Luna Matrac webáruház

A Luna matracot a vásárlók többségének fejlesztettük, ahol a különböző habrétegek együtt dolgoznak és egymás jó tulajdonságait erősítik.

Elérhetőség:

Web: http://lunamatrac.hu

Telefon: +36-20-988-6826
Mobil: +36-20-988-6826
vevoszolgalat@lunamatrac.hu

Gondos és alapos tervezéssel megalkottuk a szinte mindenki számára PONT JÓ matracot! A Luna matrac titka a különböző, igen jó minőségű és sűrűségű habok megfelelő arányában és elhelyezési sorrendjében rejlik. Benne van minden, aminek benne kell lennie, és nincs benne semmi, ami felesleges. 23 cm-es vastagsága és az egyes rétegek egymásra gyakorolt hatása révén kiválóan támasztja, egyenesen tartja a gerincoszlopot, jól szellőzik, használat közben nem melegszik túl és mentes a kellemetlen szagoktól. A matrac huzata kellemes tapintású, mosható, káros anyagoktól mentes, környezetbarát textíliából készül. A Luna matrac alkalmazkodik a matracon fekvő ember testsúlyához és testalkatához. 

A matracot Ön otthona kényelmében, hosszabb időszakon keresztül használhatja. Amennyiben Ön mégis azon kevesek közé tartozik akinek a Luna matrac mégsem PONT JÓ, akkor a vásárlástól számított 100 napon belül vissza is küldheti.

Galéria

Cikkeink

Luna matrac a pihentető alvás titka

Luna matrac a pihentető alvás titka

A minőségi alvást nagyon sok tényező befolyásolja. Ha ezekre nem szentel kellő figyelmet, akkor fáradtan, kimerülten, dekoncentráltan ébredhet.