Kosárlabdázni is lehet az AppNexus új New York-i irodájában

Ha a falak beszélni tudnának, akkor sok-sok mesélni valójuk lenne, mert olyan híres emberek fordultak meg itt mint Tom Hanks és 50 Cent. Az épületet bérelte egy híres játékgyár illetve a világhírű repper is, most pedig egy startup cég veszi birtokba, az AppNexus.

Egy legendás New York-i épület újjászületése: A felújítási munkálatokat a Habjan Architecture and Interior Design belsőépítészeti stíúdió végezte, többek között le kellett rombolniuk 50 Cent tükrözött mellékhelyiségét is, melyben egy hideg polírozott rozsdamentes acél trón tündökölt :)

Stílusos irodaberendezés

A terek egy gyorsan növekvő, kreatív iroda kéréseinek megfelelően készültek el. Fiatalos, lendületes, szofisztikált design, ellenben szándékosan, picit játékos, fiatalos. A végeredmény fantasztikus lett.

Fontos volt, hogy sok legyen a közösségi tér, elegendő tárgyaló szoba álljon rendelkezésre, és sok olyan  területet alakítsanak ki ami kellemes időtöltésre alkalmas. A környezet  segít lazítani, kikapcsol és ezúttal elősegíti a kreatív munkát. Egy ilyen cégnél az alkalmazottak nem feltétlenül az asztaluknál dolgoznak, nem elvárás, hogy egy helyben üljenek egész nap és nézzék a monitort, sőt, az iroda elrendezése is inkább arra bátorítja őket, hogy mozogjanak és ott töltsék az időt ahol a legjobban érzik magukat.

AppNexus iroda fülkék

Kerékpár tároló az irodában

Iroda recepció ötlet

Egyedi irodaberendezés startup cég

Az óriási sajtfalba például fel lehet mászni és beköltözni a lyukakba egy délutánra. A tréning terem kívülről olyan, mint egy óriási rubik kocka. A falakon vannak fehér, üres felületek is, ezeket interaktív táblának használják, ugyanis "bármi ami fehér, arra az AppNexian-ek írni fognak".

Lakberendezési ötletek iroda berendezéséhez

Szabad falfelületek az irodában ahol lehet rajzolni vagy prezentálni

Kosárlabda pálya a loft stílusú irodában

A tárgyalóknak mókás nevei vannak, például R2-D2 vagy Tetris - ezeket a dolgozók szavazták meg. Egy kosárlabda palánk is van az épületben, ezt még egy korábbi bérlőtől örökölték, és megtartották mint sportolási lehetőséget.

A sok narancssárga az AppNexus hivatalos színe, nagyon jól mutat és tényleg tetszik ez az árnyalat mert vidám és energikus. Ezenkívül, a narancs szín elősegíti a kommunikációt az emberek között ezért kiváló színválasztás nem csak nappaliba, de irodába is. Te szívesen dolgoznál ilyen irodában?

Étkező és bárpult egy modern irodában

AppNexus egyedi polc az irodában a díjaknak

Faldekorációs irodában

Falfülke egy modern irodában

Loft iroda modern megoldások

Szöveg: Marczincsak Erika - lakberendező


Lakberendezési üzletek

Scavolini Konyhabútorok, nappali, fürdőszoba, étkező bútorok Scavolini Konyhabútorok, nappali, fürdőszoba, étkező bútorok
Scavolini konyhabútorok, nappali összeállítások, modern fürdőszoba bútorok és étkezők tervezése a Yuno Design...
Rio Art & Design - Ülőgarnitúrák, étkezők, egyedi bútorok Rio Art & Design - Ülőgarnitúrák, étkezők, egyedi bútorok
Egyedi tervezésű minimál és modern nappali és étkező bútorok, minőségi anyagok felhasználásával a MAXCityben. ADA és...
Mediterrán Kerámia - Fürdőszoba Szalon és Csempebolt Mediterrán Kerámia - Fürdőszoba Szalon és Csempebolt
Olasz és spanyol szaniter, csaptelep, csempe, burkolat gyártók széles választékát kínáljuk Budapesten a gubacsi úti...
Mamas & Papas - Kismama- bababolt és webshop Mamas & Papas - Kismama- bababolt és webshop
Angol bababútorok, komplett babaszoba enteriőrök, dekorációs elemek, játékok, ajándékok, babakocsik és sok-sok...