Fűszerek, illatok és ízek - Megjelent A grill művészete szakácskönyv

Különleges kiadvánnyal gyarapodik idén nyár elején a hazai könyvpiac: A grill művészete című szakácskönyv mind tartalmában, mind kivitelében a legmagasabb minőséget képviseli.

Fűszerek, illatok és ízek - Megjelent A grill művészete szakácskönyv

Fűszerek, illatok és ízek - Megjelent A grill művészete szakácskönyv

Fűszerek, illatok és ízek - Megjelent A grill művészete szakácskönyv

Fűszerek, illatok és ízek

A grill művészete szakácskönyv

A grill művészete szakácskönyv

A grill művészete szakácskönyv

A grill művészete szakácskönyv

A grill művészete szakácskönyv

Egyedülállóan szép kiadványt jelentetett meg a pécsi székhelyű M Profood Zrt. A főként fűszerkeverékek gyártásával és élelmiszeripari szaktanácsadással foglalkozó vállalkozás A grill művészete címmel, magyar, angol és orosz nyelven adta ki első szakácskönyvét.

A kötet kiadója az M Profood Zrt., mely fűszerkeverékek és adalékanyagok gyártásával illetve forgalmazásával, valamint élelmiszeripari szaktanácsadással foglalkozik. A vállalkozás 2014-ben kezdte meg grafikai arculatának megújítását Baráth Dávid illetve a David Barath Design stúdió közreműködésével, ennek jegyében született meg a vállalkozás tevékenységéhez kapcsolódó, a márka értékeit megjelenítő, valamint a cég szlogenjét (The Art of Spices) is továbbépítő kiadvány – a cég célpiacainak megfelelően mindjárt három nyelven.

A 192 oldalas szakácskönyv két fő egységből épül fel: első fejezeteiben a legkorszerűbb táplálkozási alapismeretek illetve a legnépszerűbb fűszerek és fűszerkeverékek leírása kapott helyet, a második részbe pedig az ezen elveknek megfelelő, illetve a fűszereket is bátran használó receptek kerültek. A grill művészete mintegy hetven receptjét az M Profood Zrt. szakértői Csonka Gergővel, a villányi Sauska séfjével együtt alkották meg, különös figyelmet fordítva a helyi alapanyagokra, a szezonalitásra, valamint az elkészítési módok kíméletességére.

A belbecs mellett a külcsín, azaz a kötet kivitelezése is kiemelkedően magas színvonalat képvisel. A könyv minden példánya egyenként, kézzel készített illetve szitázott, dombornyomott borítóval illetve vörös élfestéssel készült el. A David Barath Design stúdió irányítása alatt zajló munka során kiemelt figyelmet fordítottak a fotók minőségére, valamint a papírválasztásra is.
A végeredmény egy valódi összművészeti alkotás, egy elsőrangú minőségű szakácskönyv, mely május 5-től kapható az alábbi forgalmazóknál, 7990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

Forgalmazók: 
Atlantisz Könyvsziget, 1061 Budapest, Anker köz 1-3., www.atlantiszkiado.hu   //   Bookbistro   //   Buono Olívaolaj- és Tésztaszaküzlet, 1067 Budapest, Teréz krt. 9., www.buono.hu   //   Cookbooks.hu   //   Mono Art & Design, 1053 Budapest, Kossuth Lajos u. 12., monoartanddesign.tumblr.com    //   Rododendron, 1052 Budapest, Semmelweiss u. 19., www.rododendronart.com    //   Sauska Pincészet Villány, sauska.hu

A grill művészete szakácskönyv három nyelven
Lakberendezési üzletek

TH Design - Terék Bútorszalon és Konyhastúdió TH Design - Terék Bútorszalon és Konyhastúdió
A vállalkozás fő profilja hazai és import olasz, német, lengyel, cseh és szlovén bútor kiskereskedelem és lakberendezés.
Scavolini Konyhabútorok, nappali, fürdőszoba, étkező bútorok Scavolini Konyhabútorok, nappali, fürdőszoba, étkező bútorok
Scavolini konyhabútorok, nappali összeállítások, modern fürdőszoba bútorok és étkezők tervezése a Yuno Design...
Enterieur német, francia, belga bútorok webáruháza Enterieur német, francia, belga bútorok webáruháza
Minőségi nappali bútor, étkező bútor, ülőgarnitúra, hálószobai és gyerekszobai bútorok lapraszerelt változatban...
Impala Bútorkereskedő Kft. - A Székkirály Impala Bútorkereskedő Kft. - A Székkirály
Ha otthonra szeretne széket, fotelt, étkezőasztalt vagy kiegészítő bútorokat biztosan jó helyen jár. De, ha Ön...