Enterieur Bútor és Lakberendezési Webáruház

Termékkínálatunk: német és francia étkezők, nappalik, hálók, előszobák, fürdőszobák, konyhák, gyerekbútorok, ifjúsági bútorok, iroda bútorok.

Elérhetőség:

Web: http://www.enterieur.hu
Cím: 1112 Budapest, Repülőtéri u. 2. Térképen
Telefon: 06 1 248 02 14
Mobil: 06 20 339 53 51
info@enterieur.hu


Házhoz szállítás:
Kártyás fizetés:

A Webshopból rendelhető bútorok:

Nappali bútorok: német nappali összeállítások, állandó fekhelyes funkciós kanapék, TV-állványok, komódok, kisbútorok, dohányzó asztalok. Étkező bútorok: német üveg- és fa asztalrendszerek, fém- és falábú székek, bárszékek, műanyagszékek, kárpitos sarokpadok. Gyerekbútorok: francia gyerek- és ifjúsági komplett bútorcsaládok, magasított ágyak és emeletes ágyak, galériaágyak, íróasztalok. Hálószobabútorok: francia komplett bútorcsaládok, ágyak, gardrobszkerények, komódok, matracok, ágyrácso. Előszobabútorok: német lifestyle összeállítások, fa- és fém cipősszekrények, forgatható cipősszekrények, tükrök, fogasok. Fürdőszoba bútorok: német és francia fürdőszoba bútor családok. Iroda bútorok: német home office bútorok.

Galéria

Termékeink

További termékeink ...

Cikkeink

Íróasztal dönthető lappal fiúknak és lányoknak

Íróasztal dönthető lappal fiúknak és lányoknak

Univerzális, praktikus íróasztal állítható magasságú íróasztallappal, fiúk és lányok is használhatják. Az asztalhoz a rózsaszínű és a kék sínpárt illetve gombokat is megkapjuk, így szereléskor Ön dönti el, melyik színt használja.
Modern nappali bútorok elérhető árakon német minőségben

Modern nappali bútorok elérhető árakon német minőségben

Nappalink bebútorozásakor a rendelkezésre álló hely és a pénztárcánk állapota is befolyáslohatja a végső döntést. Az Enterieur Webáruház korrekt árakkal és német minőséggel kíván segíteni otthona egységes lakberendezésében.
Modern és fiatalos sarokpad kombinációk már sonoma tölgy színben is

Modern és fiatalos sarokpad kombinációk már sonoma tölgy színben is

Az étkező és nappali ülőbútorok folytonosan változó termékei között újra feltűnt a sarokpad, a támlás és a támla nélküli pad. Újszerű modern, könnyed megjelenésükkel, variálhatóságukkal, nem túl nagy helyigényükkel méltán sorolhatjuk a praktikus lakberendezési megoldások közé.
Modern és praktikus kompakt előszobafal összeállítások

Modern és praktikus kompakt előszobafal összeállítások

Az előszoba esztétikus és egységes berendezéséhez, jó választás az előszobafal. A legfontosabb funkciók, a ruha, és cipőtárolás, valamint a tükör egységes színben és stílusban egy kompakt összeállításban jelenhet meg. Mivel a bútor falra rögzített, így a helyiség tisztán tartása is sokkal könnyebb.