Ferenczi Éva lakberendező, enteriőr tervező - Studio Trend

Lakások, családi házak, nyaralók exkluzív berendezése. Irodák, kávézók, panziók, kiállítási standok igényes kialakítása. Lakásvilágítási szaktanácsadás, 3D látványtervek készítése és oktatása.

Elérhetőség:

Web: http://www.studiotrend.hu
Cím: Budapest, Térképen
Mobil: +36-30-437-6455
studiotrend@studiotrend.hu

Miért velem?
Mert a megrendelőnek az ötletek összehangolását, könnyebb termékválogatást, az enteriőr gyorsabb megvalósulását jelenti és a megálmodott tér már előre látható a 3D látványtervezésnek köszönhetően. Mert engem örömmel tölt el, hogy tudásommal segíthetek az emberek közvetlen környezetének alakításában, otthonok és munkahelyek látványos megformálásában. Kedvelem a finom eleganciát, izgalmas részleteket, és a merész, különleges megoldásokat is.

Hogyan dolgozom? 
Ha már kiderült hogyan töltöd a mindennapjaidat: egyedül, vagy párban? gyerekkel? tartasz-e állatokat a lakásban? Főzőcskézés otthon, vagy étteremben egy jó vacsora? sportolás vagy utazás? Ezután következik a helyszín és az elképzelések megismerése, azután javaslat téralakításra, hangulatokra, stílusra, bútorozásra. Miután elkészülnek a végleges tervek - világítási megoldásokkal, burkolatokkal - kezdődhet a megvalósítás a lakberendezővel!

Elkészült munkáim: 

Nádas Tó Park Hotel - Vasad

Nádas Tó Park Hotel

Belvárosi lakás Budapest Nyár utca

Belvárosi lakás 90 m2

Belvárosi lakás Budapest Paulay utca

Belvárosi lakás Budapest

Galéria

Cikkeink