A sokszor lakberendezéskor problémát jelentő radiátorokból igazi design elemek születtek, melyeket ezután már nem szeretnénk eltakarni. Cikkünk csak ízelítőt ad a széles forma- és színválasztékból.

Color X – az egyszerűség a legjobb megoldás

Néha az egyszerűség a legjobb megoldás. A Tubes radiátorok esetében a forma bizonyos mértékben újraértelmezte a méreteket. Miközben lecsökkent a csőátmérő, lehetőségek tárháza nyílt meg új dimenziók felé. Ezen újítás eredményei a COLOR X radiátorok és törölköző melegítők, a technológiai szintézis, minőség és esztétikum vonalában.

Kubik – újítás a formatervezésben

A formatervezés újítást szül. Ennek jegyében született a KUBIK radiátor család, mely formavilágában a hagyományos lekerekített részeket a szögletes váltja fel. A projekt koncepciója az eredeti design, mely a csőelemek szögletes és a csőfejek lekerekített kontrasztján alapszik.

Ixsteel – elegáns design

A Tubes által gyártott első komplett rozsdamentes acél radiátor család az IXSTEEL. Hála a speciális gyártási eljárásnak, - mely során a termék egyedülálló esztétikai külseje nem változik - a radiátor összes verziója csiszolt felülettel rendelhető. A rendkívül vékony, 10 mm átmérőjű csőelemek, összhangban a formával adják az egyedülálló diszkrét, minimalista és elegáns design-t, a jelenlegi belsőépítészeti tendenciáknak megfelelően.

Square – magas minőség, széleskörű alkalmazhatóság

A Tubes radiátorok minden szempontból magas minőségi és esztétikai követelményeknek tesznek eleget. Mint például a SQUARE, négyszögletes alakjáról elnevezett radiátor, mely a 2005-ben Design Plus díjjal jutalmazott formatervező házaspár, Ludovica és Roberto Palomba munkája. Vizes, elektromos, vízszintes vagy függőleges változatban, törölközőtartóval variálható. Színpalettája óriási. A SQUARE a minőséget, széleskörű alkalmazhatóságot és a letisztult látásmódot képviseli. 1 óra a Baltexben, 10 év kényelem otthonában


Baltex Home

2045 Törökbálint, Tópark utca 1/ a. MAX City
Nyitva: H-Szo :10-20-ig. V.: 10-19-ig.
Telefon: 06-23-500-391 Fax: 06-23-500-392

Köszönjük, hogy minket választ!