hna Design - Hujber-Nagy Aletta - Lakberendezés, belsőépítészet, építészet, bútortervezés, styling

Stúdiónk leginkább átépítésekkel, belsőépítészettel, színtervezéssel, bútortervezéssel és művezetéssel foglakozik. Mottónk: design az ön stílusában.

Elérhetőség:

Web: http://www.hna-design.hu
Cím: 2045 Törökbálint, Corvin János utca 5. Térképen
Mobil: 06 20 9 370 873
hna-design@t-online.hu

Mottónk számunkra azt jelenti, hogy nem saját stílusunkat próbáljuk ügyfeleinkre erőltetni, hanem személyes beszélgetések során igyekszünk alaposan megismerni őket, igényeiket és ízlésvilágukat, és annak megfelelően tervezzük meg tereiket, színeiket, berendezésüket, hogy a család minden tagja otthon tudja érezni majd magát.

Sok figyelmet fordítunk az ergonomikus térszervezésre, a stílusos, harmonikus összképre, a precíz tervezésre és megfelelő minőségben történő kiviteleztetésre. Természetesen az átalakításoknál nem csak berendezési- és színterveket készítünk, hanem az építészeti átalakításokat is megtervezzük, akár engedélyezési terv szinten, statikai szakvéleménnyel együtt.

Környezettudatosan gondolkodunk, törekszünk az értékmentésre. Ügyfeleink bútorait és tárgyait úgy alakítjuk át és frissítjük fel, hogy azok az új otthonban is helyet kaphassanak. Stúdióvezető: Hujber-Nagy Aletta lakberendező, építész- és színtervező mérnök.Galéria