Lima Design Kft. - Belsőépítészeti tervezés, kivitelezés

Családi házak, lakások, irodák, üzlethelyiségek, közösségi terek és egyéb enteriőrök belsőépítészeti és lakberendezési tervezését, kivitelezését vállaljuk.

Elérhetőség:

Web: https://limaeurope.com
Cím: 1037 Budapest, Bojtár utca 53. Térképen
Telefon: 06 1 700 1919
Mobil: 06 20 4868549
info@limaeurope.hu

BELSŐÉPÍTÉSZET és BÚTORTERVEZÉS

A Lima Design Kft.-t 2007-ben, több mint tízéves belsőépítészeti, építészeti és kivitelezési tapasztalattal a hátunk mögött hívtuk életre. Célunk egy olyan belsőépítészeti iroda létrehozása volt, mely nem csak a belsőépítészet kulcsfontosságú kreatív tervezési fázisában nyújt magas színvonalú szolgáltatást, de a kivitelezés minden apró részletét is maradéktalanul kézben tartja.

A Lima Design sokéves belsőépítészeti tapasztalata alapján állíthatjuk, hogy legyen szó bármilyen egyedi kialakítású térről, üzlethelyiségről, villáról vagy közösségi helyről, a felméréstől az egyedi bútortervezésig teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Szeretünk személyes tereket kialakítani és nem sémákat használni, az uralkodó stílusirányzatokat úgy alakítani, hogy az egyszeri és egyedi legyen.

Sokan gondolják úgy, hogy egy belsőépítész megbízása drága luxus, de mi úgy tapasztaltuk, hogy más magyarországi tervező irodákkal összevetve, ügyfeleink kellemesen meglepődnek, amikor a belsőépítészeti díjszabás megállapítására sor kerül.

Galéria

Cikkeink

Nagypolgári elegancia újragondolva 60 m2-en

Nagypolgári elegancia újragondolva 60 m2-en

Budapesten a Szent István Bazilika közelében találjuk ezt a 60 m2-es polgári lakást. A megrendelő kifinomult elképzeléseit a Lima Design emelte professzionális fotorealisztikus látványtervekbe.
Megújult budai villa modern belső terekkel

Megújult budai villa modern belső terekkel

A Budapest II. kerületében található villaépület új tulajdonosai kiforrott, igényes elképzelésekkel keresték fel a Lima Design Stúdió tervezőcsapatát. A látványtervek tökéletesen adják vissza az elképzeléseket.
Budapesti családi ház izgalmas rusztikus lakberendezéssel

Budapesti családi ház izgalmas rusztikus lakberendezéssel

A Lima Design belsőépítészeti és lakberendezési koncepcióterveinek eddig a modern és letisztult változataiból mutattunk. Mai cikkünkben egy rusztikus és mégis modern elemekkel fűszerezett budapesti családi ház terveibe pillanthatunk bele.
Design iroda egy titokzatos londoni házban

Design iroda egy titokzatos londoni házban

A Lima Europe tervezői Londonba kaptak meghívást, hogy egy professzionális digitális fogászati röntgenképeket készítő rendelő egyedi belső terveit és kialakítását készítsék el.
DeePee az exkluzív malacpersely

DeePee az exkluzív malacpersely

Alig akad olyan ember a világban, akinek ne lett volna életének valamely korszakában egy kincset érő perselye. Egy persely, amely önmaga klasszikusságát tekintve csakis malacformájú lehet.