Hephaistos - Tapéta, lakástextil, bútorok, dekoráció

A Budapest belvárosában található Hephaistos az egyik legérdekesebb és legizgalmasabb kínálatú lakberendezési üzlet Magyarországon.

Elérhetőség:

Web: http://www.hephaistos.hu
Cím: 1056 Budapest, Molnár u. 27. Térképen
Telefon: 06 1 266 1550

Lakástextília és tapéta választékunk az országban egyedülálló.

Szolgáltatásaink: Teljes körű belsőépítészeti és lakberendezési szaktanácsadás.

Rengeteg távol-keleti dísz- és használati tárgy mellett gyertyákat, mécseseket, füstölőket, vázákat, lámpákat és számos más érdekességet talál a belvárosi üzletben.

A Designers Guild,a Malabar, az Emily Todhunter, a William Yeoward,a Cath Kidston és Jasper Conran textilmárkák forgalmazójaként a Hephaistos legfrissebb trendeket képviseli hazánkban, de legalább ilyen jelentőségű az egzotikus bútorok és kiegészítők hatalmas kínálatát tekintve is. Ezen túl függönyözési és lakberendezési szolgáltatásokkal várjuk ügyfeleinket, vásárlóinkat.

Galéria

Cikkeink

A Designers Guild új kollekciója gyerekeknek

A Designers Guild új kollekciója gyerekeknek

A gyerekek imádják a színeket, rajonganak a nagy mintákért, és határtalan a fantáziájuk. Számomra különösen élvezetes új, izgalmas, vidám, és mindemellett a kreativitást fejlesztő kollekciókat alkotni nekik! meséli a Designers Guild márka mögött álló tervezőnő, Tricia Guild.
Sofienberg tapétakollekció a hűvös elegancia kedvelőinek

Sofienberg tapétakollekció a hűvös elegancia kedvelőinek

Akárcsak a nagy divatházak, az angol Designers Guild lakástextil-márka is két fő kollekcióval örvendezteti meg közönségét évente. Az idei tavaszt a Sofienberg kollekció fémjelzi, mely – amint az nevéből is látszik – skandináv ihletésű.
Christian Lacroix lakástextilek és szőnyegek

Christian Lacroix lakástextilek és szőnyegek

2011 februárjától hazánkban is elérhető a Christian Lacroix divatmárka első lakástextil kollekciója, melyben két legenda találkozik: a világhírű divatmárka összefog a neves textilgyártóval.
Cole & Son tapéták a Hephaistostól

Cole & Son tapéták a Hephaistostól

Budapesten, az ötödik kerületi Molnár utcában találjuk a Hephaistos lakberendezési stúdiót ahol számos bútort, lakástextilt, lámpát, és különleges kiegészítőket találunk.