Délity Bútor Zrt. - Bútorok az otthonokba és az irodákba

A Délity Bútor tervezői a külföldi és a hazai trendek, valamint a használhatóság és a praktikum figyelembevételével újabb és újabb bútorokat álmodnak meg, hogy termékeink az otthonokban és az irodákban az Önök kényelmét szolgálják.

Elérhetőség:

Web: http://www.delitybutor.hu
Cím: 6345 Nemesnádudvar, Petőfi Sándor u. 58. Térképen
Telefon: +36-79/578-050
dbrt@delitybutor.hu

A Délity Bútor Zrt. a Magyar Termék Nagydíjas Idill hálószoba bútorcsalád és az Extend irodabútor család gyártója.

A Délity Bútor Zrt. Nemesnádudvaron jelenleg 12.000 m2 összterületű üzemcsarnokainkban irodabútorok, elemes bútorok és kisbútorok gyártásával, valamint egyedi projektek megvalósításával foglalkozik. Napjainkra minőségi bútoraikkal, kedvező áraikkal, a vevők pontos és gyors kiszolgálásával piacvezető szerepet vívtak ki a magyarországi bútorgyártók között.

A Délity Bútor Zrt. termelését és a vevők kiszolgálását nagymértékben megkönnyíti raktáraink befogadóképessége és beszállítóink megbízhatósága. A cég alapanyag és segédanyag raktárai több hónapra elegendő készletet képesek befogadni. Emellett beszállítói a megrendelt tételeket maximum 2 héten belül a vállalat rendelkezésére bocsátják.

Lakossági Bútor viszonteladóink az országban » | Irodabútor viszonteladóink az országban »

A bútorgyártó standard - elemlistában szereplő - termékeinek nagy része a cég készáru raktárából azonnal elvihető. A készleten nem lévő bútorokat rövid határidővel legyártja a vállalat: az átfutási idő lakossági bútor esetén 3, míg irodabútor esetén maximum 10 munkanap, teljesen egyedi terméknél pedig 2-3 hét.

Galéria

Cikkeink