GOLD DROPS DESIGN - Egyedi exkluzív design bútorok

Egyedi tervezésű, elegáns stílusú, limitált darabszámú bútorkülönlegességek hálószobai bútorok, komódok, ágytakarók, párnák, falpanelek és ottománok.

Elérhetőség:

Web: http://www.golddropsdesign.com
Cím: 2133 Sződliget, 076/20 HRSZ Térképen
Mobil: +36 30 969 0128
info@golddropsdesign.com

Nagyvonalú, hangsúlyos, különleges színkombinációjú bútordarabokat gyártunk, amelyek a fehér falú térbe is életet, pezsgést visznek, mert az otthon a kikapcsolódást szolgálja, mi Nők pedig tudjuk, hogy a legapróbb részletek is fontosak. Nagy hangsúlyt fektetünk a felhasznált bársonyok, textilbőrök, selymek kiemelkedő minőségére, hogy a bútor hosszú évek múltán is ugyan olyan legyen mintha akkor vásárolták volna.

​Bútoraink és a hozzá tartozó kiegészítőink egyedi tervezésű, limitált darabszámban gyártott termékek, mert csak így tudjuk a kiemelkedő minőséget biztosítani és egyébként sem a sorozat gyártás a célunk, hanem az egyediség.

​Tervezéseink során a praktikum, az ergonómia és a kényelem kap fő szerepet, mert számunkra fontos, hogy a bútor ne csak jól nézzen ki, és tartós legyen, hanem a pihenni is tudjunk benne. Ezeket az értékrendeket véglegesítjük a kifinomult kidolgozással. Kárpit anyagaink aquaclean technológiával rendelkeznek.

Galéria

Cikkeink

Egyedi bútorok extravagáns formákkal

Egyedi bútorok extravagáns formákkal

A Gold Drops Design tervezői és gyártói színes és extravagáns darabokkal kívánják feldobni a minden igényt kielégítő, ám mégsem mindig elég izgalmas egyedi bútoros kínálatot.