InnoShop webáruház és üzlet

Kanapék, design tárgyak, design ajándékok kedvező áron! Nyitva tartás: Hétfőtől péntekig 11.00-19.00-ig és Szombaton: 11.00-15.00 - ig

Elérhetőség:

Web: http://www.innoshop.hu
Cím: 1093 Budapest, Fővám tér 11-12 Térképen
Telefon: (+361) 217 01 51
info@innoshop.hu


Házhoz szállítás:
Kártyás fizetés:

Tavaly év elején elköltöztünk a Bálnába, Budapest új ékszerdobozába, ahol immár több, mint 280 m2-en mutatjuk be kínálatunkat. Tovább bővítve kínálatunkat megkezdtük a Scanova dán ülőbútorainak, a svéd Tenzo, illetve a portugál Temahome kisbútorainak a forgalmazását, mely termékek kategóriájuk legjobb ár-érték arányával bírnak. Próbáljátok ki őket, mindenkit szeretettel várunk folyamatosan megújuló bemutatótermünkben.

Galéria

Termékajánló

Összes termékünk megtekintése ...

Cikkeink

iStyle kanapék a modern városi stílushoz

iStyle kanapék a modern városi stílushoz

Tiszta vonalvezetés, funkcionalitás, keményfa és krómozott acél - ezek jellemzik az Innovation idei iStyle kollekcióját. A skandináv dizájnerek a modern városi lakberendezés és életstílus kedvelőire gondoltak az új darabok megalkotásánál.
Hülsta támlás és csővázas étkezőszékek

Hülsta támlás és csővázas étkezőszékek

Jól illeszthető a meglévő bútoraihoz, környezetbarát technológiával előállított, újrahasznosított bőr teszi elegánssá és tizenkét különböző színben kapható. Címszavakban ezek a Hülsta now! S-sorozatú étkezőszékei.
Kanapéágyak, az átváltozás mesterei

Kanapéágyak, az átváltozás mesterei

Kanapéágyak, melyek egyik percről a másikra átváltoznak. Nemcsak a formájukat tudják változtatni, de igazi kaméleonok, időről időre más bőrbe bújnak. Ismerje meg az új Innovation One Room Living kollekciót.