IBD Magyarország Kft. - Melegburkolatok

Dreamfloor, parketta, laminált padló, laminált parketta, szalagparketta, Egger parketta, Haro padló kis és nagykereskedelem.

Elérhetőség:

Web: http://www.dreamfloor.hu
Cím: 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125. Térképen
Telefon: 06 30 466 1513
Mobil: 06 30 466 1513


Házhoz szállítás:
Kártyás fizetés:

Széles termékválasztékunkban megtalálhatóak laminált padlók, parketták, kézműves valódi faparketták, vízálló padlók, parafa padlók, disano és celenio padlók. Mindez a HARO, az EGGER és az AQUA-STEP gyártóktól. Országos viszonteladói hálózatunknak köszönhetően Ön számos helyen megvásárolhatja termékeinket, talán lakhelyén is? Viszonteladó partnereink listájáról tájékozódjon weboldalunkon. Mindemellett budapesti mintatermünk is várja látogatóit, ahol közel 500 féle terméket tekinthet meg és saját kezével bizonyosodhat meg arról mit jelent a valódi minőség. Meleg burkolatot keres, akkor ne habozzon, leendő padlóburkolatát weboldalunkon találja! ÁlomParketta - DreamFloor s az otthona éltre kel.

Galéria

Termékeink

További termékeink ...

Cikkeink

Természetes színek a lakberendezésben HARO parkettával

Természetes színek a lakberendezésben HARO parkettával

A Haro ösztönös vonzalmat érez a fa iránt, hiszen azt vallják, hogy a fa természetes alapanyagként mindig rejt magában újító potenciált, valamint az otthonoknak stílusos megjelenést biztosít. Ez az ideális kombináció teremti meg a Haro parketta évtizedek óta tartó sikerét.
Haro Disano - a lakás csendes, puha és egészséges padlója

Haro Disano - a lakás csendes, puha és egészséges padlója

A formatervezett Disano padlókat a méltán híres német származású Haro gyártónak köszönhetjük. A kollekció minden gyes tagja egyedülálló terméktulajdonságokkal rendelkezik – 100%-ig PVC mentesek, lágyítószert és nehézfémeket nem tartalmaznak.
Új színtartó és extra hosszú EGGER laminált lapok

Új színtartó és extra hosszú EGGER laminált lapok

Az EGGER laminált padló gyár, nem ígér mást az új 2015-2017 kollekcióval kapcsolatban mint kiváló minőségű termékeket és fenntarthatóságot! Újdonság a Long hosszú lap nagy helyiségekbe és a nem fakuló színek.