Ez az otthon megmutatja a legmodernebb lakberendezési irányzatok jellegzetességeit, dacolva a korlátolt méretekkel, zsúfoltság nélkül fér meg egymás mellett a nappali-konyha egység, miközben stílusos burkolatok és látványos designelemek teszik egyedivé az összhangot. A nagy bőrszőnyeg azonnal vonzza a szemet, Arne Jacobsen Egg fotelébe pedig azonnal helyet foglalnánk, főleg ebbe a szegecses, fémmel borított már-már steampunk változatába.

A teret képletesen kettéválasztó áttört mintás dekorlapra a médiaszekrény kapcsolódik. A konyha melletti táblafestékkel borított falon akár a bevásárló listát is felírhatjuk, vagy egy fontos eseményt, telefonszámot. A konyha kis mérete ellenére jól betölti a szerepét, kisebb pakolgatással ugyan, de kivitelezhető a főzés. Négyen bárszékeken tudnak helyet foglalni az ablak előtti pultnál.

A fürdőszoba egy káddal is büszkélkedhet, amihez elegendő tárolóelemet építettek. A szürke burkolatok közül a mosógép, a kád, a mosdó, és a szekrények fehér színe emelkedik ki. Nem is lehetett volna jobb fürdőszoba szőnyeget letenni, mint egy erős narancssárgát, hiszen egy idő után már élénkebb színek után is vágyakozunk.

Szuper minilakás lakberendezési ötletek

Kinyitható kanapé minilakásban

Térelválasztó fal áttört díszekkel

Are Jacobsen Egg fotel vintage szegecses változatban

Konyha étkező és nappali egy mini lakásban

Praktikus konyha minilakásban reggelizővel

Minilakás mini fürdőszobája

Minilakás mini fürdőszobája mosógéppel

Minilakás mini fürdőszobája fürdőkáddal