Rio art & design - a formát öltött szenvedély

Adatlap
Cégnév Rio art & design - a formát öltött szenvedély
Cím 2045 Törökbálint, Tópark u. 1/a, MaxCity üzletház, fsz. 6-os üzlet
Házhozszállítás: Bankkártyás fizetés:
Honlap www.riodesign.hu
E-mail info@riodesign.hu
Telefonszám 06 30 249 4496
Textil- és bőr, ággyá alakítható ülőgarnitúrák, étkezőasztalok, dohányzóasztalok, szekrények, polcok, székek, lámpák és szőnyegek egyedi méretben és színben a minimál stílus jegyében.
A cég termékei a 'Dohányzóasztal' kategóriában

Denver dohányzóasztal Dohányzóasztal

Egyedi méretben és színben is rendelhető.

68.500,- Ft

Everest dohányzóasztal Dohányzóasztal

Az Everest dohányzóasztal olyan egyedi termék, mely egyedi vonalvezetéssel rendelkezik és más üzletben nem kapható. A képen látható asztal dió furnéros anyagból készült, de leggyakrabban tölgy vagy bükk fafurnéros anyagból rendelik vásárlóink. Utóbbiak ára kedvezőbb. A furnéros anyagok különböző színekre pácolhatók. A leggyakrabban világos dió, sötét dió, antik dió, cseresznye, wenge és tea színt választanak ügyfeleink, de pácolás nélküli kivitelben is lehet rendelni az asztalt. Pácolás nélküli kivitel esetén nagyon szépen látható a fa eredeti mintázata. Egyedi színben is rendelhető a dohányzóasztal, ezért a színek száma szinte végtelen. A színek kiválasztásában szakértő kollegáink állnak rendelkezésre. A korábban vásárolt bútorok színéhez is hozzá tudjuk igazítani a dohányzóasztal színét. Az Everest dohányzóasztal mérete 85 x 85 cm, magassága 30 cm. A 30 cm asztalmagasság, a 35-50 cm ülésmagasságú ülőgarnitúrákhoz is jól illik, így az üzletünkben forgalmazott ADA és Tom Tailor ülőgarnitúráinkhoz is bátran ajánljuk dohányzóasztalainkat. Az összhang érdekében színben, anyagban, méretben is összehangoljuk a két terméket. Egyedi méretben is készülhet az asztal, melyre már előzetesen árat adunk. Az Everest dohányzóasztalhoz készült kis méretű konzol asztal is, melyet a kanapé karfájához érdemes tenni. Kicsi lerakó asztalként, vagy lámpa tartó asztalként nagyon praktikus.

78.000,- Ft

Lia dohányzóasztal Dohányzóasztal

A Lia dohányzóasztal más üzletben nem kapható, egyedi asztalkompozíció, mely két darab asztalból áll. Egy 10 cm vastagságú alacsonyabb asztalból és egy kecsesebb felső asztalból. A felső, kisebb asztalon színes, festett Lacobel üveg található. (Az üveg színe választható.) A dohányzóasztal sokféle színben rendelhető: fekete, fehér, bézs, mogyoró, piros, bordó, narancs, szürke, kék, zöld, stb. A felső asztal üveglap nélkül is kérhető, így ára alacsonyabb. Mindkét asztal felületére pakolhatunk. A felső asztalon lévő üveglap kellő védelmet nyújt és könnyű tisztántartást tesz lehetővé, ráadásul magasabban is helyezkedik el, ezért kényelmes italtartó is. A kicsi asztal helyzete változtatható, így a számunkra kényelemesen elérhető részre húzhatjuk. Nem csak az üveg színe, hanem a furnér színe és anyaga is választható. Az asztal alapváltozatban tölgy vagy bükk anyagból készül, ám felár ellenében dió furnérból is rendelhető. A felületek pácolva és lakkozva vannak, de a pácolás színe is sokféle lehet: cseresznye, világos dió, sötét dió, wenge, tea, vagy akár teljesen egyedi szín is lehetséges. Méretek: Alsó asztal: 140 x 50 cm és 30 cm magas (10 cm vastag) Felső asztal: 60 x 40 cm és 40 cm magas (4 cm vastag) Egyedi méretben és színben is rendelhető. Ár: Alsó asztal: 63.000 Ft - Felső asztal: 32.800 Ft

63.000,- Ft

Oázis dohányzóasztal Dohányzóasztal

Az Oázis dohányzóasztal egyedi, virágtartóval kombinált termékünk.

78.500,- Ft

Okahu dohányzóasztal fiókkal Dohányzóasztal

Az Okahu fiókos dohányzóasztal a Rio art & design üzletében kapható egyedi termék, amelynek aljába különböző típusú fiókok építhetők be. Anyaga tölgy vagy bükk fafurnér, de dió és egyéb furnéros anyagból is rendelhető (amik között van feláras is). Az anyagokat különböző színekre pácolva is lehet kérni, így az asztal sokféle színű lehet. A vásárlónik által legkedveltebb színek: világos dió, sötét dió, antik dió, cseresznye, érett cseresznye, wenge és tea szín. A termék pácolás nélkül is rendelhető, akárcsak a többi dohányzóasztal és a termékeink között található összes fabútor. Pácolás nélkül, ha csak lakkozást kap a felület, a fa természetes színe jobban érvényesül. Mivel a dohányzóasztal egyedi színben is rendelhető, így könnyen igazítható a már meglévő bútorok színéhez vagy éppen anyagához. Ez a fiókos dohányzóasztal tökéletes kiegészítője az üzletünkben forgalmazott ADA ülőgarnitúráknak, ráadásul ezek színéhez is tudjuk igazítani a dohányzóasztal színét, összhangot teremtve az ülőgarnitúra és az előtte álló dohányzóasztal között. Az asztal mérete: 90 x 90 cm, magassága 30 cm. 35-50 cm ülésmagasságú ülőgarnitúrákhoz tökéletesen megfelelő ez a méret.

70.500,- Ft

Power üveglapos dohányzóasztal Dohányzóasztal

A Power dohányzóasztal egyedi asztal, melynek az üveglap könnyed megjelenést ad. Különösen javasoljuk, ha szeretnék, hogy szőnyegből vagy padlóból minél nagyobb felület látszódjon. De kisebb terekbe is tökéletes választás, mert átláthatósága miatt nem csökkenti a térérzetet. Egyterű nappali étkező részekbe tudunk hozzá étkező asztalt is ajánlani, ugyanebből az asztalcsaládból, míg az ADA modern formájú ülőgarnitúrák mellé az üzletünkben kicsi lerakó asztal is ki van állítva a Power családból. Lábai 10 x 10 cm vastagságúak, ehhez igazodik az asztal káva szerkezete is. Az asztal lapja lehet víztiszta, vagy savmart üveg. A lap mérete alapváltozatban 90 x 90 cm, de ettől eltérő méreteket is meg tudunk valósítani. Az asztal magassága a leggyakrabban választott 30 cm, de természetesen ezen a méreten is lehet módosítani, ha az ülőgarnitúra úgy kívánja. A fából készült részek bükk, tölgy vagy dió fafurnéros anyagból készülnek. Utóbbi feláras kivitel.

68.500,- Ft

Uránusz dohányzóasztal dekorkővel Dohányzóasztal

Az Uránusz 4 részes dohányzóasztal olyan egyedi termékünk, melynek egy elemrésze tároló funkcióval rendelkezik.

73.500,- Ft