AT Home Design

Az elmúlt években több tucat magas minőségű ingatlan belsőépítészeti tervezését végeztük el, magas minőségű, high-end teret létrehozva, ami egyszerre harmonikus és kényelmes.

Elérhetőség:

Web: http://athomedesign.hu/
Cím: Budapest, Térképen
Mobil: +36 20 521-9119
info@athomedesign.hu

Az élettér megtervezése felemelő, ugyanakkor kihívást jelentő izgalmas feladat. Olyan sokféleképpen lehet véghezvinni, ahány egyén, személyiség létezik. Éppen ezért nagyon fontos, hogy teljesen személyre szabott otthont teremtsünk, egy olyan helyet ami igazán az Öné. 

Tóth Anita lakberendező vagyok, az AT Home Design alapítója. Szenvedélyem a belső terek megalkotása, tervezése. Nem létezik nap melyben ne jelenne meg a hivatásom iránti lelkesedésem. Boldog vagyok hogy a szakmám az, amit szenvedéllyel csinálok és ami minden nap motivációt ad számomra. Az életem már átszőtte a design iránti rajongásom és a tanulás, fejlődés iránti visszafoghatatlan vágyam.

Csapatunk prémium kategóriás lakások és ingatlanok megtervezésére szakosodott. Filozófiánk, hogy a legtöbb értéket adjuk át ügyfeleinknek a közös munkánk során. Sikereink között tudhatom, hogy számos magyarországi és külföldi felső kategóriás ingatlan belső tereit tervezhetjük. Mivel elhívatottja vagyok a személyre szabott tervezésnek és a magas szintű kivitelezési megoldásoknak, úgy érzem ezen a területen tudok a leginkább kiteljesedni. Fontos, hogy munkám a szakmaiságon túl a személyes kapcsolatok kialakítására épül. Minden projektet ugyanolyan profizmussal, gondossággal és a részletek iránti érdeklődéssel közelítek meg. 

Galéria

Cikkeink