BoConcept

Adatlap
Cégnév BoConcept
Cím 1023 Budapest, Árpád fejedelem útja 26-28. és a MAXCityben is!
Házhozszállítás: Bankkártyás fizetés:
Honlap www.boconcept.com/hu-hu
E-mail info@boconcept.hu
Telefonszám 06 1 346 30 40
A BoConcept több mint 60 éve neves formatervezőkkel karöltve képviselik a dán lakberendezés városi design filozófiáját. A lakberendezési trendekhez igazodva, részben azokat diktálva, újraértelmezik a minőségi élettér fogalmát modern formákat hozva a nappalikba, étkezőkbe, hálószobákba. A folyton megújuló lakberendezési kiegészítők választéka is nő, ma már egy BoConcept otthonhoz a bútorokon túl lámpák, szőnyegek, kisbútorok, és dekorációs tárgyak is tartoznak.
A cég termékei a 'Kanapék' kategóriában

BoConcept Cenova 2.5 személyes kanapé Kanapék

Bátran ítélje meg a Cenova kanapét első látásra – higgye el, pont olyan kényelmes mint amilyennek tűnik! A nagy modulok, az alacsony alap és a seregnyi puha párna segítségével ez a klasszikus kanapé tökéletesen hely a lustálkodásra, közben mégis eleganciát sugároz.

536.900,- Ft

BoConcept Indivi 2.5 személyes Kanapék

Miközben kinézetre megmarad kétszemélyesnek, ezen a kényelmes két és félszemélyes kanapén szélesebbek az ülések az extra kényelem érdekében.

441.900,- Ft

BoConcept Nice háromszemélyes kanapé Kanapék

Már ránézésre dundi, lágy és kényelmes: a Nice kanapé szinte arra csábít, hogy elmerüljünk benne. Klasszikus dizájn, gyönyörű varrás, egyedi külső. A kényelem még sosem volt hívogatóbb. Helyezze magát kényelembe a családja körében, vagy sajátítsa ki ezt a tágas, háromszemélyes kanapét!

655.300,- Ft

BoConcept Nice kanapé Kanapék

Már ránézésre dundi, lágy és kényelmes: a Nice kanapé szinte arra csábít, hogy elmerüljünk benne. Klasszikus dizájn, gyönyörű varrás, egyedi külső. A kényelem még sosem volt hívogatóbb. Miközben kinézetre megmarad kétszemélyesnek, ezen a kényelmes két és félszemélyes kanapén szélesebbek az ülések az extra kényelem érdekében.

763.100,- Ft

Boconcept Osaka kanapé Kanapék

A gyönyörű steppelt ülések már ránézésre lágyak, és klasszikus hangulatot teremtenek a nappaliban. A klasszikus, egyenes kartámaszok hangsúlyozzák a letisztult vonalakat és a skandináv hangulatot. Miközben kinézetre megmarad kétszemélyesnek, ezen a kényelmes két és félszemélyes kanapén szélesebbek az ülések az extra kényelem érdekében.

519.000,- Ft

BoConcept Osaka kanapé, tűzött ülőpárnával Kanapék

A gyönyörű steppelt ülések már ránézésre lágyak, és klasszikus hangulatot teremtenek a nappaliban. A lekerekített kartámaszok kihangsúlyozzák nőies megjelenését, és puha látvány odakucorodásra csábít. Miközben kinézetre megmarad kétszemélyesnek, ezen a kényelmes két és félszemélyes kanapén szélesebbek az ülések az extra kényelem érdekében.

632.600,- Ft

Carlton 2.5 személyes kanapé Kanapék

Mivel a 60-as és 70-es évek bútordizájnjaiból merít inspirációt, a kecses Carlton kanapé a nappalijának finom retro hangulatot kölcsönöz, amit sokan megcsodálnak majd. Miközben kinézetre megmarad kétszemélyesnek, ezen a kényelmes két és félszemélyes kanapén szélesebbek az ülések az extra kényelem érdekében.

1.395.900,- Ft

Carlton háromszemélyes kanapé Kanapék

Mivel a 60-as és 70-es évek bútordizájnjaiból merít inspirációt, a kecses Carlton kanapé a nappalijának finom retro hangulatot kölcsönöz, amit sokan megcsodálnak majd. Helyezze magát kényelembe a családja körében, vagy sajátítsa ki ezt a tágas, háromszemélyes kanapét!

855.000,- Ft

Carlton kanapé Kanapék

Mivel a 60-as és 70-es évek bútordizájnjaiból merít inspirációt, a kecses Carlton kanapé a nappalijának finom retro hangulatot kölcsönöz, amit sokan megcsodálnak majd. Bár méretre kicsi, a kétszemélyes kanapé a stílussal nem fukarkodik, és tökéletesen illik egy kisméretű nappaliba.

1.553.100,- Ft

Carlton sarokkanapé Kanapék

Mivel a 60-as és 70-es évek bútordizájnjaiból merít inspirációt, a kecses Carlton kanapé a nappalijának finom retro hangulatot kölcsönöz, amit sokan megcsodálnak majd. Mivel bőséges hely van ezen a sarokkanapén az egész családnak, az Ön nappalijának hőse lesz.

1.720.900,- Ft

Carlton sarokkanapé heverőrésszel Kanapék

Mivel a 60-as és 70-es évek bútordizájnjaiból merít inspirációt, a kecses Carlton kanapé a nappalijának finom retro hangulatot kölcsönöz, amit sokan megcsodálnak majd. Mivel bőséges hely van ezen a sarokkanapén az egész családnak, az Ön nappalijának hőse lesz. Tegye fel rá a lábát, nyújtózzon el, de használhatja plusz ülőhelyként is – nem fogja megbánni, hogy ezt a kényelmes sezlont választotta.

2.118.500,- Ft

Carmo 2.5 személyes kanapé Kanapék

A modern Carmo kanapé igazi sikerdarab. Kockaszerű megjelenését tökéletesen hangsúlyozzák az exkluzív díszítőszegélyek. Ne tévessze meg a szögletes vonalvezetés, ezen a kanapén üldögélni egy valóra vált álom. Miközben kinézetre megmarad kétszemélyesnek, ezen a kényelmes két és félszemélyes kanapén szélesebbek az ülések az extra kényelem érdekében.

575.000,- Ft

Carmo háromszemélyes kanapé Kanapék

A modern Carmo kanapé igazi sikerdarab. Kockaszerű megjelenését tökéletesen hangsúlyozzák az exkluzív díszítőszegélyek. Ne tévessze meg a szögletes vonalvezetés, ezen a kanapén üldögélni egy valóra vált álom. Helyezze magát kényelembe a családja körében, vagy sajátítsa ki ezt a tágas, háromszemélyes kanapét!

454.900,- Ft

Carmo kanapé Kanapék

A modern Carmo kanapé igazi sikerdarab. Kockaszerű megjelenését tökéletesen hangsúlyozzák az exkluzív díszítőszegélyek. Ne tévessze meg a szögletes vonalvezetés, ezen a kanapén üldögélni egy valóra vált álom. Bár méretre kicsi, a kétszemélyes kanapé a stílussal nem fukarkodik, és tökéletesen illik egy kisméretű nappaliba.

488.700,- Ft

Carmo sarokkanapé kiszélesedő résszel Kanapék

A modern Carmo kanapé igazi sikerdarab. Kockaszerű megjelenését tökéletesen hangsúlyozzák az exkluzív díszítőszegélyek. Ne tévessze meg a szögletes vonalvezetés, ezen a kanapén üldögélni egy valóra vált álom. Mivel bőséges hely van ezen a sarokkanapén az egész családnak, az Ön nappalijának hőse lesz. A nyitott oldal dinamikus, hívogató hangulatot áraszt – igazi áldás az egy légterű, stúdió stílusú életmódhoz.

1.226.200,- Ft

Cenova 2.5 személyes kanapé Kanapék

Bátran ítélje meg a Cenova kanapét első látásra – higgye el, pont olyan kényelmes mint amilyennek tűnik! A nagy modulok, az alacsony alap és a seregnyi puha párna segítségével ez a klasszikus kanapé körülöleli önt, és nyugalmat áraszt a nappalijában. Miközben kinézetre megmarad kétszemélyesnek, ezen a kényelmes két és félszemélyes kanapén szélesebbek az ülések az extra kényelem érdekében.

772.200,- Ft

Cenova háromszemélyes kanapé Kanapék

Bátran ítélje meg a Cenova kanapét első látásra – higgye el, pont olyan kényelmes mint amilyennek tűnik! A nagy modulok, az alacsony alap és a seregnyi puha párna segítségével ez a klasszikus kanapé tökéletesen hely a lustálkodásra, közben mégis eleganciát sugároz. Helyezze magát kényelembe a családja körében, vagy sajátítsa ki ezt a tágas, háromszemélyes kanapét!

597.900,- Ft

Cenova háromszemélyes kanapé párnákkal Kanapék

Bátran ítélje meg a Cenova kanapét első látásra – higgye el, pont olyan kényelmes mint amilyennek tűnik! A nagy modulok, az alacsony alap és a seregnyi puha párna segítségével ez a klasszikus kanapé körülöleli önt, és nyugalmat áraszt a nappalijában. Helyezze magát kényelembe a családja körében, vagy sajátítsa ki ezt a tágas, háromszemélyes kanapét!

774.700,- Ft

Cenova kanapé Kanapék

Bátran ítélje meg a Cenova kanapét első látásra – higgye el, pont olyan kényelmes mint amilyennek tűnik! A nagy modulok, az alacsony alap és a seregnyi puha párna segítségével ez a klasszikus kanapé tökéletesen hely a lustálkodásra, közben mégis eleganciát sugároz. Bár méretre kicsi, a kétszemélyes kanapé a stílussal nem fukarkodik, és tökéletesen illik egy kisméretű nappaliba.

750.700,- Ft

Cenova sarokkanapé Kanapék

A nagy modulok, az alacsony alap és a seregnyi puha párna segítségével ez a klasszikus kanapé körülöleli önt, és nyugalmat áraszt a nappalijában. Mivel bőséges hely van ezen a sarokkanapén az egész családnak, az Ön nappalijának hőse lesz. A nyitott oldal dinamikus, hívogató hangulatot áraszt – igazi áldás az egy légterű, stúdió stílusú életmódhoz.

1.948.400,- Ft

Cenova sarokkanapé kiszélesedő résszel Kanapék

A nagy modulok, az alacsony alap és a seregnyi puha párna segítségével ez a klasszikus kanapé tökéletesen hely a lustálkodásra, közben mégis eleganciát sugároz. Mivel bőséges hely van ezen a sarokkanapén az egész családnak, az Ön nappalijának hőse lesz. A nyitott oldal dinamikus, hívogató hangulatot áraszt – igazi áldás az egy légterű, stúdió stílusú életmódhoz.

2.132.700,- Ft

Fargo háromszemélyes kanapé Kanapék

Az exkluzív Fargo kanapé nőies megjelenése, és ívelt vonalvezetése lágyságot áraszt a nappalijában, és hívogató hangulatot teremt. Helyezze magát kényelembe a családja körében, vagy sajátítsa ki ezt a tágas, háromszemélyes kanapét!

1.212.100,- Ft

Fargo kanapé Kanapék

Az exkluzív Fargo kanapé nőies megjelenése, és ívelt vonalvezetése lágyságot áraszt a nappalijában, és hívogató hangulatot teremt. Bár méretre kicsi, a kétszemélyes kanapé a stílussal nem fukarkodik, és tökéletesen illik egy kisméretű nappaliba.

1.209.100,- Ft

Fargo sarokkanapé Kanapék

Az exkluzív Fargo kanapé nőies megjelenése, és ívelt vonalvezetése lágyságot áraszt a nappalijában, és hívogató hangulatot teremt. Mivel bőséges hely van ezen a sarokkanapén az egész családnak, az Ön nappalijának hőse lesz. A nyitott oldal dinamikus, hívogató hangulatot áraszt – igazi áldás az egy légterű, stúdió stílusú életmódhoz.

1.547.900,- Ft

Fargo sarokkanapé heverőrésszel Kanapék

Az exkluzív Fargo kanapé nőies megjelenése, és ívelt vonalvezetése lágyságot áraszt a nappalijában, és hívogató hangulatot teremt. Mivel bőséges hely van ezen a sarokkanapén az egész családnak, az Ön nappalijának hőse lesz. Tegye fel rá a lábát, nyújtózzon el, de használhatja plusz ülőhelyként is – nem fogja megbánni, hogy ezt a kényelmes sezlont választotta.

1.359.000,- Ft

Hampton háromszemélyes kanapé Kanapék

Alacsony alap, loft lakásokat idéző, lenyűgöző forma, állítható háttámaszok a kényelem és a látvány szolgálatában – a Hampton kanapé az ideális hely egy kis feltöltődéshez. Helyezze magát kényelembe a családja körében, vagy sajátítsa ki ezt a tágas, háromszemélyes kanapét! A kartámaszban található ötletes beépített tárolónak köszönhetően mindig kéznél van, amire csak szüksége lehet a nappaliban.

1.182.100,- Ft

Hampton háromszemélyes kanapé állítható háttámlával Kanapék

Alacsony alap, loft lakásokat idéző, lenyűgöző forma, állítható háttámaszok a kényelem és a látvány szolgálatában – a Hampton kanapé az ideális hely egy kis feltöltődéshez. Helyezze magát kényelembe a családja körében, vagy sajátítsa ki ezt a tágas, háromszemélyes kanapét!

912.900,- Ft

Hampton kanapé állítható háttámlával és tárolórésszel Kanapék

A modern Hampton kanapéban jóval több rejlik a puszta látványnál. Alacsony alap, loft lakásokat idéző, lenyűgöző forma, állítható háttámaszok a kényelem és a látvány szolgálatában – a Hampton kanapé az ideális hely egy kis feltöltődéshez. Bár méretre kicsi, a kétszemélyes kanapé a stílussal nem fukarkodik, és tökéletesen illik egy kisméretű nappaliba. A kartámaszban található ötletes beépített tárolónak köszönhetően mindig kéznél van, amire csak szüksége lehet a nappaliban.

886.800,- Ft

Hampton sarokkanapé Kanapék

Alacsony alap, loft lakásokat idéző, lenyűgöző forma, állítható háttámaszok a kényelem és a látvány szolgálatában – a Hampton kanapé az ideális hely egy kis feltöltődéshez. Mivel bőséges hely van ezen a sarokkanapén az egész családnak, az Ön nappalijának hőse lesz. A kartámaszban található ötletes beépített tárolónak köszönhetően mindig kéznél van, amire csak szüksége lehet a nappaliban.

2.387.900,- Ft

Hampton sarokkanapé állítható háttámlával, tárolóval Kanapék

Alacsony alap, loft lakásokat idéző, lenyűgöző forma, állítható háttámaszok a kényelem és a látvány szolgálatában – a Hampton kanapé az ideális hely egy kis feltöltődéshez. Mivel bőséges hely van ezen a sarokkanapén az egész családnak, az Ön nappalijának hőse lesz. A kartámaszban található ötletes beépített tárolónak köszönhetően mindig kéznél van, amire csak szüksége lehet a nappaliban.

1.679.000,- Ft

Hampton sarokkanapé állítható támlákkal Kanapék

Alacsony alap, loft lakásokat idéző, lenyűgöző forma, állítható háttámaszok a kényelem és a látvány szolgálatában – a Hampton kanapé az ideális hely egy kis feltöltődéshez. Mivel bőséges hely van ezen a sarokkanapén az egész családnak, az Ön nappalijának hőse lesz. A kartámaszban található ötletes beépített tárolónak köszönhetően mindig kéznél van, amire csak szüksége lehet a nappaliban.

2.797.300,- Ft

Indivi 2 háromszemélyes bőr kanapé acél lábbal Kanapék

A magas kartámaszok kihangsúlyozzák elegáns sziluettjét, és teljessé teszik letisztult megjelenését. Helyezze magát kényelembe a családja körében, vagy sajátítsa ki ezt a tágas, háromszemélyes kanapét!

806.200,- Ft

Indivi 2 háromszemélyes kanapé Kanapék

Évszakok, trendek jönnek és mennek, az Indivi 2 kanapé modern eleganciáján azonban nem fog az idő. A magas kartámaszok kihangsúlyozzák elegáns sziluettjét, és teljessé teszik letisztult megjelenését. Helyezze magát kényelembe a családja körében, vagy sajátítsa ki ezt a tágas, háromszemélyes kanapét!

512.700,- Ft

Indivi 2 háromszemélyes kanapé bőr BoConcept Kanapék

Dőljön hátra, engedjen a hívogató, puha párnáknak, és élvezze az érzést, ahogy a minden oldalról körülölelik! Helyezze magát kényelembe a családja körében, vagy sajátítsa ki ezt a tágas, háromszemélyes kanapét!

1.380.900,- Ft

Indivi 2 háromszemélyes kanapé bőrrel Kanapék

Évszakok, trendek jönnek és mennek, az Indivi 2 kanapé modern eleganciáján azonban nem fog az idő. Dőljön hátra, engedjen a hívogató, puha párnáknak, és élvezze az érzést, ahogy a minden oldalról körülölelik! Helyezze magát kényelembe a családja körében, vagy sajátítsa ki ezt a tágas, háromszemélyes kanapét!

1.384.500,- Ft

Indivi 2 háromszemélyes kanapé osztott háttámla Kanapék

Évszakok, trendek jönnek és mennek, az Indivi 2 kanapé modern eleganciáján azonban nem fog az idő. Az alacsony kartámaszok stabil, modern hangulatot árasztanak, így ez a kanapé simulékonyan egyesíti a kényelmet a stílussal. Helyezze magát kényelembe a családja körében, vagy sajátítsa ki ezt a tágas, háromszemélyes kanapét!

355.900,- Ft

Indivi 2 kanapé Kanapék

Évszakok, trendek jönnek és mennek, az Indivi 2 kanapé modern eleganciáján azonban nem fog az idő. Az alacsony kartámaszok stabil, modern hangulatot árasztanak, így ez a kanapé simulékonyan egyesíti a kényelmet a stílussal. Bár méretre kicsi, a kétszemélyes kanapé a stílussal nem fukarkodik, és tökéletesen illik egy kisméretű nappaliba.

472.300,- Ft

Indivi 2 sarokkanapé BoConcept Kanapék

Az alacsony kartámaszok stabil, modern hangulatot árasztanak, így ez a kanapé simulékonyan egyesíti a kényelmet a stílussal. Mivel bőséges hely van ezen a sarokkanapén az egész családnak, az Ön nappalijának hőse lesz.

927.700,- Ft

Indivi 2 sarokkanapé kiszélesedő résszel Kanapék

A magas kartámaszok kihangsúlyozzák elegáns sziluettjét, és teljessé teszik letisztult megjelenését. Mivel bőséges hely van ezen a sarokkanapén az egész családnak, az Ön nappalijának hőse lesz. A nyitott oldal dinamikus, hívogató hangulatot áraszt – igazi áldás az egy légterű, stúdió stílusú életmódhoz.

798.900,- Ft

Indivi 2.5 személyes kanapé Kanapék

Évszakok, trendek jönnek és mennek, az Indivi 2 kanapé modern eleganciáján azonban nem fog az idő. Az alacsony kartámaszok stabil, modern hangulatot árasztanak, így ez a kanapé simulékonyan egyesíti a kényelmet a stílussal. Miközben kinézetre megmarad kétszemélyesnek, ezen a kényelmes két és félszemélyes kanapén szélesebbek az ülések az extra kényelem érdekében.

1.169.300,- Ft

Istra 2 háromszemélyes kanapé Kanapék

Könnyű és érzékeny, vonalvezetése pedig modern és egyenes. Az Istra 2 kanapé modern eleganciát kölcsönöz egész nappalijának, anélkül, hogy dominálná a teret. Helyezze magát kényelembe a családja körében, vagy sajátítsa ki ezt a tágas, háromszemélyes kanapét!

1.430.500,- Ft

Istra 2 kanapé Kanapék

Könnyű és érzékeny, vonalvezetése pedig modern és egyenes. Az Istra 2 kanapé modern eleganciát kölcsönöz egész nappalijának, anélkül, hogy dominálná a teret. Bár méretre kicsi, a kétszemélyes kanapé a stílussal nem fukarkodik, és tökéletesen illik egy kisméretű nappaliba.

800.200,- Ft

Istra 2 sarokkanapé Kanapék

Könnyű és érzékeny, vonalvezetése pedig modern és egyenes. Az Istra 2 kanapé modern eleganciát kölcsönöz egész nappalijának, anélkül, hogy dominálná a teret. Mivel bőséges hely van ezen a sarokkanapén az egész családnak, az Ön nappalijának hőse lesz.

3.100.900,- Ft

Madison bőrkanapé állítható fejtámasszal Kanapék

A Madison kanapéval az elegáns ívek, az exkluzív dizájn és a leleményes funkcionalitás egyetlen modern bútordarabban egyesül. Élvezze ki a kényelmet, vagy alakítsa át bútorát magas háttámlájú kanapévá az állítható fejtámasz segítségével! Helyezze magát kényelembe a családja körében, vagy sajátítsa ki ezt a tágas, háromszemélyes kanapét!

2.230.700,- Ft

Madison háromszemélyes kanapé Kanapék

Madison kanapé heverőrésszel és elektromosan állítható üléssel, fej- és lábtámasz mozgatással.

2.106.600,- Ft

Madison kanapé állítható fejtámasszal Kanapék

A Madison kanapéval az elegáns ívek, az exkluzív dizájn és a leleményes funkcionalitás egyetlen modern bútordarabban egyesül. Élvezze ki a kényelmet, vagy alakítsa át bútorát magas háttámlájú kanapévá az állítható fejtámasz segítségével! Bár méretre kicsi, a kétszemélyes kanapé a stílussal nem fukarkodik, és tökéletesen illik egy kisméretű nappaliba.

1.587.400,- Ft

Madison kanapé, elektromosan állítható ülés, fej- és lábtámasz Kanapék

A Madison kanapéval az elegáns ívek, az exkluzív dizájn és a leleményes funkcionalitás egyetlen modern bútordarabban egyesül. Nyújtózzon el a Madison kanapén, amelyet az akkumulátorral működő fej- és lábtámaszok bármikor kényelmes hátradönthető kanapévá változtatnak! Bár méretre kicsi, a kétszemélyes kanapé a stílussal nem fukarkodik, és tökéletesen illik egy kisméretű nappaliba.

1.389.600,- Ft

Mezzo 2.5 személyes kanapé Kanapék

Leheletnyi luxus, exkluzív minőségű varrás, és fenséges kényelem – a Mezzo kanapé nem is lehet más, csak az otthon középpontja. Miközben kinézetre megmarad kétszemélyesnek, ezen a kényelmes két és félszemélyes kanapén szélesebbek az ülések az extra kényelem érdekében.

1.670.000,- Ft

Mezzo bőrkanapé háromszemélyes Kanapék

Leheletnyi luxus, exkluzív minőségű varrás, és fenséges kényelem – a Mezzo kanapé nem is lehet más, csak az otthon középpontja. Helyezze magát kényelembe a családja körében, vagy sajátítsa ki ezt a tágas, háromszemélyes kanapét!

1.660.100,- Ft

Mezzo kanapé Kanapék

Leheletnyi luxus, exkluzív minőségű varrás, és fenséges kényelem – a Mezzo kanapé nem is lehet más, csak az otthon középpontja. Bár méretre kicsi, a kétszemélyes kanapé a stílussal nem fukarkodik, és tökéletesen illik egy kisméretű nappaliba.

750.700,- Ft

Mezzo sarokkanapé Kanapék

Leheletnyi luxus, exkluzív minőségű varrás, és fenséges kényelem – a Mezzo kanapé nem is lehet más, csak az otthon középpontja. Mivel bőséges hely van ezen a sarokkanapén az egész családnak, az Ön nappalijának hőse lesz. A nyitott oldal dinamikus, hívogató hangulatot áraszt – igazi áldás az egy légterű, stúdió stílusú életmódhoz.

1.333.800,- Ft

Mezzo sarokkanapé bőrrel Kanapék

Leheletnyi luxus, exkluzív minőségű varrás, és fenséges kényelem – a Mezzo kanapé nem is lehet más, csak az otthon középpontja. Mivel bőséges hely van ezen a sarokkanapén az egész családnak, az Ön nappalijának hőse lesz. A nyitott oldal dinamikus, hívogató hangulatot áraszt – igazi áldás az egy légterű, stúdió stílusú életmódhoz.

2.469.300,- Ft

Nice kanapé Kanapék

Már ránézésre dundi, lágy és kényelmes: a Nice kanapé szinte arra csábít, hogy elmerüljünk benne. Klasszikus dizájn, gyönyörű varrás, egyedi külső. A kényelem még sosem volt hívogatóbb. Bár méretre kicsi, a kétszemélyes kanapé a stílussal nem fukarkodik, és tökéletesen illik egy kisméretű nappaliba.

648.800,- Ft

Nice sarokkanapé Kanapék

Már ránézésre dundi, lágy és kényelmes: a Nice kanapé szinte arra csábít, hogy elmerüljünk benne. Klasszikus dizájn, gyönyörű varrás, egyedi külső. A kényelem még sosem volt hívogatóbb. A nyitott oldal dinamikus, hívogató hangulatot áraszt – igazi áldás az egy légterű, stúdió stílusú életmódhoz.

1.172.500,- Ft

Osaka háromszemélyes kanapé, tűzött felületű Kanapék

Könnyed és karcsú arányainak köszönhető, hogy az Osaka kanapé tökéletes a kisméretű otthonokba, miközben a visszafogottan nőies megjelenése, valamint egy csipetnyi a 60-as évek dizájnjából garantálja az ütős stílust. A lekerekített kartámaszok kihangsúlyozzák nőies megjelenését, és puha látvány odakucorodásra csábít. Bár méretre kicsi, a kétszemélyes kanapé a stílussal nem fukarkodik, és tökéletesen illik egy kisméretű nappaliba.

748.000,- Ft

Osaka kanapé Kanapék

Könnyed és karcsú arányainak köszönhető, hogy az Osaka kanapé tökéletes a kisméretű otthonokba, miközben a visszafogottan nőies megjelenése, valamint egy csipetnyi a 60-as évek dizájnjából garantálja az ütős stílust. A lekerekített kartámaszok kihangsúlyozzák nőies megjelenését, és puha látvány odakucorodásra csábít. Mivel bőséges hely van ezen a sarokkanapén az egész családnak, az Ön nappalijának hőse lesz. A nyitott oldal dinamikus, hívogató hangulatot áraszt – igazi áldás az egy légterű, stúdió stílusú életmódhoz.

523.600,- Ft

Osaka kanapé, tűzött felületű ülőpárna BoConcept Kanapék

A gyönyörű steppelt ülések már ránézésre lágyak, és klasszikus hangulatot teremtenek a nappaliban. A lekerekített kartámaszok kihangsúlyozzák nőies megjelenését, és puha látvány odakucorodásra csábít. Helyezze magát kényelembe a családja körében, vagy sajátítsa ki ezt a tágas, háromszemélyes kanapét!

715.300,- Ft

Osaka sarokkanapé Kanapék

Könnyed és karcsú arányainak köszönhető, hogy az Osaka kanapé tökéletes a kisméretű otthonokba, miközben a visszafogottan nőies megjelenése, valamint egy csipetnyi a 60-as évek dizájnjából garantálja az ütős stílust. A gyönyörű steppelt ülések már ránézésre lágyak, és klasszikus hangulatot teremtenek a nappaliban. A klasszikus, egyenes kartámaszok hangsúlyozzák a letisztult vonalakat és a skandináv hangulatot. Mivel bőséges hely van ezen a sarokkanapén az egész családnak, az Ön nappalijának hőse lesz. A nyitott oldal dinamikus, hívogató hangulatot áraszt – igazi áldás az egy légterű, stúdió stílusú életmódhoz.

996.900,- Ft

Osaka sarokkanapé kiszélesedő résszel Kanapék

A gyönyörű steppelt ülések már ránézésre lágyak, és klasszikus hangulatot teremtenek a nappaliban. A lekerekített kartámaszok kihangsúlyozzák nőies megjelenését, és puha látvány odakucorodásra csábít. Mivel bőséges hely van ezen a sarokkanapén az egész családnak, az Ön nappalijának hőse lesz. A nyitott oldal dinamikus, hívogató hangulatot áraszt – igazi áldás az egy légterű, stúdió stílusú életmódhoz.

996.900,- Ft

Osaka sarokkanapé tűzött Kanapék

Könnyed és karcsú arányainak köszönhető, hogy az Osaka kanapé tökéletes a kisméretű otthonokba, miközben a visszafogottan nőies megjelenése, valamint egy csipetnyi a 60-as évek dizájnjából garantálja az ütős stílust. A gyönyörű steppelt ülések már ránézésre lágyak, és klasszikus hangulatot teremtenek a nappaliban. A klasszikus, egyenes kartámaszok hangsúlyozzák a letisztult vonalakat és a skandináv hangulatot.

1.164.200,- Ft