Enterieur Bútor és Lakberendezési Webáruház

Német és francia étkezők, nappalik, hálók, előszobák, fürdőszobák, konyhák, gyerekbútorok, ifjúsági bútorok, iroda bútorok az Enterieur Webáruházból.

Elérhetőség:

Web: https://www.enterieur.hu
Cím: 2040 Budaörs, Kinizsi utca 26. Térképen
Telefon: +36 1 769 07 93
Mobil: +36 20 339 53 51
info@enterieur.hu

Online bolt:
Házhoz szállítás:

Az Enterieur Webshopból rendelhető bútorok:

Nappali bútorok: német nappali összeállítások, állandó fekhelyes funkciós kanapék, TV-állványok, komódok, kisbútorok, dohányzó asztalok. Étkező bútorok: német üveg- és fa asztalrendszerek, fém- és falábú székek, bárszékek, műanyagszékek, kárpitos sarokpadok. Gyerekbútorok: francia gyerek- és ifjúsági komplett bútorcsaládok, magasított ágyak és emeletes ágyak, galériaágyak, íróasztalok.

Hálószobabútorok: francia komplett bútorcsaládok, ágyak, gardróbszekrények, komódok, matracok, ágyrácsok. Előszobabútorok: német lifestyle összeállítások, fa- és fém cipősszekrények, forgatható cipősszekrények, tükrök, fogasok. Fürdőszoba bútorok: német és francia fürdőszoba bútor családok. Iroda bútorok: német home office bútorok.

www.enterieur.hu

Galéria

Termékajánló

Összes termékünk megtekintése ...

Cikkeink

Üvegfrontos nappali bútorok német minőségben

Üvegfrontos nappali bútorok német minőségben

Az üvegfrontos nappali bútorok egyre népszerűbbek a vásárlók körében, elsősorban prémium megjelenésük miatt. Az Enterieur Webáruház üvegfrontos nappali összeállításaiból válogattunk.
Íróasztal dönthető lappal fiúknak és lányoknak

Íróasztal dönthető lappal fiúknak és lányoknak

Univerzális, praktikus íróasztal állítható magasságú íróasztallappal, fiúk és lányok is használhatják. Az asztalhoz a rózsaszínű és a kék sínpárt illetve gombokat is megkapjuk, így szereléskor Ön dönti el, melyik színt használja.
Modern nappali bútorok elérhető árakon német minőségben

Modern nappali bútorok elérhető árakon német minőségben

Nappalink bebútorozásakor a rendelkezésre álló hely és a pénztárcánk állapota is befolyáslohatja a végső döntést. Az Enterieur Webáruház korrekt árakkal és német minőséggel kíván segíteni otthona egységes lakberendezésében.