Mit is jelent ez a „kombinációs” kollekció? Egy kollekció, melyben a természetes fa és a cementlap hangulat találkozik, mindez egy kis dekorral koronázva. A Porcelanosa célja, hogy kreativitásra, új minták - textúrák és új kompozíciók megteremtésére sarkallja az érdeklődőket. Fokozódik kíváncsisága? Tartson Velem s kombináljunk együtt…

Fürdőszobai kombinációk
Elsősorban nézzük a Porcelanosa kínálatában megtalálható fürdőszobai kombinációkat. Igazán érdekes, hogy egy térben több anyaggal is variálhatunk, s miközben párosítunk, egészen eltérő stílusokat érhetünk el. A cél legyen akár vintage, akár modern stílus, a Porcelanosa számtalan alternatívát kínál. Vegyük szemügyre képekben is a végeredményt. A képeken megfigyelhetjük, hogy a vintage stílus esetében a padlót fa burkolat fedi, míg a fal cementlap mintás burkolattal borított. A modern stílus esetében pedig éppen fordítva, az összhatás pedig egy friss, fiatalos fürdőszoba.

Fürdőszoba Porcelanosa burkolattal

Porcelanosa cementlap mintás falburkolat

 
Nappali kombinációk
A nappali kombinációiban csodás harmóniát teremt a cement hűvössége és a fa melegsége. Rendkívül jellegzetes, ahogy két anyag ily módon kiegészíti egymást s ezzel egy új designt s egy páratlan otthont teremt. Nem véletlen, hogy a Porcelanosa kombinációi közül a nappali a legközkedveltebbnek tekinthető.

Cementlap mintás padlólap, famintás falburkolat

Cementlap mintás burkolat az étkező alatt
 
Konyhai kombináció
A konyhai kombinációk szemléltetésekor a Porcelanosa igencsak megmutatta merészségét, hiszen a padló egészét mintás cementlap mintázatú lapokkal borította, a falat pedig teljes nagyságában fa burkolattal fedte. Összességében is a merész szóval jellemezném, bár biztosan létezik az a személy aki azt mondja: igen, Nekem ez kell! – s már meg is van az enteriőr első kedvelője…
 Porcelanosa cementlap mintás konyhai burkolat

S ez még nem minden! Az itt látható kombinációkat a Porcelanosa tervezte, viszont itt a lehetőség, hogy Ön is bebizonyítsa, hogy mérhetetlen kreativitás és tehetség lakozik személyében. Tervezze meg saját, egyéni kombinációját! Látogasson el üzleteink valamelyikébe és kérje kollégáink segítségét!

VS Fürdőszoba üzletek


VS Fürdőszoba Szalonok

www.vsfurdoszoba.hu/furdoszoba_uzletek