Térkő akciók

Adatlap
Cégnév Térkő akciók
Cím 2081 Piliscsaba, Új u. 21.
Házhozszállítás: Bankkártyás fizetés:
Honlap www.terkoakciok.hu
E-mail info@dalostuzep.hu
Telefonszám +36 (26) 375-171
Kertjét megszépítő térkő burkolatot vagy kerti lapot keres udvarába? A Leier és Semmelrock teljes kínálata mellett megtalálja a KK Kavics Beton és Frühwald térköveket, valamint a Barabás téglakövek és térkövek választékát kedvező áron, folyamatos akciókkal és országos házhoz szállítással.

A cég termékei az alábbi kategóriákban: Kerítések Kerti burkolatok Kerti lépcső Növénytartók Térkövek

A cég összes terméke

Badacsony térkő őszilomb színben Térkövek

A Barabás Badacsony térkő őszilomb színvilágával hamisítatlan mediterrán hangulatot teremt a kertjében az elkövetkező évtizedekben. Kerti utat vagy kerti járdát épít a Badacsony térkőből? Belső udvarát burkolja? Vagy pedig teraszburkolat lesz az őszilomb színű Badacsony térkőből?

3.259,- Ft

Barabás Badacsony térkő Térkövek

A Barabás térkövek közül a Badacsony térkő lazac-barna, terra-antracit, ezüst-antracit és holdfény színvilágával otthonos és barátságos hangulatot teremt majd kertjében az elkövetkező évtizedekben. Teraszburkolatot épít vagy télikertjét burkolja? Belső udvarára vagy kerti útjára keres burkolatot? Igazán karakteres burkolatot alakíthat ki a Badacsonyból, bármelyik színben is választja a vegyes méretekben megvásárolható térköveket. Kiválasztotta már Badacsony térkő burkolata színét? Vagy választása előtt megnézne még néhány karakteres burkolatot a térkőből?

3.870,- Ft

Barabás Somló Trió térkő szürke színben Térkövek

A Barabás Somló Trió térköve szürke színben tetszik a legjobbban vásárlóinknak. Ebből a vegyes méretekben kapható kombi térkőből teraszok, télikertek, belső udvarok, kerti és ház körüli utak burkolásán túl még kocsibeállók és medenceszegélyek burkolata is elkészíthető.

2.390,- Ft

Barabás téglakő burkolat gyalogos forgalomra Kerti burkolatok

A Barabás téglakő történetét ismeri? Vagy a története helyett inkább a bontott tégla hatású téglakő térburkolatként való felhasználhatósága érdekli? Ha ismeri a történetet, akkor tudja, hogy a klasszikus téglára hasonlító téglakő nem véletlenül lett éppen ilyen. A jól ismert kisméretű tégla színe a téglagyártáshoz használt agyag vasoxid tartalmától és az égetéstől függően a halvány sárgától a jól ismert vörösön át, egészen a barnáig terjed. Ismerős ez a színvilág? A teljes anyagában színezett téglakő is pontosan ezekben a színekben kapható. Ez nem a véletlen műve, sokkal inkább a „betonerő tégla megjelenésben” koncepció jól átgondolt része. A téglakő tégla, mert pontosan úgy néz ki, mint a kisméretű tégla, és kő, mert betonból van. A jól ismert kisméretű tégla barátságos patinás megjelenése a betonból készült burkolatok összes előnyös tulajdonságával is rendelkezik. A teljes anyagában színezett téglakő fagyálló és kopásálló, hisz betonból készül. Végső megjelenését pedig a gyártási folyamatot befejező antikoláskor éri el, mert ekkor kapja meg patinás külső megjelenését. A letöredezett élek változatossága és véletlenszerűsége biztosítja azt, hogy minden téglakő más, és teljes mértékben egyik sem hasonlít a másikra. Az 5 centiméter vastag téglakővel gyalogos forgalomra használt burkolatait burkolhatja, vagyis teraszát, járdáját, kerti pihenőhelyét, útját vagy sétányát. Ezután pedig nem marad más hátra, mint gyalogos forgalomra használt téglakő burkolata színének a kiválasztása. Megnézi a szebbnél szebb téglakő burkolatokat hozzá?

2.760,- Ft

Barabás téglakő burkolat személykocsi forgalomra Kerti burkolatok

Ha ismeri a Barabás téglakövet, akkor tudja, hogy a téglakő pontosan az ami a neve, tégla és kő. Tégla, mert kinézetére tökéletesen hasonlít a kisméretű téglára, és kő is természetesen, mert betonból készül. A téglakőben a klasszikus kisméretű tégla barátságos megjelenése ötvöződik a betonból készült burkolatok tartósságával. Ez pedig azt jelenti, hogy a téglakő fagyálló és kopásálló, hisz betonból készül. A gyártáskor az antikolással kapja meg letöredezett éleit, és patinás külső megjelenését. A 6 centiméteres vastagságú téglakővel burkolhatja személyautós használatra készített kerti burkolatait, a kocsibehajtót, autója parkolóhelyét. Milyen színben pompázó téglakővel szeretné burkolni antik hatású gépkocsi bejáróját?

3.270,- Ft

Barabás téglakő kerítés Kerítések

A Barabás téglakő nemcsak térburkoló kő, hanem falazókő is, hisz a kisméretű téglára megszólalásig hasonlító téglakő pontosan a kisméretű tégla méreteiben, vagyis 12x24 centiméteres méretben készül. Választhat a kisméretű tégla jól ismert 6 centiméteres vastagsága mellett még az 5 és a 8 centiméteres vastagságok között is kerítéskövet Barabás téglakő kerítéséhez. A kerítéskőként használt falazókő letöredezett éleivel az időtlen idők hangulatát árasztja, és nem kell majd vakolni, nem kell burkolni. Éppen természetes szépségű natúr felülete adja Barabás téglakő kerítése barátságos hangulatát. Barabás téglakőből épített kerítése akár az alaptól a fedkőig is készülhet a téglakőből, de ha Önnek a kovácsoltvas vagy a fa betétes kerítés tetszik, akkor csak a pilléreket, a kapuoszlopokat és kerítése alapját építse a falazókőből. Szeretne megnézni néhány Barabás kőből épült kerítést?

3.270,- Ft

Bradstone Blue Lias falburkolat Kerítések

A Bradstone Blue Lias falburkolat falak és kerítések burkolására kiválóan használható. Nem meglepő, hogy a falburkolat színben harmonizál a Blue Lias lapokkal és sokféle kombinálási lehetőséget biztosít a beépítéshez. A falburkolat strukturált felülete biztosítja a fények és az árnyékok játékát. Ez kelti életre azt a természetes hatást, ami kültéri és beltéri alkalmazásoknál is megjelenik a burkolt falakon, kerítéseken és oszlopokon.

22.990,- Ft

Bradstone Madoc falrendszer Kerítések

A nem hagyományos díszítésű Bradstone Madoc falrendszer kertjének utolérhetetlenül egyedi kisugárzást kölcsönöz. A falrendszer számos kialakítási lehetőségének köszönhetően a kreatív megoldások száma szinte végtelen. Telekhatároló kerítés mellett kerti díszfal magasított virágágyás is készülhet belőle. A felhasználási lehetőségek sokaságáról az itt található tíz képen is meggyőződhet.

2.465,- Ft

Bradstone Milldale falrendszer Kerítések

A Bradstone Milldale falrendszerrel a köves természeti tájak csillogó varázsa kel életre, és folytatódik a falakon is. A kertben kialakított természetes tájhoz illő falrendszer szabad teret ad kreatív gondolatai szárnyalásának. A természetes táj a kerti faltól a lépcsőkön, komplett lépcsősorokon keresztül egészen a virágágyásokig és ülőhelyekig megjelenhet a kertjében. A Bradstone Milldale rendszer minden olyan lehetőséget nyújt, ami egy vonzó kert kialakításhoz hozzátartozik. Megnézi kilenc képen a lehetőségeket kertje varázslatához?

2.403,- Ft

Bradstone Mountain Block falrendszer Kerítések

A Bradstone Mountain Block falrendszerrel a terméskőblokkok kelnek életre a kertépítésben. Régóta tudjuk, hogy a kertépítés ősi és talán legjobb módszere a környezetbe lágyan belesimuló terméskőblokkok kerítésként való felhasználása. Ezt az ősi hagyományt követi a tökéletesen fagyálló Bradstone Mountain Block falrendszer is. Nemcsak kerítés, hanem belső udvarok falai és magasított virágágyások is készülhetnek a falrendszer elemeivel. Megnéz kilenc képet a választáshoz?

2.225,- Ft

Leier Agora mogyoró térkő Térkövek

A Leier Agora térkövek ívelt vonalaikkal a mozgalmasságot csempészik be harmóniát sugárzó térkő burkolatába. A két Agora térkő forma kreatív kombinálásával szabályos és szabálytalan rakásképet is kialakíthat burkolatán. Egyenes vagy akár nagy ívekkel tagolt burkolatkép kialakítása sem jelenthet akadályt az Agora beépítésekor. Ha az Agora burkolatok mintázatának változatosságához szeretne néhány ötletet ellesni, akkor érdemes megnézni további Agora burkolatokat is, mert a látvány önmagáért fog beszélni. Olyan ötleteket gyűjthet burkolata kitalálásához, amit azonnal fel is használhat majd a kertjében. Megnézi az Agora burkolatokat terasz vagy kerti útja burkolatának a kitalálásához? De persze kocsibejárót is burkolhat az Agora térkövek felhasználásával, mert személykocsi forgalomra is jól használható lesz majd a megálmodott burkolat.

3.500,- Ft

Leier antik kerítéskő Kerítések

Az antik kerítéskő tökéletesen harmonizál a Leier antik burkolataival. Klasszikus és mediterrán kerti környezetben is hatásos kerítés kialakításához kínál Önnek lehetőséget három féle színben. A kerítés mellett persze fal vagy magasított virágágyás építéséhez is jól beépíthető. Mielőtt kiválasztaná kerítésének falazókövét szeretne még többet megtudni a lehetőségeiről?

18.500,- Ft

Leier beton járdalap Kerti burkolatok

A beton járdalap ipari és mezőgazdasági céllal hasznosított területek nagyobb felületeinek tartós és gazdaságos burkolásához is remekül használhatók. Terheléstől függően különböző terhelésre, eltérő vastagságú járdalapok építhetők be. Kisebb igénybevételt jelentő felületek, pl. csatornák, valamint lapostetők szervizjárdáinak, szigetelést leterhelő elemeinek kiépítéséhez megfelelnek az 5 centiméteres vastagságú, 40x40-es és 40x60-as méretben is választható járdalapok. Önnek is pont ezekre van szüksége? Ha szeretne még többet megtudni a beton járdalapok kertjében való lerakásáról, akkor érdemes a linkre kattintani.

2.600,- Ft

Leier beton virágláda Növénytartók

Kertje kialakításakor a virágtartó edény funkció mellett a beton virágláda még a kertben használatos térelválasztó elemként is szolgál. Ha szeretne látni a kertben egy igazi 2 az egyben megoldást, akkor a Leier beton virágládáin érdemes elgondolkodnia. A beton virágládák hatszög, dézsa és hasáb formái az Euroline lapcsalád felületeihez illeszkedő színeiből és különböző méretekből adódó variációs lehetőségek nagy választási szabadságát biztosítják Önnek. Most már „csak” annyi az Ön feladata, hogy kiválassza kertje beton virágládáját vagy virágládáit. A kiválasztott virágládákat darabszámra tudja megvásárolni. Ehhez talál itt még további hasznos információt. Megnézi?

13.000,- Ft

Leier Castrum antik térkő Térkövek

A Leier Castrum antik térkövek nemesítő koptatásával elérik, hogy egyik kő sem hasonlít a másikra. Ezzel Önnek valóban egyedi burkolata lesz. A Castrum antik térkövek természetességet sugárzó, életvidám színei közül Önnek melyik tetszik a legjobban? A kagylóhéj, riolitsárga, a gesztenye vagy inkább a marrone? Vagy lehet, hogy az exkluzív füstantracit? A 14 centiméter szélességű Castrum térkövek 7 féle hosszúsága biztosítja azt, hogy a vegyes méretek segítségével tetszőlegesen egyedi mintázatot alakítson ki. A 6 centiméter vastagságú térkövek terasz, kerti járda vagy éppen személykocsi forgalomra használt kocsibejáró burkolására kiváló választás. 8 centiméteres vastagságban már teherautós forgalomra használt burkolatot is építhet a Castrumból. Ha különféle burkolatokat szeretne megnézni a Castrum antik térkövekből, akkor akár ezen a linken is megteheti ezt.

5.550,- Ft

Leier Castrum falazókő Kerítések

A Castrum falazókövek megjelenése tökéletesen harmonizál a natúr és az antik Castrum térkő burkolatokkal is. A falazókövek 9 eltérő méretben és szabálytalan kötésben egymás feletti átfedéssel vagy ragasztással építhetők kertjében stabil, 12 cm vastag falazattá. Van azonban 24 cm vastag falazata is. Kerítések, belső elválasztó falak, rézsűk építésére jól használhatók a Castrum kövek, sőt virágágyások, tűzrakók és ülőpadok építéséhez is használhatók. A falazókövek felületét antikolással majd finomszórással nemesítették, és ez biztosítja a megépített fal természetes kinézetét. Ha szeretne még többet megtudni a Castrum falakról, akkor itt megteheti.

23.440,- Ft

Leier Castrun natúr térkő Térkövek

Felszabadult vidámságot és életörömöt visz kertjébe a Leier Castrum natúr térkövek ötféle, természetes színe közül bármelyiket is választja kertje burkolatának. A 7 különböző hosszúságú térkő méretből egyedi mintázatot alakíthat ki kertjében. A térkövek egységesen 14 centiméteres szélessége pedig a kialakított sorok egyenletességével a könnyebb beépíthetőséget és az állandóságot adják burkolata kialakításakor. Ha a meleg színeket kedveli, akkor a füstantracitot biztosan nem fogja választani. Ha viszont egy elegánsan exkluzív burkolatot álmodott a kertjébe, akkor éppen az antracit lehet a jó választás. Ha még nem döntött Castrum burkolata színében, akkor ezen a linken többféle Castrum natúr burkolat közül választhatja ki kertje burkolatát az elkövetkező évtizedekre. Megnézi a burkolatokat?

4.690,- Ft

Leier Centrum burkolólap Kerti burkolatok

A Leier Centrum közterek burkolásának stílusos burkolóköve. A Centrum lapok 14 centiméteres vastagságukkal kifejezetten jól bírják a nagy terhelést is. Forgalmas belvárosi köztereken, üzletközpontok, bevásárlóközpontok és pályaudvarok bejáratánál is tökéletesen strapabíró és tartós burkolat lesz. Antracit, világosszürke és szürke színükkel a praktikus megjelenést és a könnyen tisztán tarthatóságot is biztosítják. Ha szeretne még többet megtudni a Centrum lapokról, akkor csak annyit kell tennie, hogy rákattint a linkre.

19.560,- Ft

Leier Classic-Line finomszemcsés járdalap Kerti burkolatok

Classic-Line finomszemcsés járdalapok letisztult felületének szürke színben megjelenő egyszerűsége jól kiemeli a burkolat környezetének szépségét. A burkolat szürke színével harmonikusan illeszkedik a modern otthonok kerti környezetébe terasz vagy éppen kerti út burkolataként.

3.340,- Ft

Leier Classic-Line mosott kavicsos járólap Kerti burkolatok

A mosott kavicsos járdalapok mosott, rusztikus, gyöngykavics felülete csodálatosan kiemeli környezete szépségét, és csúszásmentes felületet ad. A gyöngykavics felület önmagában is tetszetős látványt nyújt majd teraszán vagy kerti útján. Szeretne még többet megtudni a gyöngykavicsos járólapokról?

3.340,- Ft

Leier Dom antik térkő Térkövek

A Leier Dom antik térkő rusztikus megjelenését az antikolás közben szabálytalanul letört élek biztosítják. Minden kő másképp törik, ezért egyik kő sem hasonlít a másikra. A négyféle kőforma és a háromféle szín a lerakási minták sokaságának a kialakítási lehetőségét biztosítja. Jól kombinálható az agyagszürke és a palaszürke egymással, vagy pedig bármelyik szürkét kombinálhatja a téglavörös, 14x14 centiméteres kockával. A 8 centiméter vastagságú térkő nemcsak személykocsi, hanem még teherautós forgalomra is alkalmas burkolat lerakását teszi lehetővé. Ha szeretne még többet megtudni a Dom antik térkövekről, akkor itt még több információt talál.

8.790,- Ft

Leier Dom natúr térkő Térkövek

A Dom natúr térkő kopórétegéhez különleges kvarchomokot használnak. Ez a natúr térkő elegáns megjelenésén túl a burkolat kiváló kopásállóságát is biztosítja. 8 centiméteres vastagságával teherautós forgalomra is alkalmas burkolat építhető a térkő felhasználásával. Nagy terhelhetőségének és kopásállóságának hála még forgalmas közterületek és üzletközpontok környezetében lévő burkolatok kiépítésére is kiválóan használható. Szeretne még több információt megismerni a Dom natúr térkőről?

7.870,- Ft

Leier Euroline kerti lap Kerti burkolatok

A Leier Euroline kerti lapokban Európa legnevesebb hegységeinek kőzetei jelennek meg. Az Alpok, Appeninek, Ardennek és Pireneusok színvilága festékanyag hozzáadása nélkül, ezen hegységek természetes kőzetanyagainak eredetiségében jelenik meg az Euroline lapokban. A burkolólapok felületének végső kialakítását befejező érdesítés biztosítja a burkolólapok csúszásmentességét. Ez kifejezetten jól fog jönni akkor, ha medencéjének környezetét szeretné burkolni. Az Euroline lapok tartós burkolatai lesznek azonban teraszán, kerti pihenőjén vagy járdáján is. Már csak az a kérdés, hogy Európa legnevesebb fővárosai közül melyiket vagy melyeket szeretné látni az elkövetkező évtizedekben a kertjében? Párizs, Berlin és London, mint a legnagyobbak természetesen nem hiányoznak a kollekcióból. Megtalálható azonban még Róma, Madrid, Stockholm, valamint a környező országok fővárosai közül Prága és Bécs is Vienna néven. Ha még nem tudott választani a fővárosok és az Euroline burkolatok közül, akkor érdemes megnéznie jónéhány Euroline burkolatot, és biztosan könnyebb lesz majd a választás. Jó nézelődést kívánunk a vonzóbbnál vonzóbb Euroline burkolatok között. Szeretné tudni még azt, hogy mi az Euroline lapok különlegessége? A linkre kattintva ezt is megtudhatja.

4.320,- Ft

Leier Forum térkő Térkövek

Kifejezetten tartós és szép burkolatokat alakíthat ki a Leier Forum térkövek felhasználásával. A nútféderes oldalsó kialakítással a 8 centiméter vastag FORUM térkőnek már a neve is felettébb árulkodó. A nagy forgalmú közterületek burkolására is tökéletesen alkalmas térkő négyféle különböző méretének a felhasználásával egyedi mintázatokat alakíthat ki, és ezt a változatos felületi kialakítást még a 6 féle térkő szín stílusos kombinálásával még tovább javíthatja. Ha rákattint a linkre, akkor még további Leier Forum burkolatok segítenek Önnek saját térkő burkolata mintázatának az ötletelésében. Szeretne egy évtizedeken át tartós és szép burkolatot kertjében?

4.390,- Ft

Leier Granite burkolólap Kerti burkolatok

A Granite lap elkészítéséhez felhasznált nemeszúzalék az egyenletes csiszolással válik láthatóvá a lapok felületén. Ez a nemeskő zúzalék adja látványos, exkluzív megjelenését a burkolólapoknak. A burkolat kopásállóságát is ez a nemeskőzet kopóréteg biztosítja. A lapok csúszásbiztonságát a felületcsiszolást lezáró finom érdesítés teszi lehetővé. A Granite lapok sokoldalú felhasználhatóságát mutatja az is, hogy jól használhatja teraszok, kerti utak és járdák burkolására, valamint medenceszegélyek és kerti lépcsők kiépítésére. Szeretne még többet megtudni a Granite lapok kertjében való beépítéséről?

11.000,- Ft

Leier Kaiserstein rézsűkő Növénytartók

A natur felületű Kaiserstein rézsűkő jól illeszkedik a beültetett növényekkel zölddé varázsolt falakba. A rézsűkövekben található termőföld a beültetett növények optimális fejlődését is biztosítják. A falba beépített rézsűkövek kis mérete és könnyű súlya a rézsűburkolat gyors felépítését is lehetővé teszi. A felső nútolt rézsűelemek a csepegtetős öntözéshez szükséges öntözőcső könnyű fektetését biztosítják. Darabszám szerint tudja megvásárolni a rézsűköveket. Szeretne még megtudni néhány fontos információt a Kaiserstein rézsűkövekről?

960,- Ft

Leier Luna rézsűkő barna és szürke színben Növénytartók

A rézsűkő növényekkel gazdagon beültethető zaj- és szélvédő falak építéséhez is jól használható. Emellett még nagy szintkülönbségű kertekben dombhajlatok, lejtők megerősítéséhez vagy akár lankás kertje teraszának virágokkal való beültetéséhez is használhatja a rézsűköveket. Ha lépcsőzetesen egymásra építi a Luna Quartz rézsűkő elemeket, akkor az így kiépített falrendszerben növényei jól tudnak növekedni, és Ön is könnyen meg tudja oldani a locsolást. A szerkezetbe beültetett növényekkel lejtős kertje stabilitását is jelentősen tudja növelni. Darabszámra tudja megvásárolni. Szeretne még többet megtudni a Luna Quartz rézsűkövekről?

1.060,- Ft

Leier Mercato mogyoró Térkövek

A Leier Mercato térkövekből antik hatású rusztikus burkolatot építhet a kertjébe. A gyártás során egyenetlenül letöredezett élek patinás hatást kölcsönöznek a Mercatonak. A Leier Mercato mogyoró színének a választásával nemcsak tradicionális, hanem barátságosan meleg hangulatot árasztó burkolatot alakíthat ki a kertjében. A Mercato remek választás lehet terasza, kerti járdája vagy kocsibejárója klasszikus hangulatot árasztó burkolatának a kialakításához. Ha még további ötleteket szeretne kapni burkolata lerakási mintájának a kitalálásához, akkor kattintson erre a linkre!

4.790,- Ft

Leier Mercato térkő fahéj színben Térkövek

Patinás hangulatot árasztó, antik hatást keltő burkolatot szeretne a kertjébe? A Leier Mercato fahéj színben és letört éleivel nemcsak a kortalan időt csempészi majd be otthona köré, hanem meleg színével barátságos hangulatot is áraszt. Klasszikus stílusú otthona tökéletesen harmonizáló terasz vagy éppen kerti út burkolata lehet. Akkor is bátran választhatja a Mercatot, ha kocsibejáróját szeretné egy nem mindennapi térkővel burkolni. A két kőforma 3 féle méretének a kombinálásával még egy színben lerakva is egyedi burkolatmintát alakíthat ki. Ehhez talál még további ötleteket itt. Szeretné megnézni a Mercato lerakásának még további lehetőségeit itt?

4.790,- Ft

Leier modern falazókő Kerítések

A MODERN kerítés és falazókő kiváló választás lehet modern stílusú családi házak kerítésének megépítéséhez. A Letisztultan egyszerű vonalvezetésű Modern falazókő remekül használható kovácsoltvas és fabetétes kerítések igényes építéséhez is. Kerítések mellett még kerti falazatok és magasított virágágyások kialakításához is stílusos választás lehet. Szeretne még többet megtudni otthona modern kerítésének igényes megépítéséhez?

12.500,- Ft

Leier Palais burkolólap Kerti burkolatok

A Palais lapok elkészítéséhez felhasznált nemeskő zúzalék finom becsiszolása adja a lapok felületének finom optikai eleganciáját. Ez a nemeskőzet kopóréteg biztosítja a Palais lap felületének különösen nagy tartósságát és ellenállóképességét. A lapok felületének csiszolását lezáró érdesítés biztosítja a felület csúszás- és lépésbiztonságát. Teraszok és kerti utak burkolásán túl medenceszegélyek és lépcsők burkolásához is jól használható a Palais lap. Mit érdemes tudni még a Palais lapokról?

9.810,- Ft

Leier Patio agyagbarna melírozott térkő Térkövek

A Leier Patio agyagbarna térkő nemcsak térburkolatként, hanem falazókőként is kiválóan használható magánlakások kertjeiben. A klasszikus, kisméretű téglára hasonlító formája, jól ismert, harmonikus színvilága és a térkövek antik felülete révén klasszikus stílusú burkolatok kialakítására kiválóan beépíthető a kertjében. Ha a békés vidéki élet felszabadult hangulatát szeretné kertjébe csempészni, akkor a Leier Patio térköve agyagbarna színben remek választás lesz. Nemcsak teraszok, járdák, kerti utak és pihenők építhetők a Patioból, hanem oszlopok, falak és kerítések is. Ön mit szeretne építeni? Kiválasztotta már Patio térkő burkolatának a színét? Ha még nem tudja pontosan, akkor érdemes erre a linkre kattintania, mert sok-sok Patio burkolat közül választhatja ki azt, amelyik Önnek a leginkább tetszik.

2.670,- Ft

Leier Patio carbon térkő Térkövek

A vöröses árnyalatú meleg színek mellett a Patio carbon térkövek markáns színvilága elsősorban férfi vásárlóink fantáziáját szokta meglódítani. A jól ismert, klasszikus méretű kisméretű tégla formájában kapható Patio térkőből terasz, kerti út vagy kerti pihenő burkolásán túl még falat és kerítést is építhet a kertjébe. A Leier Patio carbon térköveit térburkolat vagy falfelületek építéséhez keresi? Ha szeretne még többet megtudni a Patioról, akkor érdemes erre a linkre kattintania.

2.670,- Ft

Leier Patio téglavörös térkő Térkövek

Minden térkőnek van egy népszerű színváltozata. A Patio térkőnél ez a téglavörös térkő. A klasszikus méretű kisméretű tégla formájában és téglavörös színben kapható Patio térkőből nemcsak teraszát vagy kerti útját burkolhatja, hanem még kerítést vagy pedig bármilyen falat is felépíthet belőle. Itt még többet tudhat meg erről a közkedvelt kőről.

2.480,- Ft

Leier Piazza őszilomb térkő Térkövek

A közkedvelt Piazza térkövek egyenes vonalvezetésükkel hódítják meg a térkő vásárlókat. Az őszi lombok színeiben pompázó térkő lapok sárgás-barnás színvilágukkal kertek sokaságában jelentek már meg. A többféle méretű térkő lap lerakási minták sokaságának kialakítását teszi lehetővé. Kedvére alkothat egyedi lerakási mintát Piazza burkolatának. A Piazza méretrendszerének kompatibilitása lehetővé teszi azt is, hogy más térkő típusokkal kombinálja a lerakást. Ekkor pedig már tényleg olyan lerakási mintát alakít ki burkolatának, amilyet éppen szeretne. Kerti és ház körüli járdát, kocsibejárót is burkolhat a Piazzával, és még teraszának is közkedvelt burkolata lehet. Vásárlóink elsősorban 6 centiméteres vastagságban vásárolják. A 8 cm vastag Piazza térkövek már teherautós forgalomra használt burkolatba is beépíthetők. Szeretne megnézni néhány Piazza burkolatot választása megkönnyítésére?

2.980,- Ft

Leier Piazza szürke térkő Térkövek

A Leier Piazza talán szürke színben a legkeresettebb. Ez nem véletlen, hisz az egyenes vonalvezetésű szürke térkőből épült burkolat kifejezetten praktikus választás. Könnyen tisztán tartható, és az ára is kifejezetten barátságos. Az sem jelent gondot, ha tehergépkocsi forgalomra is alkalmas burkolathoz keres térkövet, mert 8 centiméteres vastagságban a Piazza szürke térkövek már erre a terhelésre is alkalmasak. 6 centiméteres vastagságban pedig teraszok, kerti és ház körüli járdák burkolhatók vele. Sőt személygépkocsi közlekedésre használatos garázsbejáratát is bátran megépítheti a 6 centiméteres Piazza térkövekből. Az egyöntetű szürke színt a különböző méretű térkövek változatos lerakásával tudja egyedi burkolattá alakítani. Sőt nemcsak a Piazza szürke térkövek különböző méreteit variálhatja a lerakáskor, hanem más térkő típusokat is bátran felhasználhat, hisz az azonos méretrendszer miatt ez semmilyen nehézséget nem jelent majd a térkövezéskor. Milyen térkő típusokkal szeretné kombinálni a Piazzát?

2.100,- Ft

Leier Piazza térkő antracit színben Térkövek

Igazán exkluzív Piazza burkolatot építhet a kertjébe az antracit térkövekből. Az antracit felület szépségét a különböző méretű Piazza lapok változatos kombinálásával teheti még egyedibbé. A legtöbbször azonban nem egyöntetű Piazza antracit burkolatot építenek, hanem a szürke térkövekből álló burkolat mintázatát bolondítják meg az antracit kövek felhasználásával. Ha Ön is ezen gondolkodik, akkor a kétféle szín és a különböző méretű térkövek kreatív kombinálásával nyugodtan szabadjára engedheti a fantáziáját. A 6 féle méretű Piazza térkő két színének a kombinálásával (a legtöbbször a szürke és az antracit térköveket rakják le) olyan mintázatot alakíthat ki, amilyet csak képes kitalálni. Teraszának, kerti járdájának vagy belső udvarának klasszikusan elegáns, egyedi mintázatú Piazza burkolatát építheti meg a szürke és az antracit Piazza térkövek kombinálásával. Szeretne még további ötleteket is látni a lerakási minták lehetőségének a változatosságára?

2.980,- Ft

Leier Piazza térkő piros színben Térkövek

A piros térkő örök kedvenc. Ezért nem véletlen, hogy a Piazza piros is hallatlanul népszerű térkő. Egyenes vonalvezetésével a térkő lerakása is könnyen megy. A 6 különböző méretű térkő változatos lerakásával még az egyszínű piros burkolat is egyedi mintázatot kaphat. Ha pedig még egy másik színnel is kombinálja, pl. a Piazza piros mellé antracit vagy szürke színt választ, akkor még változatosabb lesz térkő burkolata. Ez azonban még nem minden, mert azonos méretrendszere miatt a Piazzát más térkő típusokkal is kombinálhatja, és ezzel még változatosabb mintázatokat alakíthat ki. Ezen a képen pl. a Leier Solido szürke és antacit térkövekkel együtt álmodták meg a burkolatot. Nemcsak kerti vagy ház körüli útját, hanem teraszát vagy garázsbejáróját is burkolhatja a piros Piazza térkövekkel. Szeretne még további ötleteket is megnézni a lerakási minták változatosságára?

2.980,- Ft

Leier Regnum Classic kerti lap Kerti burkolatok

A Leier REGNUM Classic kerti lap klasszikusan hagyományos megjelenésével történelmi idők lenyomatát őrzi. A burkolólap szabálytalan élei, profilírozott felülete és változó árnyalatú homokkő színe jól kiemeli a kerti lapok természetes kövekhez megszólalásig hasonlító karakterét. Az egymáshoz harmonikusan jól illeszkedő kocka, tégla és nagytégla lapformák attraktív színeikkel és vonzó megjelenésükkel látványosan hangsúlyozzák a Regnum lapok szépségét. Jól használhatók teraszok, kerti pihenők stílusos burkolásához. Szeretne megnézni még néhány további Regnum Classic burkolatot?

11.790,- Ft

Leier Regnum Elegant kerti lap Kerti burkolatok

A Leier Regnum Elegant kerti lapok agyagpala brillant színükkel igazán karakteres megjelenésű burkolat kialakítását teszik lehetővé. A természetes hasított lapokhoz hasonló felületű kerti lap antik megjelenést és mágikus látványt nyújtanak. Nemcsak kerti pihenők, hanem teraszok, lépcsők és medenceszegélyek karakteres burkolására is remekül felhasználható ez a karakteres burkolólap. Ha az agyagpala brillant lapok felületi struktúrájának szépségét még szívesen megnézné néhány burkolatképen, akkor érdemes erre a linkre kattintania.

13.730,- Ft

Leier Regnum Naturo burkolólap Kerti burkolatok

A Regnum Naturo kerti lapok a mészkőlapokhoz megszólalásig hasonlító megjelenésükkel sok vásárlót levesznek a lábukról. A mészkőfehér kerti lapok kocka és téglalap alakú formájukkal nemcsak teraszok, valamint kerti utak és pihenők burkolására használhatók, hanem pl. medenceszegélyek vagy kerti lépcsők kialakításához is.

13.630,- Ft

Leier Rollo térkő Térkövek

A kellemes és könnyű járást biztosító Leier Rollo térkő élletörés nélküli, fuga nélküli kialakításával kiskerekes járművekkel is gördülékeny és akadálymentes közlekedésre használható. Kompatibilis méretrendszere lehetővé teszi, hogy más térkő típusokkal is bátran kombinálja a lerakási minta kialakításakor. A két különböző térkő forma és a négy különböző szín felhasználásával egyébként is rengeteg variálási lehetőséget tartalmazó térburkolatot alakíthat ki kertjében, de ha még más térkő típusokkal is kombinálja, akkor már valóban korlátozás nélkül szárnyalhat a fantáziája. Szeretne megnézni még néhány további Rollo burkolatot is?

2.799,- Ft

Leier Serpentino térkő Térkövek

A Leier Serpentino térkővel nagy terhelést is jól bíró burkolat készíthető a kertben. A 6 cm vastag Serpentinó térkővel személygépkocsi terhelést jól bíró, míg a 8 cm vastagságúval a teherautós terhelést is jól bíró burkolat készíthető. A hullámos vonalvezetésű Serpentino kő remekül viseli el a nagy terheléssel együtt járó oldalirányú erőhatásokat is. Stabil Serpentino burkolat készítésének persze elengedhetetlen feltétele a térkövek szakszerű lerakása. A piros, szürke és antracit kövek felhasználásával változatos minták kialakítására is nagyszerű lehetősége kínálkozik. Honlapunkon még további burkolatképeket is megnézhet.

2.140,- Ft

Leier Solido térkő Térkövek

A Leier Solido térkő nagy teherbírású térburkolat elkészítésére is kiválóan alkalmas térkő. A H alakú térkő forma kettős kötésű kapcsolódásának köszönhetően a térkövek a lerakás után egymásba kapaszkodnak, ami még erősebben összeköti egymással a lerakott térköveket, és segít megakadályozni a Solido térkövek szétcsúszását még nagy terheléssel szemben is. 6 centiméteres vastagságban személygépkocsi, míg 8 centiméteres vastagságban teherautós forgalomra is használható burkolat készíthető a térkőből. Az egyszínű Solido burkolatok mellett a szürke és a piros valamint a szürke és az antracit kövek felhasználásával nemcsak nagy teherbírású, hanem szemre is tetszetős burkolatok alakíthatók ki. Minél nagyobb felületet burkol, annál jobb lehetőségei vannak különböző egyedi mintázatok látványos kialakításának. Szeretne megnézni még további Solido burkolatokat is?

2.100,- Ft

Leier taverna beige térkő Térkövek

A beige színt nem sokan választották még vásárlóink, ezért ha egy egyedi különlegességre vágyik, akkor TAVERNA beige térkő burkolatában nem fog csalódni. Nem sok kertben található meg még a Leiernek ez a beige térköve, ezért nem jól bejáratott tucattérkőről van szó. Nem kell aggódnia amiatt sem, hogy vajon „nekem jó lesz-e”, mert szinte bármit burkolhat vele a kertjében. A személykocsi terhelést is jól bírja a 6 centiméteres térkő, ezért a garázsbejárójához vezető utat is bátran burkolhatja vele. Nem fog benne csalódni az elkövetkező évtizedekben, mert szakszerű leerakással jól fogja bírni a terhelést. Teraszán ugyan nem kell számolnia gépkocsi közlekedéssel, de vendégeinek tűsarkú cipői alatt is remekül meg fogja állni a helyét. Kvarchomok kopórétege pedig olyan nemesen csillogó felület varázsol majd barátainak cipői alá, ami nem fogja hidegen hagyni őket. Ebben biztos lehet. Már csak az lehet kérdéses, hogy milyen mintázatban is legyen lerakva a Taverna térkövek háromféle mérete? Ha erre még nem tudja ebben a pillanatban a választ, akkor sincs nagy baj, mert ezen a linken 18 használhatóbbnál használhatóbb ötletet talál Taverna burkolata lerakásához. Megnézi a Taverna burkolatokat?

3.390,- Ft

Leier Taverna füstantracit Térkövek

Ha a markáns színeket kedveli, akkor a TAVERNA térkő füstantracit színét Önnek találták ki. A kellemesen meleg színek mellett a Taverna füstantracit képviseli a térkő típus karekteres megjelenését. A három méretű, egyenes vonalú Taverna térkő füstantracit színben tökéletesen karakteres burkolata lehet kerti útjának, belső udvarának, kocsibejárójának vagy éppen modern stílusú otthonához tartozó teraszának is. Ha a Taverna füstantracit térkövekről van szó, akkor nem az a kérdés, hogy vajon burkolható-e vele az Ön által éppen megálmodott térburkolat, hanem az, hogy milyen egyedi mintázatban szeretné lerakni kertjének elkövetkező évtizedekben tökéletesen működő burkolatát. Ha már van ötlete a lerakáshoz, akkor már „csak” formába kell önteni az elképzelését. Ha viszont még gondolkodik Taverna burkolata mintázatán, akkor érdemes kattintania egyet erre a linkre, mert itt 18 jobbnál-jobb kerti butkolatot talál a Tavernából. A képeken lévő szebbnél-szebb burkolatok biztos, hogy beindítják a fejében most még talán csak lassan csikorgó fogaskerekeket. Kattintson ide ötleteinek megolajozásához!

3.390,- Ft

Leier taverna gesztenye térkő Térkövek

A Leier Taverna térköveinek népszerűsége töretlen az utóbbi néhány évben. Sokan keresik ezt az egyenes vonalvezetésű térkövet kerti burkolatuk építésekor. Ez nem véletlen, mert a Tavernából kertje bármelyik szegletét burkolhatja. Ha otthonából kilépve a teraszát szeretné térkő burkolattal lefedni, akkor ugyanolyan jó választás lehet ez a térkő, mint kerti utak vagy éppen kocsibehajtó burkolására. A Leier Taverna gesztenye térköve nem fog csalódást okozni Önnek. Sőt még egyedi különlegességet is csempész a kertjébe a kopóréteg elkészítéséhez felhasznált kőőrlemény, amely a nemes térkő felületek karakteres szépségét varázsolja megépített Leier Taverna gesztenye burkolatára. Ha még bizonytalan abban, hogy a Taverna melyik színét válassza, vagy nem döntötte el még burkolata lerakási mintáját, akkor 18 Taverna burkolat szépségével szeretnénk segíteni Önnek itt.

3.390,- Ft

Leier Taverna kagylóhéj Térkövek

A Taverna térkő valódi slágertermék a térkő burkolatok között. Az egyszerű térkő forma egyenes vonalvezetése három különféle térkő méretből áll, és a kagylóhéj a legkedveltebb Taverna színek egyike. Talán azt kérdezi most, hogy mit burkolhat kertjében a Tavernával, de ez a kérdés nem állítja nehéz feladat elé a Tavernát jól ismerőket. Ugyanis akár kerti vagy a háza körüli utat, akár egy sétányt, belső udvart, vagy kerti pihenőhelyet, akár teraszát szeretné burkolni, a Taverna jó választás lehet. Ha szereti az egyszerű térkőformát, kellemesen meleg, szép színekben, akkor a Leier Taverna kagylóhéj burkolat kertje egyetlen szegletében sem fog Önnek csalódást okozni. A beton térkövek összes kedvező praktikus tulajdonságával bíró Taverna burkolat az Önnek legjobban tetsző színben, jelen esetben éppen a kellemesen meleg, kagylóhéj színben lehet az Öné. Kitalálta már Taverna burkolata egyedi mintázatát? Ha még nem, akkor itt jobbnál-jobb ötleteket talál a Taverna változatos lerakási mintáira. Nem fog csalódni a képekben, és az utána következő évtizedekben Taverna kagylóhéj burkolatában sem.

3.390,- Ft

Leier Taverna macchiato Térkövek

A Taverna térkövek slágerszíne a macchiato. Azt hiszem ezt túlzás nélkül kijelenthetjük erről a kávébarna árnyalatú térkőről. Ha tetszik Önnek a letisztult egyszerű formák kifinomultsága meleg, kávébarna árnyalatban, akkor a Taverna macchiato burkolatot Önnek találták ki. Ezt nem én mondom Önnek, hanem vásárlóink tapasztalata mondatja. Ha még lenne kételye, mert nem tudja, hogy az Ön által eltervezett burkolat lerakható lesz-e a Tavernából, akkor nem kell aggódnia. A teraszburkolatok kedvelt térköve ugyanolyan jól funkcionál kerti utak és járdák burkolataként is. Mivel pedig a személyautó forgalmat is jól bírja, ezért kocsibehajtóját is bátran burkolhatja a térkővel. Ha jól rakja le, akkor biztos lehet benne, hogy nem fog csalódást okozni Önnek az elkövetkező évtizedekben. Nemcsak praktikus burkolat, hanem különlegesen szép felülete miatt még tetszetős is. Ugyanis a kopóréteghez felhasznált nemes kőőrlemény semmi mással össze nem téveszthető karaktert kölcsönöz majd Taverna burkolatának macchiato színben. További előnye a Tavernának, hogy más térkő típusokkal is kombinálható, ezért aztán tényleg olyan burkolata lehet, amilyet csak megálmodik magának. Ha egyedi burkolatot szeretne kertjében, akkor kattintson ide, és szebbnél-szebb Taverna burkolatok fognak segíteni burkolata mintázatának a kitalálásában. Nemcsak szép burkolatokat találhat itt, hanem még jobbnál-jobb ötleteket is a térkövek lerakásához. Várjuk a Taverna ötletek tárházában!

3.390,- Ft

Leier Taverna mogyoró Térkövek

Egyszerű térkő formák mogyoró színben. Ez a Leier Taverna mogyoró színű térköve, amelyből a ház körül építhető kerti burkolatok bármelyikét kialakíthatja kertjében. Ez a térkő tökéletes választás nemcsak kocsibehajtók, kerti utak és járdák burkolására, hanem még terasza stílusos burkolásához is. Csúszásbiztos felülete télen is biztonságos járást biztosít a burkolaton, a kopóréteghez felhasznált kőőrleménynek hála, pedig még összetéveszthetetlenül egyedi megjelenése is lesz Taverna térkő burkolatának. Már csak az a kérdés, hogy mikor kezd hozzá a megépítéséhez. Ehhez előtte persze még érdemes kitalálnia a burkolat mintáját, amihez itt még további ötleteket is talál. Megnézi a szebbnél szebb burkolatképeket? Melyik fog ötletet adni? Érdemes megnézni, mert 18 jobbnál jobb Taverna burkolat között találja majd magát.

3.390,- Ft

Leier taverna szürke térkő Térkövek

Ha egy könnyen tisztán tartható, praktikus térburkolatot szeretne a kertjébe, akkor TAVERNA szürke térkő remek választás lehet burkolatához. Sokan aggódnak, amiatt, hogy vajon beépíthető-e a kiválasztott térkő az általuk burkolni kívánt teraszhoz, kerti úthoz vagy éppen ház körüli járdához. Ha Önben is felötlött ez a kérdés, akkor nem kell aggódnia. A Taverna kertje bármelyik szegletének tökéletes térköve lesz. A személygépkocsi terhelést is jól bírja, ezért kocsibejáróját is bátran burkolhatja a Tavernával. Szürke Taverna burkolatukat sokan díszítik füstantracit térkövekkel is, és ezzel még egyedibbé varázsolják a burkolatot. További előnye még a térkőnek az is, hogy jól kombinálható más térkő típusokkal. A kérdés már csak az, hogy mikor kezd hozzá Taverna burkolata kialakításához? Ha a burkolás elkezdésének az az apró akadálya van még, hogy még további információt szeretne, akkor itt megtalálja.

2.390,- Ft

Leier Taverna térkő fahéj színben Térkövek

A Taverna térkövek újabb keresett színe a fahéj. Talán nem véletlenül. Ez látszik a képen is. Önnek is tetszik a Taverna burkolat fahéj színben?

3.390,- Ft

Leier Teatrum térkő Térkövek

A Leier TEATRUM térkő kvarchomok kopóréteggel kialakított finomszórt felülete hosszú évtizedeken át visszafogott, időtlen eleganciát sugároz majd kertjében. Az elegáns kagylóhéj, mogyoró és fahéj színek mellett a praktikus szürke színt is megtalálja a Teatrum választékában. Ha a praktikumra törekszik a klasszikus szürke Teátrum térkő burkolatot választja. Ha azonban kedveli a kellemesen meleg színeket burkolata kialakításakor, akkor a másik három szín valamelyikét érdemes választania terasza, kerti járdája vagy éppen belső udvara burkolataként. Ha szeretne még néhány szép Teatrum burkolatot megnézni, mielőtt kiválasztaná burkolata végleges színét, akkor kattintson erre a linkre, és hasznos segítséget fog találni az itt található burkolatokban.

4.900,- Ft

Leier Verde gyeprács Kerti burkolatok

A Verde gyeprács remekül használható minden olyan helyen, ahol szilárd burkolatra van szükség, de ezért mégsem szeretnének lemondani a zöldfelület szépségéről sem. A gyephézagos térkövet kifejezetten sokan választják a személykocsival használt út és a parkoló burkolására. A beton gyeprácsok gyephézagos rendszere biztosítja a mindenkori szilárd burkolatot, a hézagokban pedig továbbra is vígan nőhet a fű. A gyeprács szilárd rácsszerkezete egy-egy eső után nemcsak a száraz cipővel való közlekedést teszi lehetővé, hanem a füvet is megvédi a felázott talajban. A gépkocsi kereke nem fogja kitaposni, kifordítani gyepet. Nemcsak vízszintes burkolásra alkalmas a gyeprács, hanem még kisebb (50-70 centiméteres) magasságban támfalnak is jól használható, mert megtartja a mögötte lévő földterületet, miközben a hézagokban utat enged a zöld növényzetnek. Remek megoldás a gyeprács pl. árokpartok kialakításához. Szeretne megnézni még néhány lerakott gyeprács képet?

2.870,- Ft

Patent térkő Térkövek

Terhelhetősége pedig megegyezik a vastagabb 6 centiméteres térkövekkel. Remekül használható gyalogos forgalomra használt kerti burkolatok elkészítésére. Teraszukat, belső udvarukat, kerti és ház körüli járdájukat burkolják elsősorban vásárlóink a Patent térkővel. Megnéz néhány Patent térkő burkolatot még?

1.750,- Ft

Semmelrock Appia Antica antikolt térkő, lávaszürke színben Térkövek

Antik hatású, véletlenszerűen letöredezett élek enyhén karcos felülettel. Ezek a Semmelrock Appia Antica antikolt térkövének legfontosabb jellemzői. A beton térkő gyártás közbeni antikolása valódi természetes megjelenést kölcsönöz az Appia Anticának. A rusztikus térkő klasszikus és modern környezetben is tökéletesen jól harmonizál otthona stílusával, és kiemeli kertje zöld területeit. Az Appia Antica lávaszürke színben tetszik Önnek?

7.200,- Ft

Semmelrock Appia Antica kombi, nem antikolt térkő Térkövek

Az antikolás nélkül is természetes megjelenésű Appia Antica kombi térkövek vegyes méretben, kombi sablonnal gyártva várják azt, hogy kertje tartósan szép térkövei legyenek az elkövetkező évtizedekben. Ha az antikolás nélküli Appia Antica burkolatot választja kertjébe, akkor már csak abban kell döntenie, hogy az 5 centiméteres térköveket lávaszürke vagy inkább lávavörös színben szeretné. Ha a meleg színek a kedvencei, akkor a lávavöröst ajánlom. Ha pedig inkább visszafogottabb színvilágot szeretne burkolata színének, akkor a lávaszürke lehet a jobb választás. Teherautós forgalomra választhatja a 8 centiméter vastagságú köveket is, de ha nem forgolódnak majd a kertjében ezek a nagy teherbírású közúti dömperek, akkor felesleges kiadásokba ne verje magát. Gyalogos forgalomhoz tökéletesen elegendő lesz Önnek az 5 centiméteres Appia Antica burkolat is. A színek közötti választáshoz és a lerakási minta kitalálásához érdemes megnéznie további Appia Antica burkolatokat is. Ezeket a tekintetet vonzó burkolatokat itt tudja megnézni. Érdemes rászánni az időt burkolata kiválasztásához.

5.250,- Ft

Semmelrock Appia Antica lávavörös antikolt térkő Térkövek

A Semmelrock Appia Antica antikolt térkövei a gyártás közbeni antikolással érik el egyedi formai kialakításukat. Az antikolás közben a térkövek felülete csiszolódik, és az élek is véletlenszerűen letöredeznek. Az Appia Antica rusztikus kinézetű lávavörös térkövei modern és klasszikus otthonok természetes burkolatokra megszólalásig hasonlító térburkolata lehet. A lávavörös térkövek 6 centis vastagságukkal már személyautós közlekedésre is beépíthetők, ezért kerti parkolóhelyét és kocsibejáróját is bátran burkolhatja az Appia Anticával. Emellett természetesen teraszának, ház körüli járdájának vagy kerti útjának is természetességet sugárzó burkolata lehet. A kert végében kialakított kerti sütőgető körül is praktikus burkolat lesz. A lávavörös mellett az Appia Antica kapható még lávaszürke színben is, ezért a vásárlás előtt választania kell a színek közül is. Melyik színben szeretné Appia Antica antikolt burkolatát. Ehhez nyújt segítséget Önnek jónéhány Appia Antica burkolatról készült kép, amelyek burkolata lerakási mintájának a kitalálásához is ad majd ötletet. Megnézi a képeket?

7.200,- Ft

Semmelrock Arte Pest-Buda kockakő Térkövek

A Pest-Buda kockakő a kockaköves utcák varázslatos hangulatát fogják majd kertjébe varázsolni az elkövetkező évtizedekben. Hagyományos és modern stílusban épült otthonának is olyan karakteres kerti burkolata lehet, aminek legfőbb kifejezője barátaik előismerő pillantása lesz. A 8 centiméteres vastagságú patina szürke és patinabronz kockakő terasza, kerti útja és kocsibejárója markáns és stílusos burkolata egyaránt lehet. Az íves és hullámos lerakási minták burkolata lerakásakor olyan lehetőségeket kínálnak, amit vétek lenne kihagyni. Ha erre a linkre kattint, akkor szebbnél szebb kockakő burkolatokat megnézve szerezhet nagyon jó ötleteket burkolata lerakási mintájának a kitalálásához.

7.750,- Ft

Semmelrock Asti Colori blokklépcső elem Kerti lépcső

Az Asti Colori blokklépcsők grafitfehér és füstbarna színvilága tökéletesen kiegészítik az Asti Colori lapok élettel teli színárnyalatainak játékát. Az Asti Colori lépcső nemcsak kertje szintkülönbségének az áthidalására, hanem Asti Colori burkolatához tökéletesen illeszkedő látvány megteremtésére is tökéletes megoldás lesz. Megnézi itt a lépcsőket?

23.430,- Ft

Semmelrock Asti Colori lap Kerti burkolatok

A Semmelrock Asti Colori lapok modern felületükkel és 5 féle élettel teli színárnyalatukkal olyan eleganciát, és modern megjelenést kölcsönöznek burkolatának, amilyenben csak titkon reménykedett talán. Az Asti Colori lapok tökéletesen modern burkolata lesz terasza, télikertje vagy belső udvara elegáns megjelenésének. Kiválasztotta már Asti Colori burkolata színét? Eldöntötte már a lerakási mintát? Ha még nem döntött ezekben, akkor javasoljuk Önnek megnézni ezt a 9 Asti Colori burkolatot is. Segíteni fognak kertje burkolatának a kiválasztásában.

5.305,- Ft

Semmelrock Asti Kombi térkő Térkövek

Egyedi formavilág modern megjelenésben. Ez a legmarkánsabban talán a sárgásszürke vagy szürkésbarna Semmelrock Asti burkolatok stílusos megjelenésében tükröződik. A burkolat egyedi formavilága remekül harmonizál modern stílusú otthonával. A 6 különböző méretű kőből álló Asti kombi térkő a lerakási minták újabbnál újabb lehetőségeit kínálja kerti utak, teraszburkolatok vagy éppen kocsibejárók burkolásakor. Ha még nem tudott választani az Asti kombi színek közül, akkor nézze meg ezeket a burkolatokat, és könnyebb lesz a választás.

6.990,- Ft

Semmelrock Asti Natura lap Kerti burkolatok

A Semmelrock Asti Natura burkolat nemes eleganciájával a szürke háromféle modern hangszerelésben hódít. A három letisztult szürke szín különféle geometriai alakzatai és a homokbarna burkolat nemes eleganciájával az itt található 7 csodálatos Asti Natura burkolathoz hasonló megjelenést varázsolhat az Ön kertjébe is. Megnézi a képeken belső udvara burkolásának vagy teraszburkolata kialakításának lehetőségeit?

4.280,- Ft

Semmelrock Behaton térkő Térkövek

A Semmelrock Behaton burkolatot a kiváló kopásállósággal egybekötött nagy terhelhetőség jellemzi. Éppen ezért, ha strapabíró burkolatot szeretne építeni, akkor a kutyacsont térkő burkolatot nem hagyhatja figyelmen kívül. Az egymásba kapaszkodó H alakú Behaton kövekből épült burkolat a burkolat felületére ható oldalirányú erőknek is kimagaslóan ellenáll. Családi házak kertjeiben nemigen lehet szükség a Behaton burkolat kivételes erejére. Nagy forgalmú területek burkolására azonban kiváló választás lesz a kutyacsont térkő forma. 8 centiméteres vastagságban a teherautós közlekedés sem árt meg a burkolatnak. Már csak azt kell eldöntenie, hogy szürke vagy inkább vörös Behaton burkolatot szeretne inkább. Megsúgjuk azonban azt is, hogy sok vásárlónk nem szeretné eldönteni ezt a kérdést, és mindkettőből vásárol. Ezért aztán az elsősorban szürke Behaton burkolatokban gyakran megjelennek a vörös betétek. Az Ön burkolata is ilyen lesz? Vagy mielőtt véglegesen döntene, megnéz néhány Behaton burkolatot?

4.756,- Ft

Semmelrock Bradstone Blue Lias lap Kerti burkolatok

Karakteres Semmelrock Bradstone Blue Lias burkolat terasza vagy belső udvara modern stílusú, markáns burkolására. A kékesszürke Blue Lias lapok bátor, természetesen strukturált felületükkel le fogják nyűgözni barátait. A kékesszürke lapok vegyes méreteiből keskeny fugával egyedi rakásmintát alakíthat ki, és Blue Lias burkolata markáns megjelenését még tovább fokozhatja a 80x20-as díszítőlapok burkolatba építésével. Szeretné megnézni szebbnél szebb Blue Lias burkolatok képein, hogy milyen lehetőségei vannak modern burkolata lerakásakor?

15.983,- Ft

Semmelrock Bradstone Milldale lap Kerti burkolatok

A természetes köves tájak Önnek is a gyengéi? A Semmelrock Bradstone Milldale lapjai a természetes kövekre megszólalásig hasonlító felületükkel olyan természetes köves tájat varázsolhatnak a kertjébe, amilyenről csak titkon ábrándozott eddig. Ha saját szemével szeretne erről meggyőződni, akkor itt 8 lélegzetelállító Bradstone Milldale burkolat képét találja meg. Segíteni fognak ezek a képek a burkolatok közötti választásban is. A Milldale lapokkal nemcsak terasza, télikertje vagy belső udvara burkolatát építheti meg, hanem még falakat is építhet kertjében vagy éppen virágágyásai köré. Kertje tökéletes összhangjához kerítése vagy kerti lépcsője is készülhet a Milldale rendszer elemeiből.

15.983,- Ft

Semmelrock Bradstone Old Town járólap Kerti burkolatok

Mediterrán hangulatú Bradstone Old Town burkolata le sem tagadhatná felszabadult vidámságát, és barátságos természetét. Ha a Bradstone Old Town burkolatot választja kertjébe, akkor homok és mészkőfehér árnyalataival a dél napsugarát kelti életre. A meleg színárnyalatok kiemelik Old Town lapok szabálytalan profilú éleinek természetességét. A lerakási minták gazdagságát a különböző formájú burkolólapok és a hozzájuk illeszkedő lépcsőelemek számtalan megoldási kombinációjával teszik lehetővé. Ha az Old Town burkolatot választja, akkor burkolata lerakási mintájának megálmodásakor kiélheti szunnyadó kreativitását. Terasza, télikertje vagy éppen belső udvara olyan egyedi mintázatot kaphat, amilyen csak el tud képzelni. Azért hogy segítsünk Önnek álmodni, szebbnél szebb Old Town burkolatokat mutatunk itt. Érdemes végignézni ezeket a burkolatokat, mert biztos lehet benne, hogy a burkolatok látványa be fogja indítani képzelete most még csak csikorogva forgó és meg megálló fogaskerekeit. Old Town burkolata kitalálásra vár, és ehhez jobbnál jobb ötleteket itt talál!

8.790,- Ft

Semmelrock Bradstone Talpfa elem Kerti burkolatok

A kerti környezettel tökéletesen harmonizáló, és a kertjébe jól belesimuló kerti burkolatot szeretne? Ez az antik barna talpfa elem a régi vasúti talpfák tökéletesen pontos utánzata. Nemcsak összefüggő burkolatot alakíthat ki belőlük, hanem lépőkövekként is használhatja. Ha pedig függőlegesen helyezi el a vasúti talpfa elemeket, akkor virágágyás keretnek vagy szegélynek is tökéletesen megfelel. A talpfa elem kerti járdák és utak természeteshez megszólalásig hasonlító összefüggő vagy pedig tipegőkőként alkalmazott kerti burkolata lehet. Magasított virágágyások kiemelésére és bármilyen szegélyezésre remekül használhatók a függőlegesen elhelyezett talpfa elemek.

28.333,- Ft

Semmelrock Bradstone Travero falrendszer Kerítések

A Travero kerítésrendszer harmonikusan illeszkedő kiegészítője a Travero lapokból készült burkolatnak és Travero lépcsőnek. A Travero falrendszer telke határolására és díszkerítésként is egyedi megjelenést és különleges hangulatot ad otthonának. Választása megkönnyítéséhez megnéz 5 Travero kerítést?

3.100,- Ft

Semmelrock Bradstone Travero lap Kerti burkolatok

Csodálatos hangulatot árasztó szépséges hellyé szeretné alakítani kertjét otthona körül? A fák és virágok szépségével egyetlen burkolat sem versenyezhet, a burkolatok között azonban a Bradstone Travero rendszere az élmezőnybe tornázta fel magát. A Travero rendszerrel olyan stílusos harmóniát sugárzó hellyé alakíthatja kertjét, ahol kimondva vagy éppen kimondatlanul jól fogja érezni magát. Nemcsak Ön, hanem családja és időnként újra és újra meghívott barátai is. Hogy miért lesz ez lehetséges? Egyrészt azért, mert a Travero lapok harmonikusan strukturált felülete otthonának kellemesen kívánatos kisugárzást kölcsönöz. Most így elmondva talán megfoghatatlan ez a „kellemesen kívánatos kisugárzás”, de éppen azért, hogy sokkal kézzelfoghatóbb és érezhetőbb legyen, kattintson az itt található linkre, és kilenc szépséges Travero burkolat mindegyike egytől egyik azt fogja bemutatni Önnek, hogy pontosan miről is van szó, amikor a különleges atmoszféráról beszélünk. Travero burkolatát jól kiegészíti majd a Travero rendszer többi eleme is. A Travero kerítés olyan burkolatával tökéletesen harmonizáló, sokszínű megoldást kínál kertje határára, amely megvédi udvara intimitását a kíváncsi tekintetek ellen. Stíluson illeszkedik burkolatához a Travero lépcsőelem is, melynek lekerekített szélei biztonságos közlekedést garantálnak teraszáról kertjébe.

10.250,- Ft

Semmelrock Bradstone Travero lépcsőelem Kerti lépcső

A Travero termékcsalád melírozott homokkő színe köszön vissza a Bradstone Travero lépcsőelemek csodálatosan kidolgozott, mattcsiszolt felületén is. Nem véletlen, hogy a különféle térburkolat felületek harmonikusan illeszkedő színvilága a szintkülönbségek leküzdésében is hódít. Az Ön kertjében is a melírozott homokkő legyen az uralkodó színvilág burkolata kiépítésekor? Nézze meg a Travero lépcsőelemekből épített három csodálatos kerti lépcsőt!

8.310,- Ft

Semmelrock Bradstone Woven szövetmintás járólap Kerti burkolatok

Ha terasza burkolatának valami rendkívülit szeretne, akkor Bradstone Woven igazán szemrevaló választás lehet. Mégcsak választania sem kell a beige és kékesfekete Woven lapok közül, mert a beige Woven lapok a kékesfekete díszítőkővel együtt alkotnak tökéletesen káprázatos burkolatot. Teraszán a lerakott lapok egy szövött minta hatását keltik, és az egyes lapok optikai térhatásuk révén kis teraszok vagy akár nagyobb felületek izgalmas kialakítását teszik lehetővé. Szeretné további képeken is megnézni azt, hogy miről is lehet szó, ha a Wovent választja teraszburkolatának? Ha otthonából kilépve teraszának a megjelenését valóban egyedivé szeretné formálni, akkor a Semmelrock Bradstone Woven burkolata lehet a legtökéletesebb választás teraszára.

16.871,- Ft

Semmelrock Caratstructur burkolólap Kerti burkolatok

Terasza burkolatának koronázatlan királya lehet a Semmelrock Caratstructur burkolata. A 60x30 centiméteres natúrfehér és antracit Cratstructur lapok stílusan elegáns és modern burkolata lehet otthonából kilépve terasza burkolatának, vagy továbbmenve a kertben, kerti útja vagy a kertje mélyén megbúvó pihenőhelye burkolatának is. Ízlése szerint akár választhat is az antracit és a natúrfehér burkolat között, de a legjobb talán az lehet, ha a két szín Önnek legjobban tetsző kombinációjából alakítja ki kertje burkolatát. Ha még bizonytalan Caratstructur burkolata mintázatában, akkor itt 7 ötletet is talál fantáziája beindításához. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget!

14.200,- Ft

Semmelrock Castello antico térkő Térkövek

Hamisítatlan mediterrán hangulat, kényelem és könnyedség a burkolatban is. A Semmelrock Castello antico térkövek antikolással véletlenszerűen letöredezett élei igazi antik megjelenésű burkolatot alakítanak majd ki kertjében. Ez a természetesség és mediterrán könnyedség terasza, kerti járdája, belső udvara és kocsibejárója burkolataként is felszabadultan könnyed megjelenést sugárzó burkolatot ad majd. A színében is valódi antik szürke-fekete Castello Antico térkövek helyett választhatja a vörös-barna összeállítást is, vagy pedig a valódi felszabadultságot sugárzó lazac vagy homok-sárga színvilágot is. Ha még nem választott, akkor döntése megkönnyítéséhez érdemes megnéznie néhány hamisítatlan Castello Antico burkolatot. Melyik lerakási minta lesz a befutó kertjében?

5.995,- Ft

Semmelrock Castello kerítés elem Kerítések

A Semmelrock Castello kerítés antikolt felülete háromféle melírozott színben választható otthona telekhatárolására. A vörösbarna, szürkefekete és homoksárga Castello kerítéselemek felhasználásával kovácsoltvas, fabetétes vagy akár tömörfalas Castello kerítését is kialakíthatja. Kerítése kiválasztásához megnéz 13 Castello kerítést?

925,- Ft

Semmelrock Citytop Grande kombi térkő Térkövek

A Semmelrock Citytop Grande kombi térköve a Citytop termékcsalád legújabb tagja. Markáns színvilága és modern, izgalmasan tagolt, letisztult formavilágú megjelenése igazán karakteres kerti burkolat kialakítását teszi lehetővé. A kombi forma nagy méretekben tipikus képviselője ez a stílusosan modern Citytop Grande burkolat. Tökéletes választás lehet modern stílusú otthona teraszburkolatának vagy ház körüli és kerti járdája burkolatának is. 6 centiméteres vastagságával személygépkocsi forgalomra is alkalmas, ezért a kocsibejáróját is bátran burkolhatja a Grande térkövekkel.

4.490,- Ft

Semmelrock Citytop kombi térkő Térkövek

A Citytop térkövek kombi formában, vegyes méretekben is kaphatók. A kombi formának az a fő előnye, hogy az 1-1 raklapon lévő háromféle térkő méretet egy gyártási folyamatban, egy kombi sablonnal készítették, ezért még véletlenül sem fordulhat elő az, hogy eltérés lenne a térkövek színének árnyalata között. A szürke térkőnél az árnyalatnyi eltéréseknek talán még nem is lenne olyan nagy jelentősége. A színes térköveknél azonban már bizony számítanak az árnyalatnyi különbségek is. A praktikus szürke mellett megtalálja még a kínálatban a mediterrán, őszilomb és sarki fény színeket, valamint a kétféle szín kombinációjából álló barna-fekete, narancs-fekete és vörös-barna árnyalatokat. Már csak az a kérdés, hogy melyik színt szeretné választani Semmelrock Citytop kombi térburkolatának. Ha még nem választotta ki burkolata színét, akkor kattintson ide, és jónéhány Citytop kombi térkő burkolat segít Önnek a választásban. A képek nemcsak a szín kiválasztásában segítenek, hanem ötleteket adnak a burkolat rakásmintájának a kitalálásában is. A kombi térkövek háromféle méretéből olyan egyedi mintázatokat alakíthat ki kertjében, amilyen csak szeretne. A 6 centiméter vastagságú, vegyes méretű térkövekből gyalogos és személyautós forgalomra jól használható térburkolatot építhet a kertjében.

3.810,- Ft

Semmelrock Citytop mediterrán térkő kombi formában Térkövek

A Semmelrock Citytop mediterrán színösszeállítását különösen kedvelik vásárlóink. Talán Budapest környékén népszerű ez a térkő szín azon vásárlóinknál, akik a kicsit talán harsány őszilomb színek helyett egy visszafogottabb színárnyalatot szeretnének választani, de azért mégsem egyszínű burkolatot képzelnek el a kertjükben. A 6 centiméter vastagságú Citytop burkolat tökéletes választás lesz gyalogos és személyautós forgalomra készülő burkolatához is. A térkő kopórétegéhez kevert kvarcit kristályok nemcsak a burkolat kopásállóságát javítják, hanem különleges megjelenést is kölcsönöznek Citytop mediterrán burkolatának. Ha teraszát, kerti és ház körüli járdáját vagy kerti pihenőhelyét burkolja a Citytop térkővel, akkor ugyanolyan jól választ, mintha kocsibejáróját vagy belső udvarát szeretné burkolni. Ha jól használható ötleteket szeretne még látni burkolata lerakási mintájának a kialakításához, akkor kattintson erre a linkre, mert 10 Semmelrock Citytop kombi burkolatot megnézve kaphat ötletet burkolata lerakási mintájának a kitalálásához. Akkor sincs gond azonban, ha a háromféle vegyes méretből csak egyféle méretű kövekből szeretné lerakni burkolatát, mert a Citytop mediterrán köveknél erre is van lehetősége.

3.850,- Ft

Semmelrock Citytop őszilomb kombi térkő Térkövek

A Semmelrock Citytop őszilomb térkövek különösen kedveltek vidéki, és azon belül is elsősorban talán kelet-magyarországi vásárlóinknál. Az őszi lombok barnás-vöröses árnyalata nagyon jól belesimul a kert őszi megjelenésébe, és igazán könnyű az őszilomb burkolatot tisztán tartani is. A 6 centiméteres vastagságban kapható Citytop őszilomb burkolatok nemcsak gyalogos, hanem személyautó forgalomra is tökéletesen használható burkolat építésére is alkalmasak. A Citytop őszilomb térkő kopórétegéhez kevert kvarcitkvarckristályok a burkolat kopásállóságának javításán túl még különleges megjelenést is kölcsönöznek az őszilomb burkolatnak. Személyautóval biztonságosan használható kocsibejárója burkolásán túl, kerti és ház körüli járdáját, kerti pihenőhelyét vagy teraszát is bátran burkolhatja a Semmelrock Citytop őszilomb térkövekkel. Ha az őszilomb szín mellett dönt, akkor már csak azt kell eldöntenie, hogy vegyes méretekben, kombi formában vagy inkább a három térkő méret közül valamelyikben szeretné lerakni Citytop térkő burkolatát az elkövetkező évtizedekre? Ehhez segítségképp érdemes megnéznie néhány Citytop burkolatot, mert lerakási mintájuk ötletet adhat Önnek is burkolata mintájának a kitalálásához, és segít a döntésben.

3.810,- Ft

Semmelrock Citytop sarki fény kombi burkolat Térkövek

A Semmelrock Citytop sarki fény színösszeállítását kombi változatban tudja választani kertjébe. Ez a markáns színösszeállítású burkolat 6 centiméteres vastagságával tökéletes választás lehet gyalogos és személyautós forgalomra használt kerti burkolata elkészítéséhez. Ha a Citytop sarki fény színe tetszik, akkor már csak az a kérdés, hogy hány négyzetméterre van szüksége a térkőből kerti burkolata elkészítéséhez?

3.850,- Ft

Semmelrock Citytop Smart térkő Térkövek

A Semmelrock Citytop Smart térköve a megszokott 6 centiméteres térkő vastagság helyett 5 centiméteres vastagságával is tökéletes választás lesz gyalogos forgalomra használt kerti és ház körüli útjainak a burkolásához. Ha a Citytop Smart térkövét választja burkolatának, akkor már csak azt kell eldöntenie, hogy az ötféle szín közül melyiket választja. A döntéshez érdemes megnéznie néhány Smart burkolatot! Ötleteket adhat a színek közötti választáshoz, és burkolata lerakási mintájának a kitalálásához is. Önnek melyikre van szüksége?

2.895,- Ft

Semmelrock Citytop szürke térkő Térkövek

A szürke térkő különösen népszerű vásárlóink között. Ennek talán három praktikus oka is lehet. Egyrészt a szürke szín belesimul a környezetébe, és kiemeli a burkolat körüli zöld terület szépségét. Másrészt kevésbé látszik meg rajta a szennyeződés, ezért tisztán tartani is könnyebb. Harmadrészt pedig kedvező, a színes térköveknél olcsóbb ára is biztos, hogy növeli a szürke térkövek választási hajlandóságát. A Citytop háromféle méretű szürke térköve 6 és 8 centiméteres vastagságban is kapható. A háromféle méret bármelyikéből külön-külön is elkészítheti kertje szürke térkő burkolatát, de akár 2 különböző méretet is kombinálhat burkolatában. Ha 8 centiméteres vastagságban választja a Citytop szürke térkövét, akkor nagy terhelést kibíró burkolatokat is építhet a térkőből. A 8 centiméteres kő nagy forgalmú közterek burkolására is alkalmas, és teherautós forgalomra használt útját is burkolhatja vele a kertjében. Ha szeretne még további praktikus ismereteket megtudni a Citytop szürke térkövéről, akkor kattintson erre a linkre!

2.490,- Ft

Semmelrock Corona Brillant kerti burkolólap Kerti burkolatok

A Semmelrock Corona Brillant briliáns burkolata lehet kertje szinte bármelyik szegletének. A Corona Brillant lapokkal burkolhatja kerti és ház körüli útjait, belső udvarát, kerti pihenőhelyét és teraszát is. A 40x40-es Brillant lapok tökéletesen szabályos geometriája homok, fövenybarna vagy pedig alpesi zöld színekben, illetve ezek kombinációjaként is alkothatja kertje burkolatát. Ha még nem döntött kerti burkolatáról, akkor a színek és a lerakási minta kiválasztásához mindenképp érdemes megnéznie ezt a néhány Corona Brillant burkolatot, mert ötleteket kaphat a döntéséhez. Megnézi kertje burkolásának briliáns lehetőségeit?

5.160,- Ft

Semmelrock Flori barna virágláda Növénytartók

Sokan szeretik a Semmelrock Flori világládáit világosbarna színben. Sokan inkább vörösbarna színűnek mondják, amikor először megpillantják. Számukra készíti a Semmelrock a világosbarna színű Flori rézsűköveket. Ez a közkedvelt rézsűkő támfalak építésén túl bármilyen kerti térelválasztó építéséhez remek választás lehet. Könnyű súlya még tovább javítja felhasználásának praktikusságát. A rézsűkő speciális rekeszes felépítése a locsolást teszi könnyen megoldhatóvá. A támfalba épített Flori virágládák automata vezérlésű öntözőrendszerek beépítésére is alkalmasak. Megnézi az itt található képeken a virágládák kerti beépítésének többféle lehetőségét?

620,- Ft

Semmelrock Flori virágláda, szürke Növénytartók

A Semmelrock Flori rézsűkő kerti térelválasztások és támfalak építéséhez kiválóan használható megoldásokat kínál a kertjében. Praktikus megoldás, mert könnyű súlya egyszerű kezelhetőséget biztosít. Speciális, rekeszes felépítése könnyen lehetővé teszi a locsolást, és ezzel a növényzet dús fejlődését biztosítja. Automatikus öntözőberendezések beépítésére is alkalmasak a Flori rézsűkövek. Nézze meg az itt található négy képen a rézsűkövek beépítésének lehetőségeit!

550,- Ft

Semmelrock fodorkő Térkövek

Semmelrock fodorkő őszilomb színben lágy ívű vonalaival. A természetben található festői tájak nyugodt, őszies színei hullámzóan lágy vonalaival jelennek meg fodorkő burkolatában. Fodorkő burkolata egy burkolatában is leképezett természetes tájat varázsol majd kertje burkolatára. Terasza, belső udvara, ház körüli és kerti útja ugyanolyan csodálatos megjelenést kaphat mint kocsibejárója vagy garázsbejárata. Mielőtt véglegesen eldönti, hogy a Semmelrock fodorkő burkolatát választja kertjébe gyönyörködjön még egy kicsit néhány stílusosan szép fodorkő burkolatban!

3.730,- Ft

Semmelrock Fuego Antico térkő Térkövek

A Semmelrock Fuego Antico térkövek rusztikusan mediterrán hatású felületükkel és dörzsölt, enyhén karcos felszínükkel kerti utak és járdák, teraszok és belső udvarok stílusos burkolata lehet. 5 centiméteres vastagságukkal talán nem érdemes megpróbálni kocsibejárója burkolataként, de gyalogos forgalomra használt kerti burkolatai bármelyikét bátran burkolhatja a Fuego Antico térkövekkel. Már talán csak annyi van hátra, hogy kiválassza burkolata színét a téglavörös és a bontott tégla mix közül. Ehhez ad segítséget az itt található néhány Fuego Antico burkolat. Megnézi őket?

3.380,- Ft

Semmelrock gyeprácskő Kerti burkolatok

A Semmelrock gyeprácskő a szilárd burkolat kényelmét nyújtja a zöld felület természetességével. A Semmelrock gyephézagos térkövénél a fugahézagokat tudja füvesíteni, vagy pedig kőzuzalékkal feltölteni, attól függően, hogy zöld felületet vagy pedig inkább teljesen szilárd burkolatot szeretne kialakítani kertjében. A gyeprácskő burkolat remek lesz kocsibehajtója vagy pedig gépkocsiparkolója burkolataként.

2.690,- Ft

Semmelrock kerti lap 40x40-es méretben Kerti burkolatok

Sokan keresik a 40x40-es térkő lapokat kertjük burkolására. A Semmelrock 40x40-es járólapjai változatos színekben csúszásmentes közlekedést biztosítanak kertjében terasza, kerti és ház körüli útjai, belső udvara vagy akár kerti lépcsője burkolataként is. A jól ismert szürkétől a szintén jól ismert vörösig terjedő színválasztékból, melyiket választja kertje burkolatának? Ha még nem döntött, akkor itt 6 remek burkolatot talál döntése megkönnyítésére a Semmelrock 40-40-es járólapokból készült burkolatai közül. Önnek melyik tetszik a legjobban?

3.032,- Ft

Semmelrock La Linia kültéri járólap Kerti burkolatok

Tudja már, hogy a kétféle színű La Linia járólap közül melyik lesz kertje hosszú évtizedeken keresztül hódító burkolata? Vagy nem is akar választani a bazaltantracit és a gránitszürke között, mert a kétféle lap kombinációját álmodta meg burkolata lerakási mintájaként? Vagy pedig még nem döntötte el, hogy milyen is legyen La Linia burkolata a talpa alatt? Ha még nem döntött, akkor itt szebbnél szebb La Linia burkolat képekkel segíthetünk kiválasztani kertje terasz, belső udvari vagy éppen kerti útját borító burkolatát?

5.820,- Ft

Semmelrock La Linia térkő Térkövek

A Semmelrock La Linia térkövek gránit vagy bazalt kőzúzalékkal kialakított finommosott felülete bársonyosan puha hatású járást biztosít. A 8 centiméteres vastagságú és négyféle különböző méretű térkövekből olyan egyedi mintázatú burkolatot alakíthat ki kertjében, amilyet csak megálmodni képes. Teraszburkolata, kerti vagy ház körüli járdája vagy éppen kocsibejárója burkolata a gránitszürke és bazaltanctacit La Linia kövek milyen kombinációjával készüljön el. Varázslatos burkolata lehet a kertjében évtizedeken keresztül. Kattintson a linkre, és szebbnél szebb La Linia burkolatokat megnézve tudja eldönteni kerti burkolata legjobban tetsző lerakási mintáját.

13.462,- Ft

Semmelrock Lusso Tivoli kerti lap Kerti burkolatok

Hosszú évtizedeken át stílusan elegáns kerti burkolatot szeretne a gyalogos közlekedés tökéltes biztonságában? A kétféle, egymással harmonizáló ezüstszürke és krémfehér Lusso Tivoli lap a jól ismert travertin kövekre megszólalásig hasonlító megjelenésével és letisztult formájával modern stílusban épült otthonával tökéletesen harmonizáló terasz vagy belső udvari burkolata lehet. Csak az a kérdés, hogy milyen burkolatot szeretne? Ha még nem döntötte el Lusso Tivoli burkolatának lerakási mintáját, akkor itt stílusosabbnál stílusosabb burkolatok között barangolva választhatja a legjobban tetszőt. Ne habozzon, inkább kattintson!

10.750,- Ft

Semmelrock mini növényedény vörösbarna színben Növénytartók

A vörösbarna a kertépítők egyik kedvelt színe. Látszik ez a rézsűköveknél is. Kisebb támfalak és lejtők kialakítására sokan választják a mini növényedényeket vörösbarna színben. A 6 literes űrtartalommal és az öntözés lehetőségének biztosításával a rézsűkövekbe ültetett növények remekül tudnak fejlődni. Virágzáskor az egész fal virágba borul, és szinte nem is látszik a rézsűkövek vörösbarna színe. Ha ide kattint, akkor négy beépítési lehetőségét nézheti meg a mini növényedényeknek. A képeken látható rézsűfalak közül melyik lesz a legjobb a kertjében való felépítésre?

620,- Ft

Semmelrock mini szürke növényedény Növénytartók

Kertjében kisebb lejtők és rézsűk kiépítésére kiválóan használható a mini növényedény. A felépített fal kedvező vízháztartása remek fejlődési lehetőséget nyújt a beleültetett növényeknek. Ezt az itt található négy képen is láthatja. A négy rézsűfal közül melyik ad ötletet kertje kialakításához?

550,- Ft

Semmelrock Nardo őszilomb térkő Térkövek

A Semmelrock népszerű Nardo térköve a közkedvelt őszilomb színben is kertje klasszikus 2:1 arányú, téglalap formájú térkő burkolata lehet. Nyitott vagy zárt teraszának csodaszép burkolata lesz a Nardo őszilomb térkőve. Teraszán kívül azonban gyalogos forgalomra használt kerti útját vagy járdáját is burkolhatja az őszilomb színű Nardo térkövekkel. Ha tetszenek Önnek az őszi lombok vöröses-barnás színei, akkor ezt a burkolatot mindenképp örömmel látja majd kertjében az elkövetkező néhány évtizedben.

3.250,- Ft

Semmelrock Nardo szürke színben Térkövek

A Semmelrock Nardo szürke térköve praktikus színével remekül használható kerti utak, gyalogutak és járdák burkolására. A térkő négy centiméteres vastagságával tökéletes választás gyalogos forgalomra használt burkolatához. Teraszát is burkolhatja a Nardo szürke térkövével. Ha a szürke köveket kombinálja a Nardo vörösével, akkor a színében is változatos mintájú burkolatot alakíthat ki a kertjében. A szürke szín kizárólagos praktikumát, vagy pedig a vörössel megbolondított változatát választja?

2.540,- Ft

Semmelrock Nardo térkő vörös színben Térkövek

A Semmelrock Nardo térkő talán a leglátványosabb kerti sétány burkolat, amint a képen is láthatja. Vagy ezt inkább a csodálatos sövény adja? Akárhogy is van a Nardo térkő remekül használható teraszok, kerti és ház körüli járdák és gyalogos forgalomra használt kerti utak burkolására. A klasszikus 2:1 arányú téglalap forma, és a vörös szín kombinálása a Nardo szürke térkövével változatos burkolat mintázatok kialakítását teszik lehetővé. Milyen színvilágú burkolatot képzel el kertjében?

2.890,- Ft

Semmelrock Naturo térkő Térkövek

A Semmelrock Naturo burkolatban a régi kockaköves utcák varázsos hangulata éled újjá a kertjében. A 6 centiméter vastag és hétféle méretű Naturo kő olyan varázslatosan gazdag lehetőségét kínálja Naturo burkolata lerakásának, hogy a legjobban tetsző lerakási minta kitalálásáért mindenképp érdemes megnéznie ezt a 12 Semmelrock Naturo burkolatot. Bátran kattintson a linkre, mert biztosan találni fog olyan ötletet kerti burkolata lerakásához, ami kerti vagy ház körüli járdája, terasza, belső udvara, kerti pihenőhelye vagy éppen garázsbejárója lerakásához fog majd ötletet adni. Ha még nem kattintott, akkor itt az ideje, hogy kattintson, és megnézze a látványosabbnál látványosabb Naturo burkolatokat. Nem fog csalódni bennük.

6.830,- Ft

Semmelrock Nordic Maritime lap Kerti burkolatok

A kagylószürke Semmelrock Nordic Maritime burkolat természetes faerezetű felületében a skandináv tájak hűvös szépsége kel életre. Éppen úgy, mint egy kellemesen eltöltött nap a tenger mellett. A Nordic Maritime lapok egyenetlen szélei és természetes faerezete a kopott hordalékfa hatását kelti. A három különböző lapméret beépítésével kertjében egészen egyedi felületeket alakíthat ki teraszburkolata, télikertje és kerti, valamint ház körüli útjai burkolatának kialakításakor. Győződjön meg erről a következő négy képen is!

10.490,- Ft

Semmelrock Ökogreen térkő Kerti burkolatok

A Semmelrock Ökogreen burkolata a szilárd burkolat praktikumát nyújtja a füvesített zöldfelület természetességével. Kerti utakon, gépkocsi behajtókon és parkolóhelyeken olyan szilárd burkolatot építhet a Ökogreen térkövekkel, amely stabilan szilárd burkolatán kényelmes közlekedést biztosít, és az esővizet is elvezeti a fugahézagokban. Nézze meg a praktikus Ökogreen burkolatokat!

6.191,- Ft

Semmelrock Old Town lépcső elem Kerti lépcső

A Semmelrock Bradstone Old Town lépcsőelemeinek természetes formája mészkőfehér és homok színben tökéletesen harmonizál az Old Town burkolatok szín és formavilágával. A lépcsőelemek szabálytalan profilú élei bármelyik meleg színárnyalatban tökéletesen kiemelik az elemek természetességét. A különböző formátumú Old Town burkolólapokhoz illő lépcsőelemek kültéri lépcsője elkészítésekor számtalan megoldási lehetőséget biztosítanak. Az ötleteléshez és kerti lépcsője kitalálásához megnéz 3 Old Town lépcsőt?

7.126,- Ft

Semmelrock Pastella térkő Térkövek

A visszafogott eleganciájú Semmelrock Pastella térkövek natúrkő zúzalék hozzáadásával készülnek. A mosott felületű, látványos pasztell színekben megjelenő térkövek számtalan lerakási lehetőséget kínálnak Önnek, mert jól kombinálhatók más, hasonló felületű térkő típusokkal is. Ha igazán egyedi lerakási mintával szeretné elkészíteni Semmelrock Pastella burkolatát, akkor ezen a linken számtalan ötletet találhat a lerakási minta kialakításához. Megnézi a burkolatokat?

4.970,- Ft

Semmelrock Penter Landhaus térkő Térkövek

Kertjében évtizedeken át a napsugaras nyár varázslatos hangulata ragadja magával? Vagy egyszerűen csak a medencéje körül vágyik a csúszásmentes biztonságra? A klasszikus klinkerből készített Penter Landhaus térkőből rakott burkolata bármelyik kívánságát tejesíteni fogja. Landhaus burkolatának magával ragadó látványa a csúszásmentes biztonsággal párosul. A Penter Landhaus térkövek világosvörös és vörös színének ízlése szerinti kombinálásával elegáns és szemrevaló burkolatot alakíthat ki úszómedencéje köré. Ha pedig a medence partjára az érdes felületű Landhaus vörös térkövekből rakja burkolatát, akkor burkolatának varázslatos látványa még a tökéletes csúszásbiztonsággal is kéz a kézben jár majd. Ha nemcsak medencés képet szeretne látni a Penter Landhaus térkövekből, akkor kattintson ide, és nézze meg még jó néhány tetszetős burkolatot.

7.090,- Ft

Semmelrock Penter Piazza térkő Térkövek

Az érdes felületű, vörös Penter Piazza téglák a kertjében nemcsak a gyalogos forgalomra használt lépcsők, kerti pihenők, utak és járdák burkolására használhatók, hanem személykocsi forgalomra készülő utak burkolataként is. Garázsbejáratát, kocsibeállóját is bátran burkolhatja a 6,5 cm vastag Penter Piazza téglákkal.

10.600,- Ft

Semmelrock Penter Rot térkő Térkövek

A Penter Rot vörös, érdes felületű térkövekből lerakott burkolatával természetes hatású burkolatot építhet a kertjében. Különlegességként a Penter érdes felületű, vörös téglái az éleknél is külön, finom kidolgozást kapnak. Talán nem véletlen, hogy a téglákból épített burkolatok igényessége még ezekben az apró részletekben is megnyilvánul.

8.740,- Ft

Semmelrock Penter Siena térkő Térkövek

A térburkolás változatosságának jegyében az antikolt felületű Siena burkolatok háromféle színt, a világosvöröset, a vöröstarkát és a homoksárgát kínálják Önnek. Ha a vöröstarka Siena térköveket választja, akkor az egymás mellé kerülő térkövek között is lesz kisebb mértékű színeltérés. Burkolatának lerakásakor érdemes keverni a téglákat, és egy változatos színárnyalatú, természetes hatású burkolatot alakíthat ki. Ha a homoksárga színt is használja burkolata kialakításakor, akkor markáns mintázatokat alakíthat ki vele. Megnézi a Siena burkolatok változatos felületi kialakítását?

7.539,- Ft

Semmelrock Picola mosott felületű járólap Kerti burkolatok

A Semmelrock Picola mosott felületű beton járólapjai szinte elnyűhetetlen burkolatot fognak alkotni kertjében. A mosott felületű gyöngykavicsos járdalappal burkolhatja teraszát, télikertjét, belső udvarát. Kerti és háza körüli utak kialakítására is kitűnő választás lehet, és akár medencéjének a szegélye vagy kerti lépcsőjének a burkolata is készülhet a Picola lapok felhasználásával, mert a gyöngykavicsos felület csúszásmentes közlekedést biztosít.

3.690,- Ft

Semmelrock Rivago kerítés elem Kerítések

A Semmelrock Rivago kerítés Önnek is tetszeni fog, ha a sima felületek letisztult szépsége Önt is elvarázsolja. A Rivago kerítés purista designja sima felületével kiváló választás lehet kertje kerítésének, mert időtlen megjelenése minden építészeti stílushoz illik, és a kerítés letisztult eleganciájával szinte mindenkit levesz a lábáról. Kovácsoltvas vagy inkább fabetétes kerítést szeretne? A Rivago kerítés elemekből elegáns kerítésalapot építhet. Erről meggyőződhet itt is, ahol 6 szép Rivago kerítést láthat választása megkönnyítéséhez.

735,- Ft

Semmelrock Senso Grande térkő Térkövek

A Semelrock Senso Grande elegáns burkolata nagy méretű lapjaival modern megjelenésben hódít. Az ötféle méretű Senso Grande lapok az exkluzív betonszürke, valamint homokbarna és szürke-barna melírozott színekben választhatók. A 8 cm vastag Senso Grande lapok stílusan tökéletes burkolatai lesznek teraszának, belső udvarának, kerti vagy ház körüli járdájának, és természetesen garázsbejáróját is igényesen burkolhatja a Senso Grande lapokkal. Megnézne még néhány stílusosan elegáns Senso Grande burkolatot, mielőtt kiválasztja kertje burkolatát?

13.145,- Ft

Semmelrock Shade kerti tipegő Kerti burkolatok

Ha könnyed járást biztosító egyedi megoldást szeretne kertjében kerti útja elkészítéséhez, akkor a Shade kerti tipegővel ezt könnyen megteheti. Nem kell összefüggő burkolat, ha tipegőkövet rak le az út nyomvonalán. A kerti tipegőkő egyedi formájával sokoldalúan variálható megoldásokat alakíthat ki a kertben. A tipegőkövek finom felületét egy nyersbeton szegély keretezi. További érdekessége még a tipegőkőnek az, hogy a különleges textúrájú felület a fény esésétől függően egyedi árnyékokat vet. Megnézi a következő három képen a Shade tipegőkőből lerakott kreatív kerti utakat?

3.990,- Ft

Semmelrock Suprema térkő kombi formában Térkövek

A Semmelrock Suprema térkő egyenetlen felületével, hullámzó éleivel és varázslatos színvilágával sok vásárlónkat leveszi a lábáról. Ha Ön is Suprema burkolata kialakításánál gondolkodik, akkor már csak azt kell eldöntenie, hogy szürkésbarna, sárgásbarna vagy inkább sárga-mészkőfehér színben szeretné kertjében Suprema burkolatát. Az egyenetlen felületű Suprema 6 centiméteres vastagságával kiváló választás lehet terasza, kerti és ház körüli járdája burkolatának is. Ha még nem tudott választani a háromféle szín között, akkor érdemes megnéznie ezt a néhány Suprema burkolatot. Segíteni fognak a döntésben.

4.790,- Ft

Semmelrock Sven betonlap Kerti burkolatok

A Semmelrock Sven betonlapokban a fák természethű faerezete jelenik meg a beton tartósságában. Az elegáns északi színvilág markáns északi szürke képviselője szinte bármilyen kerti környezetbe harmonikusan illeszkedni fog. Erről meg is győződhet a következő öt képen. A Sven északi szürke betonlapjait fogja választani terasza, téli kertje vagy kerti pihenője burkolatának?

10.490,- Ft

Semmelrock Umbriano térkő Térkövek

A Semmelrock Umbriano térkövek különlegessége az erezett felület, amelynek révén a térkövek a természetes kövekhez hasonló megjelenést kapnak a gyártáskor. A 8 centiméter vastag Umbriano térkövekben nem fog csalódni kertje egyetlen burkolásra alkalmas szegletében sem. Most már csak az a kérdés, hogy mit szeretne burkolni. Az Umbriano burkolat különlegesen szép, természetes kövekre hasonló burkolatot nyújt terasza vagy akár belső udvara vagy kerti pihenőhelye burkolásához is. Természetesen burkolhatók az Umbrianoval kerti és ház körüli útjai is, és a garázsa előtti kocsibehajtón sem fog benne csalódni. Egy kérdésben kell még döntenie, mégpedig abban, hogy milyen legyen Umbriano burkolata. Ehhez pedig itt talál jobbnál jobb ötleteket.

10.850,- Ft

Semmelrock Univerzális hullámkő Térkövek

Ha a praktikum elkötelezett híve, akkor az Univerzális hullámkő burkolat lehet az Ön választása kerti burkolata kialakításakor. A hullámkő burkolat már hosszú évek óta bizonyítja, hogy a jól terhelhető burkolatok között toplistás helye van. Biztos lehet benne, hogy az Ön kertjében sem fog csalódást okozni. Családi házak kertjeiben már 6 centiméteres vastagságban sem ismer lehetetlen terhelést, de nagy forgalmú közterületeken és terherautós forgalomban is kiválóan teljesít 8 centiméteres változatában. Ha szépérzéke berzenkedik az egyhangú szürke hullámkő burkolat ellen, akkor vörös hullámkövekkel dobja fel burkolata képét. Ha rákattint a linkre, akkor még jónéhány ötletet is talál majd a hullámkő burkolat ötletes és szemnek is tetszetős lerakására. Nézze meg a képeket, és tudni fogja, hogy milyen legyen hullámkő burkolata mintázata.

4.216,- Ft

Somló Trió térkő Térkövek

Talán nem véletlen, hogy vásárlóinknak a Somló Trió térkő tetszik a leginkább a Barabás térkövek közül. Minek köszönheti népszerűségét a Somló térkő? Talán annak, hogy a vegyes méretekben kapható kombi térkőből rengeteg féle egyedi mintázat alakítható ki? Vagy annak, hogy teraszok, télikertek, belső udvarok, kerti és ház körüli utak burkolásán túl még kocsibeállók és medenceszegélyek burkolataként is beépíthetők? Vagy talán inkább annak, hogy terrakotta-barna, homokkő, holdfény és füstantracit színben is megvásárolható a Barabás Somló Trió térköve? Bármelyikről is legyen szó, ez a térkő tetszik a vásárlóinknak, és talán az sem a véletlen műve, hogy éppen most Ön is ezt a burkolatot nézi. Szeretne még további képeket megnézni a Somló Trióból készült burkolatokról?

3.200,- Ft