K.K.BELTÉR Stúdió - Kirják József

A K.K. BELTÉR Studió vállalja 3D vizualizációk készítését, teljeskörű belsőépítészeti tervezést és kivitelezést valamint egyedi bútortervezést és gyártást.

Elérhetőség:

Web: http://www.kkbelter.hu
Cím: 6000 Kecskemét, Kadarka u. 5 Térképen
Mobil: +36302399427
info[kukac]kkbelter.hu


Házhoz szállítás:

A K.K. Beltér Stúdió Kirják József és Kisgyörgy Melinda okleveles faipari mérnökök alapításával jött létre. Kirják József, felsőfokú végzettségű designer, bútortervező, aki a kezdetektől fogva mindmáig aktív vezető szerepet vállal a cég minden egyes projektjének, termékének megtervezésében és kivitelezésében. Lapozza át Portfóliónkat itt.

Több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal jelen vagyunk a magyar– és nemzetközi piacon, kiszolgálva ezáltal az egyedi és exkluzív igényeket. A minőségi alapanyagok használatával, a korszerű gyártási technológiák bevezetésével és alkalmazásával - és nem utolsó sorban - a kézműves hagyományok folytatásával sikerült egy egyedi stílust kialakítanunk, amely számos megrendelőnknek nyújtott barátságos és komfortos megoldást.

Cégünk tevékenységi körébe tartoznak:

Exkluzív családi házak, luxuslakások, loft lakások komplett berendezésének megtervezése és kivitelezése a szerkezetkész állapottól a kulcsrakész átadásig. Egyedi és exkluzív bútorok tervezése, gyártása és helyszíni szerelése. Alvállalkozói csoportok bevonásával és ezek teljeskörű irányítását az épületgépészeti szerelésre, burkolásra, festésre, mázolásra és komplett világítási rendszerek kiépítésére, lakástextilek, tapéták, szőnyegek, függönyök kiválasztására vonatkozóan.

Galéria

Cikkeink

Amerikai luxus rezidenciák inspirálták a megbízót

Amerikai luxus rezidenciák inspirálták a megbízót

A tervezői feladatok megkövetelik, hogy azonosulva a megrendelő kívánságaival a lehető legtöbbet hozzon ki egy elképzelt világból, színekből, hangulatokból. Luxus rezidenciát tervezett a K.K. Beltér Stúdió. Nézd meg a látványterveket!
Újjáépített ház egyedi rusztikus lakberendezési megoldásokkal

Újjáépített ház egyedi rusztikus lakberendezési megoldásokkal

A K.K. Beltér Stúdió az egyedi megoldásokban, egyedi bútortervekben jeleskedik, ám egy új megrendelőjük, dacolva a modern trendekkel, valami egészen újszerűt és teljesen személyre szabott lakberendezési stílust képzelt el magának. Nézd meg a látványterveket!
 Gardróbszoba 3D-s látványtervekkel

Gardróbszoba 3D-s látványtervekkel

Nem nagyon találunk olyan hölgyet aki nem mondana azonnal igent egy jól megtervezett és szépen kivitelezett gardróbszobára. Mutatunk egy céget akik valóra is váltják ezeket az álmokat.