Lia Interior Design - Kovács Ilona Lia lakberendező

Lakberendezői munkám során mindenkor törekszem a tökéletes összhangra,ugyanakkor igyekszem költségkímélő terveket készíteni. Nagyon fontos számomra a funkció és design egyensúlya, a harmonikus otthon megteremtése.

Elérhetőség:

Web: http://www.liadesign.hu
Cím: Budapest, Térképen
Mobil: 06 30 6779719
info@liadesign.hu

Komplex lakberendezői szolgáltatás: A kreatív tervezéstől a színvonalas kivitelezésig, kivitelezés ellenőrzéséig, és akár a kulcsrakész átadásig. Vállalom lakások, családi házak, üzlethelyiségek, szórakozóhelyek, irodák belsőépítészeti tervezését, lakberendezését, stílustervezést, 3 dimenziós látványtervezést.

E-lakberendezés - távtervezés: Nem lehet probléma többé a távolság! A munka nagyságától függően az ajánlott határidőn belül - személyes találkozás nélkül - email-ben küldöm meg a berendezési alaprajzot 3 dimenziós képekkel, tervdokumentációval.

Ingatlan eladás előtti tanácsadás, tervezés: Cél, hogy az eladásra szánt ingatlan egyszerű praktikákkal, kisebb átrendezéssel, egyéb „trükkökkel” a lehető legjobb képet mutassa.

Ingatlan vásárlás előtti tanácsadás, tervezés: Segítség térszervezési, átalakítási lehetőségekkel, berendezési ötletekkel.

Galéria