Színes irodai modulszőnyegek

Így az értékesítéssel - tanácsadással foglalkozó ROAR, a Generali frissen bevezetett brandje is lelkesen támogatja a kollaborációs tereket, ahol a 30 év alatti Y-Z generációs kollégák felszabadultan és otthonosan érzik magukat.

Színes székek, fotelek Generali irodában

Generali oroszlán minta a falon

Mivel a szabad és lelkes roarerek munkavégzése nem szorosan helyhez kötött, ezért nem volt szükség dedikált munkahelyek kialakítására: bisztró jellegű kávéház szerű megjelenéssel került bevezetésre az új brand. Open office munkatér, break out pihenőhelyek mágneses fallal a gyors megbeszéléseknek, kis zárt 4 fős tárgyalók, reprezentatív nagy tárgyaló, mely a Váci utcára néz. A magasabb színvonalú ügyfélfogadás miatt laminált padló került a megbeszélések területére, a modulszőnyeg mintáján pedig kirajzolódik egy oroszlánfej, Te vajon észreveszed?

Munkaállomások kávéházszerű elrendezésben

Modern irodaberendezés

Oroszlános faldekoráció

Poligon design

Ipari design bárszék az irodában

Tetőtéri tárgyaló

Kényelmes konyha az irodában

Roar munkakörnyezet

Beton és neon design

Tetőtéri barátságos munkaállomások

Az új vállalati márkakommunikáció pimasz, harsány és provokatív, az iroda kialakítása is erre reflektál: fiatalos trendi neonok a főfalakon. Kenu az iroda közepére, mert mindannyian egy csónakban eveznek. TED koncepcióra hajazó épített pad Stage, piros LED világítással, ami a meetupok és oktatások színhelye. És az elmaradhatatlan oroszlán poligon fej a falakon, hogy máshogy? Falmatricaként. A konyha sem mindennapi, beton hatású LVT és téglaburkolat óriásposzterként. Ecohunt oroszlánfej a közlekedőben, így áll össze a ROAR iroda, amit a dolgozók annyira a magukénak éreznek, hogy késő estig az open office-ban dolgoznak.

Pók Enikő - Belsőépítész 

Környezettervezés.hu

Bemutatóterem: 1075 Budapest, Madách Imre út 8. 

Telefon: +36709331522

Pók Enikő Belsőépítész, Környezettervezés.hu