Rio art & design - a formát öltött szenvedély

Adatlap
Cégnév Rio art & design - a formát öltött szenvedély
Cím 2045 Törökbálint, Tópark u. 1/a, MaxCity üzletház, fsz. 6-os üzlet
Házhozszállítás: Bankkártyás fizetés:
Honlap www.riodesign.hu
E-mail info@riodesign.hu
Telefonszám 06 30 249 4496
Textil- és bőr, ággyá alakítható ülőgarnitúrák, étkezőasztalok, dohányzóasztalok, szekrények, polcok, székek, lámpák és szőnyegek egyedi méretben és színben a minimál stílus jegyében.

A cég termékei az alábbi kategóriákban: Ágyak Dohányzóasztal Étkezőasztalok Étkezőgarnitúra Étkezőszékek Franciaágyak Íróasztal Kanapék Könyvespolcok Konzolasztal Médiatárolás Szekrények Ülőgarnitúrák

A cég összes terméke

ADA 5944 kanapé Kanapék

ADA ülőgarnitúráink gazdag forma és méretválasztékban, a sokszínű bőr, szövet, műbőr és NLF borítással, rendelhetők, hogy Ön nappaliját egyedi stílusban rendezhesse be. Ülőgarnitúra, Kanapé, Fotel és Puff kínálatunk különböző funkciói és az egyedi méretű elemek megkönnyítik lakása kényelmének és stílusának kialakítását.

0,- Ft

ADA 5944 sarok ülőgarnitúra Ülőgarnitúrák

ADA ülőgarnitúráink gazdag forma és méretválasztékban, a sokszínű bőr, szövet, műbőr és NLF borítással, rendelhetők, hogy Ön nappaliját egyedi stílusban rendezhesse be. Ülőgarnitúra, Kanapé, Fotel és Puff kínálatunk különböző funkciói és az egyedi méretű elemek megkönnyítik lakása kényelmének és stílusának kialakítását. ADA 5944 sarok ülőgarnitúra 363.950 Ft helyett már 291.160 Ft-tól rendelhető! (induló ár)

291.160,- Ft

ADA 5982 kanapé Kanapék

Könnyen ággyá alakítható és két személynek fekhelyül szolgáló kanapé. Nem csak kanapé, hanem sarok formában is rendelhető, amelynek szintén van ágyfunkciója. Az ADA 5982 ülőgarnitúra ideális méreténél fogva nem nyomja össze a kis tereket, jól mutat garzonlakásokban, és az ágyazható funkciónak köszönhetően egy mozdulattal a nappaliból háló varázsolható.

0,- Ft

ADA 6026 kanapé Kanapék

Az ADA 6026 ülőgarnitúra sarok és kanapé változatban is választható. Kanapét rendelhetünk több méretben, hozzá fotelt és ülőkét is, szintén több méretben. Van háromszemélyes kanapé a méretválasztékban és kétféle méretben, kétszemélyes kanapé is. A két- és háromszemélyesbe egyaránt kérhetünk vendégágyat is.

0,- Ft

ADA 6026 kanapé és fotel Ülőgarnitúrák

Az ADA 6026 ülőgarnitúra egy igazán sokoldalú típus, könnyen variálható és igazítható méretileg, formailag a belső térhez. Kanapé és sarok változatban rendelhető. Sarokgarnitúráját L és U alakban is össze lehet állítani, a 323 x 201 cm-es nagyságútól a kisebb 243 x 201 cm-es méretűig. ADA 6026 kanapé formában is rendelhető, kanapéja jó választás lakásokba és irodákba is. Többféle méretben kapható a kanapé is: a 186 x 89 cm-es egy kisebb nappaliban is megállja a helyét, gyerekszobába meg a barátságos 150 x 89 cm-es változat kerülhet. Kanapékból is lehet nagyobb tereket berendezni, hozzápasszoló ADA 6026 fotellel, ahogyan a fenti fotón is látható.

0,- Ft

ADA 6026 ülőgarnitúra és fotel Kanapék

Ez a széles elem- és méretválasztékkal rendelkező termék tetszés szerint variálható, nagyobb és kisebb méretű sarok ülőgarnitúrát, L és U alakú garnitúrát egyaránt össze tudunk állítani az adott elemjegyzékből. A teljesebb összhatás kedvéért hozzáillő fotelt és puffot is lehet rendelni. Az ADA 6026-nak létezik kanapé verziója is, háromszemélyes és kétféle méretű kétszemélyes kanapé. Bármelyiket választja megtoldhatja nagyobbítható ülőfelülettel – ebben az esetben egyszemélyes ággyá alakul át az ülőgarnitúra, vagy vendégággyal tehető praktikusabbá, megspórolva ezzel egy ágy árát és helyét.

0,- Ft

ADA 6221 egyedi kanapé Ülőgarnitúrák

Különféle méretű sarokelemmel, fotellel és puffal, többféle színű szövet és bőr huzattal is rendelhető. 218x95cm kanpé 184.000Ft-tól

184.000,- Ft

ADA 6221 egyedi sarok garnitúra Ülőgarnitúrák

ADA ülőgarnitúráink gazdag forma és méretválasztékban, a sokszínű bőr, szövet, műbőr és NLF borítással, rendelhetők, hogy Ön nappaliját egyedi stílusban rendezhesse be. Ülőgarnitúra, Kanapé, Fotel és Puff kínálatunk különböző funkciói és az egyedi méretű elemek megkönnyítik lakása kényelmének és stílusának kialakítását. ADA 6221 sarok ülőgarnitúra 354.670 Ft helyett már 283.736 Ft-tól rendelhető! (induló ár

354.670,- Ft AKCIÓS ÁR: 283.736,- Ft

ADA 6254 ülőgarnitúra Ülőgarnitúrák

Az ADA 6254 ülőgarnitúra nagyon széles elem- és méretválasztékkal rendelkezik, sarok és kanapé változatban is rendelhető, akár vendégágy funkcióval, hozzáillő fotellel és puffal. A kanapé 3 személyes és kétféle méretben, kétszemélyesben is rendelhető. Szintén több méret közül válogathatunk a sarok ülőgarnitúrák között és belső térhez igazított L vagy U alakú kombináció összeállítása is lehetséges a standard elemjegyzékből, kérésre vendégággyal.

0,- Ft

ADA 6254 ülőgarnitúra Ülőgarnitúrák

Az ADA 6254 ülőgarnitúrát azok a vásárlók szeretik, akik maguk is kreatívan szeretnek részt venni saját bútoruk formájának kialakításában. Ez egy olyan ülőgarnitúra, melynek adott részeit magunk választhatjuk ki. Mit jelent ez? Pontosan azt, hogy hét karfatípus, három háttámla-típus, két ülőfelület-típus és többféle lábtípus közül lehet választani. Ezek az adott formai elemek meghatározzák, milyen lesz az ülőgarnitúránk megjelenése. De ezek kicsit a kényelmet is befolyásolják. Választhatunk funkciós karfát, mely állítható kispárnaként is működik. A többi karfa szélességben és formájában is különbözik. A háttámlák magasságukban és formájukban különböznek, míg az ülőfelület szintén formájában lehet különböző. Az ülőfelület esetében keménységet és ülőfelület-magasságot is tudunk választani.

400.490,- Ft AKCIÓS ÁR: 320.390,- Ft

ADA 6270 ülőgarnitúra Ülőgarnitúrák

Az ADA 6270 ülőgarnitúrát azoknak a vásárlóknak ajánljuk, akik szeretik az újdonságokat, a kényelmet és a praktikus funkciókat. Az ülőgarnitúrának hajlítható háttámlái és állítható karfája van. Azaz, a háttámla a fejrésznél le és fel is hajlítható. Ezt különösen magas vásárlóink kedvelik, mert kényelmesen meg támasztja a hátukat és a nyakukat a garnitúra. Az állítható karfák a dőlésszög állításával biztosítják a kényelmes kartámaszt, az ülőgarnitúrán való fekvéshez pedig a kényelmes fejtámaszt. Ezt a funkciót nem tartalmazza az alapgarnitúra, ez egy rendelhető funkció. Szintén választható funkció, a relax háttámla, amely a sarokelem kiegészítő funkciója. Van olyan sarokpados elem is, amelynél a háttámla mélységét is tudjuk állítani. A háttámla előre és hátra húzásával, mélyebb vagy kevésbé mély ülőfelületet kapunk. Az ADA 6270 ülőgarnitúra sarok és kanapé formában választható. A sarokváltozatba rendelhetünk kisebb vendégágyat.

451.110,- Ft AKCIÓS ÁR: 361.690,- Ft

ADA 6279 Wembley ülőgarnitúra funkciós sarokpaddal Ülőgarnitúrák

Az ADA 6297 sarok ülőgarnitúra Magyarországon kizárólag csak a RIO art & design bútorstúdióban vásárolható termék. Íves formái és kényelmes ülése azonnal belopja magát a vásárlók szívébe. L és U alakú sarokgarnitúra és ülőke szerepel az elemlistában, továbbá ezen elemek számtalan kombinációja is. A sarok garnitúra kétszemélyes pihenőkanapéval és magasabb háttámlás sarokpaddal is rendelhető.

0,- Ft

ADA 6279 Wembley ülőgarnitúra pihenőkanapéval Ülőgarnitúrák

Az ADA 6297 sarok ülőgarnitúra Magyarországon csak nálunk kapható termék. A RIO art & design bútorstúdióban, a Max Cityben lévő, földszinti üzletben kipróbálható az ülőgarnitúra.

0,- Ft

ADA 6330 sarok ülőgarnitúra Ülőgarnitúrák

7 féle karfa és 2 féle háttámla ágyneműtartó és ágy beépíthető. ADA 6330 sarok ülőgarnitúra 395.560 Ft helyett már 316.450 Ft-tól rendelhető! (induló ár

395.560,- Ft AKCIÓS ÁR: 316.450,- Ft

ADA 6330 ülőgarnitúra Ülőgarnitúrák

Nincs olyan méret, amit ne tudnánk kialakítani a hatalmas méretválasztékból! Az ülőgarnitúra egyik legfontosabb tulajdonsága a szinte korlátlan méret- és elemválaszték. Ez az ADA 6330 ülőgarnitúra! A variálható elemek száma hatalmas, mivel a háttámlát, a karfát, az ülőfelületet, az ülésmagasságot és még az üléskeménységet is szinte korlátlanul lehet változtatni. A karfák között különlegeseket is találunk, mint a fa vagy fém díszbetéttel készült karfa. Ez pedig szinte egyértelművé teszi, hogy az ADA 6330-as modell az egyik legegyedibb ülőgarnitúra. Mire jó ez a fantasztikus választási lehetőség? Egyrészt, teljesen egyedi megjelenést, külsőt tudunk kölcsönözni a garnitúrának, másrészt a kényelmi funkciókat is a végtelenségig alakíthatjuk. Saját ízlésünk szerint.

395.560,- Ft AKCIÓS ÁR: 316.450,- Ft

ADA 6531 íves sarok ülőgarnitúra Ülőgarnitúrák

ADA ülőgarnitúráink gazdag forma és méretválasztékban, a sokszínű bőr, szövet, műbőr és NLF borítással, rendelhetők, hogy Ön nappaliját egyedi stílusban rendezhesse be. Ülőgarnitúra, Kanapé, Fotel és Puff kínálatunk különböző funkciói és az egyedi méretű elemek megkönnyítik lakása kényelmének és stílusának kialakítását.

315.750,- Ft

ADA 6676 ülőgarnitúra Ülőgarnitúrák

Az ADA 6676 sarok ülőgarnitúra rendelhető, állítható hát- és kartámasza miatt üzletünkben is egyre többen keresik. Az ADA 6676 ülőgarnitúra jó választás mindazok számára, akik a legújabb, egyedi, különleges designt kedvelik. Kényelmi funkciói, teszik könnyűvé, hogy ne kelljen kompromisszumot kötni semmilyen szinten. Háttámlája előre, hátra húzható, ezáltal az ülőfelület mélységét is tetszőlegesen állíthatjuk. Pihenésnél kényelmesebb a mélyebb ülőfelület, míg ülésnél inkább a kevésbé mély, előrehúzott háttámla a praktikusabb.

491.260,- Ft AKCIÓS ÁR: 393.008,- Ft

ADA 6679 ülőgarnitúra Ülőgarnitúrák

Az ADA 6679 ülőgarnitúra egy karakteres formájú modell, varrott ülőfelülettel és háttámlával. Az ülőgarnitúra térbe állítva is nagyon esztétikus, köszönhetően a különleges hátsó kidolgozásának. A formája miatt jól mutat abban az esetben is, ha szövet és bőr kombinációval választjuk a kárpitozást. Az ADA 6679 egy olyan ülőgarnitúra, melynek különlegesek a funkciói és rendelhető kanapé, illetve sarok formában is. Speciális funkciói például, hogy háttámláját előre-hátra tudjuk mozdítani, így könnyedén tudunk mélyebb és kevésbé mély ülőfelületet kialakítani. Ez kényelmesebb ülést tesz lehetővé a különböző magasságú személyek számára. Az összes ülőfelületet nagyobbított funkcióba állítva, a nagyobbítást követően, bármely magasságú személy kényelmesen tud elhelyezkedni a terméken, vagyis kényelmesebben elnyúlva is lehet rajta pihenni, feküdni.

519.680,- Ft AKCIÓS ÁR: 415.740,- Ft

ADA 6820 egyedi sarok ülőgarnitúra Ülőgarnitúrák

ADA ülőgarnitúráink gazdag forma és méretválasztékban, a sokszínű bőr, szövet, műbőr és NLF borítással, rendelhetők, hogy Ön nappaliját egyedi stílusban rendezhesse be. Ülőgarnitúra, Kanapé, Fotel és Puff kínálatunk különböző funkciói és az egyedi méretű elemek megkönnyítik lakása kényelmének és stílusának kialakítását. ADA 6820 sarok ülőgarnitúra 431.810 Ft helyett már 345.450 Ft-tól rendelhető! (induló ár)

431.810,- Ft AKCIÓS ÁR: 345.450,- Ft

ADA 6826 egyedi ülőgarnitúra Ülőgarnitúrák

ADA 6826 ülőgarnitúra kizárólagosan a mi üzletünkben megvásárolható termék. A 6826 ülőgarnitúra széles elemválasztékú, modern formájú modell. Rendelhető két- és háromszemélyes kanapé, továbbá ülőke több méretben. A puffra plexi lap is rendelhető, így az asztalkaként is használható. Különböző méretű sarok ülőgarnitúra is választható a standard elemekből.

447.200,- Ft AKCIÓS ÁR: 381.800,- Ft

ADA 6867 kanapé Ülőgarnitúrák

Az ADA 6867 kanapé kipróbálható üzletünkben, hazánkban egyedül nálunk rendelhető.

280.100,- Ft AKCIÓS ÁR: 224.100,- Ft

ADA 6867 motoros ülőgarnitúra Ülőgarnitúrák

Az ADA 6867 motoros sarok ülőgarnitúra kipróbálható üzletünkben, hazánkban egyedül nálunk rendelhető. Az ADA 6867 ülőgarnitúra ideális modell azoknak, akik szeretik az újdonságokat és a kényelmes praktikus ülőgarnitúrát. Legfőbb újdonsága a gombnyomásra növelhető ülőfelület, amit akár a garnitúrán ülve is beállíthatunk a kívánt ülőfelületi nagyságra. Így kényelmesen mélyíthetünk az ülőmélységen, ha magasabb személyek ülnek rá. De, ha délutáni szunyókálásra támad kedvünk, akkor is hasznos ez a funkció, mert a gomb megnyomásával kényelmes fekvőhelyet alakíthatunk ki magunknak. A másik fontos és praktikus funkció az állítható fejtámlák funkció. Kényelmünknek megfelelően állítjhatjuk be, hogy milyen magasan támassza meg fejünket a háttámla.

472.900,- Ft AKCIÓS ÁR: 378.300,- Ft

ADA 9999 sarok ülőgarnitúra Ülőgarnitúrák

ADA, Tom Tailor és egyedi ülőgarnitúráink gazdag forma és méretválasztékban, a sokszínű bőr, szövet, műbőr és NLF borítással, rendelhetők, hogy Ön nappaliját egyedi stílusban rendezhesse be. Ülőgarnitúra, Kanapé, Fotel és Puff kínálatunk különböző funkciói és az egyedi méretű elemek megkönnyítik lakása kényelmének és stílusának kialakítását. ADA 9999 sarokgarnitúra 513.500 Ft helyett akciósan 410.700 Ft (induló ár

513.500,- Ft AKCIÓS ÁR: 410.700,- Ft

ADA Brüssel L alakú ülőgarnitúra Kanapék

A Brüssel elemválasztékából kisebb és nagyobb L alakú ülőgarnitúra is kialakítható. Ágyneműtartós és ágyazható verzióban is, az ADA precizitásának köszönhetően a vendégágy akár napi használatra is alkalmazható. A 277 x 201 cm-es méretű L alak, de akár 3 méternél nagyobb is összeállítható, a rengeteg elemnek, több méretű ottománnak köszönhetően ennél a garnitúránál szabadon lehet variálni a méretekkel. Viszont érdemes észben tartani, hogy az ágyazható opciónál nem lehetséges motoros ülésmélység változtatás.

0,- Ft

ADA Madrid ülőgarnitúra Ülőgarnitúrák

Az ADA 6689 Sidney ülőgarnitúra az egyik legújabb ADA modellünk, a Rio art & design bútorüzletünkben rendelhető, ami a Max City lakberendezési áruház földszintjén található. - Az ADA 6689, fantázianevén Sidney 2014-es modellünk könnyed , trendhez igazodó vonalvezetése számos funkciót rejt magában. Nem egy szokványos darab, a steppelt felület szép mintázata akkor sem "torzul", ha hátrahajtjuk a háttámlákat, ezzel a funkcióval nem lesz szüksége a magasabb vásárlóknak sem külön fejtámaszra. A garnitúrát lehet állítható vagy fix karfákkal rendelni. Az állítható karfa esetében, annak dőlésszögét tudjuk változtatni, így kényelmes párnaként is használhatjuk. Az ülőfelület mélységét is szabályozhatjuk. Ezzel a beszélgetős üldögélős és az elfekvős pihenős funkciókat tehetjük még kényelmesebbé. Vendégágyat lehet kérni kisebb kanapéjába, ami 196 x 123 cm, de akár a legnagyobb L alakú sarokgarnitúrájába is, ami 314 x 188 cm, így kapunk egy 150 x 265 cm-es ágyat. A különböző kárpitozással és a választható különböző lábakkal egyedi külsőt adhatunk garnitúránknak.

0,- Ft

ADA New York ülőgarnitúra Ülőgarnitúrák

Az ADA New York ülőgarnitúra letisztult formájú ülőgarnitúra, mely követi napjaink jellegzetes bútor divatát. Az ülőgarnitúra egyedi karakterét az oldalában végigfutó diszkrét fém csík és a tűzött varrású ülőfelület adja. Több méretben lehet összeállítani sarokgarnitúrát, illetve L és U alakban is össze tudjuk kapcsolni az elemeket.

0,- Ft

ADA Róma ülőgarnitúra Ülőgarnitúrák

Az ADA 6667 ülőgarnitúra hazánkban is egyre népszerűbb a kényelmes és speciális háttámlája, állítható ülésmélysége miatt. Az ADA 6667 ülőgarnitúra egy nagyon egyedi modell, amely steppelt ülőfelülettel és támlával, illetve végtelen számú kárpitozási kombinációval rendelkezik. Mint minden ADA modell, ez is széles elemválasztékkal és különféle méretben rendelhető. Terméktulajdonságai közül kiemelkedik a funkcionalítás. Az állítható háttámla és kartámla egyfajta dinamikus ergonómiai megoldás. Az ülőgarnitúra illeszkedik tulajdonosa magasságához vagy ülési-fekvési szokásaihoz. Egy gyors mozdulattal bővíthető vagy igény szerint egyszemélyes fekvőhellyé alakítható az ülőfelület. A karfák állíthatósága is praktikus, akár el is tüntethetőek, növelve ezzel az ülőfelület nagyságát.

487.490,- Ft AKCIÓS ÁR: 389.990,- Ft

Alicante franciaágy Franciaágyak

Design ágy, steppelt hátpanellel. Ár: Induló akciós ár (330/120 x 200 cm) 646.900 Ft Induló akciós ár (330/140 x 200 cm) 646.900 Ft Induló akciós ár (330/160 x 200 cm) 646.900 Ft Induló akciós ár (330/180 x 200 cm) 646.900 Ft

646.900,- Ft

Bangkok fatetős szék és Control asztal Étkezőgarnitúra

Control asztal tulajdonságai Az asztal anyaga fafurnér. Leggyakrabb bükkből és tölgyből készülnek az asztalaink de rendelhető a nagyon elegáns és impozáns megjelenésű dió fafurnéros anyagból is, azoknak akik valami nagyon különlegesre vágynak. A különböző Control étkezőasztalokat, különböző színekre pácolva lehet rendelni. Világos dió, sötét és antik dió, cseresznye, wenge és a tea szín, a leggyakrabban előforduló szín. A dió furnérnál natúr színben, azaz pácolás nélkül, csak lakkozva is lehet rendelni az asztalt. Ilyenkor általában selyem fényű lakkal vonjuk be a felületeket. Mivel a fa mintázatát nem rejti el semmilyen pác, így az szépen kirajzolódik és nagyon elegáns felületet képez. Vásárlóink nagyon kedvelik és ki is használják cégünk szolgáltatását, hogy az étkezőasztalaink szinte bármilyen egyedi színben is rendelhetőek. Meglévő bútorok, tálalók, székek színéhez tudjuk igazítani az asztal színét. A vásárló által hozott páccal is rendelhető az asztal. Több ezer színből lehet választani, amihez készséggel ajánlunk pácokkal foglakozó cégeket, ahol lehetőségük van a vállalkozó szellemű vásárlóknak a teljesen egyedi szín kiválasztására. Egy speciális módszert alkalmazva, a már meglévő bútorok, székek színéhez is tudjuk igazítani a kiválasztott asztal színét. Így tehetjük teljessé az összhangot az új és a régi bútorok között. A Control étkezőasztal méretei Fix és nagyobbítható étkezőasztal A Control étkezőasztal lábai 12 x 12 cm vastagságúak. Ez standard méret, de 10 x 10 cm lábakkal is rendelhetőek a kisebb méretben készülő asztalok. Az asztal magassága 78 cm. Az étkezőasztal alap méretei a következők: 120 x 80 cm, 140 x 90 cm, 160 x 90 cm és 180 x 90 cm. Egyedi méretekben is készülhet az étkezőasztal, melyre külön árajánlatot adunk. Az asztal nyitható, vagy másként nagyobbítható változatban is rendelhető. Általában 40-50cm-vel lehet minden méretet megnagyobbítani. Összecsukott állapotban 6 személyes asztalból kinyitva tudunk 8 személyest kialakítani. Helytakarékosságból is sokan választják az asztal nyitható változatát. Az asztal és szék összhangja Bangkok szék tulajdonságai Az étkezőasztalainkhoz nagyon sokféle széket tudunk ajánlani. A fotón Bangkok fabetétes szék látható. Kényelmes, nagyon kedvező áru termék. Stílusa szinten minden lakásba beilleszthető. A szék 46 cm széles és 60 cm mély ülőfelülettel rendelkezik. A háttámla magassága 102 cm, az ülésmagassága 46 cm. Sokféle kárpitozással rendelhető. Bőrrel, leather lookkal, lemosható textilbőrrel és szövettel. Amennyiben a vásárlónak egyedi szövet igénye van, vagy már megvásárolt kárpittal rendelkezik, akkor azzal is el tudjuk készíteni a széket. A lábak színe is tetszőlegesen választható ugyanúgy, mint az asztalé.

0,- Ft

Bangkok fatetős szék és Spider asztal Étkezőgarnitúra

Erre a bútorra a www.riodesign.hu oldalon kérjen ajánlatot.

0,- Ft

Cezar ágy Franciaágyak

Az ágy sokféle, különböző típusú kárpittal rendelhető: textilbőr, szövet, bőr és különleges fényes textilbőr.

869.800,- Ft

Control étkezőasztal Bangkok székekkel Étkezőasztalok

Az étkezőasztal egyedi méretben és színben is rendelhető. A székek textilbőr, szövet, bőr és Novalife anyaggal rendelhetők. 140x90cm 160x90cm 180x90cm egyedi méret is rendelhető.
140 x 90 cm: 113.000 Ft 160 x 90 cm: 138.000 Ft 180 x 90 cm: 152.000 Ft Bangkok szék: Induló ára 22.500 Ft helyett 20.200 Ft

113.000,- Ft

Control étkezőasztal London székekkel Étkezőasztalok

Az étkezőasztal egyedi méretben és színben is rendelhető. A székek textilbőr, szövet, bőr és Novalife anyaggal rendelhetők. Az étkezőasztal egyedi méretben és színben is rendelhető.
140 x 90 cm: 113.000 Ft 160 x 90 cm: 138.000 Ft 180 x 90 cm: 152.000 Ft London szék induló ár: 32.900 Ft helyett 29.600 Ft London karszék induló ár: 41.600 Ft helyett 37.400 Ft

113.000,- Ft

Control étkezőasztal, kárpitos London szék karszék Étkezőgarnitúra

Control étkezőasztal,kárpitos London szék és London karszék a Rio Design bemutatóteremből.

0,- Ft

Dakota szék Spider nyitható asztal Étkezőgarnitúra

A Spider étkezőasztal anyaga fa, fafurnéros és rétegelt lemez kombinációja, bükk fából. A Spider asztal fix és nagyobbítható változatban is rendelhető. A fix asztal mérete 135 x 86,5 cm. A nyitható pedig ugyan erről a 135 x 76,5 cm méretről 175 x 76,5 cm méretre nyitható. Különböző színekre pácolható az asztal. A legkeresettebb színek a világos dió, sötét dió, az antik dió, a cseresznye, a wenge és a tea szín. Natúr színben, azaz pácolás nélkül is lehet rendelni az asztalt. Az asztal selyem fényű lakkozással kapható. Üzletünk egyedi szolgáltatása, hogy szinte bármilyen egyedi színben is választható az asztal. A már meglévő bútorok székek színéhez is tudjuk igazítani az asztal színét. Más cégek által használt páccal is rendelhető, vagyis bármely hozott páccal is legyártjuk az asztalt. A Spider asztal lábai különleges formájúak. Könnyed hatást keltő asztal. Főleg kisebb terekbe ajánljuk a mérete és a formája miatt. Árérzékeny vásárlóinknak is tudjuk ajánlani kétféle színben, cseresznye és világos dió színben, laminált asztallappal, így az ára sokkal kedvezőbb. Asztal és szék összhangja a lakásban A Spider asztalhoz sokféle széket tudunk ajánlani, különböző faszínekkel és különböző kárpitozással. Lehet leather look, szövet, Novalife és bőr a kárpit. Favázas székeink lábainak színét és a látható fa részeinek színét is az asztaléhoz tudjuk igazítani, így az bármilyen lehet. Egyedi színű asztalhoz is tudjuk igazítani a székek színét. Természetesen fémvázas széket is tudunk ajánlani az étkezőasztalhoz. A fotón a Dakota szék látható, világos fa részekkel és fehér Nanova kárpitozással. A Dakota szék ülésmagassága 49 cm. A szélessége 48 cm, a mélysége 55,5 cm a magassága 102 cm. Bükk favázas szék

0,- Ft

Denver dohányzóasztal Dohányzóasztal

Egyedi méretben és színben is rendelhető.

68.500,- Ft

Dóra nagyobbítható étkezőasztal Dakota székekkel Étkezőasztalok

Nagyobbítható étkezőasztal több méretben. A székek textilbőr, szövet, bőr és Novalife anyaggal is rendelhetők. 160x90cm nagyobbítva 200x90cm Az étkezőasztal egyedi méretben és színben is rendelhető Ár: Nagyobbítható 140/180 x 90 cm: 174.000 Ft Nagyobbítható 160/200 x 90 cm: 174.000 Ft Nagyobbítható 180/220 x 90 cm: 184.600 Ft Nagyobbítható 200/240 x 90 cm: 195.000 Ft Dakota szék induló ára: 32.200 Ft helyett 29.000 Ft

174.000,- Ft

Dortmund szék és Dóra nagyobbítható asztal Étkezőgarnitúra

A fotón a Dortmund szék látható, ez egy határozott vonalú, új székcsalád, amihez karszék és bárszék is tartozik. A székek kárpitozása sokféle lehet, leather look, szövet, Novalife és bőr. A favázas székeink színét az asztal színéhez tudjuk igazítani. Ez arra az esetre is érvényes, ha egyedi színű asztalt, széket szeretne valaki. Fémvázas széket és karszékeket is tudunk ajánlani az asztalhoz.

0,- Ft

Dream faliszerkény, Dream Tv-szekrény Szekrények

Erre a bútorra a www.riodesign.hu oldalon kérjen ajánlatot.

0,- Ft

Duna nyitható asztal Bangkok szék Étkezőgarnitúra

A Duna étkezőasztalt inkább a kisebb terekbe ajánljuk, mivel ez egy kisebb típusú nyitható asztal. 130x80cm összecsukott állapotban, kinyitva 180x80 cm asztalt kapunk. Az asztal anyaga tömörfa és rétegelt bükkfa. A Duna étkezőasztalt különböző színekre pácolva lehet rendelni. Világos dió, sötét és antik dió, cseresznye, wenge és a tea szín, a leggyakrabban előforduló szín. Lakozása selyemfény. Pácolás nélkül is rendelhető, csak lakkozva, ilyenkor a fa mintázatát nem rejti el semmilyen pác, így az szépen kirajzolódik és nagyon elegáns felületet képez. Vásárlóink nagyon kedvelik és ki is használják cégünk szolgáltatását, hogy az étkezőasztalaink szinte bármilyen egyedi színben is rendelhetőek. Meglévő bútorok, tálalók, székek színéhez tudjuk igazítani az asztal színét. A vásárló által hozott páccal is rendelhető az asztal. Több ezer színből lehet választani, amihez készséggel ajánlunk pácokkal foglakozó cégeket, ahol lehetőségük van a vállalkozó szellemű vásárlóknak a teljesen egyedi szín kiválasztására. A Duna étkezőasztal méretei Az étkezőasztal összecsukott állapotban 130x80cm és 78 cm magas. Kinyitott állapotban 180x80cm és 78cm magas. Az asztal és szék összhangja Az étkezőasztalainkhoz többféle széket tudunk ajánlani. A fotón Bangkok favázas szék látható. Kényelmes, nagyon kedvező áru termék. Minden lakásba beilleszthető a stílusa révén. A szék 46 cm széles és 60 cm mély ülőfelülettel rendelkezik. A háttámla magassága 102 cm, az ülésmagassága 46 cm. Többféle kárpitozással rendelhető. Bőrrel, leather lookkal, lemoshatő textilbőrrel és szövettel. Amennyiben a vásárlónak egyedi szövet igénye van vagy már megvásárolt kárpittal rendelkezik, akkor azzal is el tudjuk készíteni a széket. A lábak színe is tetszőlegesen választható ugyanúgy, mint az asztal színe is. Ez lehetőséget teremt arra, hogy egy légterű nappali-étkező részekbe szép összhangot teremtsünk.

0,- Ft

Era szekrény Szekrények

Méretek: 100 x 152 x 45 cm (szélesség x magasság x mélység) Erre a bútorra a www.riodesign.hu oldalon kérjen ajánlatot.

0,- Ft

Everest dohányzóasztal Dohányzóasztal

Az Everest dohányzóasztal olyan egyedi termék, mely egyedi vonalvezetéssel rendelkezik és más üzletben nem kapható. A képen látható asztal dió furnéros anyagból készült, de leggyakrabban tölgy vagy bükk fafurnéros anyagból rendelik vásárlóink. Utóbbiak ára kedvezőbb. A furnéros anyagok különböző színekre pácolhatók. A leggyakrabban világos dió, sötét dió, antik dió, cseresznye, wenge és tea színt választanak ügyfeleink, de pácolás nélküli kivitelben is lehet rendelni az asztalt. Pácolás nélküli kivitel esetén nagyon szépen látható a fa eredeti mintázata. Egyedi színben is rendelhető a dohányzóasztal, ezért a színek száma szinte végtelen. A színek kiválasztásában szakértő kollegáink állnak rendelkezésre. A korábban vásárolt bútorok színéhez is hozzá tudjuk igazítani a dohányzóasztal színét. Az Everest dohányzóasztal mérete 85 x 85 cm, magassága 30 cm. A 30 cm asztalmagasság, a 35-50 cm ülésmagasságú ülőgarnitúrákhoz is jól illik, így az üzletünkben forgalmazott ADA és Tom Tailor ülőgarnitúráinkhoz is bátran ajánljuk dohányzóasztalainkat. Az összhang érdekében színben, anyagban, méretben is összehangoljuk a két terméket. Egyedi méretben is készülhet az asztal, melyre már előzetesen árat adunk. Az Everest dohányzóasztalhoz készült kis méretű konzol asztal is, melyet a kanapé karfájához érdemes tenni. Kicsi lerakó asztalként, vagy lámpa tartó asztalként nagyon praktikus.

78.000,- Ft

Flóra szekrény Szekrények

Bármilyen méretben és színben rendelhető szekrény. Erre a bútorra a www.riodesign.hu oldalon kérjen ajánlatot.

0,- Ft

Generation 7735 egyedi sarok ülőgarnitúra Ülőgarnitúrák

Fiatalos sarokgarnitúra, mely ággyá alakítható és ágyneműtartós. Rendelhető számtalan szövet és leather look kárpittal. 249.000 Ft helyett 199.000 Ft-tól

249.000,- Ft AKCIÓS ÁR: 199.000,- Ft

Hool alsó szekrény, Corolla fali szekrény Szekrények

Erre a bútorra a www.riodesign.hu oldalon kérjen ajánlatot.

0,- Ft

Hool asztal Milano szék Étkezőgarnitúra

A Hool étkezőasztal egy masszívnak, letisztult vonalú modellünk, a tradicionális formája lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen stílusú enteriőrben megállja a helyét, illenek hozzá mind fémvázas, mind a faszerkezetes székeink. Anyaga eredeti fafurnér. Leggyakrabban használt anyag ezek közül a bükk és tölgy fafurnér, de felár ellenében dió fafurnéros anyagból is választható. A populárisabb pác színeken kívül - világos dió, sötét dió, antik dió, cseresznye, wenge és a tea - akár hozott, egyedi páccal is dolgozunk. Már meglévő bútorok színéhez is tudjuk igazítani a kért asztal színét (ez vonatkozik a székek és más egyedi szobaberendezéseinkre is. Végül egy diszkrét, selyemfényű lakkozást kap a bútor, ez még jobban kiemeli az adott színt. A Hool asztal cégünk egyedi terméke, a Rio art & design üzletünkben kapható, ezért a standard méreteken kívül egyedi, kért méret alapján is legyártható. Ugyan ezzel a formával például dohányzóasztal, vagy konzol asztal is rendelhető. Az alap méretek: : 120 x 80cm, 140 x 90cm, 160 x 90cm és 180 x 90cm és 200 x 100cm, magassága 78 cm. A 10 x 10 cm-es lábakhoz igazodik a 10 cm vastagságú asztallap, de ez is redukálható akár 8 x 8 cm-re. Ezt az étkezőasztalt nagyobbítható formában is lehet rendelni. Ha vendégeink érkeznek akkor az asztal méretét 45-60cm-vel is meg tudjuk nagyobbítani. Az üzletben kiállított Hool asztalhoz jól illik a Milano fantázianevű székünk amely elegáns formája miatt egy népszerű modellünk. A Milano szék paraméterei Ülésmagassága 49 cm, az ülőfelület szélessége 43 cm, mélysége 64 cm, magassága 102 cm. Az asztal kemény formavilágát jól ellensúlyozza a szék lágy vonala, érdekes megoldás a lábak méretével való "játszadozás", ez ad egyfajta ritmust a megjelenésnek. A szék kárpitozását az üzletben megtekinthető minták alapján választható, többféle anyagból, szövet, textilbőr, Novalife, Nanova, bőr. A vásárló által hozott anyaggal is meg lehet oldani a szék kárpitozását. Az általunk forgalmazott ADA és Tom Tailor ülőgarnitúráink összes kárpitja is választható a székeinkre is. A szék lábait bármilyen színűre lehet pácoltatni, és a fa furnért is ki lehet választani. Érdemes eljönni törökbálinti üzletünkbe, hogy személyesen tesztelhesse a kinézett szék komfortját, vagy megnézze más asztalokkal kombinálva.

0,- Ft

Hool asztal, Mauri szék Étkezőgarnitúra

A Hool étkezőasztal lábait 10x10 cm méretben készítjük, melyhez igazodik a 10 cm vastag asztallap. Ez standard méret, de 8x8 cm lábakkal is rendelhetőek a kisebb méretben készülő asztalok. Ennél keskenyebb lábakat a stabilitás miatt nem készítünk. Az étkező asztal standard, egyben legkeresettebb méretei a következők: 120 x 80 cm, 140 x 90 cm, 160 x 90 cm, 180 x 90 cm és 200 x 100 cm. Az asztal magassága 78 cm. Ezektől eltérő méretekben is készülhet az étkezőasztal. Az egyedi méretű asztalra minden esetben külön árkalkuláció készül és külön megvizsgáljuk a stabilitását is. Ezt az étkezőasztalt nagyobbítható, vagy másként nyitható változatban is lehet rendelni. Ez több méretben lehetséges. Például a 140cm 6 személyes asztalból 180cm 8 személyes asztalt tudunk kialakítani ha a nyitható változatot választjuk. A betétlap nagysága leggyakrabban 40-50 cm, ami azt jelenti hogy az összecsukott asztalt ennyivel tudjuk megnagyobbítani. A Hool asztalhoz sokféle széket tudunk ajánlani, különböző fa színekkel és különböző kárpitozással. Választható leather look, szövet, Novalife és bőr a borítás. A favázas székeink lábainak a színét és a látható fa részeinek színét is az asztaléhoz tudjuk igazítani. Egyedi színű asztalhoz is tudjuk igazítani a székek színét. Fémvázas széket is tudunk ajánlani ehhez asz étkezőasztalhoz is. A fotón a Mauri szék látható, wenge fa részekkel és fehér bőr kárpitozással. A Mauri szék ülésmagassága 49 cm. A szélessége 43 cm, a mélysége 64cm a magassága 102cm. Bükk favázas szék. Felár ellenében tölgy és dió lábakkal is rendelhető.

0,- Ft

Hool étkezőasztal Bangkok székekkel Étkezőszékek

Az étkezőasztal egyedi méretben és színben is rendelhető. A székek textilbőr, szövet, bőr és Novalife anyaggal rendelhetők. 140x90cm 160x90cm 180x90cm egyedi méret is rendelhető Az étkezőasztal egyedi méretben és színben is rendelhető. Ár: 140 x 90 cm: 125.000 Ft 160 x 90 cm: 135.000 Ft 180 x 90 cm: 145.000 Ft 200 x 100 cm: 155.000 Ft Bangkok szék: Induló ára 22.500 Ft helyett 20.200 Ft

22.500,- Ft AKCIÓS ÁR: 20.200,- Ft

Hool faliszekrény Szekrények

Méretek: Méretek: Fali szekrény: 36cm x 22cm x 120cm (szélesség x mélység x magasság) Tv szekrény üveges: 140cm x 42cm x 27cm (szélesség x mélység x magasság) Tv szekrény fiókos:140cm x 48cm x 35cm (szélesség x mélység x magasság) U polc: 140cm x22cm x 20cm (szélesség x mélység x magasság) Ár: Hool faliszekrény festett üveggel:57.770Ft/db Alsó Tv szekrény üveges:65.600 Ft Alsó Tv szekrény fiókos:83.000 Ft

57.770,- Ft

King étkezőasztal Viva székekkel Étkezőasztalok

Viva 100 szék induló ára: 31.400 Ft

129.000,- Ft

Kyra szék és karszék, Power üveges étkezőasztal Étkezőgarnitúra

A Power üveges étkezőasztal egyedi termékünk, más üzletben nem kapható. Az asztal váza fafurnéros anyag. Legkedveltebb furnér a bükk és a tölgy, de felár ellenében dió és kőris fafurnéros anyagból is készülhet az asztal. A Kyra szék bükk favázas szék. Üzletünkben wenge pácszínű változata látható, karfás és karfa nélküli. Bárszék formában is rendelhető. Formavilága olyan, mintha a Power asztalhoz lett volna tervezve.

0,- Ft

Lia dohányzóasztal Dohányzóasztal

A Lia dohányzóasztal más üzletben nem kapható, egyedi asztalkompozíció, mely két darab asztalból áll. Egy 10 cm vastagságú alacsonyabb asztalból és egy kecsesebb felső asztalból. A felső, kisebb asztalon színes, festett Lacobel üveg található. (Az üveg színe választható.) A dohányzóasztal sokféle színben rendelhető: fekete, fehér, bézs, mogyoró, piros, bordó, narancs, szürke, kék, zöld, stb. A felső asztal üveglap nélkül is kérhető, így ára alacsonyabb. Mindkét asztal felületére pakolhatunk. A felső asztalon lévő üveglap kellő védelmet nyújt és könnyű tisztántartást tesz lehetővé, ráadásul magasabban is helyezkedik el, ezért kényelmes italtartó is. A kicsi asztal helyzete változtatható, így a számunkra kényelemesen elérhető részre húzhatjuk. Nem csak az üveg színe, hanem a furnér színe és anyaga is választható. Az asztal alapváltozatban tölgy vagy bükk anyagból készül, ám felár ellenében dió furnérból is rendelhető. A felületek pácolva és lakkozva vannak, de a pácolás színe is sokféle lehet: cseresznye, világos dió, sötét dió, wenge, tea, vagy akár teljesen egyedi szín is lehetséges. Méretek: Alsó asztal: 140 x 50 cm és 30 cm magas (10 cm vastag) Felső asztal: 60 x 40 cm és 40 cm magas (4 cm vastag) Egyedi méretben és színben is rendelhető. Ár: Alsó asztal: 63.000 Ft - Felső asztal: 32.800 Ft

63.000,- Ft

London fatámlás szék és Control nyitható asztal Étkezőgarnitúra

Erre a bútorra a www.riodesign.hu oldalon kérjen ajánlatot.

0,- Ft

London Ülőgarnitúra Ülőgarnitúrák

A London ülőgarnitúra az egyik legújabb ADA modellünk, a Rio art & design bútorüzletünkben rendelhető, amely a Max City lakberendezési áruház földszintjén található.

0,- Ft

Lugano karszék és szék, Spider asztal Étkezőgarnitúra

A Spider étkezőasztal anyaga fa, fa furnéros és rétegelt lemez kombinációja, bükk fából; fix és nagyobbítható változatban is rendelhető. A fix asztal mérete 135 x 76,5cm. A nyitható pedig ugyan erről a 135 x 76,5cm méretről 175 x 76,5 cm méretre nyitható. A standard, keresettebb színeken kívül - ez például a világos dió, sötét dió, antik dió, cseresznye, wenge - natúr színben, azaz pácolás nélkül is lehet rendelni az asztalt, de egyedi, hozott páccal is dolgozunk, így jobban illeszthető a bútor az aktuális enteriőr színeihez. Az asztal végül selyem fényű lakkborítást kap. A Spider egy könnyed formavilágú, kecses asztal, kunkori lábai révén kapta a "Pók" fantázianevet, de korántsem félelmetes. Főleg kisebb terekbe ajánlott, filigrán "alkata" miatt. Ára sokkal kedvezőbb, ha cseresznye vagy világos dió színben rendelik. Asztal és szék összhangja a lakásban A Spider asztalhoz több tucat szék közül válogathat, akár az üzletben is megtekinthet adott típusokat, kipróbálhatja az üléskomfortot, illetve hogy illik e a választott asztalhoz. A favázas székeink lábainak a színét és a látható fa részeinek színét is az asztaléhoz tudjuk igazítani, így az bármilyen lehet. Egyedi színű asztalhoz is tudjuk igazítani a székek színét. A fotón Lugano székkel párosítottuk a Spider asztalt. A Lugano szélessége 46 cm, a mélysége 63 cm, a magassága 103 cm, ülésmagasság 51 cm. A bükk favázas szék ívelt karfája jól láthatóan passzol a Spider asztal lábaihoz. Kényelmes és szép megoldás ez a szett, izgalmasabbá tehető, ha karfa nélküli és karfás székeket párosítunk az étkezőasztalhoz.

0,- Ft

Lugano szék Hool dió asztal Étkezőgarnitúra

A Hool étkezőasztal is, mint minden fabútorunk, egyedi terveink alapján készült. Olyan étkezőasztalt akartunk készíteni, ami magán hordozza a minimál design jegyeit, különleges megjelenésű de mégis sok otthonban be lehessen illeszteni a már meglévő környezetbe, vagy új étkezők esetén e köré lehessen a többi bútort választani. Karakteres megjelenés, határozott vonalvezetés jellemzi az étkezőasztalt. Egyszerűsége teszi elegánssá. Anyagának fafurnéros kivitelt javaslunk, mely lehet tölgy, bükk, dió, cseresznye és juhar is. De elkészíthető laminált anyagból is. Egyedileg megválasztható a színe, mellyel lehetőséget biztosítunk, hogy a már meglévő bútorokhoz hasonlítson. Természetesen lehetőség van csak lakkozni is a natúr fafelületet. A Hool étkezőasztal egy „asztalcsalád” része. Dohányzóasztal, íróasztal, éjjeli szekrény, telefonasztal és tálaló is készül belőle. Ezzel lehetőség nyílik arra, hogyha a forma megtetszik, akkor mindenhol ezzel a kedvenc bútorunkkal tudjuk berendezni a lakásunkat. Az asztal adatai A leggyakrabban a 120 x 80 cm, 140 x 90 cm, 160 x 90 cm, 180 x 90 cm és 200 x 100 cm-es méretekben gyártjuk 78 cm-es magassággal, de mivel egyedi méreteben is rendelhető, így ettől bármilyen mértékben el lehet térni. Lugano szék Egy igazán szép formájú, kényelmes ülőkomforttal rendelkező szék. Tölgy vagy bükk fából készül a váza, melyre egy igazán komfortos ülőfelület került kialakításra. Mind a faszíneket, mind a kárpitot egyedileg lehet megrendelni, kiválasztani. A standard választékban van szövet, textilbőr, Nonova lemosható anyag és bőr. Lehetőség van arra is, hogy a vásárló saját maga vásárolt kárpitjával vonjuk be a székeket. Ezekkel a variációkkal szinte korlátlan lehetőségünk van arra, hogy teljesen egyedi széket „állítsunk össze” és arra is, hogy a már meglévő bútorainkhoz teljes mértékben hozzáigazítsuk a designt, a színeket. A szék adatai: mérete: 46 cm széles, 63 cm mély és 103 cm magas. Az ülésmagassága 51 cm. Üzletünkben, Törökbálinton, a Maxcity üzletházban, a Rio Design földszinti üzletében megtekinthetik mind a két bútort.

0,- Ft

Málta karszék Étkezőszékek

Favázas szék, váz: Bükk, Méret: 56 x 65 x 92 cm (szélesség x mélység x magasság), Ülésmagasság: 47 cm Karfamagasság: 63 cm

44.700,- Ft

Málta szék és karszék, Power asztal Étkezőgarnitúra

A Power savmart üveges étkezőasztal egyedi más üzletben nem kapható termékünk. Neve jól jellemzi formavilágát, markáns, de mégis elegáns. A masszív lábakat jól ellensúlyozza a 12 mm-es üveg asztallap. Ez kérhető savmart és "sima" változatban is Maga az asztal váza fafurnéros anyagból készül. A legkedveltebb ezek közül a bükk és tölgyfa furnér. Felár ellenében dió és kőris fafurnéros anyagból is készülhet az asztal, ezt inkább natúran lakkozva szokás kérni. Népszerű pác színek a világos dió, sötét dió, antik dió, cseresznye, calvados, wenge és a tea szín, de már meglévő bútorok székek színéhez is hozzá tudjuk igazítani az asztal színét, akár más cégtől hozott anyaggal. Az asztal lábai 12 x 12 cm vastagságúak, kisebb asztaloknál - mivel egyedi méretben is rendelhető - a 10 x 10 cm-es lábakat ajánljuk. Standard méretek: 120 x 80 cm, 140 x 90 cm, 180 x 90 cm, a magassága fixen 78 cm, de akár konzol- vagy dohányzóasztalként is kérhető, az összhang kedvéért. Asztal és szék összhangja a lakásban Érdekes variációt alkot a Power asztal és Málta karszék együtt, az egyik legkedveltebb karszéktípus, aminek kar nélküli változata is jól megfér az összeállításban - ahogyan ez a képen is látható. Az üzletben is letesztelheti, egymás mellé rakhatja a székeket és az asztalt, így könnyebb a választani. A Málta karszék méretei: 56 cm széles, 47 cm-es ülésmagasság, ülésmélysége 65 cm. Szélesebb, kényelmesebb széktípus, mivel nagyobb felületen kárpitozott, ez erősen meghatározza küllemét, érdemes elidőzni az anyagminták felett, bőr, lemosható, bőrszerű anyag, Novalife, vagy hagyományos textil közül választhat, de hozott anyagból is megoldható a kárpitozás. A szék lábai bármilyen színűre pácolhatóak, az adott trend-színeken kívül.

0,- Ft

Oázis dohányzóasztal Dohányzóasztal

Az Oázis dohányzóasztal egyedi, virágtartóval kombinált termékünk.

78.500,- Ft

Okahu dohányzóasztal fiókkal Dohányzóasztal

Az Okahu fiókos dohányzóasztal a Rio art & design üzletében kapható egyedi termék, amelynek aljába különböző típusú fiókok építhetők be. Anyaga tölgy vagy bükk fafurnér, de dió és egyéb furnéros anyagból is rendelhető (amik között van feláras is). Az anyagokat különböző színekre pácolva is lehet kérni, így az asztal sokféle színű lehet. A vásárlónik által legkedveltebb színek: világos dió, sötét dió, antik dió, cseresznye, érett cseresznye, wenge és tea szín. A termék pácolás nélkül is rendelhető, akárcsak a többi dohányzóasztal és a termékeink között található összes fabútor. Pácolás nélkül, ha csak lakkozást kap a felület, a fa természetes színe jobban érvényesül. Mivel a dohányzóasztal egyedi színben is rendelhető, így könnyen igazítható a már meglévő bútorok színéhez vagy éppen anyagához. Ez a fiókos dohányzóasztal tökéletes kiegészítője az üzletünkben forgalmazott ADA ülőgarnitúráknak, ráadásul ezek színéhez is tudjuk igazítani a dohányzóasztal színét, összhangot teremtve az ülőgarnitúra és az előtte álló dohányzóasztal között. Az asztal mérete: 90 x 90 cm, magassága 30 cm. 35-50 cm ülésmagasságú ülőgarnitúrákhoz tökéletesen megfelelő ez a méret.

70.500,- Ft

Palermo franciaágy Franciaágyak

Gomb-behúzással díszített fejvégű design ágy. Induló akciós ár (90 x 200 cm) 308.700 Ft Induló akciós ár (120 x 200 cm) 339.400 Ft Induló akciós ár (140 x 200 cm) 339.400 Ft Induló akciós ár (160 x 200 cm) 377.000 Ft Induló akciós ár (180 x 200 cm) 377.000 Ft

308.700,- Ft

Power üveges étkezőasztal Étkezőasztalok

A Power étkezőasztal lábai 12 x 12 cm vastagságúak, melyhez igazodik a káva 12 cm szélessége. Ez standard méret, de 10 x 10 cm lábakkal javasoljuk a kisebb méretben készülő asztalok esetében, mert az összhatás és stabilitás tekintetében ez a praktikusabb méret. Az étkező asztal standard leggyakrabban rendelt méretei a következők: 140 x 90 cm, 160 x 90 cm és 180 x 90 cm. Az asztal 78 cm magassággal készül. Ár: 140 x 90 cm: 135.000 Ft 160 x 90 cm: 145.000 Ft 180 x 90 cm: 155.000 Ft

135.000,- Ft

Power üveglapos dohányzóasztal Dohányzóasztal

A Power dohányzóasztal egyedi asztal, melynek az üveglap könnyed megjelenést ad. Különösen javasoljuk, ha szeretnék, hogy szőnyegből vagy padlóból minél nagyobb felület látszódjon. De kisebb terekbe is tökéletes választás, mert átláthatósága miatt nem csökkenti a térérzetet. Egyterű nappali étkező részekbe tudunk hozzá étkező asztalt is ajánlani, ugyanebből az asztalcsaládból, míg az ADA modern formájú ülőgarnitúrák mellé az üzletünkben kicsi lerakó asztal is ki van állítva a Power családból. Lábai 10 x 10 cm vastagságúak, ehhez igazodik az asztal káva szerkezete is. Az asztal lapja lehet víztiszta, vagy savmart üveg. A lap mérete alapváltozatban 90 x 90 cm, de ettől eltérő méreteket is meg tudunk valósítani. Az asztal magassága a leggyakrabban választott 30 cm, de természetesen ezen a méreten is lehet módosítani, ha az ülőgarnitúra úgy kívánja. A fából készült részek bükk, tölgy vagy dió fafurnéros anyagból készülnek. Utóbbi feláras kivitel.

68.500,- Ft

Prince Irodabútor, íróasztal Íróasztal

Irodabútor és íróasztal választék akár otthoni Home Office megoldásokhoz is.

0,- Ft

Rio faliszekrény, Signo alsószekrény Szekrények

Méretek: Alsó szekrény:130cm széles,45cm mély,42cm magas, Ár: Alsó szekrény 2db-os.Bükk vagy tölgy fafurnéros kivitelben, bármilyen színben 119.000Ft/db

119.000,- Ft

Rondó étkezőasztal, Barcelona szék Étkezőgarnitúra

Az étkezőasztal kiválasztásakor és a termék kínálatunkba történő felvételével az volt a célunk, hogy egyszerre két igényt is kielégítsünk. Sok vásárlónk keresett kör alakú asztalt még annak ellenére is, hogy teljesen minimalista stílusban kívánják berendezni a lakásukat. Sok esetben azonban a praktikusság is szerepet kapott, hiszen így kisebb területen lehet leültetni ugyanannyi embert. És a praktikusság volt az összekötő kapocs a másik szempontunkhoz. Az étkezőasztal bővíthető egy 40 cm-es úgynevezett vendéglappal. Így további személyeknek is helyet tudnak foglalni az asztal mellett. Az asztal összezárt állapotban 75 cm magas és 110 cm átmérőjű, kinyitva és a pótelemet behelyezve 150 cm hosszúra nyílik ki. Alapállapotban egy négy fős családnak hétköznapi használatra számára ideális méretet nyújt az asztal, kinyitva pedig a vendégek is kényelmesen elférnek mellette. Az asztal tömör fa lábbal készül és rétegelt falap felülettel. Mint minden termékünket ezt is tetszőleges színekben lehet rendelni. A pótlap behelyezése nagyon egyszerű és könnyedén, gyorsan elvégezhető. Fontos megjegyezni, hogy a pótlap az asztalban lehet elrejteni. Az asztal színe sokféle lehet. Az üzletünkben leggyakrabban választott színek a sötét dió, a wenge, a világos dió, a cseresznye. Az asztalt nem csak az általunk javasolt színekben lehet rendelni, hanem egyedi színben is. Tudunk ajánlani, pácokat forgalmazó céget, ahol több száz féle szín közül lehet választani. Cégünk pedig abban is tud segíteni, hogy a már meglévő fabútorok színéhez számítógépesen hozzá tudjuk igazítani az új bútorok színét. Barcelona szék tulajdonságai Szélessége 47 cm, mélysége 58 cm, a teljes magassága 100 cm, ülési magassága 48 cm. Egy igazán kényelmes formájú szék, amely hosszabb ülési időtartam esetén is kényelmet biztosít köszönhetően az ideális méreteknek, ezek közül is a magas háttámlának, amely folyamatosan megtámasztja a hátunkat. A fa bükk fából készül és modern technológiájú párnázott felülettel. A kárpitokat, mint színeit is, ennél a terméknél is a vevők választhatják ki. Egy speciális módszert alkalmazva, a már meglévő bútorok, székek színéhez is hozzá tudjuk igazítani a kiválasztott asztal, szék színét. Így tehetjük teljessé az összhangot az új és a régi bútorok között.

0,- Ft

Santiago keskeny karfás ülőgarnitúra Ülőgarnitúrák

A Santiago kanapé különlegessége, hogy egyedi méretekben is rendelhető, így tökéletesen illeszkedik bármely térbe. A kanapék vendégágy funkcióval is rendelhetők. Mivel keskenyebb és szélesebb karfával s lehet rendelni, ezért is a kicsi is nagy lakásokba egyaránt praktikus választás.

0,- Ft

Santiago ülőgarnitúra Ülőgarnitúrák

Santiago ülőgarnitúra Magyarországon kizárólag a Rio Design Kft. által forgalmazott modell. Santiago sarok ülőgarnitúra kipróbálható a RIO art & design bútorstúdióban, a Max Cityben lévő, földszinti üzletben.

301.000,- Ft AKCIÓS ÁR: 240.800,- Ft

Santiago, keskeny karfás ülőgarnitúra Ülőgarnitúrák

Santiago ülőgarnitúra Magyarországon kizárólag a Rio Design üzlet által forgalmazott modell! - Legtöbb vevőnk szeme rögtön megakad ezen a tetszetős garnitúrán, az ember késztetést érez arra, hogy kipróbálja. Egy egyszerű, de mégis impozáns ülőgarnitúra ez, a határozott, egyenes vonalakat kellemesen törik meg a karfák ívei. Mivel több méretben rendelhető ez a modellünk is, kisebb belső térbe is elhelyezhető ; keskenyebb karfás változata például a 254 x 192 cm-es L alakú sarokgarnitúra, de 197 x 95 cm-es kanapéja is rendelhető. U alakú modellje főleg nagyobb családok körében népszerű, kihúzható ággyal és ágyneműtartóval kiegészítve.

0,- Ft

Savmart üveges Power étkezőasztal, Bern szék és karszék Étkezőgarnitúra

Az savmart üveges étkező asztal méretei A Power savmart üveges étkezőasztal lábai 12x12cm vastagságúak. A káva szerkezet szélessége 12cm. 10x10cm lábakat ajánlunk a kisebb asztalok esetében. Az Power savmart üveges étkező asztal standard méretei a következők: 120x80cm 140x90cm, 160x90cm és 180x90cm. Az asztal 78 cm magasságú. Ezektől a standard méretektől eltérő a vevő igényeinek megfelelő egyedi méretben is rendelhető az asztal előzetes egyeztetés alapján. Bern szék és karszék tulajdonságai Bern szék: Méret: 49x60x91 cm (szélesség x mélység x magasság) Ülésmagasság:48 cm Bern karszék: Méret:56x60x91 cm (szélesség x mélység x magasság) Ülésmagasság:48 cm, karfamagasság:71cm A Bern szék bükk fa vázas szék. Hosszabb határidő és felár ellenében tölgy anyagból is rendelhető. Szék, karszék és étkezőpad formában is rendelhető. A székek színe az asztal színéhet igazítható. Lehet a standard színek bármelyike, vagy egyedi szín is. A Bern székek ülőfelülete kárpitozott. Az ülőfelület anyaga és színe választható. Anyaga lehet bútorszövet, leather look, lemosható anyag, mint a Novalife és bőr is.

0,- Ft

Signo tv-szekrény, szekrény és polc Médiatárolás

Méretek: Alsó szekrény:130cm széles,45cm mély,42cm magas, Ár: Alsó szekrény 2db-os. Dió fafurnéros kivitelben 148.200Ft/db

148.200,- Ft

Spider asztal Stockholm szék Étkezőgarnitúra

A Spider asztal azon modelljeink egyike, amit lehet fix és nyitható változatban is rendelni. Ha Önnél gyakoriak a nagyobb vendégségek, a családi összejövetelek, akkor a bővíthető verzió tökéletes választás. Könnyed szerkezete, íves lábai, formája miatt klasszikusabb és modernebb enteriőrbe is beilleszthető. Anyaga fa, eredeti fa furnér és rétegelt lemez kombinációja, bükk fából. A fix asztal mérete 135x 86,5cm, a nyitható pedig 135 x 76,5cm méretről 175 x 76,5 cm méretre bővíthető. Mérete miatt főleg kisebb terekbe ajánljuk, légies formája nem dominálja az adott szobát, még nyitott állapotban sem. Sokan nem tudják, de asztalaink is többféle színben rendelhetőek. Az üzletben is megtekinthetőek adott színminták, de a vevő által hozott , más cégek által használt páccal is bevonható a bútor. A népszerűbb színeken kívül - világos dió, sötét dió, antik dió, cseresznye, wenge és a tea - natúr asztalt is kérhet, pácolás nélkül. A selyemfényű lakkozás jól illik a formavilághoz. Költséghatékony és szép opció a cseresznye és világos dió színben laminált asztallapos változata.A Spider asztalhoz egyszerű formavilágának köszönhetően sokféle széket lehet választani. Üzletünkben kiállított Spider asztalhoz kitűnően illik a hasonlóan ívelt lábú Stockholm szék. Amint a képen is látható, a két bútortípus "egységet" képez, összhangban áll egymással, érdemes egy ilyen szettben is elgondolkozni. A székek látható fa elemeinek színét az adott asztaléhoz tudjuk igazítani, de más páccal is kérhetőek. A Stockholm különlegessége a kagyló formájú háttámla, ami nagyon kényelmes, és kecses is egyben. A fotón látható Stockholm szék világos, mosható Nanova kárpitozással látható, ezt a szövetet kisgyermekes családok különösen praktikusnak találják, hiszen könnyen tisztíthatóak . A szék ülésmagassága 49 cm, szélessége 44 cm, mélysége 61 cm, támlával együtt magassága 95 cm, vázszerkezete tömör bükkfa, de kérhető rozsdamentes acéllábakkal is. Természetes más szövettel, bőrrel is rendelhető, üzletünkben kényelmesen átlapozhatja a mintákat - akár magán a széken ülve is.

0,- Ft

Spider asztal, Zanzibár karszék Étkezőgarnitúra

A Spider étkezőasztal anyaga fa, fafurnéros és rétegelt lemez kombinációja, bükk fából. A különböző furnéros anyagokat, különböző színekre lehet pácolni. A legkeresettebb színek a világos dió, a sötét dió, az antik dió, a cseresznye, a wenge és a tea szín. Natúr színben, azaz pácolás nélkül is lehet rendelni az asztalt. Az asztal csak selyem fényű lakkozással kapható. Üzletünk szolgáltatása, hogy szinte bármilyen egyedi színben is választható az asztal. Már meglévő bútorok, székek színéhez is tudjuk igazítani az asztal színét. Más cégek által használt páccal is rendelhető az asztal, vagyis bármely hozott páccal is legyártjuk. Ajánlunk pácokkal foglakozó céget, ahol szintén sok száz szín közül választhatnak vállalkozó szellemű vásárlóink. A Spider asztal lábai különlegese formájúak. Könnyed hatást keltő asztal. Főleg kisebb terekbe ajánljuk, a mérete és a formája miatt. Az étkezőaszalt lehet fix vagy nagyobbítható méretben is rendelni. A fix asztal mérete 135 x 86,5 cm. A nyitható pedig ugyan erről a 135 x 76,5 cm méretről 175 x 76,5 cm méretre nyitható. Az asztalt lehet kétféle színben, cseresznye és világos dió, laminált asztallappal is rendelni. Így az ára sokkal kedvezőbb. Asztal és szék összhangja a lakásban A Spider asztalhoz sokféle széket tudunk ajánlani, különböző borítással. A székek kárpitozása lehet leather look, szövet, Novalife és bőr. A favázas székeink lábainak színét és a látható fa részek színét is az asztal színéhez tudjuk igazítani. Ez arra az esetre is érvényes, ha egyedi színű az asztal. Természetesen fémvázas széket is tudunk ajánlani az asztalhoz. A fotón a Zanzibár karszék látható, világos dió lábbal és szövet kárpitozással. Modern formájú, íves karszék, mely nagyon kényelmesen szinte körbe öleli a hátat. Főleg kényelme az, ami miatt nagyon kedvelik vevőink. A Zanzibár szék ülésmagassága 49 cm, szélessége 58 cm, mélysége 60 cm, magassága 82 cm. Bükk favázas szék, mely hullámrugós ülőfelülettel rendelkezik. Kárpitozása lehet szövet, textilbőr, Novalife és bőr.
Ár: Nagyobbítható asztal: 135/175 x 80 cm: 121.800 Ft Zanzibár szék induló darabára: 49.000 Ft helyett 44.100 Ft

0,- Ft

Strassburg hálószoba sandgrau Franciaágyak

Erre a bútorra a www.riodesign.hu oldalon kérjen ajánlatot.

0,- Ft

T polc Könyvespolcok

Egyedi méretben, színekben válaszható termék. Erre a bútorra a www.riodesign.hu oldalon kérjen ajánlatot.

0,- Ft

Tom Tailor Big Cushion Ülőgarnitúrák

A TOM TAILOR Big Cushion ülőgarnitúrája hazánkban kizárólag a Rio art & design üzletben rendelhető.

0,- Ft

Tom Tailor Classic Button ágy Franciaágyak

Különböző kárpitokkal választható: textilbőr és szövet, többféle színben. Induló akciós ár (90 x 200 cm) 136.800 Ft Induló akciós ár (140 x 200 cm) 177.600 Ft Induló akciós ár (160 x 200 cm) 186.700 Ft Induló akciós ár (180 x 200 cm) 186.700 Ft

136.800,- Ft

Tom Tailor Color Box ágy Franciaágyak

A Tom Tailor Color Box egy design Boxspring ágy. Az ár tartalmazza a matracot, kivéve a vékony top matracot. 200 x 200 cm, 180 x 200 cm, 160 x 200 cm, 140 x 200 cm, 120 x 200 cm, 90 x 200 cm matracméretekhez rendelhető. Különböző kárpitok választhatók: textilbőr és szövet, többféle színben.

0,- Ft

Tom Tailor Heaven Style XL ülőgarnitúra Ülőgarnitúrák

Tom Tailor Heaven Style XL ülőgarnitúra Magyarországon kizárólag a Rio art & design üzletben megvásárolható és kipróbálható ülőgarnitúra. A Tom Tailor ülőgarnitúrák és kanapék csak Nyugat-Európa néhány országában és kizárólag nálunk rendelhetők, a Max City lakberendezési áruházban található földszinti üzletünkben.

0,- Ft

Tom Tailor Soft Box ágy Franciaágyak

Tom Tailor design boxsping ágy, kéderes varrással és gombdísszel. Az ár tartalmazza a matracot, kivéve a vékony top matracot. 200 x 200 cm, 180 x 200 cm, 160 x 200 cm, 140 x 200 cm, 90 x 200 cm matracméretekhez rendelhető. Különböző kárpitokkal rendlehető: textilbőr és szövet többféle színben.

0,- Ft

Tom Tailor Soft Cube kanapé Kanapék

A Tom Tailor, Soft Cube kanapé Magyarországon kizárólagosan, csak a Rio art & design üzletben rendelhető modell. Nosag hullámrugós felület az alapja az ülőgarnitúrának. Erre kerülnek a különböző keménységű habok, majd az üléskárpit (vlies), amely speciális kárpitvatta-réteg. Az utolsó, külső, szerkezeti elem maga a kárpitozás. Az alapváltozatban RG 30 hab található. Bultex RG 50, kemény hideghabot ajánlunk azoknak a vásárlóknak, akik az igazán kemény ülőfelületet szeretik. Formfit RG 40, középkemény hideghabot ajánlunk azoknak, akik közepesen kemény ülőfelületet szeretnének.

0,- Ft

Tom Tailor Soft Pillow ágy Franciaágyak

A Tom Tailor Soft egy fiatalos, design ágy. 200 x 200 cm, 180 x 200 cm, 160 x 200 cm, 140 x 200 cm, 90 x 200 cm matracméretekhez rendelhető. A kárpitozás választható textilbőrrel és szövettel többféle színben.

0,- Ft

Tom Tailor ülőgarnitúra Heaven Style, S méret 9860 Kanapék

Egyedi méretű Tom Tailor kanapé. Az árról és a pontos méretekről bővebb tájékoztatást a weboldalon kap.

0,- Ft

Tom Tailor, Big Button Down kanapé Kanapék

A TOM TAILOR, Big Button Down kanapéja Magyarországon kizárólagosan csak a Rio art & design üzletben rendelhető modell. A Tom Tailor Big Button Down kanapé egy átlagosnál nagyobb méretű kanapé. Hozzá puff is rendelhető. Fotelnek pedig a Tom nevű fotelt ajánljuk hozzá. A Tom Tailor jellegzetes stílusjegyeit és fiatalosságát sugározza a garnitúra. A kanapé alapváltozatban RG 35 habbal készül. Akik még ennél is keményebb habot szeretnének azok RG 40 és RG 50 hideghabot választhatnak, felár ellenében. Különösen jól mutat különböző színek kombinálásával a kanapé. Ülőfelülete kényelmes és elég nagy ahhoz, hogy kisebb délutáni alvásra is alkalmas legyen.

0,- Ft

Tom Tailor, Big Cube Kanapék

A TOM TAILOR, Big Cube kanapéja Magyarországon kizárólagosan csak a Rio art & design bútorstúdióban rendelhető kanapé. A kanapé extra nagy méretben is választható, vagyis 300 cm hosszú és 122 cm mélységű. Ezt a méretű Big Cube kanapét, még nagyobbítható ülőfelülettel is lehet választani. Az XL-es méret mellett L-es méretben ugyanez a kanapé 270 cm hosszú. M-es változata pedig 240 cm hosszú. Mindkét méretet szintén lehet nagyobbítható ülőfelülettel is választani. A nagyobbítható ülőfelület által kényelmes egyszemélyes fekhelyet alakíthatunk ki.

0,- Ft

Tom Tailor, Button Down sarok ülőgarnitúra Ülőgarnitúrák

A TOM TAILOR Button Down ülőgarnitúra Magyarországon kizárólag a Rio art & design üzletben rendelhető modell. Formája nagyon egyedi és kihívó, különösen, ha kontrasztos színkombinációval választjuk a kárpitozást. A Button Down ülőgarnitúra L alakú sarokváltozata kétféle méretben rendelhető. Ezen kívül még ággyá nyitható változatban is választhatjuk.

0,- Ft

Tom Tailor, Heaven Style ülőgarnitúra Ülőgarnitúrák

A Tom Tailor, Heaven Style ülőgarnitúra letisztult vonalvezetésű, kissé kubusos formájú, modern, fiatalos modell. A kényelmes, puha hátpárnáknak köszönhetően felüdülés a hátnak, míg az ülőfelület inkább keményebb típusú. Kétféle stílusban rendelhető garnitúra. Az egyik a képen látható Heaven Style, a másik a Casual Stlye. A két stílus között a hátpárnákban van különbség. Az ülőgarnitúra S, M, XL méretben rendelhető. Ezek a méretek lehetővé teszik, hogy kicsi és nagy otthonokban egyaránt jól használható és esztétikailag szép látványt nyújt az ülőgarnitúra. A nagy ülésmélységű garnitúrán nem csak ülni, hanem feküdni is kényelmes. Magasabb vásárlóinknak különösen ajánljuk ezt a Tom Tailor, Heaven típust. Rendelhető vendégágy- és ágyneműtartó-funkcióval is. Az ülőgarnitúra a már említett több méretben is kapható és hozzá puff is rendelhető, szintén több méretben.

0,- Ft

Trieste ágy Ágyak

Különböző kárpitokkal választható: textilbőr, szövet és bőr, többféle színben. A lábvéghez tolható tároló is rendelhető az ágyhoz.122 cm hosszú, 55 cm széles és 44 cm magas. Induló akciós ár (120 x 200 cm) 300.500 Ft Induló akciós ár (140 x 200 cm) 300.500 Ft Induló akciós ár (160 x 200 cm) 336.000 Ft Induló akciós ár (180 x 200 cm) 371.900 Ft

300.500,- Ft

Tükör konzolasztallal Konzolasztal

Egyedi méretben és színekben válaszható termék. Erre a bútorra a www.riodesign.hu oldalon kérjen ajánlatot.

0,- Ft

U polc Könyvespolcok

Bármilyen méretben és színben rendelhető. Erre a bútorra a www.riodesign.hu oldalon kérjen ajánlatot.

0,- Ft

Uránusz dohányzóasztal dekorkővel Dohányzóasztal

Az Uránusz 4 részes dohányzóasztal olyan egyedi termékünk, melynek egy elemrésze tároló funkcióval rendelkezik.

73.500,- Ft

Velence karszék, Hool asztal Étkezőgarnitúra

Velence karszék, Hool asztal Velence karszék, Hool asztal A MAX City lakberendezési bevásárlóközpontban a földszinten a RIO art & design üzletben megtekinthető és megrendelhető, a Hool asztal és a Velence szék. A Hool étkezőasztal tulajdonságai Letisztult vonalú modellünk, a hagyományos formák kedvelőinek ajánljuk. Határozott, egyszerű formája révén szinte minden enteriőrbe beilleszthető. Jól passzolnak hozzá mind fémvázas, mind a faszerkezetes székeink. Mivel ez az asztal is - több más bútorral egyetemben - cégünk egyedi terméke, így a standard méreteken kívül akár a vevő által elképzelt méretben is legyártható. A legkeresettebb "alap" méretek: : 120x 80cm, 140x90cm, 160x90cm és 180x90cm és 200x100cm, magassága 78 cm. A 10 x 10 cm-es lábakhoz igazodik a 10 cm vastagságú asztallap, de ez is redukálható akár 8 x 8 cm-re. Ez az a modellünk, amiből kérhet akár szettet is, hiszen nemcsak étkezőasztal, hanem dohányzóasztal, konzolasztal méretben is rendelhető. Anyaga fa, eredeti fa furnér és rétegelt lemez kombinációja, leggyakrabban használt anyag ezek közül a bükk és tölgy fa furnér, de felár ellenében dió fa furnéros anyagból is választható. Üzletünkben megnézheti az adott pácszín mintákat, de akár hozott páccal is dolgozunk, vagy már meglévő bútorok színéhez is tudjuk igazítani a rendelt asztal színét. Trend-színek a világos dió, sötét dió, antik dió, cseresznye, wenge és a tea. Az asztal selyemfényű lakkozása, elegáns, tompán fénylő felületetű. A Hool étkezőasztal és a Velnece karszék egysége Az üzletben kiállított Hool asztalhoz Velence karszékeket ajánlunk, amint a képen is látható, tökéletes egységet alkot a két bútortípus. A Velence karszék fekete bőrborítása és az asztal sötét színe tekintélyt parancsoló, mégis otthonos variáció. Más kárpitozással is kérhető, pl. más színű bőr, bőrhatású textil, Nanova, Novalife lemosható anyaggal, vagy hagyományos szövet. Ez a karszék egy igen kényelmes modellünk, ülésmagassága 47 cm, karfamagasság 64 cm, az ülőfelület szélessége59, mélysége 61 cm. Rozsdamentes fémlábakkal is kérhető, így akár irodai funkciót is betölthet, ezt a változatát is megtekintheti a weboldalon.

0,- Ft

Vigo ágy Ágyak

Gomb-behúzással díszített ágy. Induló akciós ár (120 x 200 cm) 448.400 Ft Induló akciós ár (140 x 200 cm) 448.400 Ft Induló akciós ár (160 x 200 cm) 458.700 Ft Induló akciós ár (180 x 200 cm) 458.700 Ft

448.400,- Ft