Di-Lara kézzel készített prémium franciaágyak, matracok - Webshop és bemutatóterem

Németországi üzemben készülő prémium kategóriás kárpitozott franciaágyak, boxspring ágyak és luxusmatracok akár egyedi méretben is.

Elérhetőség:

Web: https://di-lara.hu
Cím: 1039 Budapest, Mátyás király út 30, Térképen
Mobil: +36 30 166 98 03
info@di-lara.hu

Online bolt:
Házhoz szállítás:
Kártyás fizetés:

 

A Di-Lara a minőséget, az egyéniséget és az exkluzivitást jelenti ha hálószobáról van szó. 

Kiváló minőségű rugós ágyainkat, kárpitozott ágyainkat és luxusmatracainkat berlini üzemünkben készítjük. Kizárólag német gyártók kiváló minőségű, károsanyag mentes alapanyagokat használunk. Több mint 20 különböző típusú bútorszövet és szín áll rendelkezésre új rugós ágyának vagy kárpitozott ágyának egyedi konfigurációjához. Ezen felül minden egyedi igényt meg tudunk valósítani legyen szó  egyedi gombokról, kövekről, lábazatról. Ha rácsos kereteket vagy egyéb részleteket szeretne beépíteni új luxuságyába, mi mindent kívánsága szerint, egyedi méretben készítünk el.

Di-Lara logoEgészséges alvás és kipihenten ébredés. Erre számíthat kiváló minőségű rugós és kárpitozott ágyainkban, kézzel készített luxusmatracainkon. Matracainkat az Ön személyes kívánságai szerint is megtervezzük, és optimálisan az Ön alvási igényeihez igazítjuk. Az innovatív és természetes töltőanyagok széles választékát kínáljuk, mint például lószőr, friss gyapjú, természetes latex, kókuszrostok és különféle speciális habok. Engedje meg, hogy képzett munkatársaink tanácsot adhassanak Önnek, hogy a saját alvási szokásainak megfelelő luxusmatracát állíthassa össze. Kíváncsivá tettük? Látogasson el hozzánk Óbudára a csillaghegyi bemutatótermünkbe, a 1039 Mátyás király út 30. szám alá és ismerje meg testközelből különleges ágyainkat és matracainkat.

Magyarország területén a bútorok kiszállítása és összeszerelése díjtalan!

Kövess minket a közösségi oldalakon is!

Di-Lara a Facebookon 

Di-Lara az Instagramon

Galéria

Termékajánló

Összes termékünk megtekintése ...

Cikkeink