Mediterrán Kerámia - Fürdőszoba Szalon és Csempebolt

Adatlap
Cégnév Mediterrán Kerámia - Fürdőszoba Szalon és Csempebolt
Cím 1097 Budapest, Gubacsi út 37.
Házhozszállítás: Bankkártyás fizetés:
Honlap www.mediterrankeramia.hu
E-mail mediterrankeramia@mediterrankeramia.hu
Telefonszám +36 30 830 0068

A Mediterrán Kerámia Fürdőszoba szalon 16 éve kezdte meg működését Budapesten. A kiváló termékek biztosítják a minőséget, a széles termékskála pedig azt, hogy ne kelljen megalkudni a jó ár és a megfelelő műszaki tartam között. A különféle stílusban berendezett fürdőszobai enteriőrök segítséget nyújtanak a választásban, a színvonalas kiszolgálás pedig biztosítja a pontos és megbízható hátteret.

Figyelemmel kísérjük és beemeljük aktuális kínálatunkba a szaniter és csempe piacon megjelenő újdonságokat, trendeket. Mindezek mellett nem feledjük, hogy minden dolgok mértéke az ember. Igyekszünk használható és harmonikus teret kialakítani, ahol egy egyszerű házból és lakásból otthon lesz. A legnagyobb elismerés számunkra, hogy vásárlóink visszatérnek hozzánk és ismét bennünket bíznak meg új fürdőszobájuk kialakításával.

A cég termékei az alábbi kategóriákban: Csempe Falburkolat Fürdőkád Kőmozaik Mosdó csaptelepek Mosdók Mozaik Padlólap Szekrények Wc- csészék Zuhany csaptelepek

A cég összes terméke

Acéllemez beépíthető kád Fürdőkád

A zománcozott acéllemez kádak higiénikusak, sav-, karc-, ütés-, és kopásállók. 1,5-1,8 vagy 2,5-2,8 mm-es acéllemezből készülnek, az ár a 1,5-1,8-as kádra érvényes, mérettől és kiviteltől függően változik! Komplett megrendelés esetén kedvezményt biztosítunk.

35.690,- Ft

Acéllemez kád mini Fürdőkád

Speciális kialakítású ülőkád, kifejezetten szűk helyekre vagy idős embereknek ajánljuk. A zománcozott acéllemez kádak higiénikusak, sav-, karc-, ütés-, és kopásállók. Kádláb, kapaszkodó külön rendelendő! Komplett megrendelés esetén kedvezményt biztosítunk.

39.857,- Ft

Aesthetica kollekció Padlólap

Prémium kategóriás greslapok, extra nagy méretben, fényes vagy félfényes kivitelben. 6 mm vastag, így akár a meglévő burkolatra is rá lehet burkolni, de burkolható konyhapultra vagy akár bútorfrontra. Az ár színtől, mérettől és kiviteltől függően változik!

0,- Ft

Arcadia csaptelep kollekció Mosdó csaptelepek

Az „ARCADIA” kollekció formája hasonlít a Princeton Plus szériára, de lekerekített fogantyúival mégis új designt jelent. A fal alatti mosdócsapot is új megoldással alkotta meg a gyár. Szintén elérhetőek a termékek swarovszki kezelőkkel is. Megjelenése és eleganciája révén teljes értékű tagja a fürdőszoba kis világának. A fürdőszobai kiegészítők színei megegyeznek a gyár által gyártott csaptelepek, zuhanyrendszerek színeivel, ezért teljes összhangban vannak egymással. Az ár induló ár (mosdó csaptelep), színtől, kiviteltől függően változik! A rendelt mennyiség tükrében kedvezményt biztosítunk.

68.780,- Ft

Athena csaptelep kollekció Mosdó csaptelepek

Az „ATHENA” család az OLYMPIA család egy karos kivitelű fejlesztése. A gyár tervezői játéka, melyben a tradícionális stílus keveredik a modernkori vonalvezetéssel. A fürdőszobai kiegészítők színei megegyeznek a gyár által gyártott csaptelepek, zuhanyrendszerek színeivel, ezért teljes összhangban vannak egymással. Az ár induló ár (mosdó csaptelep), színtől, kiviteltől függően változik! A rendelt mennyiség tükrében kedvezményt biztosítunk.

60.450,- Ft

Ava 25x75 kollekció Csempe

Exkluzív olasz burkolat, magas minőségű fehér agyagból, rettifikált élekkel, több stílusú dekorációs elemek, díszcsempe, díszcsíkok, mozaikok, csempék. Az ár induló ár, színtől, kiviteltől függően változik! A rendelt mennyiség függvényében kedvezményt biztosítunk. Ár: 12.610 Ft/m2

12.610,- Ft

Ava 32x96 kollekció Csempe

Exkluzív olasz burkolat, magas minőségű fehér agyagból, rettifikált élekkel, több stílusú dekorációs elemek, díszcsempe, díszcsíkok, mozaikok, csempék. Az ár induló ár, színtől, kiviteltől függően változik! A rendelt mennyiség függvényében kedvezményt biztosítunk. 13.740 Ft/m2

13.740,- Ft

Buborék mozaik Mozaik

Izgalmas üvegmozaik, több féle színben kapható. A rendelt mennyiség tükrében kedvezményt biztosítunk. Ár: 9.525 Ft/db!

9.525,- Ft

Classic Wood 04 Padlólap

Mintha csak régi deszkákból rakták volna össze ezt a burkolatot, olyan hatást kelt a Mondano Classic Wood 04 antikolt hatású, különleges, minőségi padlólapja, amit a kopottan elegáns, bohém stílus jellemez. Ár: 5.150 Ft/m2.

5.150,- Ft

Cream Stone 01 Padlólap

Letisztult, cement hatású gresporcelán burkolatcsalád a ház minden helyiségébe. Kopásállóságuk magas, így előszobai burkolatnak is alkalmasak, semleges árnyalatuk révén pedig szinte mindenféle enteriőrhöz illenek. Az ár induló ár, színtől, mérettől függően változik! A rendelt mennyiség tükrében kedvezményt biztosítunk. Ár: 4.850 Ft/m2.

4.850,- Ft

Cubito fürdőszoba bútor család Szekrények

A Cubito bútorcsalád kifejezetten fürdőszobába lett tervezve, minőségi fiók szerelvényekkel, teljesen kihúzható mechanizmussal és lassan záródó rendszerrel. Az ár induló ár, színtől, mérettől és kiviteltől függően változik! Komplett megrendelés esetén kedvezményt biztosítunk. 47.288 Ft

47.288,- Ft

Cubito mosdók Mosdók

A nagy méretválasztéknak köszönhetően bármilyen fürdőszobába betervezhető, ár-érték arányban nincs ennél jobb! Külön bútorkollekciójával szabadon kombinálható. Az ár induló ár, színtől, mérettől és kiviteltől függően változik! Komplett megrendelés esetén kedvezményt biztosítunk.

22.937,- Ft

Denver csaptelep kollekció Mosdó csaptelepek

A „DENVER”kollekció a modern és rusztikus világ találkozása egy termékcsaládban. Színválasztékával és formájával mind a minimál, mind pedig a rusztikus formavilágú fürdőszobák méltó társa. A fürdőszobai kiegészítők színei megegyeznek a gyár által gyártott csaptelepek, zuhanyrendszerek színeivel, ezért teljes összhangban vannak egymással. Az ár induló ár (mosdó csaptelep), színtől, kiviteltől függően változik! A rendelt mennyiség tükrében kedvezményt biztosítunk.

46.265,- Ft

Diesel csempecsalád Falburkolat

Egyedülálló burkolat kollekció a Diesel közreműködésével. Különleges padló- és falfelületek, mint a bőr, fém, szövet, mázas kerámia, vagy akár az ipari ablak-hatás. Az ár induló ár, színtől, mérettől és kiviteltől függően változik! A rendelt mennyiség tükrében kedvezményt biztosítunk. 11.048 Ft/m2

11.048,- Ft

Fém mozaik Mozaik

Modern mozaik, fém lapokkal, több színben kapható. A rendelt mennyiség tükrében kedvezményt biztosítunk. Ár: 5.080 Ft/db.

5.080,- Ft

Flat kollekció Mosdó csaptelepek

A „FLAT” kollekció minden ízében a modern kor gyermeke. A „Transzformers”- ek lakóépületeinek belső felszerelésének leszármazottai. A fiatal korosztály minden jegye megtalálható benne. A múlttal való találkozás, az előre, jövőbe tekintés, a fejlődés. Az ismeretlen jövőnk megismerése, a tudomány és civilizációnk fejlődése. A fürdőszobai kiegészítők színei megegyeznek a gyár által gyártott csaptelepek színeivel, ezért teljes összhangban vannak egymással. Az ár induló ár (mosdó csaptelep), színtől, kiviteltől függően változik! A rendelt mennyiség tükrében kedvezményt biztosítunk.

63.230,- Ft

Fusion 1 járólap Padlólap

Prémium minőségű greslapok, padló és falilapnak egyaránt alkalmas, sok féle dekorjának köszönhetően jól variálható. Az ár induló ár, színtől, mérettől és kiviteltől függően változik! A rendelt mennyiség függvényében kedvezményt biztosítunk. 16.400 Ft/m2

16.400,- Ft

Giant Line 03 Padlólap

Kül-és beltéren egyaránt alkalmazhatod, mert a gres porcelán alapanyagának köszönhetően fagyálló és a lapok élvágott kivitelének köszönhetően minimális 2 mm-es fugatávolsággal burkoltathatod, így nagyon mutatós, összefüggő felületeket hozhatsz vele létre. A rendelt mennyiség tükrében kedvezményt biztosítunk. Ár: 8.250 Ft/m2

8.250,- Ft

Icon kollekció Padlólap

Ez a magas minőségű burkolat család alapvetően modern, de a dekorokkal, a cementhatású greslappal akár régies stílust is kihozhatunk belőle. Az ár induló ár, színtől, mérettől és kiviteltől függően változik! A rendelt mennyiség tükrében kedvezményt biztosítunk. Ár: 9.929 Ft/m2

9.929,- Ft

Inside kollekció Mosdó csaptelepek

Az „INSIDE”kollekció a jelen kor vívmányait egyesíti, tagjai a modern stílus egyik legszebb darabjai. A fürdőszobai kiegészítők színei megegyeznek a gyár által gyártott csaptelepek, zuhanyrendszerek színeivel, ezért teljes összhangban vannak egymással. Fogantyúja Swarovszky kristállyal is rendelhető! Az ár induló ár (mosdó csaptelep), színtől, kiviteltől függően változik! A rendelt mennyiség tükrében kedvezményt biztosítunk.

92.530,- Ft

Kobuk kollekció Mosdó csaptelepek

A „KOBUK”kollekció a minimalista forma egyéni megközelítése az ívekkel, művészi elegancia. A legnagyobb választékban gyártott konyhai csaptelepekkel rendelkezik. A szögletes forma teljes kizárása jellemzi e termékcsaládot. Modern stílus és mégis klasszikus. A fürdőszobai kiegészítők színei megegyeznek a gyár által gyártott csaptelepek, zuhanyrendszerek színeivel, ezért teljes összhangban vannak egymással. Az ár induló ár (mosdó csaptelep), színtől, kiviteltől függően változik! A rendelt mennyiség tükrében kedvezményt biztosítunk.

40.405,- Ft

Lady csaptelep kollekció Mosdó csaptelepek

A „LADY” család, ahogy már a nevéből lehet következtetni, egy kecses elegáns formájú termék, aprólékosan kidolgozott fogantyúival. A kádcsap perlátor nélküli kifolyójából vízesésszerűen folyik a víz a kádba. Régi korok hangulatát idéző zuhanyfejét egyszerűen csak a csaptelep villájára lehet vissza tenni. A fürdőszobai kiegészítők színei megegyeznek a gyár által gyártott csaptelepek, zuhanyrendszerek színeivel, ezért teljes összhangban vannak egymással. Az ár induló ár (mosdó csaptelep), színtől, kiviteltől függően változik! A rendelt mennyiség tükrében kedvezményt biztosítunk.

37.320,- Ft

Lem csaptelep kollekció Mosdó csaptelepek

A „LEM” kollekció a mondhatni a „MAYA”kollekció testvére. A kezelő kar teljes mértékben felveszi a csaptelep test ívét, egységet alkotva vele. A termékeket nagyon sokféle színben lehet rendelni, kristály fogantyúval is. Kedvező árfekvése és különleges kialakítású fogantyúja révén, egyszerű, de nagyon barátságos fürdőszobát varázsol. A fürdőszobai kiegészítők színei megegyeznek a gyár által gyártott csaptelepek, zuhanyrendszerek színeivel, ezért teljes összhangban vannak egymással. Az ár induló ár (mosdó csaptelep), színtől, kiviteltől függően változik! A rendelt mennyiség tükrében kedvezményt biztosítunk.

33.000,- Ft

Maiolica csempecsalád 10x30 cm Csempe

Több mint 15 színben kapható kollekció. Az ár induló ár, színtől függően változik! A rendelt mennyiség tükrében kedvezményt biztosítunk. Ár: 9.718 Ft/m2

9.718,- Ft

Maiolica csempecsalád 20x20 cm Csempe

Több mint 15 színben kapható kollekció. Az ár induló ár, színtől függően változik! A rendelt mennyiség tükrében kedvezményt biztosítunk. Ár: 7.252 Ft/m2.

7.252,- Ft

Maxfine kollekció Falburkolat

Prémium kategóriás greslapok, extra nagy méretben, fényes vagy félfényes kivitelben. 6 mm vastag, így akár a meglévő burkolatra is rá lehet burkolni, de burkolható konyhapultra vagy akár bútorfrontra. Az ár színtől, mérettől és kiviteltől függően változik! Egyedi áras termék.

0,- Ft

Maya csaptelep kollekció Mosdó csaptelepek

A „MAYA” kollekciót egy fajta egyedi hangulat jellemzi a kis harang alakú fogantyúval, amely szintén swarovszki kristályos változatban is megtalálható a gyár termékpalettáján. A „MAYA” egykaros család tagjainak swarovszki kristályos kialakítása elegáns hangulatot áraszt és árban is elérhető az e stílusra vágyóknak. Finom ívű formájával harmóniát és nyugalmat sugároz. A fürdőszobai kiegészítők színei megegyeznek a gyár által gyártott csaptelepek, zuhanyrendszerek színeivel, ezért teljes összhangban vannak egymással. Az ár induló ár (mosdó csaptelep), színtől, kiviteltől függően változik! A rendelt mennyiség tükrében kedvezményt biztosítunk.

33.620,- Ft

Maya csempecsalád Padlólap

Méltán népszerű mediterrán burkolatcsalád, nagy dekor választékkal és meleg árnyalatokkal. Az ár induló ár, színtől, mérettől és kiviteltől függően változik! A rendelt mennyiség tükrében kedvezményt biztosítunk. Ár: 10.293 Ft/m2

10.293,- Ft

Mediterrán csempecsalád Padlólap

Méltán népszerű mediterrán burkolatcsalád, széles méretválasztékkal és meleg árnyalatokkal. Az ár induló ár, színtől, mérettől és kiviteltől függően változik! A rendelt mennyiség tükrében kedvezményt biztosítunk. Ár: 8.663 Ft/m2

8.663,- Ft

Melody kollekció Csempe

Prémium minőségű fehér agyag fali csempe kollekció, 5 féle dekor családjának köszönhetően a klasszikus elegáns, vagy akár a teljesen modern fürdőszobát is burkolhatjuk vele. Az ár induló ár, színtől, mérettől és kiviteltől függően változik! A rendelt mennyiség tükrében kedvezményt biztosítunk. Ár: 11.240 Ft/m2

11.240,- Ft

Mio fali WC Wc- csészék

Mio WC megújult designnal, mélyöblítésű, rendelhető hozzá lecsapódásgátlós, vagy sima WC ülőke is. Komplett megrendelés esetén kedvezményt biztosítunk.

57.223,- Ft

Mio rimless fali WC Wc- csészék

A Mio rimless WC-nél már nincs perem a csészén, a szennyeződések és káros baktériumok a hozzáférhetetlen helyeken megszűnnek! Rendelhető hozzá lecsapódásgátlós, vagy sima WC ülőke is. Komplett megrendelés esetén kedvezményt biztosítunk.

77.103,- Ft

Modern 02 csempecsalád Csempe

A világos, könnyed hangulatú falicsempék ideális választásnak bizonyulhatnak otthonodban a konyhapult mögé vagy a fürdőszobába. Több színben kapható kollekció. Az ár induló ár, színtől függően változik! A rendelt mennyiség tükrében kedvezményt biztosítunk. Ár: 5.550 Ft/m2

5.550,- Ft

Naxos kollekció Mosdó csaptelepek

A „NAXOS” kollekciót alkotó, egyedi csaptelepek a „Rodos” család formavilágát követik, kecsesebb és lágyabb kivitelezésben. A modernkori visszafogottság, és szerénység összhangja. Nem hivalkodó, szolid eleganciát kölcsönöz fürdőszobájának. A fürdőszobai kiegészítők színei megegyeznek a gyár által gyártott csaptelepek, zuhanyrendszerek színeivel, ezért teljes összhangban vannak egymással. Az ár induló ár (mosdó csaptelep), színtől, kiviteltől függően változik! A rendelt mennyiség tükrében kedvezményt biztosítunk.

54.290,- Ft

Neo Stone 06 Padlólap

Magas kopásállóságú, minőségi gres porcelán lapok a letisztult, modern hatás kedvelőinek. A szürke árnyalatai jól párosíthatók más színű falicsempékkel is, de akár falon és járólapként egyszerre is alkalmazhatod vagy a világosabb és sötétebb színeket egymással kombinálva. A rendelt mennyiség tükrében kedvezményt biztosítunk. Ár: 4.950 Ft/m2.

4.950,- Ft

Olympia csaptelep kollekció Mosdó csaptelepek

Az ”OLYMPIA” kollekció a gyár sok éves tervezői munkájának gyümölcse. Megmutatja a gyár erősségeit, a mindenre kiterjedő részletességet, a tervezői kreativitást. A minden részletében kidolgozott, a legkisebb részletre való odafigyelés minta terméke. A fürdőszobai kiegészítők színei megegyeznek a gyár által gyártott csaptelepek, zuhanyrendszerek színeivel, ezért teljes összhangban vannak egymással, illetve a kiegészítők is készülnek swarovsky kristályos kivitelben. Az ár induló ár (mosdó csaptelep), színtől, kiviteltől függően változik! A rendelt mennyiség tükrében kedvezményt biztosítunk.

114.120,- Ft

Oxford csaptelep kollekció Mosdó csaptelepek

Az „OXFORD” kollekció az egyik legkülönlegesebb és legnagyobb választékkal megalkotott család. Az antik, rusztikus fürdőszobák egyenrangú partnere. Elegancia és visszafogottság, harmónia és nyugalom. A fürdőszobai kiegészítők színei megegyeznek a gyár által gyártott csaptelepek, zuhanyrendszerek színeivel, ezért teljes összhangban vannak egymással. Az ár induló ár (mosdó csaptelep), színtől, kiviteltől függően változik! A rendelt mennyiség tükrében kedvezményt biztosítunk.

49.040,- Ft

Planet kollekció Mosdó csaptelepek

A „PLANET”kollekció modern forma tervezésű család. Mind a rusztikus, mind pedig a modern stílusban tervezett lakások formavilágába tökéletesen beleilleszkedő csaptelep a tervezésnek köszönhetően. A csaptelepek egy tömbből való megmunkálásával egyéni stílust képvisel fürdőszobák, konyhák világában. A fürdőszobai kiegészítők színei megegyeznek a gyár által gyártott csaptelepek, zuhanyrendszerek színeivel, ezért teljes összhangban vannak egymással. Az ár induló ár (mosdó csaptelep), színtől, kiviteltől függően változik! A rendelt mennyiség tükrében kedvezményt biztosítunk.

49.350,- Ft

Princeton csaptelep kollekció Mosdó csaptelepek

A „PRINCETON” család leginkább hasonlít a XX. század elejei fürdőszobákban lévő csaptelepekre, egyedi fogantyúival és magas kifolyószárral. Perlátor nélküli kádbeömlővel tervezték, mely így vízesésszerűen tölti meg a kádat vízzel. A régi világ stílusa köszönt vissza ismét, azonban ebbe a kollekcióba bele csempésztek egy kis modern formavilágot. A működtető fogantyúk már a modern kor tiszta formavilágát hozzák be otthonunkba. A fürdőszobai kiegészítők színei megegyeznek a gyár által gyártott csaptelepek, zuhanyrendszerek színeivel, ezért teljes összhangban vannak egymással. Az ár induló ár (mosdó csaptelep), színtől, kiviteltől függően változik! A rendelt mennyiség tükrében kedvezményt biztosítunk.

51.815,- Ft

Pro mosdó-család Mosdók

A mosdók könnyed és elegáns megjelenését a karcsú vonalainak köszönheti, miközben a mély mosdótál funkcionalitásával is vonzó. Tulajdonságaival a design kategóriába tartozik, miközben megfizethető marad. Az ár induló ár, színtől, mérettől és kiviteltől függően változik! Komplett megrendelés esetén kedvezményt biztosítunk.

28.290,- Ft

Pro WC-család Wc- csészék

Geometrikus WC, melyhez ahhoz illeszkedő bidé vásárolható. Tökéletesen illeszkedik a Pro mosdókhoz, akár perem nélküli kivitelben is megvásárolható! Tulajdonságaival a design kategóriába tartozik, miközben megfizethető marad. Az ár induló ár, színtől, mérettől és kiviteltől függően változik! Komplett megrendelés esetén kedvezményt biztosítunk.

73.153,- Ft

Pure WC-család Wc- csészék

Pure WC letisztult designnal, mélyöblítésű, rendelhető hozzá lecsapódásgátlós, vagy sima WC ülőke is. Jól kombinálható a Cubito termékcsaláddal. Komplett megrendelés esetén kedvezményt biztosítunk.

62.810,- Ft

Revival csaptelep kollekció Mosdó csaptelepek

A „REVIVAL” kollekció is régi idők harmóniáját csempészi be otthonába. A Princeton termékekre hasonlít, de kerek fogantyúkkal. A kezelőkarok választéka itt a legnagyobb: kérhető fehér, fa vagy swarovszki kristályos változatban is. A fürdőszobai kiegészítők színei megegyeznek a gyár által gyártott csaptelepek, zuhanyrendszerek színeivel, ezért teljes összhangban vannak egymással. Az ár induló ár (mosdó csaptelep), színtől, kiviteltől függően változik! A rendelt mennyiség tükrében kedvezményt biztosítunk.

49.965,- Ft

Seasons padlóburkolat Kőmozaik

Magas minőségű gres mozaik, többféle színben és kivitelben kapható. Az ár induló ár, színtől, kiviteltől függően változik! A rendelt mennyiség függvényében kedvezményt biztosítunk. 10.912 Ft/db

10.912,- Ft

Smart kollekció Mosdó csaptelepek

A „SMART”kollekció elegáns, nagyon finom vonalvezetésű családja a gyárnak. Mérnöki találékonyság és precizitás első ránézésre. A fürdőszobai kiegészítők színei megegyeznek a gyár által gyártott csaptelepek színeivel, ezért teljes összhangban vannak egymással. Az ár induló ár (mosdó csaptelep), színtől, kiviteltől függően változik! A rendelt mennyiség tükrében kedvezményt biztosítunk.

38.555,- Ft

Stone kollekció Mosdó csaptelepek

A „STONE”kollekció a modern fürdőszobák formavilágával harmonizáló család. Egykaros modern család, amelynek egyedisége az egységben van, illetve a mértani síkok találkozásából elért külleme teszi egyedivé. A fürdőszobai kiegészítők színei megegyeznek a gyár által gyártott csaptelepek, zuhanyrendszerek színeivel, ezért teljes összhangban vannak egymással. Az ár induló ár (mosdó csaptelep), színtől, kiviteltől függően változik! A rendelt mennyiség tükrében kedvezményt biztosítunk.

80.190,- Ft

Syntesi kollekció Mosdó csaptelepek

A „SINTESY”kollekció merész formatervezésű család, az új formák és az elegancia összhangja. A modern, finom és merész tervezés eredménye, művészi harmónia. A fürdőszobai kiegészítők színei megegyeznek a gyár által gyártott csaptelepek, zuhanyrendszerek színeivel, ezért teljes összhangban vannak egymással. Az ár induló ár (mosdó csaptelep), színtől, kiviteltől függően változik! A rendelt mennyiség tükrében kedvezményt biztosítunk.

70.940,- Ft

Tetris kollekció Zuhany csaptelepek

A „TETRIS”kollekció a természetes és a modernkori stílus és hatás egysége, a minimalista stílus finom megfogalmazása. A fürdőszobai kiegészítők színei megegyeznek a gyár által gyártott csaptelepek, zuhanyrendszerek színeivel, ezért teljes összhangban vannak egymással. Az ár induló ár (mosdó csaptelep), színtől, kiviteltől függően változik! A rendelt mennyiség tükrében kedvezményt biztosítunk.

50.275,- Ft

Vintage kollekció Mosdó csaptelepek

A „VINTAGE”kollekció a modern kor szellemében terveztetett és alkotott család, 2014-ben egy formai fejlesztéseknek köszönhetően még finomabb, és kecsesebb formavilágú családdá fejlesztett a gyár. Különleges elegancia jellemzi. Az ár induló ár (mosdó csaptelep), színtől, kiviteltől függően változik! A rendelt mennyiség tükrében kedvezményt biztosítunk.

61.685,- Ft

White mozaik Mozaik

Különleges üvegmozaik kő-, és fém dekorral, több színben kapható. A rendelt mennyiség tükrében kedvezményt biztosítunk. Ár: 7.874 Ft/db

7.874,- Ft