Art-EK Belsőépítészet és lakberendezés - Erdélyi Krisztina építészmérnök, lakberendező

A tervező, aki az Ön fejével gondolkodik. Személyre szabott belsőépítészeti és lakberendezési tervezés, tanácsadás, 3D látványtervezés.

Elérhetőség:

Web: http://www.erdelyikrisztina.hu
Cím: 1025 Budapest, Térképen
Telefon: +36 70 / 207 6026 - További e-mail: erja@t-online.hu
Mobil: +36 70 / 207 6026
info@erdelyikrisztina.hu

 

Egy ház még nem otthon, de azzá válhat…
Még újépítésű háztulajdonosok között is sokan vannak, akik idegennek érzik magukat saját házukban, pedig az épület nekik készült. Miért? Mert a ház megalkotásakor a tervező egyénisége dominált, nem a tulajdonosé!

Az én munkám arról szól, hogy Önnel ez ne fordulhasson elő. Mint a szabó az egyedi öltönyt, úgy terveimet én is teljes egészében a megrendelőimre szabom. Egyéni ízlésükből kiindulva, azt tovább gondolva alkotok. Nem bútorokban vagy lámpákban gondolkozom, hanem életterekben, hangulatokban és személyiségekben. Olyan otthonokat tervezek, ahová minden nap örömmel térhet haza, ahol kipihenheti magát és feltöltődhet, ahová örömmel hívhatja meg barátait ismerőseit.

Ez az általam kifejlesztett “Személyes Otthon Módszer” lényege.

Kik az ügyfeleink?
Ügyfeleink olyan emberek, akik szeretnének profin megtervezett otthont és szeretnék kihozni lehetőségeikből a maximumot. Akik olyan igényesen kialakított otthonra vágynak, ami élhető és harmonikus. Akik mind műszaki, mind esztétikai szempontból tökéletes otthont szeretnének, és akik nem bánják, ha terveink hatására növekszik ingatlanuk értéke. Azok, akik többre vágynak az átlagosnál!

Bővebb információért kérem látogasson el a honlapomra!

Galéria

Cikkeink