KREM Home Lakberendezés és Galéria

Bútorok átalakításával, újragondolásával, dekorfestésével foglalkozunk. Hozott anyagból, rendelésre is dolgozunk, hogy pontosan a Te elképzeléseidet tükrözhesse az otthonod! Megnyitottuk a vintage és loft stílust képviselő üzletünket Budapest belvárosában.

Elérhetőség:

Web: http://www.krem-home.hu
Cím: 1056 Budapest, Szarka u. 6. Térképen
Mobil: 06 70 947-6028
koangyal@krem-home.hu


Mit jelent számunkra a remake és vintage fogalma? Kihívást, izgalmas feladatot. KREM-home: Az újraértelmezett hagyomány. Lakáskultúra, lakberendezés, vintage, loft, modern és vidéki otthon hangulatban. Egyedi bútorok Annie Sloan festékeivel.

2014-ben alapítottuk a Kőangyal Remake & Enteriőr Manufaktúrát. KREM-home Lakberendezés & Galéria üzletünkben és a webáruházunkban megtalálhatod Annie Sloan ihlette, egyedi, kézzel festett, antikolt bútor kollekciónkat és különleges kiegészítőinket, melyek lehetővé teszik, hogy a hagyományon alapuló, ám újszerű lakberendezés frissességet csempésszen otthonodba. Párnák, üvegáruk, kosarak, különféle élő-, szárított- és selyemvirágból készített dekorációk.

Modern trend vagy klasszikus formák vesznek körbe? Funkcionális loft lakás vagy romantikus vidéki otthon? Vintage stílus, esetleg skandináv egyszerűség?

Krem home Budapest

A lakáskultúra új vonalát hozzuk el Neked, mely teljes szabadságot ad a stílusok keverésében. Bármely enteriőr felpezsdíthető akár egyetlen apró elképzeléssel is, bátran beemelhetők a megszokott stílusunktól élesen elütő lakberendezési ötletek. Bármely bútor új külsővel vagy a megszokottól gyökeresen eltérő funkcióval ruházható fel.

Régi darabokból újraálmodott termékeink unikumok, melyeket a gondos felújítás és Annie Sloan festékei tesznek a modern lakáskultúra nélkülözhetetlen, egyedi darabjaivá. A vintage nem véletlenül játszik egyre jelentősebb szerepet a mai lakberendezésben. Az általunk használt antik, klasszicista, art deco vagy éppen biedermeier stílusú bútorok még fából készültek. A tradíció és állandóság értéke mellett csodás alapként szolgálnak az újszerű, első pillantásra akár meghökkentő lakberendezési ötletek megvalósításához is.

Cikkeink

Novemberi és decemberi workshop programok a KREM-home-ban

Novemberi és decemberi workshop programok a KREM-home-ban

A KREM-home lakberendezési üzletet Budapesten a belvárosban találod. Közeledve az adventhez és karácsonyhoz, most közös kreatív workshopok keretében kipróbálhatod a saját kreativitásod az általuk szervezett alkalmakon. Időpontok a cikkben.