3DreamHomes - Matolcsi Tímea látványtervező

Fotórealisztikus látványterveim valósághűen jelenítik meg a megrendelő elképzeléseit, legyen szó egy nagyobb építőipari beruházás, családi ház 3D látványtervezéséről, egy lakásról vagy csak a lakás egy helyiségéről.

Elérhetőség:

Web: https://3dreamhomes.com

Mobil: +36 70 632 8744
info@3dreamhomes.com

Egy új otthon tervezésénél például nemcsak a belső tér apró részleteit tudjuk ilyen módon megmutatni, hanem akár azt is, hogyan fog árnyékot vetni az udvaron álló öreg diófa az új teraszra.

A látványtervek épületek esetében segíthetik a tervezés fázisát, és a döntési folyamatot is. Ha valaki tovább értékesítésre szán egy ingatlant, és a hirdetések ezekkel a látványtervekkel kerülnek ki még az épület elkészülte előtt, sokkal nagyobb valószínűséggel sikerül az ingatlanokat értékesíteni akár jobb áron is ezekkel a 3d fotórealisztikus látványtervekkel.

Amikor kisebb terekről, például egy új lakás terveiről beszélünk, akkor akár szobáról szobára láthatja a tulajdonos, hogyan is néz majd ki új otthona. Minden apróbb részletet ki lehet dolgozni, így a lakberendezők és belsőépítészek valósághűen tudják megmutatni elképzeléseiket.

A bútorok, kiegészítők mellett a 3D látványtervezés lehetőséget ad arra is, hogy a terek világítását előre megtervezhessük és megmutathassuk. Ez különösen hasznos, mivel a megrendelő már a tervezés folyamatában láthatja, hogy a kiválasztott világítótestek hogyan fogják megvilágítani a környezetet.

A valósághű 3d-s látványterveket a legkorszerűbb szoftverprogram használatával valósítom meg. Az elkészített modellről tetszőleges számú valósághű 3D kép készíthető, tehát a modellt – a kézi látványrajzokkal ellentétben – nem csak egy statikus kép mutatja be, hanem több nézőpontból készült valósághű képek, akár 360° panoráma képek.

A 3D látványtervnek talán legnagyobb előnye mégis abban rejlik, hogy a kivitelezés során felmerülő módosításokat – melyek a tervezőasztalon még nem láthatók előre – nem a helyszínen kell elvégezni, hanem még a tervezés során, a látványterven kivitelezhető.

A 3Dreamhomes Facebook oldala 

Galéria