Ajtógyár – Egyedi és szabvány méretű beltéri ajtók - Velünk kinyílik a világ

Beltéri ajtó és kilincs bemutatóterem. Szakértelmünk, gyártói kapacitásunk, technológiai hátterünk és kreatív megoldásaink biztosítják ügyfeleink elégedettségét.

Elérhetőség:

Web: http://www.ajtogyar.hu
Cím: 1038 Budapest, Fürdő 2. Térképen
Telefon: 06 1 240 7974
Mobil: 06 20 497 5379
info@ajtogyar.hu


Házhoz szállítás:
Kártyás fizetés:

Kivitelezők, beruházók, tervezők és viszonteladók figyelmébe ajánljuk:
Cégünk a lakossági igények kiszolgálása mellett projectmunkákkal is foglalkozik, legyen szó társasházakról, lakóparkokról vagy közintézményekről. Vállaljuk project mennyiségű ajtók legyártását és a hozzájuk kapcsolódó szerkezetek, kiegészítők beszerzését és beépítését, akár a már meglévő elemekhez igazodóan.

Széles termékpalettánkkal (egyedi és szabvány belsőajtók, tűz-, füstgátló ajtók, falban, vagy fal előtt futó tolóajtók, üvegajtók, tapétaajtók, röntgen és hanggátló ajtók) minden igényt kielégítő megoldásokat nyújtunk partnereinknek. Amennyiben viszonteladóként szeretne egy dinamikusan fejlődő csapatnak a tagja lenni és élvezni az ezzel járó előnyöket, bátran keressen meg minket! Cégünk fő alapelvei közé tartozik a piaci változásokhoz való gyors alkalmazkodás és a korrekt üzleti magatartás, amit több száz elégedett ügyfél és referenciák igazolnak.

Egyre bővülő termékkínálatunkat megtekintheti bemutatótermünkben, 1038 Budapest, Fürdő utca 2. szám alatt. Nálunk egy helyen találja meg a normál és speciális igényeknek megfelelő beltéri ajtót, kilincset és parkettát.
A kiállított mintadarabok mellett szakértő kollégáink készségesen állnak rendelkezésére a felmerülő kérdésekkel kapcsolatban.


Galéria