Kosárlabdázni is lehet az AppNexus új New York-i irodájában

Ha a falak beszélni tudnának, akkor sok-sok mesélni valójuk lenne, mert olyan híres emberek fordultak meg itt mint Tom Hanks és 50 Cent. Az épületet bérelte egy híres játékgyár illetve a világhírű repper is, most pedig egy startup cég veszi birtokba, az AppNexus.

Egy legendás New York-i épület újjászületése: A felújítási munkálatokat a Habjan Architecture and Interior Design belsőépítészeti stíúdió végezte, többek között le kellett rombolniuk 50 Cent tükrözött mellékhelyiségét is, melyben egy hideg polírozott rozsdamentes acél trón tündökölt :)

Stílusos irodaberendezés

A terek egy gyorsan növekvő, kreatív iroda kéréseinek megfelelően készültek el. Fiatalos, lendületes, szofisztikált design, ellenben szándékosan, picit játékos, fiatalos. A végeredmény fantasztikus lett.

Fontos volt, hogy sok legyen a közösségi tér, elegendő tárgyaló szoba álljon rendelkezésre, és sok olyan  területet alakítsanak ki ami kellemes időtöltésre alkalmas. A környezet  segít lazítani, kikapcsol és ezúttal elősegíti a kreatív munkát. Egy ilyen cégnél az alkalmazottak nem feltétlenül az asztaluknál dolgoznak, nem elvárás, hogy egy helyben üljenek egész nap és nézzék a monitort, sőt, az iroda elrendezése is inkább arra bátorítja őket, hogy mozogjanak és ott töltsék az időt ahol a legjobban érzik magukat.

AppNexus iroda fülkék

Kerékpár tároló az irodában

Iroda recepció ötlet

Egyedi irodaberendezés startup cég

Az óriási sajtfalba például fel lehet mászni és beköltözni a lyukakba egy délutánra. A tréning terem kívülről olyan, mint egy óriási rubik kocka. A falakon vannak fehér, üres felületek is, ezeket interaktív táblának használják, ugyanis "bármi ami fehér, arra az AppNexian-ek írni fognak".

Lakberendezési ötletek iroda berendezéséhez

Szabad falfelületek az irodában ahol lehet rajzolni vagy prezentálni

Kosárlabda pálya a loft stílusú irodában

A tárgyalóknak mókás nevei vannak, például R2-D2 vagy Tetris - ezeket a dolgozók szavazták meg. Egy kosárlabda palánk is van az épületben, ezt még egy korábbi bérlőtől örökölték, és megtartották mint sportolási lehetőséget.

A sok narancssárga az AppNexus hivatalos színe, nagyon jól mutat és tényleg tetszik ez az árnyalat mert vidám és energikus. Ezenkívül, a narancs szín elősegíti a kommunikációt az emberek között ezért kiváló színválasztás nem csak nappaliba, de irodába is. Te szívesen dolgoznál ilyen irodában?

Étkező és bárpult egy modern irodában

AppNexus egyedi polc az irodában a díjaknak

Faldekorációs irodában

Falfülke egy modern irodában

Loft iroda modern megoldások

Szöveg: Marczincsak Erika - lakberendező


Lakberendezési üzletek

Klose Bútorkollekció Klose Bútorkollekció
A Klose Kollekcióval történő térkialakítás révén lehetősége nyílik arra, hogy otthonának új, esztétikus és stílusos...
IDdesign - Dán lakberendezési áruház IDdesign - Dán lakberendezési áruház
Az IDdesign gondosan összeválogatott kínálata a modern élet követelményeinek megfelelő különleges, kiváló minőségű...
KREM Home Lakberendezés és Galéria KREM Home Lakberendezés és Galéria
Bútorok átalakításával, újragondolásával, dekorfestésével foglalkozunk. Hozott anyagból, rendelésre is dolgozunk,...
Myfloor Webáruház Myfloor Webáruház
A Myfloor melegburkolat webáruház, csak minőségi anyagokból készült, egészségre nem ártalmas, kiváló minőségű egyedi...