ART-EK Belsőépítészet és lakberendezés egyben - Erdélyi Krisztina építészmérnök, lakberendező

A tervező, aki az Ön fejével gondolkodik. Egyedi belsőépítészeti és lakberendezési tervezés, tanácsadás, 3D látványtervezés.

Elérhetőség:

Web: http://www.erdelyikrisztina.hu
Cím: 1025 Budapest, Térképen
Telefon: +36 70 / 207 6026 - További e-mail: erja@t-online.hu
Mobil: +36 70 / 207 6026
info@erdelyikrisztina.hu

Amikor a tervező az Ön fejével gondolkodik…
Mint a szabó az egyedi öltönyt, úgy terveimet én is teljes egészében a megrendelőimre szabom. Személyiségüket formákkal, színekkel, anyagokkal fejezem ki. Célom, hogy a megrendelőhöz leginkább passzoló teret alkossam meg, ezért nem bútorokban vagy lámpákban gondolkozom, hanem életterekben, személyiségekben és hangulatokban. Ez az általam kifejlesztett “Személyes Otthon Módszer” lényege. Munkáimat mind belsőépítészeti, mind a lakberendezési szempontból megtervezem.

Kik az ügyfeleink?
Akik komolyan szeretnének profin megtervezett otthont. Akik szeretnének javítani életminőségükön. Akik olyan igényesen kialakított otthonra vágynak, ami értékálló és harmonikus, ahol nemcsak kipihenhetik magukat, hanem ahová örömmel hívhatják meg barátaikat ismerőseiket is. Akik nem bánják, ha terveink hatására növekszik ingatlanuk értéke. Akik szeretnék kihozni lehetőségeikből a maximumot. Egyszóval, azok, akik többre vágynak az átlagosnál!

Bővebb információért kérem látogasson el a honlapomra!

Galéria

Cikkeink