Minore asztal

Termék
Megnevezés Minore asztal
Ár 189.040,- Ft
Méret 100 x 150 / 230 cm
Anyag fa
Szín 10-féle fa szín
Leírás AKCIÓ! sötét körte színben
Egyszerű kialakítású, nagyobbítható, íves lábú, lakkozott fa étkezőasztal bármilyen típusú konyhába.
Forgalmazó
Cégnév Impala Bútorkereskedő Kft. - A Székkirály on-line áruháza
Cím 1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 8/B.
Honlap www.szekplaza.hu
E-mail impala@impala.hu
Telefonszám 06 1 270-9700
Házhozszállítás Bankkártyás fizetés


Impala

Minden, amin ülni lehet!

Az Impala Bútorkereskedő Kft. az ország legnagyobb, valós raktárkészletével és széles választékkal várja vásárlóit. 2000 négyzetméteres áruházunkban szinte minden terméket egyed igény és ízlés szerint lehet kialakítani, kiválasztani, azonnal megvásárolni vagy megrendelni. Ha azt szeretné, hogy széke, asztala úgy nézzen ki, ahogyan azt megálmodta, válasszon szövetet a több mint 500-féle kárpit közül, színt pedig a fa 30 különféle árnyalatából!

Amennyiben Ön lakberendező vagy belsőépítész, mindenképpen érdemes ellátogatnia hozzánk, mivel remek alapanyagot biztosítunk a kreatív ötletek megvalósításához.

A vendéglő-, presszó- vagy étteremtulajdonosok számára minden esetben testre szabott ajánlatokat, sőt még lakberendezési segítséget is tudunk nyújtani.

Célunk és küldetésünk, hogy a hazai lakossági, közületi és vendéglátóipari bútorkereslet igényeit maximálisan kielégítsük. Kínálatunkban az alacsony, a közép és a hightech színvonalú, illetve árkategóriás nappali-, hálószobabútorok, szekrénysorok, kárpitos garnitúrák, egy- és kétszemélyes heverők, kiegészítő bútorok valamint kültéri bútorok széles választéka szerepel. De, természetesen ülőbútorban és asztalban vagyunk a legjobbak, ezért ragadt ránk a Székkirály név is. Éppen ezért, segítőkész, szakértő kollegáinkkal az aktuális trendeket képviselő bútorok mellett szezontól függően akciókkal várjuk Önt annak érdekében, hogy bebizonyítsuk nálunk a minőség és még a luxus is elérhető áron van.