Aqua Design - Prémium fürdőszobák és burkolatok

Aqua Design prémium kategóriás fürdőszobák és burkolatok a MAXCity Lakberendezési Áruház földszintjén. Nemzetközi trendek hazai és külföldi szalonok választékából.

Elérhetőség:

Web: http://www.aquadesign.hu/
Cím: 2040 Törökbálint, Tópark u. 1/a. Térképen
Mobil: 0670 310 30 42
maxcity@aquadesign.hu


Házhoz szállítás:
Kártyás fizetés:

Kiemelt termékeink: 

Komplett zuhanyzó összeállítások. Zuhanykabinok, tálcák, egyedi LED világítással és zenével összeköthető esőztetők. Színes zuhanyfejek és dizájn zuhanyrendszerek. Kádak és hozzá tartozó kádtöltők, csaptelepek. Modern szekrénykombinációk. Többféleképpen variálható polc és fiókrendszerek, széles szín és méretválaszték. Pultra ültethető, beépíthető, egy vagy kétállásos, színes mosdók mindenféle méretben.

Tükörbe beépített LED világítás. Fűthető tükör, mely nem párásodik. Tükörbe épített USB csatlakozó és hozzá tartozó telefontartó, valamint egyéb egyedi megoldások termékkínálatunkban. Svájci és olasz minőség. Fali- és mosdócsapok, kádtöltő csaptelepek. Többféle színben, méretben. Olasz és lengyel, egyedi kialakítású WC/bidé és hozzá tartozó dizájn nyomólapok, egyéb kiegészítők.

Szolgáltatásaink:

- Szaktanácsadó kollégáink díjmentesen felmérik a helyszínen fürdőszobájának paramétereit egyedi időpont foglalást követően. 

A helyszínen és a MaxCity földszintjén található bemutatótermünkben is tudunk tanácsokat adni, új illetve felújítandó fürdőszobájával kapcsolatban.

- Kollégáink személyre szabott, egyedi 3 dimenziós valósághű látványtervet tudnak készíteni a jövőbeni fürdőszobájáról, az Aqua Design által forgalmazott termékekből.

- Cégcsoportunk akár a teljeskörű kivitelezésben is tud generál kivitelezőt ajánlani aki elkészíti a fürdőszobáját.  

Galéria