Glamour Home lakberendezési webáruház

Bútoraink között megtalálja a bársony fotelt az arany színű dohányzóasztalt, az ezüst színű konzolasztalt, magasfényű csillogó bútorokat. Lakberendezési dekorációink: különleges tükör és kaspó kompozíciók.

Elérhetőség:

Web: https://glamourhome.hu

Mobil: +3630 479-3366
info@glamourhome.hu

Online bolt:
Házhoz szállítás:
Kártyás fizetés:

Csillogó felületek - Csillogó csillárok - Plüss kárpitok. A Glamour Home-mal a krómozott és tükörfényű bútoraival és gyönyörű plüss kárpitos fotelekkel és szófákkal szeretné becsempészni luxus és elegancia atmoszféráját az otthonában. A kecses vonalvezetés a kifinomult részletek, a bátor színválasztás jellemző a bútorainkra. Az arany mindig kiemelt szerepet kap, hiszen eleganciát, kifinomultságot sugall; lámpákon, bútorokon és textileken egyaránt.

A webshopunk szépen kidolgozott, meglepő íveknek köszönhetően különösen figyelemfelkeltő kristálycsillárokkal, falikarokkal, állólámpákkal szeretné az otthonát fényűzővé tenni. Tükrök mely a megjelenésükkel felöltöztetik az otthonát, különleges és egyedi formájukkal. Vázák melyek elegáns formájukkal egy tökéletes kiegészítője lehet a szobának. 

Facebook oldalunk >

Instagram oldalunk >

Galéria