Baltex Home - Olasz fürdőszoba

Aktuális fürdőszoba, szaniter, csaptelep, otthoni wellness és burkolattrendek a legújabb termékekkel otthonába. Olaszországban képzett lakberendezőink segítenek kiválasztani az Önnek legjobb megoldást. Várjuk Önt honlapunkon és bemutatótermünkben!

Elérhetőség:

Web: http://www.baltexhome.com
Cím: 2045 Törökbálint MAXCity, Tópark utca 1/a. Földszint 016. üzlet Térképen
Telefon: +36 23 500391
home@baltex.hu

Olaszországban képzett lakberendezőink segítenek kiválasztani az Önnek legjobb megoldást. Várjuk Önt honlapunkon és bemutatótermünkben! Modern és természetes színárnyalatú csempe újdonságok, padlólapok. Design szaniterek és exkluzív csaptelepek a használhatóság és a kényelem jegyében. Fürdőszoba bútorok tömör fából, bútorlapból. Csendes, hatékony és modern hidromasszázs kádak, zuhanykabinok olasz formatervezéssel. Bemutató szekrényekről, berendezett enteriőrökből munkatársaink segítségével választhatja ki kedvenc termékét, rendezheti be, újíthatja fel fürdőszobáját.

Szolgáltatásaink: Tanácsadás, tervezés, házhoz szállítás, beépítési segítség
Kulcsszavak: fürdőszoba, csempe, padlólap, burkolólap, hidromasszázs kád, fürdőkád, szaniter, csaptelep, fürdőszoba bútor, fürdőszobabútor, zuhanykabin, medence burkolat

Nyitvatartás:
Hétfőtől - Szombatig: 10-20 óráig
Vasárnap: 10-19 óráig

A Baltex Home Facebook oldala

Galéria

Termékajánló

Összes termékünk megtekintése ...

Cikkeink

Nanotechnológia a fürdőszobában - bútorok kivételes tulajdonságokkal

Nanotechnológia a fürdőszobában - bútorok kivételes tulajdonságokkal

Az olasz design nem csak egyedi STÍLUSA miatt kedvelt világszerte, de a termékek innovációs, technológiai tartalma is figyelmet, elismerést érdemel! Az olasz ARPA INDUSTRIAL új, korszakalkotó anyagot adott a formatervezők, belsőépítésze kezébe, mely új lehetőségeket nyitott a design világában.
3D burkolat - egy csipetnyi művészi hangulat a térben

3D burkolat - egy csipetnyi művészi hangulat a térben

A három dimenziós falburkolatok felületei látványos, dinamikus, mégis monokróm hátteret teremtenek a belsőépítészeti terekbe, kiemelve a tér adottságait és az ott található bútorok formáit. Baltex Home 3D Burkolatok.