Nyomtass Valentin napi képet és keretezd be! Mutatjuk a sablonokat!

Készíts egyedi üdvözlőkártyát, vagy nyomtass képet néhány perc alatt, tedd be egy üres képkeretbe, és máris készen van a különleges és ízléses Valentin napi ajándék.

Valentin napi kép

Már csak néhány nap van hátra Február 14-ig. Ha idén nem virággal és édességgel szeretnél készülni, hanem valami maradandó ajándékot szeretnél adni, ami egyben remek lakásdekoráció is, akkor szeretnénk Neked egy könnyen elkészíthető ötletet mutatni.

Abban megállapodhatunk, hogy ez a nap egy jó alkalom arra, hogy szerettünk több figyelmet kapjon, és egy kedves ajándékkal évről-évre kifejezzük a hűségünket és az elkötelezettségünket. Főleg akkor, ha maradandó ajándékban gondolkodunk.

Garett Mayfield grafikusnak köszönhetően most nyomtatható kártyát és egy képet szeretnénk mutatni, amit színes nyomtatóval kinyomtatva már csak egy keretbe kell behelyeznünk. A legfőbb üzenetünk: hogy akit szeretünk, az beragyogja az életünket.
Nyomtatható kártya

Nyomtassuk kis a sablont egy papírlapra, vágjuk ki őket és tegyük egy borítékba. Tegyük egy borítékba, és csempésszük párunk táskájába, vagy tegyük a laptopjára, esetleg a reggeli kávéja mellé. A gesztus a lényeg és szinte semmibe sem kerül.

Valentin napi kártya

Valentin napi kártya

Valentin napi kártya

Nyomtatható kép keretbe

A letöltött képet többféle papírvastagságra nyomtathatjuk, ebben az esetben a vastagabb alapanyag jobb. Garett tippje, hogy mielőtt a keretbe illesztjük a képet, írjunk még valamit a hátuljára, néhány kedves mondatot, amit év közben egy meghitt pillanatban megmutathatunk kedvesünknek. Ez biztosan kellemes meglepetés lesz.

Valentin napi ajándék ötlet

 

Valentin napi ajándék ötlet

Kép sablon

Valentin napi ajándék ötlet
Lakberendezési üzletek

Bútorwebshop - Minőségi olcsó bútorok országos kiszállítással Bútorwebshop - Minőségi olcsó bútorok országos kiszállítással
Modern, megfizethető bútorok országos, akár ingyenes házhoz szállítással is a Bútorwebshop.com webáruházból. Nappali...
Enterieur Bútor és Lakberendezési Webáruház Enterieur Bútor és Lakberendezési Webáruház
Termékkínálatunk: német és francia étkezők, nappalik, hálók, előszobák, fürdőszobák, konyhák, gyerekbútorok, ifjúsági...
Myfloor Webáruház Myfloor Webáruház
A Myfloor melegburkolat webáruház, csak minőségi anyagokból készült, egészségre nem ártalmas, kiváló minőségű egyedi...
AXO Saniter - Fürdőszoba szaniter és burkolat AXO Saniter - Fürdőszoba szaniter és burkolat
Cégünk a minőségi fürdőszobai felszerelések forgalmazására jött létre, melyeket a legjobb áron juttatunk el az Ön...