Hephaistos - Tapéta, lakástextil, bútorok, dekoráció

A Budapest belvárosában található Hephaistos az egyik legérdekesebb és legizgalmasabb kínálatú lakberendezési üzlet Magyarországon.

Elérhetőség:

Web: http://www.hephaistos.hu
Cím: 1056 Budapest, Molnár u. 27. Térképen
Telefon: 06 1 266 1550

Lakástextília és tapéta választékunk az országban egyedülálló.

Szolgáltatásaink: Teljes körű belsőépítészeti és lakberendezési szaktanácsadás.

Rengeteg távol-keleti dísz- és használati tárgy mellett gyertyákat, mécseseket, füstölőket, vázákat, lámpákat és számos más érdekességet talál a belvárosi üzletben.

A Designers Guild,a Malabar, az Emily Todhunter, a William Yeoward,a Cath Kidston és Jasper Conran textilmárkák forgalmazójaként a Hephaistos legfrissebb trendeket képviseli hazánkban, de legalább ilyen jelentőségű az egzotikus bútorok és kiegészítők hatalmas kínálatát tekintve is. Ezen túl függönyözési és lakberendezési szolgáltatásokkal várjuk ügyfeleinket, vásárlóinkat.

Galéria

Cikkeink

Kandy és Azzurro a francia Élitis két új tapéta kollekciója

Kandy és Azzurro a francia Élitis két új tapéta kollekciója

Megérkeztek a Hephaistos üzletébe az Élitis tapéta- és lakástextilgyártó legújabb kollekciói: az Azzurro és a Kandy. A két sorozat karakterében igen különböző, ami egyesíti őket, az a ritkaságszámba menően izgalmas mintakészlet, az élénk színek, a fantasztikus tapintású felületek.
A Designers Guild új kollekciója gyerekeknek

A Designers Guild új kollekciója gyerekeknek

A gyerekek imádják a színeket, rajonganak a nagy mintákért, és határtalan a fantáziájuk. Számomra különösen élvezetes új, izgalmas, vidám, és mindemellett a kreativitást fejlesztő kollekciókat alkotni nekik! meséli a Designers Guild márka mögött álló tervezőnő, Tricia Guild.
Sofienberg tapétakollekció a hűvös elegancia kedvelőinek

Sofienberg tapétakollekció a hűvös elegancia kedvelőinek

Akárcsak a nagy divatházak, az angol Designers Guild lakástextil-márka is két fő kollekcióval örvendezteti meg közönségét évente. Az idei tavaszt a Sofienberg kollekció fémjelzi, mely – amint az nevéből is látszik – skandináv ihletésű.
Christian Lacroix lakástextilek és szőnyegek

Christian Lacroix lakástextilek és szőnyegek

2011 februárjától hazánkban is elérhető a Christian Lacroix divatmárka első lakástextil kollekciója, melyben két legenda találkozik: a világhírű divatmárka összefog a neves textilgyártóval.
Cole & Son tapéták a Hephaistostól

Cole & Son tapéták a Hephaistostól

Budapesten, az ötödik kerületi Molnár utcában találjuk a Hephaistos lakberendezési stúdiót ahol számos bútort, lakástextilt, lámpát, és különleges kiegészítőket találunk.