Home Invest - Tervezés és generálkivitelezés

Kulcsrakész ingatlanok teljes körű tervezése, építése, generálkivitelezése azzal a céllal, hogy Ön idegeskedés és felesleges buktatók nélkül juthasson álmai otthonához.

Elérhetőség:

Web: https://lakberinfo.hu/cegkatalogus/ceg/home-invest-tervezes-es-generalkivitelezes/

Mobil: +36 70 605 7549
info@homeinvest.hu

Weboldalunk: 

www.homeinvest.hu

A Home Invest a hazai generálkivitelezői szegmens legújabb generációjaként azzal a céllal jött létre, hogy a tulajdonosok mögött meghúzódó több évtizedes szakmai tapasztalat és a kiterjedt kapcsolatrendszer által bárkinek lehetősége nyíljon felépíteni egy saját ingatlant idegeskedés, rejtett költségek és buktatók nélkül.

Mert mi valóban hiszünk a generálkivitelezés alapeszméiben! Szolgáltatásunk részeként leendő ügyfeleinknek valóban nem lesz más teendőjük, minthogy páratlan alapossággal leírják nekünk álmaik otthonát, majd aláírásaikkal nyugtázzák a készülő ingatlanhoz szükséges dokumentumokat, hiszen mi mindent elintézünk helyettük az engedélyeztetéstől kezdve, a tervrajzokon át a kulcsrakész kivitelezésig bezárólag.

Kínáljuk mindezt építőipari mértékben rövid határidőkkel, nyomon követhető és folyamatosan ellenőrizhető munkafolyamatokkal, pontos és precíz munkavégzéssel, megbízható vállalkozókkal, rutinos és tapasztalt csapattal, valamint versenyképes árakkal, miközben akár a kezdetektől, akár a kész tervek megléte mellett is vállaljuk a munkálatokat magánszemélyeknek és vállalkozásoknak egyaránt.

A Home Invest egyik legfontosabb célja, hogy valóban bárkinek lehetősége legyen tető alá hoznia úgy álmai otthonát, hogy közben nem kell szakmákat elsajátítania, vállalkozókat összehangolnia, idegeskednie vagy pénzt kidobnia az ablakon, netán határokat húznia álmainak azért, mert nem talált megfelelő kivitelezőt. Mi levesszük a terheket bárkinek a válláról, nem ismerünk lehetetlent, és a közhelyek ellenére valóban imádjuk az új kihívásokat!

Hogy miért a Home Invest? Szakmai kompetenciánk, kiterjedt kapcsolati hálónk és eddigi munkáink mellett leginkább azért, mert vállalkozásunkhoz tartozik a Békás Épker Kft, mint Budapest egyik legnagyobb és legismertebb építőanyag-kereskedése, ami építkezéskor hatalmas ütőkártyát jelent a határidők betartásához, illetve az épületek bonyodalmaktól mentes kivitelezéséhez. A saját tüzép ugyanis nemcsak a versenyképes árakat garantálja, hanem azt is, hogy az éppen aktuális munkafolyamatokhoz mindig megfelelő mennyiségű és minőségű építőanyag álljon a kivitelezők rendelkezésére.

Amennyiben felkeltettük a figyelmét, hivatalos honlapunkon alaposabban is megismerkedhet szolgáltatásainkkal és a generálkivitelezés sajátosságaival, de ha kérdése van, elérhetőségeink valamelyikén keressen minket bizalommal!

Galéria

Cikkeink

Mire figyeljünk oda 2019-ben új lakás építésekor?

Mire figyeljünk oda 2019-ben új lakás építésekor?

A lakásépítési trendek folyamatosan változnak. Míg néhány évvel ezelőtt mindenki amerikai konyhás, mediterrán stílusú otthonra vágyott, addig ma a modern, letisztult megjelenésű, nagy terasszal ellátott, panorámaablakos ingatlanok hódítanak.