Anna Ficsura Interior - enteriőrtervezés, lakberendezés, belsőépítészet

Komplex belsőépítészeti tervezést és lakberendezési szolgáltatást kínálok. Figyelembe véve ügyfeleim igényeit, legfőbb célom az egyedi, funkcionális, időtálló enteriőr létrehozása.

Elérhetőség:

Web: https://annaficsura.hu
Cím: 2234 Maglód, Hold u. 29. Térképen
Mobil: +36 20 415 9836
info@annaficsura.hu

 

STÍLUSTANÁCSADÁS – LAKBERENDEZÉS – BELSŐÉPÍTÉSZET – INTERIOR DESIGN
DEKORÁCIÓ – TÉRSZERVEZÉS – ENTERIŐRTERVEZÉS

Meggyőződésem, hogy egy lakótér berendezése az egyik legnemesebb hivatás, amit valakiért tehetünk. Hiszen otthonunkkal fejezhetjük ki a legjobban, hogy kik vagyunk. Nagyon megtisztelőnek érzem, amikor ügyfeleim rám bízzák az álmaikat, betekintést engednek privát életükbe, kezembe adják jövőjüknek egy részét.

Minden esetben arra törekszem, hogy megbízóim vágyai valóra válhassanak. Alapvető szempont, hogy az Ő ízléseikkel, igényeikkel szülessen meg a személyiségükhöz legjobban illő – ennélfogva egyedi és megismételhetetlen –, időtálló, harmonikus otthonuk. Mindenkori célom a funkcionális enteriőr létrehozása: mely arányos, rendezett és logikus. Ezek megteremtésében nyújtok segítő kezet, így próbálok hozzáadni értéket megrendelőim környezetéhez. Élvezettel tekintek vissza a projektjeimre, mert minden esetben tanultam valami újat.

Galéria

Cikkeink

Egyszerű kis lakás, amely mégis eredeti otthon

Egyszerű kis lakás, amely mégis eredeti otthon

Megbízóim az építkezés ideális szakaszában kerestek meg, amikor az új, de viszonylag kis alapterületű házuk alapja elkészült. Modern, letisztult otthont álmodtak meg maguknak. Nézd meg Ficsura Anna lakberendező munkáját!