Bazi Bazár - Bútorok és lakberendezési kiegészítők a Bálnában

Bolondulsz a vintage lakberendezésért? Kukkants be hozzánk! Felújított régiségekkel és múltidéző újdonságokkal várunk a Bálna gyomrában!

Elérhetőség:

Web: http://www.bazibazar.hu
Cím: 1093 Budapest, Fővám tér 11-12. Térképen
Telefon: +36202881356
Mobil: +36309442800
info@bazibazar.hu


Házhoz szállítás:

Ismered azt a bizsergető, mámoros érzést, amikor valami fantasztikus kincsre bukkansz? Egy ódon komód minden szeglete mesél, sokszor azonban vannak tárgyak, amik nehezebben adják magukat. Elő kell csalogatnunk belőlük a történetüket. Az évek során a kincsek felkutatása igazi missziónkká vált. Megtanultuk, hogy a képzelet az, ami egyedit alkot és minden tárgynak saját lelket ad – legyen az apró, vagy robusztus, antik vagy frissen fabrikált.

Legfontosabb küldetésünk, hogy egyetlen megkopott bútort, megunt kiegészítőt se kelljen kidobni, inkább találjuk meg azt az ötletes megoldást, amivel még sok-sok éven keresztül örömet okozhatnak. Ebből a filozófiából csakhamar egy folyamatosan bővülő, ezerszínű termékpaletta született, a zegzugos bazári hangulatnak pedig ma már a budapesti Bálna bevásárlóközpont ad otthont. A Bazi Bazárban az anyagot tisztelve szeretnénk mindig valami újat álmodni: vagányságot a hokedlibe, humort egy múlt századi kaptafába, édes nosztalgiát a bútorokba. Folyamatosan gyarapodó kínálatunk fajsúlyosabb darabjai 2016-tól a bazibazar.hu webshopon keresztül online is megkaparinthatók, az apróbb csetreszekért viszont érdemes bekukkantani hozzánk a Bálna piacterére – akár vasárnap is!

Tevékenységeink: egyedi, felújított és átalakított lakberendezési cikkek árusítása, enteriőrtervezés.
Főbb termékeink: bútorok, lakásdekorációk, lakberendezési kiegészítők, lámpák.

Galéria

Cikkeink