MAX Üvegstúdió - Belsőépítészeti üvegek tervezése, gyártása, beépítése

Belsőépítészetben használt üvegek, üvegfalak, üvegkorlátok egyedi igény szerinti tervezésével, gyártásával és beépítésével foglalkozunk.

Elérhetőség:

Web: http://www.uvegstudio.hu
Cím: 1132 Budapest, Váci út 60-61. Térképen
Telefon: +36 305876925
Mobil: +36 305876925
uveg@uvegstudio.hu

A MAX Üvegstúdió széles termékköre elsősorban az üvegre, mint sokrétűen falhasználható építőelemre fókuszál.
Számos kiskereskedelmi megrendelőnk, tervező, belsőépítész és lakberendező partnerünk egyedi elképzelését valósítottuk meg az elmúlt évek alatt. Jelentős tapasztalattal rendelketünk egyedi üvegfalak és üvegkorlátok tervezésében és beépítésében. Lehet szó az üveg bármilyen felhasználási formájáról beltérben vagy kültérben - üvegajtó, egyedi zuhanykabin vagy fal, dekorüveg, kádparaván, üvegtető vagy a teraszra megálmodott dekoratív üvegkorlát, vagy üveglépcső - szakértő csapatunk garancia a megbízható és minőségi kivitelezésre. Tekintse meg weboldalunkon elkészült munkáinkat!

Főbb termékeink: üvegfal térelválasztó, üvegkorlát kültérre, beltérre. Üvegfödém, színes üveg falburkolatok, kádparaván, üvegtető, kirakatüveg, tükör, üvegezés, képkeretezés, szerelvények, egyedi zuhanykabinok, zuhanyfalak, zuhanyajtók, üvegajtók, toló üvegajtó, nyíló üvegajtó.

Galéria

Cikkeink

Elegáns és esztétikus a térelválasztó üvegfal

Elegáns és esztétikus a térelválasztó üvegfal

Ha modern térelválasztást szeretnénk, akkor leginkább az üvegfal jön szóba. Több célból alkalmazunk üvegfalat, de a lényeg, mindig a térelválasztás és a design, valamint a maximális biztonság.