Lasselsberger-Knauf - Építő Megoldások

Prémium minőségű építőanyagok vakoláshoz, hőszigeteléshez, hidegburkoláshoz, fugázáshoz, festéshez, falazáshoz és aljzatképzéshez.

Elérhetőség:

Web: https://www.lb-knauf.hu/
Cím: 8210 Veszprém, Házgyári út 9. Pf.: 1723 Térképen
Telefon: +36 88 590 500
vevoszolgalat@lb-knauf.hu

További weboldalak:

epitomegoldasok.lb-knauf.hu

fugazas.lb-knauf.hu

A magyar tulajdonban lévő Lasselsberger-Knauf Kft. több mint negyedévszázados múlttal rendelkezik a magas minőséget képviselő építőipari termékek gyártása és forgalmazása terén. Az ágazat egyik piacvezető vállalata hazánk mellett a környező országokban is erős hídfőállásokat épített ki az elmúlt időszakban. A siker egyik fontos összetevője, hogy a magyarországi gyártók között az egyik legszélesebb termékportfoliót kínálja vevőinek. Innovatív megoldásai és prémium alapanyagai a homlokzatképzéstől kezdve a hidegburkoláson át az aljzatkiegyenlítésig bezárólag az építkezések és felújítások valamennyi fázisát lefedik.

A Lasselsberger-Knauf az egyik legerősebb magyar tulajdonban lévő brand, amelyhez már a cég alapítását követő években is olyan fogalmak társultak, mint a szaktudás, a megbízhatóság és a minőség. A vállalat a termékeit kereskedői hálózaton keresztül értékesíti, így ezek Magyarországon több mint 500 értékesítési ponton>> érhetők el. A kereskedelmi csapat értékesítési és szakmai segítséget ad közvetlen és közvetett partnereinek az ország teljes területén. A folyamatosan bővülő termékportfolió és az LB-Knauf szakértőinek felkészültsége speciális igények kielégítését is lehetővé teszik.

 

Galéria

Cikkeink