Mosavit Hexagono mozaik újrahasznosított

Az innovatív spanyol gyártó, a Mosavit az üvegmozaikok terén mindig a legújabb trendeket kínálja számunkra. Kiváló minőségű termékek, melyek képesek alkalmazkodni akár a legmerészebb enteriőr tervekbe is, hiszen számtalan stílust és kreatív ötletet kielégíthetünk az izgalmas és egyedi kollekcióikkal, legyen az egy magánlakás, egy szép otthon, vagy egy hotel, esetleg más közösségi terek.

Konyhafal burkolat újrahasznosított mozaik burkolatból

A 2002 óta fennálló spanyol érdekeltségű Mosavit célja egyértelmű: újat létrehozni, minőséget gyártani, és innovatív módon fejleszteni. A Mosavit természetesen, mindemellett szeretne a többi mozaiktól valami teljesen eltérőt, egyedit alkotni a spanyol csempe piacon. Magas minőség, és az exkluzivitáshoz méltó szolgáltatás – ez jellemző a cég üzletpolitikájára is, mely magasan az élvonalban végzett a népszerűségi ranglistán a spanyol mozaikgyártók között, hiszen az innováció és a design együttesen van jelen, miközben a környezetbarát termék ígérete sem valótlan: ezek a termékek ugyanis 100%-ban újrahasznosított üvegből készülnek, gyönyörű, minimál színekben, kellemesen visszafogott, vagy éppen erőteljes, markáns, sötét árnyalatokban.


Mosavit Hexagono sötét árnyalatok

Ez számukra egy nagyon fontos filozófia, és a környezettudatosság pedig nemcsak az újrahasznosított anyagok tudatos használatában nyer náluk értelmet, hanem kollekcióikat is igyekeznek a természet által ihletett formák és minták szerint megtervezni, ezzel is tiszteletüket fejezve ki a környezetünk, a természet iránt. 2013-ban meglovagolták azt az óriási trendet, miszerint a cseppek és bambusz óriási favoritként tarolt szinte világszerte, és még szintén ugyanebben az évben egy újabb gyűjtő témában indult a Cersai világkiállításon, ez pedig: az Álmok. Meseszép téma, friss és nagyon bájos megjelenéssel. Emelt virágminták, textúrázott bőr utánzatú mozaikok elegye alkotta meg a tökéletes, és egyszerre elegáns megjelenést.

Mosaico hexagono spanyol mozaik

Majd az ezt követő, tavalyi évben a cég forradalmasította a hagyományos üvegmozaik gyártás fogalmában a digitális nyomtatási technológiát, melyet a divat számos terén alkalmazni kezdtek a ruhaanyagoktól, textíliáktól elkezdve a csempegyártásig.

Ennek köszönhetően több új márka is létrejött, több új kollekció – pl. a Forest – amely a fahatású nyomtatást teszi elérhetővé a csempék után már a mozaikcsempék esetében is, de itt van még a friss, mostani trendnek számító a natúr márvány felületmegjelenítés is.  2015-ben pedig folytatták ezt a tendenciát, alkalmazva a legújabb technikákat, és persze a trendek szerint követték az élvonalat: legújabb, idei kollekciójuk is némiképp a természet inspirálta: a méhkas szerű formák izgalmasak, és nem szokványosak – pláne, hogy több, gyönyörű és szinte mindenhez jól beilleszthető, alkalmazható színvilágban választhatjuk.

Mosavit hatszögletű mozaik burkolat

Miközben nagyon divat most a fényes és matt felületek váltakozása, mellyel nagyon izgalmas felületeket hozhatunk így létre, és akár egyszínű falfelület mozaikkal történő burkolása esetén sem lesz még egy cseppet sem unalmas a látvány!

Mosavit burkolat és mozaik a Fürdőszobában kapható VS Fürdőszoba - Lakberinfo.hu cikk

Érdemes tehát a gyönyörű, új Mosavit Haxagono kollekciót választani, hiszen így az ünnepi ragyogást egész évben élvezhetjük otthonunkba, vagy a szép szalonban, klubhelyiségben – ahová a mozaikfalat betervezzük.

Info: Mosavit / Hexagono

Forgalmazza:


VS Fürdőszoba üzletek


VS Fürdőszoba Szalonok

www.vsfurdoszoba.hu/furdoszoba_uzletek