Leguan Burkolatok

Jöjjön el burkolat- és szőnyegáruházunkba, és a legnépszerűbb szőnyegeink egyikét a kiválasztott méretben olyan kedvező áron viheti haza, amire most még nem is gondol.

Elérhetőség:

Web: https://www.leguanburkolat.hu
Cím: 1107 Budapest, Ceglédi út 1-3. Térképen
ulloi@leguanburkolat.hu


Házhoz szállítás:
Kártyás fizetés:

Ha otthona burkolásához, dekorálásához keres megbízható minőségű és elérhető árú padlóburkolatot, padlószőnyeget, darabszőnyeget vagy függönyt, akkor a legjobb helyen jár. A Leguan Burkolat és Szőnyeg Budapesten a Ceglédi út 1-3 alatt várja légkondicionált óriási bemutatótermében. 

Kiváló minőségű modern és klasszikus mintájú szőnyegek közül válogathat sokféle méretben, sőt nálunk a gyerekszobai szőnyegeket is beszerezheti. Laminált padló részlegünkben trendi famintás padlólapok közül válogathat, amiből készletet is tartunk. 

Függönyanyag választékunk is rendkívüli. A sötétítőfüggöny, a fényáteresztő, vagy a gyerekszobai függönyöket igény szerint megvarrjuk, és a hozzá legjobban illő karnist javasoljuk. 

Padlószőnyegeink esetében is igaz, hogy a minőséghez kedvező ár társul. Különféle szálvastagságú és szálmagasságú padlószőnyegeink tökéletesen puha felületet garantálnak. Műfű termékeink a teraszon vagy a kertben fogják garantálni a természetes hatást. 

Kövesd Facebook oldalunkat is a friss tartalmakért!

Leguan Szőnyeg és burkolat

Galéria