan vidám megjelenés helyett letisztultan elegáns kivitelben. Az elegáns Leier Toscana capello tető a mediterrán délvidék felszabadult hangulatát a capello cserepek elegáns megjelenésű, változatos felületi színkialakításával teszik egyedi megjelenésűvé. Az elegáns capello cserepek változatos színvilágú, elegáns kialakítását a Leier megújult bevonatolási eljárása teszi lehetővé Önnek. Toscana capello cserepének exkluzív megjelenésén túl a minőségében is tökéletesen biztos lehet, mert a gyártó 50 év garanciát vállal a betoncserepek méretpontosságára, vízzáróságára és fagyállóságára. Öt évtizedig ezek miatt Önnek nem fog fájni a feje, bármi is történik a tetőn. Mielőtt végleg kiválasztaná családi háza tetőcserepét érdemes megnézni még több információt róla?

2.030,- Ft

Leier Toscana mogyoró tetőcserép Tetőcserép

A Leier Toscana mogyoró betoncserepek lágyan hullámzó, klasszikus formavilága a délvidék mediterrán stílusban épített otthonaihoz remekül illeszkedő tetőfedést biztosít. A délvidék felszabadult életstílusát kifejező, izgalmasan hullámzó vonalak a Toscana cserepek mogyoró színében a közkedvelt barna színvilágot hozza be a tetőfedésbe. Ha Önnek tetszik a mogyoró szín, akkor egy kiváló minőségű betoncserepet választ, mert a Leier betoncserepeinek fagyállóságára, vízzáróságára és méretpontosságára 50 év garanciát vállal. Toscana mogyoró tetője minősége felől biztonságban lehet. A sokféle tetőcserép és változatos színek közötti választás persze nem mindig egyszerű, ezért családi háza tetőcserepének kiválasztásához nézzen meg néhány Toscana tetőt!

1.700,- Ft

Leier Toscana palazzo cserép Tetőcserép

A Leier Toscana palazzo cserép lehet a megfelelő választás családi házára, ha egy igazi különlegességre vágyik otthona tetőfedésénél. A Toscana palazzo cserepek klasszikusan hullámzó formavilága a palazzoban a cserép felületek változatos színkialakításával társul. A megújult bevonatolási eljárással készülő, élénk színvilágú palazzo a mediterrán városok felszabadult, vidám hangulatát adják majd családi házának. A palazzo cserepek különleges megjelenésével együtt még 50 év garancia is jár a cserepek fagyállóságára, vízzáróságára és méretpontosságára. Ezért aztán az Önnek tökéletesen tetsző színvilágú palazzo cserepek minőségére sem lehet majd panasza az elkövetkező 5 évtizedben, mert bármilyen problémája is lenne, azért szakszerű tetőfedésnél a Leiernek fog fájni a feje. Mielőtt végleg eldöntené a tetőfedés kérdését, megnéz a Leier Toscana tetők közül néhányat?

2.030,- Ft

Leier Toscana terra cserép Tetőcserép

A Leier Toscana terra cserép hullámos vonalú formavilága a mediterrán délvidék mediterrán stílusban épült tetőinek tökéletesen megfelelő fedésképet biztosít. A mediterrán emberek felszabadult hangulatát idéző, izgalmasan hullámzó, lágy vonalak a tetőcserepeknél megszokott sötétbarna (terra) színben sokak kedvenc tetőcserepe hazánkban is. Önnek is tetszik a sötétbarna színvilág? Toscana terra tetőjének méretpontosságára, vízzáróságára és fagyállóságára a Leier 50 év garanciát vállal, ezért az elkövetkező öt évtizedben nyugodt lehet, mert biztonságban van Toscana tetője minőségével kapcsolatban. Otthona tetőcserepének kiválasztása előtt megnéz még néhány Leier Toscana Classic tetőt?

1.700,- Ft

Terrán Coppo Ferrara cserép Tetőcserép

A Terrán Coppo Ferrara tetőcserepek mogyoró és világosbarna, színátmenetes természetes színvilága és tetőcserepek klasszikus hullámos formája is a mediterrán tájak napfényes, felszabadult hangulatát idézi fel családi háza tetőjén. A Terrán Coppo Ferrara cserepek lendületes, hullámos vonalvezetésükkel és inspiráló többféle színárnyalatos színösszeállításukkal tökéletesen egyedi megjelenést, és utolérhetetlen mediterrán hangulatot varázsolnak majd családi háza tetőjére. A világostól a sötét árnyalatokig többféle árnyalatban játszó világosbarna, mogyoróbarna Ferrara színvilág a napjainkban még túlsúlyban lévő, jól ismert egyentetők környezetéből karakteresen kiemelik majd otthona Terrán Coppo Ferrara tetőjét. A korszerű gyártástechnológián túl a Ferrara színvilág tartósságát a betoncserepek Colorsystem színvédelme biztosítja. Ez a korszerű felületvédelem az időjárás viszontagságaival szemben is megvédi majd Ferrara tetőjét. Ez a védelem azonban még nem minden, mert a Terrán Coppo Ferrara betoncserép tető választásával Ön biztos lehet abban, hogy kiváló minőségű cserepet választott családi háza tetőjére. Miért merjük ezt kijelenteni Önnek? Azért, mert a Terrán Tetőcserép Kft. 50 éves értékmegőrző garanciát vállal a betoncserepek fagyállóságára, vízzáróságára és méretpontosságára is. Ha mégis valami gond lenne ezekkel az elkövetkező évtizedekben, akkor ezért nem az Ön feje fog fájni. Ha még nem döntöttel el, hogy milyen színben választja Terrán Coppo tetőjét az elkövetkező évtizedekre, akkor választása segítéséhez érdemes megnéznie ezt a 10 Terrán Coppo tetőt.

2.900,- Ft AKCIÓS ÁR: 2.650,- Ft

Terrán Coppo Modena betoncserép Tetőcserép

A Terrán Coppo Modena betoncserepek zöldesbarna, átmenetes természetes színvilága és hullámos formája is a mediterrán délvidék felszabadult, napfényes hangulatát idézi fel. Látványosan lendületes, hullámos vonalvezetésükkel, és inspiráló többféle színárnyalatos színösszeállításukkal tökéletesen egyedi megjelenést, és hamisítatlan mediterrán hangulatot varázsolnak családi háza tetőjére. A többféle árnyalatban játszó zöldesbarna Modena színvilág a megszokott egyentetők környezetéből karakteresen kiemelik Terrán Coppo Modena tetőjét. A Modena színvilág tartósságát a Colorsystem színvédelem biztosítja, és ez megvédi a cserepeket az időjárás viszontagságaival szemben is. A Terrán Coppo Modena tető választásával tökéletesen biztos lehet abban, hogy kiváló minőségű betoncserepet választott otthona tetőjére, mert a Terrán Tető 50 éves értékmegőrző garanciát vállal betoncserepei méretpontosságára, vízzáróságára és fagyállóságára.

2.900,- Ft AKCIÓS ÁR: 2.650,- Ft

Terrán Coppo ódon tetőcserép Tetőcserép

A Terrán Coppo ódon betoncserepek antikosan patinás, színátmenetes természetes színvilága és a Coppo betoncserepek klasszikusan hullámos formája a napfényben fürdő mediterrán tájak utolérhetetlenül felszabadult hangulatát sugallja majd évtizedeken át családi háza tetőjén. Szeretné otthonát a napfényben fürdő mediterrán tájak klasszikusan elegáns ódon színvilágával? Ha igen, akkor a Terrán Coppo ódon betoncserepek hullámos vonalvezetésükkel és az ódon színvilág többféle színárnyalatos színösszeállításával egyedi megjelenést, és hamisítatlan mediterrán hangulatot varázsolnak majd családi háza tetőjére. Az ódon színvilág klasszikus összetevőinek árnyalataiban játszó Coppo ódon színvilág tökéletesen egyedi megjelenést fog majd adni a jelenleg még igencsak túlsúlyban lévő egyentetők világában. Környezetéből látványosan kiemelik majd otthona Terrán Coppo ódon tetőjét. Családi házán az ódon színvilág tartósságát a Coppo betoncserepek Colorsystem színvédelme biztosítja majd. Ez az időjárás viszontagságaival szemben is megvédi majd Coppo ódon színvilágban pompázó tetőjét. A szín és felületvédelem azonban még nem minden, mert az Ön biztonságát erősítő jogosítványoknak nincs még vége. A Ez a védelem azonban még nem minden, mert a Terrán Coppo ódon betoncserepek választásával abban is biztos lehet, hogy kiváló minőségű cserepet választott. Ezt azért merjük kijelenteni, mert a Terrán Tetőcserép 50 éves értékmegőrző garanciát vállal betoncserepei fagyállóságára, vízzáróságára és méretpontosságára is. Mit is jelent ez Önnek? Ha mégis valami gond lenne a cserepek fagyállóságával vagy vízzáróságával az elkövetkező évtizedekben, akkor ezért nem az Önnek kell majd aggodalmaskodnia. Kiválasztotta már Terrán Coppo tetőjének színvilágát? Ha még nem, akkor biztosan jól fog jönni ezeknek a Coppo tetőknek a megnézése.

2.900,- Ft AKCIÓS ÁR: 2.750,- Ft

Terrán Danubia cserép Tetőcserép

errán Danubia cserép a jól ismert, klasszikus tetőcserép forma. A hazánkban legkedveltebb hullámos vonalú tetőcserepek a Duna melletti népek (Danubia) összetartozását szimbolizálja, és a cserép, a Duna lágyan fodrozódó hullámai a magyarországi síksági tájak lágyan hullámzó vonalait is szimbolizálják. A Terrán Danubiánál a hagyományos tetőcserép színek, a tégla, bordó és a barna az exkluzív antracittal egészül ki, és ezeknek a Danubia cserepeknek a színeit a Colorsystem színvédelem biztosítja, míg Resistor felületvédelemmel Corall, Merlot, Mocca és a Carbon tetőcserép színek vannak ellátva. Eldöntötte már, hogy milyen színben szeretné Terrán Danubia tetőjét? Vagy a tető színének kiválasztásához megnézne 16 szép Danubia tetőt?

2.300,- Ft AKCIÓS ÁR: 2.150,- Ft

Terrán Rundo cserép Tetőcserép

A Terrán Rundo cserép a modern kor igényeinek tökéletesen megfelelő hagyományos cserép. Ezzel a kettős ívesvágású, hornyolt betoncseréppel az évszázadok óta jól ismert és kedvelt hódfarkú cserepek modern változata jelent meg aTerrán betoncserepek piacán. Modern, mert letisztult egyenes felülete mentes minden felesleges hullámtól és hajlattól. Ugyanakkor praktikus is, mert a hódfarkú cserepeknél megszokott kettős fedés helyett a Rundo cserepek hornyolása az egyszeres fedést teszi lehetővé. Ezzel nemcsak gazdaságosabb (vagyis kevesebbe kerül a tetőcserép), hanem könnyebb súlyú is a Rundo tető, és ez a tetőszerkezet kialakításakor is előnyt jelent. A Terrán Rundo cserepek tetőfelújításhoz és új építéshez is hangulatos otthona kedvelt modern vonalú tetőcserepe lehet. A Terrán Rundo cserepek tégla, bordó, sötétbarna, antracit és ódon színben érhetők el Colorsystem színvédelemmel, míg Resistor felületvédelemmel Corall, Merlot, Mocca és Carbon színben választhatók családi háza tetőfedésére. Rundo tetője színének kiválasztásához megnézne még 14 szebbnél szebb Rundo tetőt?

2.400,- Ft AKCIÓS ÁR: 2.200,- Ft

Terrán Standard natúr tetőcserép Tetőcserép

A Terrán Standard betoncserép klasszikus hullámos vonalvezetésével és natúr téglavörös színével a hazánkban klasszikusan legnépszerűbb tetőcserép forma és színvilágban bármely családi háznak tartósan kiváló minőségű tetőcserepe lehet. Ha még nem választották ki otthonuk tetőcserét, akkor érdemes megnéznie ezt a 10 Terrán Standard tetőt segítségül választásuk megkönnyítéséhez.

2.100,- Ft AKCIÓS ÁR: 1.910,- Ft

Terrán Synus meggypiros cserép Tetőcserép

A Terrán Synus meggypiros tetőcserepek a nálunk legnépszerűbb tetőcserép formájukkal, hullámos vonalvezetésükkel és közkedvelt meggypiros színükkel a tetőfelújítások könnyű és kifejezetten erős betoncserepe. Ha a tető felújítását tervezi, akkor a Synus cserepeknél nehezen talál költséghatékonyabb megoldást korszerűtlen szerkezetű tetője kiváló minőségű cseréptetőre történő lecseréléséhez. Miért jelenthetjük ezt ki egyáltalán? Talán azért, mert a Terrán Synus meggypiros színű betoncserepek kedvező árán túl még a gyártó 50 éves garanciát is vállal a Synus betoncserepek vízzáróságára, fagyállóságára és méretpontosságára. Ezért nyugodt lehet. Ha bármi történik az elkövetkező öt évtizedben a Synus cserepeinek nem megfelelő vízzárósága miatt, vagy nem fogja bírni a fagyot, akkor ez nem az Ön problémája lesz. A gyártó állja a javítás költségeit. Ha még nem döntött, akkor érdemes még többet megtudni a Terrán Synus cserepekről. Itt még több információt talál a cserepekről.

1.900,- Ft AKCIÓS ÁR: 1.750,- Ft

Terrán Synus mogyoróbarna cserép Tetőcserép

A Terrán Synus mogyoróbarna betoncserepek a hazánkban méltán legnépszerűbb hullámos vonalvezetésükkel és népszerű mogyoróbarna színükkel a tetőfelújítások könnyű és kellőképpen erős tetőcserepe. Tetőfelújítás előtt van éppen? Ha Ön is családi háza tetőjének a felújításán gondolkodik, akkor a Terrán Synusnál nehezen talál gazdaságosabb megoldást a tetőfedés kiváló minőségű cseréptetőre való lecseréléséhez. Hogyan lehet ilyet egyáltalán kijelenteni? Leginkább talán azért, mert a Terrán Synus mogyoróbarna tetőcserepek kedvező árán túl még a gyártó 50 éves értékmegőrző garanciát is vállal a Terrán Synus cserepek fagyállóságára, vízzáróságára és méretpontosságára. Miért jó ez Önnek? Leginkább azért, mert ha bármi történik az elkövetkező öt évtizedben a Synus tetőcserepeinek nem megfelelő fagyállósága vagy vízzárósága miatt, akkor azért nem az Ön fejének kell majd fájni. Kiválasztotta már Terrán Synus tetője színét? Ha még nem, akkor érdemes ide kattintania, és még többet tudhat meg a Terrán Synus cserepekről.

1.900,- Ft AKCIÓS ÁR: 1.750,- Ft

Terrán Zenit carbon tetőcserép Tetőcserép

A Terrán Zenit carbon tetőcserepek tökéletesen letisztult egyenes vonalvezetése és letisztult formája minden felesleges hullámot, ívet és hajlatot nélkülöz. A Zenit cserép ezzel a modern minimalista megjelenésével a karakteres, exkluzív carbon színben a modern XXI. századi tetőfedés közkedvelt minimalista betoncserepe lett. A Zenit letisztult formájában a kelet egyszerűségre törekvő filozófiája és a skandináv népek hűvös eleganciája is kifejezésre jut. A Resistor felületvédelemmel nemcsak az exkluzív carbon színvilág időtálló tartóssága biztosított, hanem még Zenit tető szennyeződésekkel és az időjárás viszontagságaival szembeni védelme is. Ha még nem teljesen biztos abban, hogy a carbon színvilág tetszik Önnek a legjobban, akkor érdemes megnéznie ezt a 14 Terrán Zenit tetőt.

3.300,- Ft AKCIÓS ÁR: 3.025,- Ft

Terrán Zenit grafit cserép Tetőcserép

A Terrán Zenit grafit színű betoncserepek korunk minimalista modernségből származó lakberendezési igényeinek tökéletesen megfelelnek egyenes vonalvezetésükkel. A Zenit cserepek a tetőcserepeknél oly népszerű, de praktikum szempontjából teljesen felesleges hullámokat nélkülöző, letisztult formája a XXI. századi minimalista irányzatoknak megfelelően mentes minden feleslegtől. A Terrán Zenit grafit színben a lakberendezés finomságai iránt érzékeny fiatalok számára a modern XXI. századi tetőfedés közkedvelt minimalista betoncserepe. A Zenit letisztult formájában találkozik a keleti népek egyszerűségre törekvő életfilozófiája az északiak hűvös eleganciájával. A Resistor felületvédelemmel nemcsak a karakteres feketénél lágyabb grafit színvilág időtálló tartóssága biztosított, hanem még Zenit tető szennyeződésekkel és az időjárás viszontagságaival szembeni védelme is. Ha még nem biztos benne, hogy a grafit színvilág tetszik Önnek a legjobban, akkor nézze meg ezt a 14 tetőt a Zenit cserepekkel.

3.300,- Ft AKCIÓS ÁR: 3.025,- Ft

Terrán Zenit Grosso tetőcserép Tetőcserép

A Terrán Zenit Grosso betoncserepek a XXI. század minimalista modernségből származó lakberendezési igényeinek tökéletesen megfelelnek egyenes vonalvezetésükkel és kifinomult extravagáns megjelenésükkel. A Zenit Grosso cserepek extravagáns, hűvös eleganciájában a minimalizusra való törekvés találkozik a távol-keleti népek egyszerűségre törekvő életfilozófiájával és az északi népek hűvös eleganciájával. A Terrán Zenit Grosso színében a lakberendezés kifinomult ízlése iránt érzékeny fiatalok számára a modern XXI. századi tetőfedés közkedvelt extravagáns, minimalista betoncserepe. A Resistor felületvédelemmel nemcsak az exkluzív feketénél karakteresebb és lágyabb Grosso színvilág időtálló tartóssága biztosított, hanem még Zenit tető szennyeződésekkel és az időjárás viszontagságaival szembeni védelme is. Tetszik Önnek a Zenit tető a Grosso színvilágában?

3.750,- Ft AKCIÓS ÁR: 3.400,- Ft

Terrán Zenit ódon tetőcserép Tetőcserép

A Terrán Zenit ódon színvilágú betonból gyártott cserepeket korunk lakberendezési trendjei hívták életre. A Zenit ódon cserepek a minimalista modernségből származó lakberendezési igényeknek tökéletesen megfelelnek letisztult, egyenes vonalvezetésükkel. Ugyanakkor ódon színvilágukkal egy csepp mozgalmasságot, színt visznek a minimalista modernségbe. A Terrán Zenit ódon színvilágában a lakberendezés stílust teremtő minimalista irányzatát az ódon színvilág mozgalmassága oldja. A Zenit letisztult forma világában találkozik a távolkeleti népek egyszerűségre törekvő életszemlélete az északi népek hűvös eleganciájával. Az ódon színben pedig az otthonát lakberendező ember szépség iránti vágya tükröződik. Ezzel ugyan feszegeti a minimalizmus határait, de kifejezi önmagát. A Colorsystem színvédelemmel pedig az ódon színvilág tartósságán kívül a tetőcserép időjárás viszontagságaival szembeni védelme is. Eldöntötte már Zenit tetője színvilágát? Ha még nem teljesen biztos abban, hogy az ódon lesz a legjobb választás, akkor érdemes megnéznie az oldalon még további 14 Terrán Zenit tetőt.

3.600,- Ft AKCIÓS ÁR: 3.300,- Ft

Tondach hódfarkú cserép Tetőcserép

A Tondach hódfarkú cserép félköríves és szegmensvágású kivitelben is könnyen lehetővé teszi az ívekkel és hajlatokkal kialakított tetők fedését. Rugalmasan használható cserép. Kis méretének köszönhetően a hódfarkú cserép jól beépíthető vápák, kör alakú tornyok és pl. ökörszemablak kialakítására is. Különösen kedvelt a tetőjüket felújítóknál, mert a hódfarkú cserép nagyon jól illeszkedik a régi stílusú épületek klasszikus stílusához. Milyen színvilág tetszik Önnek? A Tondach hódfarkú cserepét választhatja téglavörös natúr, valamint antik, piros, sötétbarna, sötétzöld, gránit, rézbarna és fekete engóbozott, és szürke, natúr, fekete, borvörös, barna, sötétkék és mohazöld deluxe színekben is. Ha még nem választotta ki Tondach hódfarkú cserepe színét, akkor érdemes megnéznie a Tondachtól ezt a 18 hódfarkú tetőt.

3.000,- Ft

Tondach hornyolt cserép Tetőcserép

A Tondach hornyolt cserép ívesvágású kivitelben közkedvelt kerámia cserép. Különösen a Dunántúlon keresik sokan ezt a hagyományos formájú tetőcserepet a családi házuk tetőszerkezetét felújítók, és az új otthont építők is. A hódfarkú cseréphez hasonló formai megjelenése hagyományos stílusban épült otthonok kedvelt tetőcserepévé teszi, és a hornyolt kialakításnak köszönhetően egyszeres fedést tesz lehetővé. A cserepek hornyolt kivitele rendkívül gazdaságossá teszi a tetőfedést. A Tondach hornyolt ívesvágású cserepe téglavörös natúr, valamint antik, piros, sötétbarna, rézbarna és fekete engóbozott színekben választható családi háza tetőfedésére. Kiválasztotta már Tondach tetője színvilágát? Vagy még nem döntötte el a tetőcserepek színét? Kattintson a képre, és nézze meg a Tondach néhány hornyolt cserepes tetőjét választása megkönnyítéséhez!

3.200,- Ft

Tondach Palotás cserép Tetőcserép

A Tondach Palotás tetőcserép hullámos vonalvezetésével a mediterrán délvidéki országok életvidám hangulatát hozzák el nekünk. Szereti a nyarat? Ha igen, akkor a Palotásban nem fog csalódni. A hullámos Palotás cserép a mediterrán országok felszabadult hangulatát fejezik ki igazi latinos, túláradó temperamentummal. A Tondach Palotás terrakotta színe még megszokott a tetőcserepeknél. Az antik, homok antik, bronz és patina színvilága azonban már igencsak eltérő a megszokott egyenforma tetőcserepekhez képest. Az életvidám, lendületes mediterrán formavilág ezekben az egyedi színekben már igazán karakteres kerámia tető kialakítását teszi lehetővé Önnek. Kiválasztotta már Tondach Palotás tetője színvilágát? Ha még nem döntött, akkor ezt a 7 Palotás tetőt mindenképp nézze meg!

4.400,- Ft

Tondach Rumba cserép rézbarna színben Tetőcserép

Tondach Rumba cserép nagyhullámú, lágyan ívelt vonalával hódít. Ez nem is olyan csoda, hisz igazi mediterrán hangulatot áraszt a délvidék hamisítatlan jellegzetességeivel. Ha vonzó Önnek a temperamentumos latin népek élettel teli, felszabadult hangulatú életstílusa, akkor a Rumba jó választás lesz. A mediterrán népek latinos temperamentuma tükröződik majd a tető nagyhullámos ívelt vonalvezetésében. Ha lendületes vonalvezetésű Rumba tetőjének színét még nem választotta ki, akkor a közkedvelt piros, rézbarna és barna színek közül is választhat. Ha nem döntött még a színek között, akkor ezt a 7 Rumba tetőt mindenképp érdemes alaposan megnézni.

3.400,- Ft AKCIÓS ÁR: 3.110,- Ft

Tondach Rumba tetőcserép terrakotta színben Tetőcserép

Kedveli a romantikát? Tondach Rumba tetőcserép lágyan ívelt nagyhullámú vonalával igazi délvidéki, mediterrán hangulatot áraszt. Vonzó Önnek a temperamentumos latin népek élettel teli, felszabadult hangulatú életstílusa? Ha igen, akkor a Rumba tető Önnek jó választás lesz, mert a mediterrán népek latinos temperamentuma tükröződik a Rumba tető nagyhullámos ívelt vonalvezetésében. Ha lendületes vonalvezetésű Rumba tetőjének színét is kiválasztotta már, és a jól ismert terrakotta mellett döntött, akkor a Tondach Rumba rajongók legnépesebb táborának tagja lesz. A vásárlás előtt még ezt az 7 Rumba tetőt érdemes lehet alaposan megnézni.

3.100,- Ft AKCIÓS ÁR: 2.850,- Ft

Tondach Tangó cserép terrakotta színben Tetőcserép

A Tondach Tangó tetőcserép sajtolással készül. A sajtoláskor a cserepet dupla horonnyal látták el, és ez tökéletes vízzáróságot biztosító tetőfedést tesz lehetővé. Ez azért kifejezetten előnyös, mert ezzel a kialakítással megelőzheti a tető beázását. Változtatható léctávolságának köszönhetően a meglévő lécezésre is könnyen felrakható, ezért tetőfelújításkor is jól tudja használni a Tangót. A Tangó nem véletlenül kapta nevét erről a lehengerlő lendületű, vérpezsdítő táncról. A cserép lendületesen finom rajzolatával látványos megjelenést kölcsönöz családi háza tetőjének. A terrakotta engóbozott szín tetszik a legjobban? Ha még nem döntötte el, akkor ezt a néhány Tondach Tangó tetőt érdemes megnéznie.

3.600,- Ft AKCIÓS ÁR: 3.330,- Ft

Tondach Tangó plus cserép piros és sötétbarna színben Tetőcserép

Tondach Tangó+ tetőcserép nagyméretű XXL méretben kapható családi háza tetőjére. A tetőfelújítások közkedvelt Tangó cserepe extra méretben is rendelkezésére áll az Önnek legjobban tetsző színben. A Tangó+ lehengerlő stílusával és könnyed eleganciájával ugyanúgy elvarázsolja a kíváncsi tekinteteket, mint a csodálatos latin tánc, amelyről a nevét kapta. Ha a Tondach Tangó+ tetője mellett dönt, akkor már „csak” azt kell eldöntenie, hogy a jól ismert színek közül melyiket választja az elkövetkező évtizedekben.

3.400,- Ft AKCIÓS ÁR: 3.150,- Ft

Tondach Tangó plus tetőcserép terrakotta színben Tetőcserép

Tondach Tangó+ tetőcserép XXL méretben kapható családi háza tetőjére. A tetőfelújítások közkedvelt Tangó cserepe extra méretben várja az Önnek legjobban tetsző színe kiválasztását. A Tangó+ lehengerlő stílusával és könnyed eleganciájával ugyanúgy elvarázsolja a kíváncsi tekinteteket, mint a csodálatos latin tánc, amelyről a nevét kapta. Ha a Tondach Tangó+ tetője mellett dönt, akkor már „csak” azt kell eldöntenie, hogy a jól ismert színek közül melyiket választja. Itt terrakotta színben látja a Tangó+ tetőt. Választása megkönnyítéséhez megnézi ezt a 6 Tangó+ tetőt?

3.100,- Ft AKCIÓS ÁR: 2.850,- Ft

Tondach Tangó tetőcserép barna színben Tetőcserép

A Tondach Tangó tetőcserepek sajtolással készülnek. A sajtoláskor a cserepet dupla horonnyal látták el, és ez tökéletes vízzáróságot biztosító fedést tesz lehetővé. Ez azért kifejezetten előnyös, mert ezzel a kialakítással megelőzheti a tető beázását. A Tangó cserepek változtatható léctávolságuknak köszönhetően a meglévő lécezésre is könnyen felrakhatók, ezért tetőfelújításkor is jól tudja használni a Tangót. A Tangó nem véletlenül kapta nevét erről a lehengerlő lendületű, vérpezsdítő táncról. A cserép lendületesen finom rajzolatával látványos megjelenést kölcsönöz családi háza tetőjének. Barna színben választja a cserepet engóbozott felülettel?

4.100,- Ft AKCIÓS ÁR: 3.800,- Ft

Tondach Twist antracit tetőcserép Tetőcserép

A Tondach Twist antracit cserép lesz szíve kiválasztott? Persze szigorúan csak a tetőcserép fronton. Ha kedveli a sodró lendületű, hullámos vonalvezetésű tetőcserepeket, akkor a nagyméretű Tondach Twist cserép harmóniát teremt majd a tetőfedésben. Az exkluzív antracit színben pedig még látványosan modern megjelenést is kölcsönöz tetőjének az elkövetkező évtizedekre. Ön is ezekre vágyik? Ha igen, akkor biztos lehet benne, hogy a Twist lendületes felületkialakítása az antracit színvilágában az egyentetők közül kiemeli majd az Önét, és egyedivé varázsolja tetőjét. Biztos lehet benne, hogy nem sokaknak lesz majd Tondach Twist antracit tetője. Ha tetszik Önnek a Twist sodró lendületű vonalvezetése, akkor már csak az a kérdés, hogy az exkluzív antracitra szavaz?

4.400,- Ft AKCIÓS ÁR: 4.090,- Ft

Tondach Twist piros kerámia cserép Tetőcserép

Jól körülnézett a kerámia cserepek között, és a Tondach Twist piros cserepe lesz a befutó családi házán? Ha a nagy méreteket kedveli, akkor az XXL-es Tondach Twist cserépben nem fog csalódni. De vajon miért? Azért, mert ez a cserép harmóniát teremt a tetőfedésben. Ön is vágyik erre? A nagyméretű Twist hullámzó vonalvezetése és lendületes felületkialakítása az egyentetők közül az Önét kiemeli majd, és egyedivé varázsolja. Akkor is jó választás Twist piros, ha új otthont épít a családjának, de kiváló választás felújításkor is, mert változó léctávolságával (37 cm-től 42,5-ig) rugalmasan tud alkalmazkodni a korábbi tetőléc kiosztáshoz is. A Twist nem viccel ám. Ha tetszik Önnek ez a sodró lendületű tetőcserép, akkor már csak az a kérdés, hogy biztosan a pirosra szavaz? Ha még nem döntötte el, akkor ezt a 15 Tondach Twist tetőt érdemes megnéznie.

3.100,- Ft AKCIÓS ÁR: 2.870,- Ft

Tondach Twist rézbarna tetőcserép Tetőcserép

Lehet, hogy a Tondach Twist rézbarna cserepe lesz a legjobb a tetőre. Ha kedveli a nagy méreteket, és a csodaszép tetőcserép színeket, akkor nagy esély van rá, hogy igen. Az XXL-es Tondach Twist cserepek hullámzó, lendületes vonalvezetésükkel harmóniát teremtenek a tetőfedésben. Ön is erre vágyik? Ha igen, akkor Twist rézbarna tetője a sok-sok egyentető közül ki fogja emelni az Önét. A Tondach Twist cserepek lendületes, hullámzó vonalvezetésű felületkialakítása nemcsak új építésnél, hanem családi háza tetőjének a felújításakor is látványosan érvényesülni fog. Mit szól hozzá? Ha tetszik Önnek a sodró lendületű Twist kerámia cserép, akkor már talán csak egy lényeges kérdés maradt hátra. Biztos, abban, hogy a Twist rézbarna színvilágára szavaz?

3.100,- Ft AKCIÓS ÁR: 2.870,- Ft

Tondach Twist terrakotta cserép Tetőcserép

A Tondach Twist terrakotta cserép lesz a kiválasztott családi házára? A nagyméretű, XXL-es Tondach Twist cserép megjelenésével harmóniát teremt a tetőfedésben. Ön is erre vágyik? A nagyméretű Twist hullámzó vonalvezetése és lendületes felületkialakítása az egyentetők közül kiemeli az Önét, és egyedivé varázsolja. A nagyméretű cserepek hullámzó vonalvezetésű, lendületes felületkialakítása nemcsak új építésnél, hanem családi háza tetőjének felújításakor is látványosan érvényesülni fog. Ha tetszik Önnek ez a sodró lendületű tetőcserép, akkor már csak az a kérdés, hogy a jól ismert és megszokott terrakotta mellett teszi le a voksát? Ha még nem döntötte el, akkor ezt a 15 Tondach Twist tetőt mindenképp nézze meg!

2.800,- Ft AKCIÓS ÁR: 2.500,- Ft

Velux GGL fa tetőablak felső kilinccsel Tetőtéri ablakok

A Velux GGL felső kilincses változatban készülő prémium tetőtéri ablaka a Standard Plus ablakoknál nagyobb üveg és méretválasztékban készül. Ezért még szélesebb méretválasztékból tudja kiválasztani a megfelelőt, és akár háromrétegű üvegezést is választhat tetőablakához. A felső kilincses kivitel miatt akkor is könnyen tudja nyitni és zárni ezeket a tetőablakokat, ha egy kanapét, heverőt, dohányzóasztalt vagy étkezőasztalt tesz közvetlenül az ablak alá. A GGL ablakok kiváló szigetelését a beépített Thermo Technology rendszer biztosítja: Az ablakszerkezet a hőkezelt fa és az expandált polisztirol lemez (EPS) hőszigetelő anyag kombinációjával készül. Milyen méretű tetőtéri ablakra van szüksége?

141.742,- Ft

Velux GGU műanyag bevonatos tetőablak felső kilinccsel Tetőtéri ablakok

A Velux GGU műanyag bevonattal készülő tetőtéri ablaka a jól ismert Standard Plus kategóriához képest nagyobb méret és üvegválasztékkal kapható. Magas páratartalmú helyiségekbe kiváló választás, mert a tetőablak hőkezelt fa szerkezetét a nedvességnek ellenálló poliuretán bevonat fedi. Ez a bevonat nemcsak a nedvességgel szemben védi a tetőablak keretét, hanem kiváló hőszigetelését is lehetővé teszi. Milyen méretű Premium tetőablakra van szüksége fürdőszobájába vagy konyhájába?

159.487,- Ft

Velux GLU műanyag bevonatos tetőablak felső kilinccsel Tetőtéri ablakok

A természetes fa színe helyett inkább fehér színben szeretné tetőtéri ablakát? A Velux GLU poliuretán műanyag bevonatos tetőtéri ablaka tökéletes választás lesz magas páratartalmú helyiségekben, pl. a fürdőszobába vagy a konyhába, ahol kifejezetten előnyös, ha az ablak hőkezelt fa betétjét poliuretán bevonat védi. A műanyag bevonat javítja a tetőablak hőszigetelését és a szennyeződésekkel szemben is védi az ablak Thermo Technology hőszigetelő rendszerrel ellátott keretét. A speciális gumitömítés még tovább javítja az ablak szigetelését, és a huzat legkisebb veszélyét is kizárja. Az alapcsomag része a belső biztonsági üveg, amely az ablaktöréskor biztosítja a sérülések elkerülését. A felső kilincs akkor is könnyű nyitást, zárást biztosít, amikor az ablak a fürdőkád vagy a mosogatókagyló felé kerül. Ha viszont magasabb beépítésre van szüksége, akkor egyedi igényre rendelheti alsó kilincses változatban is. A tetőablak többféle mérete közül melyik fogja biztosítani fürdőszobája tökéletes természetes fényét? Ha végleges döntése előtt még további információra van szüksége, akkor itt még többet megtudhat erről a tetőtéri ablakról.

88.335,- Ft

Velux GPL fa panoráma tetőtéri ablak Tetőtéri ablakok

A Velux prémium minőségű GPL fából készült panoráma tetőtéri ablaka akadálytalan kilátást biztosít tetőtéri szobájából. Az alumínium alsó kilinccsel nyitható felnyíló ablak szárnya a felső és a középső tengely mentén is nyitható a tetőtérből mégpedig kifelé, ami akadálytalan kilátást tesz lehetővé. Zavartalanul élvezheti a szeme elé táruló látványt, mert szó szerint a szabadban érezheti magát. A tetőablak Thermo Technology hőszigetelő rendszere és speciális gumitömítése biztosítja az ablak kiváló hőszigetelését, és a szoba energiatakarékos fűtését a téli hónapokban is. Milyen méretű panoráma tetőtéri ablakra van szüksége tetőtéri szobája tökéletes kilátásához? Itt még többet tudhat meg panoráma tetőtéri ablakáról.

152.067,- Ft

Velux GPU műanyag bevonatos panoráma tetőtéri ablak Tetőtéri ablakok

l A Velux prémium minőségű GPU műanyag bevonattal készülő panoráma tetőtéri ablaka zavartalan kilátást biztosít majd fürdőszobájából vagy tetőtérben elhelyezkedő konyhájából. Az alumínium alsó kilinccsel a középső és a felső tengely mentén is nyithatja az ablakot a tetőtérből kifelé, ami zavartalan kilátást fog biztosítani. A tetőablak kiváló hőszigetelését a speciális gumitömítés és a Thermo Technology rendszer biztosítja, amelyben az ablak hőkezelt fa magját poliuretán műanyag bevonat borítja. Tudja már, hogy milyen méretű panoráma ablakot szeretne tetőtéri fürdőszobájához vagy konyhájához? Ha még nem választotta ki ablaka pontos méretét, akkor itt hasznos ismereteket talál döntéséhez.

173.917,- Ft

Velux GZL fa tetőtéri ablak felső kilinccsel Tetőtéri ablakok

A Velux GZL felső kilincses fa tetőablak vetemedésmentes fa szerkezete tökéletes záródást biztosít. Az ablak tökéletes záródása jó hőszigetelési képességet biztosít, és alacsonyan tartja a szoba fűtési költségeit. Az eredeti tetőtéri ablak már az alaptípusában is tartalmazza a beépített szellőzőnyílást. A kilincsbe beépített szellőzőnyílás az ablak zárt állásában is egyszerű szellőzést nyújt. Felső kilincse akkor is kényelmesen zárható lesz, ha a tetőablak alá valamilyen bútort fog tenni. A kívül edzett üveg a jégesővel szemben is megvédi az ablakot. Többféle méretben is beépítheti tetőtéri szobájába. Melyik méretre van szüksége. Szeretne még többet megtudni az eredeti Velux tetőablakról, mielőtt kiválasztja tetőtéri szobája ablakát?

60.922,- Ft AKCIÓS ÁR: 57.705,- Ft

Velux INTEGRA távvezérelt tetőtéri ablak Tetőtéri ablakok

A Velux INTEGRA távirányítású tetőablakával automatikusan tudja működtetni tetőtéri ablakát. Egyetlen gombnyomással nyithatja és zárhatja az ablakokat. Távvezérelt tetőablaka segítségével programozott szellőzést tud beállítani a szobájában. Az érintőképernyős vezérlővel kényelmesen tudja működtetni az összes ablakot, az ablakokra felszerelt külső és belső árnyékolókat és redőnyöket is lakása bármelyik helyiségéből. Maximális kényelméről gondoskodik a beépített esőérzékelő is, amely automatikusan zárja az ablakokat, ha elkezd esni az eső. Velux Integra tetőablaka kiválasztása előtt szeretne még többet megtudni távvezérelt tetőablakáról?

238.649,- Ft

Velux Standard alsó kilincses fa tetőtéri ablak Tetőtéri ablakok

A Velux Standard GZL tetőablak alsó kilincses változata a magasan beépített tetőablakok könnyű nyitását, zárását biztosítja. A tetőtéri ablak vetemedésmentes fa szerkezete biztosítja az ablak tökéletes záródását. Az ablakkeretek kiváló záródása teszi lehetővé az ablak jó hőszigetelését. Ezzel a téli hónapokban is alacsonyan tarthatja a szoba fűtési költségét. Emellett a szellőzés is megoldott, mert a résszellőző egy vagy kétszeri kattintásával szabályozhatja, hogy mennyi levegő jusson a lakásba. A kívül edzett üveg a jégesővel szemben is megvédi az ablakot. Tetőtéri szobájába többféle méretben is beépítheti, attól függően, hogy milyen nagy a szobája, és milyen mértékű természetes fényt szeretne beengedni. Szeretne még többet megtudni alsó kilincses Velux tetőablakáról, mielőtt kiválasztja a megfelelő méretűt?

60.922,- Ft

Velux Standard Plus alsó kilincses fa tetőablak Tetőtéri ablakok

Ha magasra beépített tetőtéri ablaka miatt alsó kilincses változatra van szüksége, akkor a Velux GLL fa tetőablakok a hagyományos Standard ablakokhoz képest sokkal jobb szigeteléssel rendelkeznek, és ez a beépített egyedi Thermo Technology hőszigetelési rendszernek köszönhető. Az ablak további tartozéka a belülről ragasztott belső biztonsági üveg, ami az ablaküveg törésekor is cserépmentes törést ad, és ezzel pedig a baleseteknél megvéd az üvegvágásból eredő balesetekkel szemben. Egy speciális gumitömítés is javítja az ablak szigetelő képességét, és biztosítja a huzatmentességet is. Kiváló választás lesz a Velux GLL tetőablaka, ha a magas térdfal miatt magasra kell beépíteni tetőtéri szobájába a tetőablakot. Többféle méretben is választhatja ezt a Standard Plus kategóriájú ablakot. Milyen méretre van szüksége szobája megfelelő természetes megvilágításához? Itt még többet megtudhat a fából készült GLL ablakokról.

79.686,- Ft

Velux Standard Plus GLL fa tetőablak felső kilinccsel Tetőtéri ablakok

Ezek a Standard Plus kategóriájú, fából készült Velux GLL tetőablakok a Standard tetőablakokhoz képest energiatakarékosabb változatban készülnek. Az energiatakarékosabb kivitel a beépített ThermoTechnologyTM hőszigetelési rendszernek köszönhető. Az ablak speciális gumitömítése is hozzájárul a hőszigetelés javításához, és huzatmentessé teszi a szobát. A biztonsága is kivételesen magas, mert a belül ragasztott biztonsági üveg védelmet ad az üvegtörésből származó háztartási balesetekkel és sérülésekkel szemben. Törésnél ugyanis az ablaküveg nem hullik ki. A felső kilincses kivitel az ablak könnyű nyitását, zárását biztosítja akkor is, ha egy kanapé vagy asztal kerül közvetlenül az ablak alá. Milyen méretben lesz szüksége erre a kiváló hőszigetelő képességű tetőablakra? Ha még többet szeretne megtudni a GLL tetőablakokról, akkor érdemes erre a linkre kattintania.

79.686,- Ft