Cubito mosdók

Termék
Megnevezés Cubito mosdók
Ár 22.937,- Ft
Méret 25x45, 45x34, 55x42, 60x45, 65x48.5, 75x45, 85x48.5, 130x48.5
Anyag Minőségi szaniterkerámia
Leírás A nagy méretválasztéknak köszönhetően bármilyen fürdőszobába betervezhető, ár-érték arányban nincs ennél jobb! Külön bútorkollekciójával szabadon kombinálható. Az ár induló ár, színtől, mérettől és kiviteltől függően változik! Komplett megrendelés esetén kedvezményt biztosítunk.
Forgalmazó
Cégnév Mediterrán Kerámia - Fürdőszoba Szalon és Csempebolt
Cím 1097 Budapest, Gubacsi út 37.
Honlap www.mediterrankeramia.hu
E-mail mediterrankeramia@mediterrankeramia.hu
Telefonszám +36 30 830 0068
Házhozszállítás Bankkártyás fizetés

A Mediterrán Kerámia Fürdőszoba szalon 16 éve kezdte meg működését Budapesten. A kiváló termékek biztosítják a minőséget, a széles termékskála pedig azt, hogy ne kelljen megalkudni a jó ár és a megfelelő műszaki tartam között. A különféle stílusban berendezett fürdőszobai enteriőrök segítséget nyújtanak a választásban, a színvonalas kiszolgálás pedig biztosítja a pontos és megbízható hátteret.

Figyelemmel kísérjük és beemeljük aktuális kínálatunkba a szaniter és csempe piacon megjelenő újdonságokat, trendeket. Mindezek mellett nem feledjük, hogy minden dolgok mértéke az ember. Igyekszünk használható és harmonikus teret kialakítani, ahol egy egyszerű házból és lakásból otthon lesz. A legnagyobb elismerés számunkra, hogy vásárlóink visszatérnek hozzánk és ismét bennünket bíznak meg új fürdőszobájuk kialakításával.