Árnyékolás.hu

Adatlap
Cégnév Árnyékolás.hu
Cím 1038 Budapest , Szentendrei út 276.
Házhozszállítás: Bankkártyás fizetés:
Honlap www.arnyekolas.hu
E-mail info@arnyekolas.hu
Telefonszám 06 1 387 79 09
Kültéri és beltéri árnyékolók felméréstől a felszerelésig.
Termékek:
Napellenző, napernyő, redőny, szúnyogháló, zsalúzia, szalagfüggöny, reluxa, roletta, harmonikaajtó, motorizálás

A cég termékei az alábbi kategóriákban: Napellenzők Napernyők

A cég összes terméke

ALU Double napernyő Napernyők

ALU Double napernyő egy oszlopon áll és két darab napernyőt hordoz. Így akár 7 x 3,5 méter felületen is árnyékot biztosít. Különleges helyigény esetén javasoljuk. A napernyők napernyőjének kistestvére! Különleges megoldás az egy alumínium központi oszlopon (120x120mm) elhelyezkedő két ernyő, melyek mérete egyenként 350×350 cm. Az ernyők a központi oszlopon elhelyezett csörlőkkel külön-külön nyithatók, zárhatók. A vázszerkezet alumíniumból készült, a komplett napernyő súlya 180 kg. A napernyővel beárnyékolható felület összesen 14 m2, fantasztikus helykihasználással! Opcióként rendelhető a faszerkezet réz díszítésekkel, ernyőnként felrakható külön védőtasak, az ernyők közé esőelvezető. Réz elemekkel díszíthető a napernyő, és természetesen rendelhető védőtasak is hozzá. A textil acryl alapanyagból készült.

1.243.100,- Ft

ALU Poker napernyő Napernyők

A napernyők napernyője! Egy oszlopon áll és négy darab 3,5 x 3,5 méteres ernyőt tart. Így összesen közel 50 m2 felület árnyékolására alkalmas. Jó térkihasználhatóságot biztosít, éttermek vendéglátók kedvelt napernyője. A napernyők napernyője! Extravagáns megjelenésével, tiszteletet parancsoló méreteivel, lenyűgözi az embereket. Különleges megoldás az egy központi oszlopon (120x120mm) elhelyezkedő négy ernyő, melyek mérete egyenként 350×350 cm. Az ernyők a központi oszlopon elhelyezett négy csörlővel külön-külön nyithatók, zárhatók. A vázszerkezet alumíniumból készült, a komplett napernyő súlya 240 kg. A napernyővel beárnyékolható felület összesen 49 m2, fantasztikus helykihasználással! Opcióként rendelhető a faszerkezet réz díszítésekkel, ernyőnként felrakható külön védőtasak, az ernyők közé esőelvezető. Réz elemekkel díszíthető a napernyő, és természetesen rendelhető védőtasak is hozzá. A textil acryl alapanyagból készült.

1.973.600,- Ft

Capri napernyő Napernyők

1 150 300 Ft-tól Capri napernyőnk 36 m2 árnyékot biztosít 6 x6 méteren. Éttermek, teraszok exkluzív árnyékolója. Jelenleg minden napernyő típusunkat szezon nyitó akcióként 15% kedvezménnyel kínáljuk!

További részletek, méretek, árak, kiegészítők és színek itt >>

1.150.300,- Ft

FA Double napernyő Napernyők

Palladio Double napernyő egy oszlopon áll és két darab napernyőt hordoz. Így 7 x 3,5 méter felületen árnyékol. Különleges helyigény esetén javasoljuk. A napernyők napernyőjének kistestvére! Különleges megoldás az egy központi oszlopon (120x120mm) elhelyezkedő két ernyő, melyek mérete egyenként 350×350 cm. Az ernyők a központi oszlopon elhelyezett csörlőkkel külön-külön nyithatók, zárhatók. A vázszerkezet IROKO fából készült, a komplett napernyő súlya 180 kg. A napernyővel beárnyékolható felület összesen 14 m2, fantasztikus helykihasználással! Opcióként rendelhető a faszerkezet réz díszítésekkel, ernyőnként felrakható külön védőtasak, az ernyők közé esőelvezető. Réz elemekkel díszíthető a napernyő, és természetesen rendelhető védőtasak is hozzá. A textil acryl alapanyagból készült.

1.045.600,- Ft

FA Poker napernyő Napernyők

A napernyők napernyője! Egy oszlopon áll és négy darab 3,5 x 3,5 méteres ernyőt tart. Így összesen közel 50 m2 felület árnyékolására alkalmas. Jó térkihasználhatóságot biztosít, éttermek vendéglátók kedvelt napernyője. Extravagáns megjelenésével, tiszteletet parancsoló méreteivel, lenyűgözi az embereket. Különleges megoldás az egy központi oszlopon (120x120mm) elhelyezkedő négy ernyő, melyek mérete egyenként 350×350 cm. Az ernyők a központi oszlopon elhelyezett négy csörlővel külön-külön nyithatók, zárhatók. A vázszerkezet IROKO fából készült, a komplett napernyő súlya 240 kg. A napernyővel beárnyékolható felület összesen 49 m2, fantasztikus helykihasználással! Opcióként rendelhető a faszerkezet réz díszítésekkel, ernyőnként felrakható külön védőtasak, az ernyők közé esőelvezető. Réz elemekkel díszíthető a napernyő, és természetesen rendelhető védőtasak is hozzá. A textil acryl alapanyagból készült.

1.672.200,- Ft

Galileo oldalkaros napernyő Napernyők

A 2010-es Új modell, mely különleges szerkezeti kialakításának köszönhetően állítható dőlésszögű, extra helytakarékos napernyő. Jelenleg minden napernyő típusunkat szezon nyitó akcióként 15% kedvezménnyel kínáljuk!

További részletek, méretek, árak, kiegészítők és színek itt >>

662.500,- Ft

Giotto oldalkaros napernyő Napernyők

Új modell, esztétikus megjelenésével, praktikus használhatóságával nagyszerű kiegészítője kertjének. Négyzet és nyolcszög formában választható. Ez az extravagáns kinézetű napernyő nem csak megjelenésével hódít, hanem a különleges, 3D fahatású felületkezelésével is. Az oldalt elhelyezkedő 9,2×9,2 cm-es keresztmetszetű tartóoszlopról lóg le a négyzet, vagy téglalap alakú, 2 méretben kapható napernyő. A napernyő oszlop és a küllők anyaga alumínium. A napernyő nyitása-zárása roppant egyszerű az oszlopon található csőrlővel. Egy rúd segítségével különböző szögben rögzíthető az ernyőrész a tartó oszlophoz, ezzel irányítható az árnyék, és szélben is stabilan áll a ponyvát tartó ernyőrész. A textil acryl alapanyagból készült.

641.800,- Ft

Leonardo oldalkaros napernyő Napernyők

Leonardo oldalkaros napernyő meggyőzően erős alkatrészeivel hosszú távú befektetés. Tartósságának köszönhetően hosszú éveken át nyújt árnyékot! Jelenleg minden napernyő típusunkat szezon nyitó akcióként 15% kedvezménnyel kínáljuk!

További részletek, méretek, árak, kiegészítők és színek itt >>

497.900,- Ft

Leonardo Telescopic napernyő Napernyők

Leonardo teleszkópos napernyőik zárt állapotukban is maradhatnak az asztal közepében ugyanis összezárt állapotban is az ernyőt tartó pálcák megfelelő magasságban végződnek. A napernyő vázszerkezete teljes egészében antracit szürkére lakkozott felületű alumínium, négyzet alakú ernyővel egy méretben rendelhető. Súlya 25 kg. A központi oszlop átmérője 5 cm, magassága nyitott ernyőnél 320 cm. Egy roppant elmés megoldással összezáráskor a napernyő csúcsa megemelkedik, az oszlop 410 cm lesz. Egy 4×4 m-es normál kivitelű napernyő ponyvája összecsukott állapotban 30 cm-re van a földtől, míg a teleszkópos szerkezeteknél csupán egy méterre közelíti meg a talajt. Ez teszi lehetővé, hogy nem kell fáradtságos munkával kipakolni az ernyő alól minden összecsukásnál. Kerthelyiségek praktikus árnyékolója, nagyszerűen illik bármely anyagú bútorzathoz. 331 000 Ft-tól

331.000,- Ft

Milano oldalkaros napernyő Napellenzők

Ez az extravagáns szerkezetű napernyő nem csak megjelenésével hódít, hanem a napernyő rendkívül praktikusan állítható a Nap sugaraihoz, ideális helykihasználása másik fő erénye. A textil acryl alapanyagból készült.

508.500,- Ft

Milano Standard napernyő Napernyők

A napernyő oszlopa fehérre lakkozott felületű alumínium, a pálcák fehérre festett kőrisfa, könnyű (23 kg), egyszerűen áthelyezhető, kiválóan ellenáll az időjárás viszontagságainak. Az ernyő négyzet vagy téglalap alakú lehet, két méretben választható. A tartóoszlop átmérője 5,5 cm, magassága 300 cm, esztétikus gyöngykaviccsal díszített beton nehezékbe ágyazott csőhüvelybe vagy aacél talapzatba állítható. Az ernyő kézzel egyszerűen szétnyitható. A központi rúdra praktikus világító szerkezet erősíthető, mely két órás töltéssel hat órán át világít. Praktikus, könnyen felrakható védőtasak rendelhető hozzá, mely a zárt ernyőrész védője. A textil acryl alapanyagból készült. 250 300 Ft-tól

250.300,- Ft

Napoli oldalkaros napernyő Napernyők

Napoli braccio napernyőnk szinterezett fém oszlopon áll, stílusában inkább a modern megoldások közé sorolható. Jelenleg minden napernyő típusunkat szezon nyitó akcióként 15% kedvezménnyel kínáljuk! A napernyő vázszerkezete teljes egészében antracit szürkére lakkozott felületű alumínium, kiválóan ellenáll az időjárás viszontagságainak.

További részletek, méretek, árak, kiegészítők és színek itt >>

365.300,- Ft

Napoli standard napernyő Napernyők

Napoli napernyőink éttermek, kávézók, teraszok közkedvelt napernyője. Esztétikus kivitele miatt kedvelt típusunk. Jelenleg minden napernyő típusunkat szezon nyitó akcióként 15% kedvezménnyel kínáljuk!

További részletek, méretek, árak, kiegészítők és színek itt >>

193.800,- Ft

Palladio oldalkaros napernyő Napernyők

Új modell, esztétikus megjelenésével, praktikus használhatóságával nagyszerű kiegészítője kertjének. Négyzet és nyolcszög formában választható. Jelenleg minden napernyő típusunkat szezon nyitó akcióként 15% kedvezménnyel kínáljuk!

További részletek, méretek, árak, kiegészítők és színek itt >>

408.200,- Ft

Palladio standard napernyő Napernyők

A legkeresettebb napernyő típusunk, könnyű, egyszerűen mozgatható, hosszú élettartamú típus. Jelenleg minden napernyő típusunkat szezon nyitó akcióként 15% kedvezménnyel kínáljuk!

További részletek, méretek, árak, kiegészítők és színek itt >>

137.300,- Ft

Palladio telescopic napernyő Napernyők

A legjobb asztalba építhető napernyő típus. Összezárt állapotában a napernyő pálcái az asztal síkja felett végződnek. Jelenleg minden napernyő típusunkat szezon nyitó akcióként 15% kedvezménnyel kínáljuk!

További részletek, méretek, árak, kiegészítők és színek itt >>

230.100,- Ft

Rimini oldalkaros napernyő Napernyők

Légiesen könnyed oldalkaros napernyő modern, exclusiv kivitelben. Az ernyőt tartó alumínium rudazat többek között a hosszú élettartam záloga. A napernyő szerkezete tartós fémből készül, 74×74 mm-es tartóoszloppal és fehérre lakkozott alumínium pálcákkal feszített ernyővel. Négyzet, vagy téglalap alakú ponyvával kapható napernyő két méretből választható. Csörlős szerkezettel könnyedén nyitható-zárható, a napsugarak iránya szerint és a szél mozgatása ellen választható szögben tartórúddal rögzíthető az ernyőrész. Egyaránt illik fémből, fából, vagy egyéb anyagból készült kerti garnitúrákhoz.

365.300,- Ft

Torino oldalkaros napernyő Napernyők

Torino oldalkaros napernyőnk 8 x 8 cm-es oszlopon áll, akár 12 m2 árnyékot is képes biztosítani. Jelenleg minden napernyő típusunkat szezon nyitó akcióként 15% kedvezménnyel kínáljuk!

További részletek, méretek, árak, kiegészítők és színek itt >>

318.700,- Ft