Tondach hódfarkú cserép

Termék


Megnevezés Tondach hódfarkú cserép
Ár 3.000,- Ft
Méret 19x40 cm
Anyag kerámia cserép
Szín téglavörös natúr, valamint antik, piros, sötétbarna, sötétzöld, gránit, rézbarna, fekete engóbozott, és szürke, natúr, fekete, borvörös, barna, sötétkék, mohazöld deluxe színekben
Leírás A Tondach hódfarkú cserép félköríves és szegmensvágású kivitelben is könnyen lehetővé teszi az ívekkel és hajlatokkal kialakított tetők fedését. Rugalmasan használható cserép. Kis méretének köszönhetően a hódfarkú cserép jól beépíthető vápák, kör alakú tornyok és pl. ökörszemablak kialakítására is. Különösen kedvelt a tetőjüket felújítóknál, mert a hódfarkú cserép nagyon jól illeszkedik a régi stílusú épületek klasszikus stílusához. Milyen színvilág tetszik Önnek? A Tondach hódfarkú cserepét választhatja téglavörös natúr, valamint antik, piros, sötétbarna, sötétzöld, gránit, rézbarna és fekete engóbozott, és szürke, natúr, fekete, borvörös, barna, sötétkék és mohazöld deluxe színekben is. Ha még nem választotta ki Tondach hódfarkú cserepe színét, akkor érdemes megnéznie a Tondachtól ezt a 18 hódfarkú tetőt.
Forgalmazó
Cégnév Dalos Építőanyag – Jó minőségű építőanyagok és térkő burkolatok
Cím 2081 Piliscsaba , Új u. 21.
Honlap www.dalostuzep.hu
E-mail info@dalostuzep.hu
Telefonszám +36 (26) 375-171
Házhozszállítás Bankkártyás fizetés
A legnevesebb építőanyag és térkő gyártók kiváló minőségű építőanyagait és térköveit forgalmazzuk kedvező áron, folyamatos akciókkal, ingyenes anyagköltség számítással és országos házhoz szállítással.