CasaArt Lakásművészet

A Casaart Lakásművészet gyönyörű olasz bútoraival és lámpakínálatával olyan szaküzlet Kecskemét belvárosában, ahol egy helyen, széles választékból, teljes körűen berendezheti otthonát. Lakberendezési tervezést és személyre szóló tanácsadást nyújtunk az Ön igényeinek megfelelően.

Elérhetőség:

Web: http://www.casaart.hu
Cím: 6000 Kecskemét, Arany J. u. 3. Térképen
Telefon: 06 76/322-388
Mobil: 06 70/701-3010
casaart@casaart.hu

Budapesti irodánk címe:

13. kerület, Pozsonyi út. 1. fszt. 3.
A Jászai Mari térnél
Mobil: 30/305-6352
Email: casaart.bp@gmail.com

 

 

Több neves olasz cég termékeit forgalmazzuk melynek kínálatából a teljes lakás berendezhető egységes stílusban.

Lakásművészeti üzletemben lakberendezési tervezést és szaktanácsadást végzek. Személyes helyszíni megtekintés és egyeztető beszélgetések alapján elkészítem a terveket. Komplett berendezési ajánlatot készítek a lámpától a bútorig. Várom Önt szeretettel kecskeméti üzletünkben. Ha a belvárosban sétál nézzen be hozzám.

Hatalmas a választék konyha-, étkező- nappali-, hálószoba-, iroda-, és gyermekbútorokból, és ülőgarnitúrából, minden igényt kielégítő fa, szövet és bőr választékkal.

INGATLAN VÁSÁRLÁSA ELŐTT személyes megtekintés és konzultáció keretében segítséget nyújtunk, hogy szakmai szemmel is a legidálisabbat vásárolja meg, s ha szükséges, a későbbi átalakítás tervezését és komplett kivitelezését is vállaljuk berendezéssel együtt, kulcsrakészen.

Címkék: enteriőrtervezés, térkultúra, trendlakás, designlámpák, modern olasz bútorok, minőségi bútorok, stílusos bútorok, olasz bútor, modern bútor, lakberendezés

 

Galéria